Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn naam is Melissa. Ik ben een 22 jarige studente en ik woon in Amersfoort. Iedere maandag en donderdagavond ga ik naar voetbaltraining, samen met mijn vriendinnen Annika en Froukje. We spreken rond een uurtje of 8, dan haal ik ze op met de auto. Maandagavond staat bij ons bekend als een echte sportavond. We doen tijdens deze training niets anders dan oefeningen, oefeningen en oefeningen. Soms een beetje saai, maar wel leerzaam en goed voor de conditie natuurlijk. Donderdagavond is een totaal andere avond. We spelen partijtjes en ouwehoeren wat. Meestal stoppen we wat eerder, want dan begint de derde helft, dan gaan we samen naar de kantine.

Vandaag is het donderdag. Ik verheugde me altijd erg op deze avond, want dan is iedereen wat losser. We naderen het eind van de week, wat betekend dat we het op een zuipen kunnen zetten, en ik moet zeggen; het gaat er vaak behoorlijk hard aan toe. Om half 8 ren ik naar boven, om mijn spullen te pakken. Ik blijf even voor de spiegel staan, en draai mijn kontje richting de spiegel, zodat ik er naar kan kijken. Hmm, die maandag trainingen helpen wel zeg, denk ik terwijl ik naar mijn kont keek, die er absoluut niet verkeerd uit zag! Dromend liep ik richting mijn sporttas en pakte deze in zonder er bij na te denken.

Om 5 voor 8 kwam ik aan bij Annika´s huis. Ik toeterde en zag dat ze naar buiten rende. ‘Hey!’ zei ze toen ze instapte. ‘Heb je er een beetje zin in?’ Ik mompelde iets van jawel en reed weg richting het huis van Froukje, wat maar 3 straten verder was. Toen we haar ook hadden opgepikt reden we richting voetbal veld. ‘

Daar eenmaal aangekomen liepen we de kleedkamer binnen en begroetten de rest van de meiden. Iedereen was in een weekendstemming, wat betekent dat het vanavond akelig zuipen wordt. We hadden ons allemaal in voetbalpakjes gehesen en we liepen gezamenlijk naar het veld, waar onze trainer al op ons zat te wachten.

Zijn naam is Gert, hij is 28 jaar oud, en hij is vrijgezel! Alle meiden in ons team zijn het erover eens; Gert is een lekke ding! Nou had ik nog meer zin in de derde helft! “Goedenavond dames”, begon hij zoals altijd. “Jullie weten het, donderdag avond partijtjes spelen! Ga je gang, maak teams en begin maar met spelen”.

Na een drie kwartier werden we bij elkaar geroepen, en Gert vertelde ons dat het tijd was om de kantine in te gaan, dan kunnen we “extra lang blijven zitten”. Zo gezegd zo gedaan. Binnen 10 minuten stonden we met zijn 14en onder de douche, te fantaseren over Gert, die in de kleedkamer hiernaast zat. “Ga naar hem toe dan Melissa”, zei Iris. Iedereen lachte. “Ben je gek, zei ik. Al ‘ie hier heen komt dan neuk ik hem”, zei ik met een grijns. “Geregeld”, zei Iris, en ze deed een handdoek om en liep naar de deur. Ik schrok en zei snel nee, waarop Iris me met een grijns aankeek en haar handdoek weer af deed.

Vijf minuten later zaten we met zijn allen in de kantine bier te drinken. Het was erg gezellig. Ik zat aan het hoofd van de tafel, naast Gert, die een gesprek met me aan probeerde te knopen. “Moet je nog een biertje?” vroeg hij me. “Froukje, kan jij terugrijden? Jij drinkt toch niet meer dan 2”. “Ja, is best,” antwoordde ze. “Dan wil ik er nog wel een”, zei ik tegen Gert met een grijns.

Anderhalf uur en 6 biertjes later merkte ik dat ik nog steeds met Gert zat te praten. Het was gezellig en ik merkte dat ik behoorlijk aangeschoten was. “Ga je mee een sigaret roken?” vroeg hij me. “Nee, ik rook niet,” antwoordde ik. “Maar ik ga wel even mee”.

Zo ging ik mee naar buiten en buiten hebben we gewoon verder gepraat. Op een gegeven moment voelde ik dat ik niet meer naar hem luisterde, maar dat ik hem gewoon van top tot teen aan het bekijken was. Hij heeft ook zo’n mooi lichaam! Ik ging een stap dichter bij hem staan en legde mijn hand op zijn lul. “En dat is ook de reden dat ik trainen zo leu…. Wow, wat doe je?!”. “Voel jij je ook zo heet?” vroeg ik hem. Hij wist niet wat hij moest antwoorden, maar ik zag een glinstering in zijn ogen en hij lachte. “Nu je het zegt ja!” Ik masseerde zijn lul terwijl hij zijn broek nog aan had. Ik voelde dat de broek steeds strakker en strakker begon te staan. “Kom, dan gaan we naar een rustiger plekje”, zei ik. Lachend deed hij zijn hand in zijn broekzak en haalde er een sleutelbos uit. “Kleedkamer 14 of 15?” zei hij met een grijns. Ik lachte en greep de sleutels uit zijn hand, pakte zijn hand en trok hem mee richting kleedkamer 15.

Ik deed de douche aan en kleedde me gauw uit. Hij had zijn kleren al uit en had zijn lul in zijn hand, die nu halfstijf was. Terwijl we onder de douche stonden masseerde ik zijn pik, en pakte hij mijn borsten vast. Zijn hand ging naar beneden en hij voelde tussen mijn schaamlippen. Gelukkig dat ik mijn kutje vanmiddag nog geschoren heb, komt mooi goed uit, dacht ik bij mezelf. Ik zakte op mijn knieën en nam zijn piemel in mijn mond. Ik spuugde erop en begon hem te pijpen. Hij kreunde en zei: “Laat me eens zien hoe ver mijn pik in je keel past”. Ik had nog nooit deepthroat gedaan dus ik probeerde mijn keel te ontspannen en die grote lul zo ver mogelijk naar binnen te duwen. Hij pakte mijn achterhoofd vast en begin neukbewegingen te maken, zodat hij een stukje verder naar binnen gleed. Hij kreunde steeds harder en harder en trok zijn lul uit mijn keel. Ik ging staan en spreidde mijn benen, zodat hij beter bij mijn kutje kon. Nu ging hij op de grond zitten en begon mijn klitje te likken. Ik kreunde van genot, hij verwendde nu mijn klit met het puntje van zijn tong! Hij likte rustig mijn hele kutje af, en ik begon steeds harder te hijgen en kreunen. We waren allebei zo geil als boter en hij ging staan. Ik draaide me om en ging met mn kont tegen hem aan staan. Hij duwde zijn piemel tussen mijn benen en ik duwde hem naar binnen. Hij begon gelijk heel snel te neuken en ik kreunde luid. Hij begon sneller te hijgen en ik gilde. “Bijna! Bijna! Ik kom bijna”, gilde ik. Net toen ik op het punt stond te komen stopte hij. “Wat doe je”, gilde ik. “Ander standje”, antwoordde hij. Ik draaide me om en hij deed mijn rechterbeen omhoog zodat hij ruimte had om zijn piemel in me te steken. Het was heerlijk, en we kwamen allebei tegelijk. Ik wou niet dat hij in me kwam dus spoot hij alles over mijn been heen. “Heb je wel eens anaal gedaan”, zei hij tussen het hijgen door. “Nee nog nooit, wil je het proberen?” zei ik. “Graag”, zei hij. Hier ging Gert voor op de grond liggen en ik ging boven op hem zitten. Hij legde zijn eikel voor mijn anus en ik ging voorzichtig zitten. “Ooh dat doet zeer! schreeuwde ik. Gert vond het geweldig en zodra zijn pik in mijn kont zat ging ik zachtjes op en neer, maar het deed zo’n pijn, dat ik het haast lekker vond! Gert begon steeds harder te hijgen en ik kon voelen dat hij het heerlijk vond. Ik probeerde er van te genieten, wat uiteindelijk redelijk lukte. “Aah, ik ga komen! zei Gert, en hij spoot mijn hele kont vol met warme sperma. Ik ging staan en er droop een straaltje sperma uit mijn kont. “Heerlijk! Zullen we nu weer een biertje gaan drinken?” zei ik. “Ja goed plan, altijd lekker na een stevige neukpartij”, zei Gert. We douchten ons en toen gingen we weer de kantine binnen. Toen ik binnen kwam knipoogde ik even naar Annika, die precies wist wat ik gedaan had.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen