Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben vandaag dat ik dit typ 21 jaar oud. Ik heet Michelle en ik heb nu denk ik een jaartje geleden iets meegemaakt wat mijn sex leven compleet heeft veranderd, voor zover ik toen een sex leven had! Het is nu een jaar geleden dat ik erachter kwam dat mijn kontgat meer als 1 functie had en dat de vooroordelen die ik had over kontneuken of anale sex, hoe je het noemen wilt toch niet bleken te kloppen. Sinds die gebeurtenis en die dag heb ik nog vele anale sexpartijen gehad en elke keer geniet ik er meer en meer van. Het lijkt wel of elke keer als je er een pik in gehad hebt je er meer zin in hebt en je er de keer erop meer van geniet. Misshien word mijn anus ook wel iets wijder en is het daarom lekkerder, ik heb eerlijk gezegt geen idee, maar het is wel lekker!


Het was in de zomer dat het gebeurde. Het was een warme dag en ik was al vroeg uit de veren. Na mijn broodjes in de oven gedaan te hebben haaste ik mij naar boven en ik sprong onder de warme douche. Toen het heerlijke warme water op mijn lichaam neerviel ontspande al mijn spieren. Het kippenvel liep over mijn rug en ik voelde me mooi en geil. Ik keek naar beneden over mijn strakke buikje dat ik altijd bijhoud in de sportschool en met mijn handen wreef ik de douchegel uit over mijn buik en mijn borsten. Toen ik over mijn tieten wreef voelde ik een fijn gevoel in mijn onderbuik. Ik sloot mijn ogen en liet het warme water over mijn gezicht stromen. Met mijn rechterhand wreef ik over mijn buikje richting mijn kutje. Ik haalde mijn vingers langs mijn schaamlippen heen en begon zachtjes mijn klitje te kietelen. Ik werd geiler en geiler en het warme water deed mij al snel op een hoogtepunt komen. Ik vingerde zo snel als ik kan en liet mijn vinger telkens langs mijn klitje glijden totdat ik kwam. Ik douchte mijn kutsappen van mij af en toen mijn kutje weer mooi schoon was stapte ik onder de douche vandaan.
Ik droogde me af en elke beweging die ik rond mijn kutje of mijn borsten maakte voelde geil, niet gewoon, maar geiler als anders. Die dag was ik donders geil en ik had zin om van alles te ondernemen.Ik wou graag naar het strand of de stad in, maar dat kon helaas niet omdat ik moest werken op het postkantoor.
Nadat ik mijn werkkleding aangetrokken had liep ik naar beneden waar ik blauw stond van de rook. Ik rende naar het raam en opende die, waarna ik snel naar de oven toeliep. Ik deed de afzuigkap aan en opende de oven. ‘Verdorie, helemaal zwart!’ Riep ik geirriteerd. Ik besloot om wat in de stad te gaan eten voordat ik naar mijn werk ging.


Na mijn auto in de parkeergarage geparkeerd te hebben ging ik op zoek naar een leuk eettentje om te ontbijten voordat ik naar mijn werk ging. Het was 10 uur in de ochtend maar het zag al zwart van de mensen. Overal stonden groepen jongeren in hun zomer kleding te genieten van het lekkere weer en te kijken naar de mensen die langs kwamen lopen.
Toen ik had zag baalde ik weer enorm van het feit dat ik moest werken, maargoed ik was op zoek naar een etenstentje die ik even later al snel vond. Het was een brunch-zaak op de hoek van de straat, met grote glazen deuren die allemaal open waren gezet i.v.m het warme weer. Ik zocht een plekje voor mezelf uit midden in de zon en bekeek de brunch kaart.
De ober kwam al snel mijn bestelling opnemen, ik nam een lekker broodje met Filet american en een glas Ice Tea.
Wachtend op mijn eten, dronk ik mijn Ice Tea die lekker koud was door de ijsklontjes die erin zaten. Ik bekeek de mensen die langs de broodjes zaak liepen. Er kwamen de meest uiteenlopende mensen langslopen. Veel jonge meiden die in hun kortje rokjes en hun shirtjes rondliepen waarbij je hun buikje eronder uit zag komen. Er liepen zelfs meiden waarbij je een gedeelte van hun bil onder hun rokje uit zag komen. Het mooiste vond ik de jongens die er naar zaten te kijken en het elkaar aanwezen. Maar je zag ook oudere mannen die naar de jonge meiden keken die denk ik rond de 18 jaar waren.
Er liepen ook jongens in hun hemdje rond die net van de sportschool leken te komen. Met hun mooie strakke gespierde lichaam liepen ze te pronken met hun spieren. Ik val zelf wel op zo’n gespierde jongen waarvan je de spieren kunt zien.
Toen ik daar zo zat te kijken naar die gespierde jongens dacht ik gelijk aan de jongen waarmee ik vandaag ook samen moest werken. De jongen heet Tim, het is een mooie gespierde kerel van 25 jaar. Wanneer hij in zijn overhemd werkt met zijn korte mouwen geniet ik altijd van zijn grote bovenarmen en de mooie tattoo die hij op zijn arm heeft!
Wanneer ik naar hem kijk word ik altijd geil en dan stel ik me wel eens voor hoe het is als we zouden vrijen.


Nadat ik mijn Ice Tea en mijn Broodje Filet genuttigd had haaste ik mij naar mijn werk waar ik eigenlijk al te laat was. Bij het postkantoor aangekomen zag ik dat Tim de winkel al geopend had en ik liep snel naar binnen toe. ‘Goeiemorgen!’ Groette ik Tim.
‘He! Goed dat je er bent, er moet nog van alles gebeuren! We hebben het druk vandaag, de rekeningen moeten vandaag weg en het geld moet gesorteerd worden in de kluis!’ Zei hij.
‘Oke, dan vervelen we ons iniedergeval niet!’ Antwoorde ik.
Tim zag er precies zo uit als ik hem zo eventjes voorstelde. Hij had zijn shirt aan met korte mouwen en zijn grote gespierde armen waren mooi zichtbaar. Ik stond achter de kassa, waar ik me aangemeld had toen Tim zei:’Ga jij even in de kluis alles sorteren voor straks, als de geldwagen het geld komt halen!’ ‘Ik ga gelijk!’
Ik pakte mijn pasje uit mijn tas en schoof deze door de kaartlezer, waarna ik mijn persoonlijke code intoetste. De deur ging open en ik sloot de dikke deur weer achter me. Ik stond nu in een soort sluis, waarnaar ik weer een code in moest voeren en de grote/dikke kluisdeur schoof open.
Ik begon de grote zakken en pakken met geld op te stapelen en pakte 1 van de karren die we gebruikten om de boel in te sorteren voor de geldwagens.
Terwijl ik bezig was om een aantal zakken in de kar te leggen hoorde ik de kluisdeur opengaan. Ik keek achter mij en zag Tim de kluis binnen komen lopen. ‘Ik help je wel eventjes, want de geldwagen belde dat ze er met een kwartiertje al zouden zijn! Ik heb de voordeur even op slot gedaan!’ ‘Oke! Dan moeten we opschieten dus!’
Ik pakte de volgende stapels met geld die in een gesealde verpakking zaten en boog voorover over de kar. Ineens werd ik stevig vastgepakt in mij zij en ik viel bijna voorover in de kar. ‘He! Wat doe je!’ Riep ik. Vervolgens voelde ik een hand onder mijn rok door komen en langs mijn billen wrijven. Ik wist gelijk dat hij sex met mij wilde en ik besloot me gelijk stil te houden. ‘Mmmm!’ ‘Wat kreun je geil’ Zei Tim gelijk. Met zijn hand streelde hij mijn billen en langzaam voelde ik zijn hand tussen mijn billen door over mijn schaamlippen glijden. Het was ontzettend geil en fijn. ‘AAAA!’ Ik had het niet meer en wachte tot zijn pik in mij binnen zou dringen. Hij pakte mijn string vast en naar deze iets opzij geschoven te hebben voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen. Het was een ontzettende opluchting dat hij eindelijk bij me binnen kwam. Ik werd al snel nat en voelde zijn vinger in mijn kutje soppen. Op een gegeven moment voelde ik mijn rok omlaag zakken. Al snel hierna trok Tim mijn string over mijn billen heen naar beneden toe. ‘Neem me, Timmie! Ik wil je in me voelen.’ Zei ik zacht kreunend. Plots voelde ik zijn harde pik binnendringen in mij, maar niet zoals ik had verwacht. Tim duwde zijn pik anaal naar binnen. ‘Volgens mij zit je verkeerd, tim!’ Zei ik snel, maar Tim antwoorde met:’Nee! Ik zit precies in het goeie gaatje en hij is lekker strak, zoals ik al verwachte!’
Het was een drukkend gevoel en even voelde het alsof mijn kontgat uit zou scheuren. Het voelde niet fijn, maar ik wou Tim zijn gang laten gaan. Ik was niet bepaald ontspannen en ervan genieten was ook niet echt gemakkelijk. Ik sloeg mijn hand over de kar rand en wreef over mijn natte kutje richting mijn kontgaan, om het allemaal wat natter te maken. Toen ik mijn kutsappen over Tim zijn pik gewreven had en rond mijn kontgat voelde ik het losser worden. Het werd ineens een zeer aangenaam gevoel! ‘Oooooo, OoOee, wat is dit fijn, Tim!’
‘Ik hoor het! Wat een fijne stem heb jij , als je sex hebt, ik kom al bijna klaar alleen van die zwoele stem!’ Zei hij. Ik liet mijn onderdanig neuken en hoe langer het duurde hoe fijner en geiler ik het begon te vinden.
Het was mijn eerste keer dat ik anaal geneukt werd en ook nog eens de eerste keer dat ik geneukt werd door Tim, waar ik al lang over fantaseerde zoals ik je al had verteld.
Hoe langer hij me neukte, hoe dieper hij met zijn pik anaal bij me naar binnen kwam en hoe harder ik begon te kreunen. ‘Draai je is om!’ Zei Tim. Ik draaide me om en ging met mijn kont op de rand van de kar zitten. Tim pakte mijn billen vast en trok mijn kontje iets naar hem toe en duwde toen zijn pik weer anaal naar binnen toe. Met zijn handen kneedde hij mijn tieten waardoor ik nog natter werd en ik begon mee te bewegen op de maat zodat hij harder en dieper kwam. ‘Oooooo! Aaaah,oeeee. Op een gegeven moment toen ik mezelf ook nog begon te vingeren en Tim mij keihard anaal begon te knallen bereikte ik mijn hoogtepunt. Ik kreunde het uit en liet me zo de geldkar inzakken terwijl ik aan het komen was. Ook Tim kwam op hetzelfde moment klaar en zijn pik kwam uit mijn anus. Ik voelde zijn kwakkies op mijn kutje neerkomen en het sperma belande overal over mijn lichaam heen. Toen ik overeind kwam voelde ik dat er sperma in mijn haar zat, op mijn buik en op mijn tieten zat ook nog sperma zag ik.
Toen werd er ineens op de kluisdeur geklopt. ‘Hallo!’ Riep een man die zijn naam noemde en zei dat hij het geld kwam halen. Het waren de mannen van de geldwagen. Ik schrok me dood en zonder na te denken pakte ik een zak en met het briefgeld wat erin zat veegde ik het sperma van mijn lichaam af. Snel duwde ik het geld terug in de zak en trok mijn kleren aan. Ik fatsoeneerde mezelf snel en wachte tot Tim de kluisdeuren opende. Ik reed de kar richting de mannen toe die hem van mij overnamen en naar mijn weten zagen ze niets aparts aan mij.

Sinds die tijd vraag ik een man mij altijd nog even anaal te neuken onder de sex, ik kan het je zeker aanraden als je het nog nooit gedaan hebt! En ook voor de mannen als ik Tim mag geloven is het fantastisch!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen