Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de badkamer was het heerlijk warm, omdat de douche al een tijdje aanstond. Buiten vroor het enorm en Klaas zijn vrouw was net van buiten gekomen. Ze was meteen naar boven gegaan om lekker warm te worden onder de douche. Klaas had haar lekker laten gaan maar was na een paar minuten ook naar boven gegaan om haar te verrassen. Hij wilde haar lekker gaan nemen onder de douche. Hij wist namelijk dat zijn vrouwtje altijd erg geil werd van een hete douche. Noem het maar een afwijking, Klaas was er altijd wel voor in om even lekker onder die douche te springen en haar dan lekker te verwennen. Ze was dan ook altijd voor iets nieuws in en Klaas had al iets in gedachten. Hij had haar nog nooit in haar kontje mogen neuken en dat zou hij nu eens lekker voor gaan stellen. Hij kroop onder de douche bij haar en tussen het stoom door kwam hij tegen haar aan staan. Ze wist al meteen hoe laat het was en streelde over zijn pik, haar teken van goedkeuring. Hij wreef op zijn beurt over het lichaamsdeel waar hij zijn pik die keer in wilde steken. Dat was zijn teken voor waar hij zin aan had. Hij wreef over haar billen en liet haar daarmee weten wat zijn plannen dus waren. Aangenaam verrast keek ze haar man aan en meteen zakte ze door haar knieën en begon ze met zijn pik te spelen.
Klaas zijn leuter werd al gauw behoorlijk hard en hij liet zijn vrouw even lekker haar gang gaan met haar handen en af en toe haar mond. Nu stond ze op en draaide ze zich om en leunde ze met haar handen tegen de muur. Haar handen gleden een stukje naar beneden over de natte tegels en terwijl ze haar benen spreidde, streelde Klaas haar billen met zijn handen en daarna met zijn harde lul. Hij drukte nu een vinger in haar kontje en zijn vrouw slaakte een gilletje omdat ze hierdoor wel verrast werd. Maar toen Klaas haar kontje aan het vingeren was, begon ze langzaam en zacht te kreunen. Ze wilde meer, dus stak Klaas er nog een vinger bij in. Dit ging verrassend makkelijk. Nu pakte hij na een paar minuten heerlijk vingeren in die strakke kont van zijn lekkere vrouw zijn pik vast en drukte hij deze stukje bij beetje in haar lekkere kontje. Hij begon haar langzaam te neuken en hij merkte dat zijn vrouw behoorlijk wat moeite had met het verwerken van zijn lekkere pik. Maar hoe langer hij op en neer bewoog en lekker in en uit haar heerlijk strakke kontje bewoog, hoe makkelijker ze het ermee kreeg en hoe fijner het aanvoelde. Klaas voelde zich een echte man op dit moment en hij wilde zijn vrouw dat ook zeker laten voelen. Hij wist gewoon dat hij alle macht op dat moment over haar had. Hij was bijzonder bezeten door haar heerlijke kontje en ramde zijn lul nu met alle macht diep in haar kontje, wat zijn vrouw haar lichaam heerlijk deed schudden. Haar mooie borsten bewogen ritmisch mee terwijl Klaas heerlijk diep in haar aan het raggen was met zijn dikke pik. Hij sloeg op haar natte billen, wat een lekker hard en kletsend geluid gaf, wat echode in de badkamer. De echo bleef even hangen terwijl het geluid langzaam plaats maakte voor een heerlijk rammend geluid van Klaas zijn pik in zijn vrouw haar kontje en zijn ballen die tegen haar lichaam aansloegen tijdens die heerlijke wilde vrijpartij. Klaas zou haar straks heerlijk onder gaan spuiten met zijn lekkere romige zaad en hij zou al zijn zaad van haar lichaam zien spoelen en wegspoelen in het putje maar dat maakte niets uit. Hij zou er lang genoeg van kunnen genieten als hij er zo naar keek en dat was afdoende.
Nu tilde zijn vrouw één been op en zo kon Klaas als het ware vanaf de zijkant in zijn vrouw haar kontje rammen. Maar nu had hij even zin aan een sappig kutje wat hem geil aan het toelachen was. Hij drukte zijn lul nu in haar geschoren kutje. Ze had zichzelf de dag ervoor heerlijk glad gemaakt, omdat ze wist dat Klaas daar helemaal gek op was. Hij neukte haar en voelde de paar stoppels die nog aanwezig waren tegen zijn onderbuik aanprikken telkens als hij tot aan zijn ballen in haar heerlijke kutje ramde. Zijn vrouw hijgde en kreunde als nooit tevoren en had erg veel plezier. Ze speelde met haar gezwollen klitje en het zou niet lang duren tot ze heerlijk schokkend klaar ging komen. Ze gilde het hele huis bij elkaar. Gelukkig hadden ze geen kinderen, dus dat scheelde alweer. Die zouden op zijn minst hebben gedacht dat het huis in de fik zou staan of dat er iemand vermoord werd. Je zou je kapot schamen als ze de badkamer in zouden komen rennen en ze je op die manier aan zouden gaan treffen. Maar goed, dat alles wat helemaal niet het geval en zou absoluut niet kunnen gebeuren. Klaas neukte zijn vrouw op een heerlijke wijze en hij was nu zo onderhand wel weer klaar in haar kutje. Hij was wel helemaal gek op haar heerlijke kutje, dat was het helemaal niet. Hij wilde eigenlijk wel de hele dag en de hele nacht in haar kutje zitten met zijn lekkere dikke en vooral harde kloppende lul, maar hij was nu gewoon erg gericht op haar kontje. Hij mocht nooit eerder zijn dikke lul in haar strakke anus drukken en dus was hij meer dan blij dat het eindelijk kon gebeuren onder die stromende douche, in die dampende badkamer. Hij was geweldig op dreef. Hij pakte zijn lul vast en drukte hem diep in haar lekkere kontje. Weer deed het even pijn in haar anus, maar de pijn zakte nu wel wat sneller weg. Klaas neukte haar weer lekker hard en hij pakte haar heupen goed vast en drukte zichzelf op die manier lekker diep in haar lekkere kontje. Zijn ballen ramden wederom tegen haar lekkere lichaam aan en hij neukte zichzelf haast kapot. Hij voelde dat hij bijna klaar ging komen en hij drukte zijn lul nog even diep in zijn vrouw haar lekkere aars en daarna trok hij zich terug en liet hij zijn vrouw op haar knieën zitten en spoot hij al rukkend zijn zaad over haar hele lichaam.
zijn vrouw wreef alles uit over haar lijf, waarna het allemaal zoals voorspelt in het doucheputje verdween. Klaas zijn pik werd langzaamaan slapper en de zin zakte weg en de moeheid sloeg toe. Ze gingen elkaar nog even zoenen en knuffelen en daarna wassen, waarna ze heerlijk afgedroogd op bed gingen liggen. Ze vielen naast elkaar in slaap en draaiden in elkanders armen terwijl ze sliepen. Diep in de nacht werden ze allebei ineens wakker en keken ze elkaar recht aan. Daarna hebben ze nog even lekker ouderwets liggen neuken, zonder speciale dingen erbij. Gewoon pik in kut, omdat het lekker is.
Klaas kwam de volgende dag op zijn werk en daar zaten zijn collega’s een pornofilmpje te bekijken over een vrouw die een enorme negerlul in haar reet geduwd kreeg en Klaas dacht meteen aan de dag ervoor. Zijn pik groeide meteen weer en hij wilde het liefst zijn vrouw van haar werk halen om alles overnieuw te doen. En waarom ook niet? Hij meldde zich ziek en haalde zijn vrouw op en neukte haar op het bed volledig lam in haar reet. Het was een heerlijke overtreffende trap van de dag ervoor en hij zou haar vanaf dat moment steeds vaker in haar kontje mogen bonken met zijn heerlijke pik. Het voelde voor beiden goed en Klaas was uitermate blij dat hij dit mocht doen, want het gaf hem een meer dan enorme kick. Hij zou de volgende keer proberen of hij zijn vrouw zou mogen vuistneuken, maar of ze dat allemaal wel aankon, dat was nog afwachten. Ze moest eerst maar weer eens lekker heet gaan douchen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen