Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We gaan altijd één keer per jaar lekker ontspannen een weekendje weg. Dan zijn we lekker weg van het werk en lekker even weg van onze vrienden. Natasja en ik zijn nu beide half in de twintig en deze traditie loopt al vanaf ons zestiende. Die moeten we dus in ere houden. Meestal bestaan deze weekendjes uit veel shoppen en het bezoeken van beautyressorts. Ditmaal gingen we naar Zandvoort. We hadden daar een hotelletje geboekt. De tijden op ons werk, wij werken bij hetzelfde bedrijf, waren druk. Daarom konden we zo’n weekendje goed gebruiken.
De vrijdagavond hadden we wat gegeten en gedronken in Haarlem. Toen besloten we ook dat we de tweede dag lekker naar een ressort zouden gaan waar we ons konden laten verwennen. Natasja had al wat voorwerk gedaan. Uit haar tas haalde ze dan ook een stapeltje uitgeprinte folders van plekken die haar voor zoiets geschikt leken daar in de buurt. Ze leken me allemaal wel goed, dus ik liet het aan Natasja over. Zij is immers ook de expert in dit soort dingen. Met haar vriend bezoeken ze ook regelmatig sauna’s. Ik hou hier ook erg van, maar doe het gewoon minder.
Die zaterdag waren we al vroeg aanbeland bij een groot verwencentrum. We trokken snel een badjas aan en begaven ons naar de eerste sauna. Na enkele sauna’s te hebben gehad, had ik wel zin om naar een massagesalon te gaan. Natasja voelde echter weinig voor het ontspannen onder andermans handen en bleef dobberen in een bad, om daarna weer naar een sauna te gaan. Zij wilde alleen nog een gezichtsbehandeling, die ik weer niet ging doen. Daarom scheidden onze wegen op dat moment.
In de salon aangekomen, was de kamer helemaal ingericht op één persoon. Ik had mijn badjas al uitgedaan en was op de massagetafel gaan liggen. Helemaal ontspannen had ik mijn ogen al gesloten. De rust werd ineens verstoord door een man die binnenkwam. Hij was gekleed in een soort witte doktersjas. De vriendelijke man leek me rond de vijftig. Netjes vroeg hij of ik bezwaar had dat de massage werd gedaan door een man. Ik keek hem aan en zei dat ik dat geen probleem vond. Hij leek tevreden en vertelde dat het erg druk was, en als ik een vrouw had gewild, nog wel een half uur had kunnen wachten.
Zonder al te zelfverzekerd te zijn, wist ik dat die man het wel leuk zou vinden om mijn lichaam lekker te masseren. Ik lag helemaal naakt voor hem. Op mijn buik gelegen, kon hij zien dat ik een slank lichaam had. Mijn lichtgebruinde huid vertoonde nog geen rimpels. Over mijn achterwerk was ik zeer tevreden. Mijn lekker ronde kontje stak nu een beetje naar boven. Wat hij niet kon zien, was de voorkant. Mijn cup B85 lag lekker op zijn tafel, waardoor het niet opviel dat ze nog lekker stevig waren. Ook kon hij nu geen blik werpen op mijn kaalgeschoren kutje. Dat had ik die ochtend nog even gedaan in de douche van het hotel. Ik voelde me altijd super als mijn kutje lekker kaal was geschoren.
Zijn handen begonnen de oliën te verspreiden. De heerlijke geuren zorgden ervoor dat ik lekker ontspande. Het was een genot om zijn handen over mijn rug te voelen. Mijn benen gingen steeds minder dicht tegen elkaar liggen. Nu kon hij, als hij wilde, wel een beetje mijn kutje zien. Het voelde zo geil om zijn handen langs de binnenkant van mijn dijen te voelen. Ik droomde helemaal weg bij dit gevoel.
Wat voelde ik nou? Ik opende mijn ogen moeizaam. Ik was in slaap gedommeld terwijl deze man mijn lichaam masseerde. Sliep ik al lang? Dit gevoel kende ik niet. Voorzichtig keek ik om. Dat vermoedde ik al. De man zat met een vinger diep in mijn kontgaatje. Ik moet bekennen dat ik het lekker vond. De man keek me aan en ik lachte veelzeggend naar hem. Hij deed er gelijk wat meer olie bij en ik voelde nu een tweede vinger. De man zei dat ik nog erg nauw was daar. Ik bekende hem dat ik daar nog nooit iets in had gehad, zelfs geen zetpil. Mijn anusje was alleen nog als uitgang gebruikt. Vanaf nu wist ik dat het anders zou zijn. De twee vingers penetreerde mijn kontje. Ik begon lichtjes te kreunen. Mijn hand bracht ik nu tussen mijn benen langs onder. Ik begon gelijk mijn al drijfnatte kutje te masseren. Dit was zo heerlijk.
Ik voelde dat hij zijn vingers telkens diep in mijn kontje bracht. Ik had nooit gedacht dat ik dit lekker zou vinden. Mijn kutje werd er ook zo drijfnat van. Ik voelde gewoon al dat ik ging komen. Even hield ik in. Ik haalde mijn natte hand onder mijn lichaam vandaan en pakte hiermee zijn pols van de penetrerende arm vast. Hij keek me aan. Met mijn ogen ging ik naar zijn kruis. Hij begreep me. Ik liet me van de tafel afglijden en zette mijn benen ietsjes uit elkaar op de grond. Mijn naakte lichaam voelde geweldig en mijn kontje helemaal. Ik hoorde dat hij zijn broek opende. Hij haalde slechts zijn grote pik uit zijn broek. Verlekkerd keek ik over mijn schouder naar zijn ervaren lid. Hij zette zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Langzaam begon hij te drukken. Het deed wel een beetje pijn. Stukje voor stukje kwam hij verder. Uiteindelijk zat hij tot aan zijn ballen in mijn achterste. Toen begon hij rustig te stoten. Hij greep nu met een hand naar mijn borst. Mijn tepel was al lekker had. Hij begon er mee te spelen. Zijn andere hand hield mijn haar vast. Hij begon steeds harder te neuken.
Mijn anale ontmaagding was super. Ik snap niet dat ik dit nooit eerder heb gedaan. De masseur neukte nu ik een flink tempo. Zijn hand was van mijn tiet naar mijn klitje gedaan. Ik wist dat ik ging komen. Kreunend liet ik hem weten dat mijn doosje explodeerde van genot. Hij gromde dat hij ook ging komen.
Hij trok zijn pik uit mijn toch wat pijnlijke aarsje. Ik knielde voor hem. Hij richtte zijn leuter op mijn borsten. Met gesloten ogen spoot hij dikke klodders op mijn stevige tieten. Ik smeerde het wat uit en likte mijn vingers af. Dit was zalig geweest.
Terug bij Natasja voelde ik me nog steeds opgewonden. Ze vroeg me wat er was gebeurd. Ik fluisterde het in haar oor. Met grote ogen had ze me aangekeken. Ik verzekerde haar dat het lekker was. De vraag van haar luidde dan ook of ik dat ’s avonds met mijn vingers bij haar kon doen. Ze had nog wel een dildo in haar tas bij. Dankzij deze ervaren masseur wil ik nu lekker veel anale sex!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen