Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De zaterdag was er een die gewoon op alle zaterdagen leek. Marcha deed haar boodschappen bij de Super, waar ze zich weer van binnen helemaal opvrat aan de lange wachtrijen. Tergend langzaam leken de rijen zich te vorderen richting de kassa. Haar humeur werd elke zaterdag door dit gebeuren naar een mineur stemming gebracht. Tegen de tijd dat ze bij de kassa zou zijn, was ze waarschijnlijk weer heel chagrijnig. Deze keer leek er weinig verandering in te zitten.
Aan de kassa zat een jongen die ze niet eerder had gezien. Hij leek haar ouder dan de meeste werknemers die op zaterdag de dienst deden. Onaantrekkelijk vond ze hem zeker niet. Hij groette haar vriendelijk. Haar producten werden gescand en zelf laadde ze de boodschappen in haar tas. De jongen zei ineens ‘vaseline, hm’. Marcha keek hem verbaasd aan met haar blauwe ogen. Ze snapte niet waarom hij dit zei. Met een knipoog zei de gast haar dat het goed spul was. Daar moest Marcha mee instemmen. Ze zei hem dat het veel beter werkte dan de kleine sticks van Labello. De jongen lachte nietszeggend en ging door met de boodschappen langs de scan halen.
Toen alles was gedaan, rekende Marcha af. De twintig jarige schone wenste de jongen nog een fijne dag, waarop hij haar veel plezier toewenste. Dat vond ze een beetje vreemd. Denkend aan deze opmerking liep ze naar buiten. Meestal zei een caissière zoiets in de trend van ‘een fijne dag’. Veel plezier vond ze een rare toewensing, alsof ze hele spannende plannen zou hebben.
Thuis aangekomen ruimde ze de boodschappen op. Als laatste haalde ze het kleine potje vaseline uit haar tas. Gelijk zag ze die jongen voor zich die de opmerking had gemaakt. Marcha had nog steeds geen idee wat die nieuwe knul van de super had bedoeld. Het leek haar overigens wel een aardige gast.
De dag vorderde snel en Marcha begon zich klaar te maken voor de avond. Elke zaterdag ging ze wel naar één of andere kroeg in het centrum. Nu had Roermond wel niet zo veel te bieden, toch was het elke week weer flink gezellig. Haar kleding werd daarom elke week ook nauwkeurig bijeen gezocht, omdat ze natuurlijk geen flater wilt slaan in haar thuisstad. De mooie dame koos daarom dit keer voor een ondeugend zwart rokje, met een strak wit blouseje. Haar zwarte pumps stonden hier ook prima bij. Een setje zwarte lingerie van de plaatselijke specialist maakte het geheel voor die avond compleet.
Niet wetend waar de avond zou eindigen, verliet Marcha haar appartement en liep richting het centrum. Ze voelde zich sexy. Haar donkere haren wapperden een beetje in het lichte windje wat er stond. Diezelfde wind voelde ze ook zo af en toe tussen haar benen. Het gaf Marcha een ietwat geil gevoel.
In de kroeg was het als vanouds. Iedereen was vrolijk en ze danste veel met haar vriendinnen. Tijdens het dansen nuttigde ze meer cocktails dan nodig was, en dat had dan ook wel zijn uitwerking. Het rustige meisje kwam dan altijd een stuk losser. De avond verliep heerlijk en Marcha voelde zich helemaal in haar element.
Ineens stond er een jongen voor haar. Het was de knul van de Super. Ze herkende hem gelijk, ook al had hij nu zijn werkkleding niet aan. Hij groette haar en vroeg hoe haar middag nog was geweest. Ze antwoordde dat ze niet veel bijzonders had gedaan. Daarop vroeg de gast, die zich als Edwin had voorgesteld, of ze de vaseline nog had gebruikt. Verbaasd keek ze de jongen aan. Weer antwoordde instemmend. Ze zei hem dat ze altijd droge lippen had, en daarom vaak vaseline gebruikte, in plaats van de welbekende kleine sticks. Met een knipoog zei hij haar dat hij het idee had dat ze de vaseline voor iets heel anders gebruikte. Naïef als ze was vroeg Marcha wat dat dan was.
Edwins ogen keken haar diep aan. Hij zei haar dat hij het wel kon laten zien. Nieuwsgierig door de vraag en de alcohol ging Marcha met hem mee. Buiten zoende Edwin haar ineens. Marcha beantwoordde dit met een heftige tongzoen. De twee voelde een geile spanning opkomen.
Edwin loodste haar mee een steegje in. Hij zei dat niemand hun daar kon storen en dat hij de werking van vaseline eens goed kon laten zien. Marcha liet alles gebeuren. Edwin zette haar met haar rug naar hem toe tegen de muur. Hij spreidde haar benen iets, en ze voelde dat haar slipje al op haar enkels hing. Hij zei dat ze nu iets zou gaan voelen wat ze waarschijnlijk zelden had gevoeld.
Inderdaad, Marcha voelde een vinger die nat van de vaseline was over haar kontgaatje gaan. Het gaf haar een zinderend gevoel. Ze voelde hoe hij meer vaseline op haar sterretje smeerde. Pijnlijk! Hij duwde een vinger naar binnen. De pijn was gelukkig maar even. Hij ging langzaam op en neer. Ze kon het niet laten om te kreunen. Dat was voor hem een teken een tweede vinger erbij te doen. Marcha vond het wel heel geil, deze kennismaking met de andere werking van vaseline. Genietend van de twee vingers in haar kontje sloot ze haar ogen. Edwin haalde zijn vingers eruit. Dit wilde ze niet, ze wilde dat hij doorging. Ow, maar wat was dat? Ze voelde zijn eikel tegen haar sterretje aan drukken. Langzaam schoof zijn pik in haar kontje. Dit was zalig! Edwin begon nu het met vaseline bewerkte sterretje van Marcha te neuken. Het voelde vreemd, en een beetje pijnlijk, maar ze vond het ongelooflijk lekker. Edwin pakte haar bij haar heupen en begon harder te stoten. Ook hij kreunde nu.
Marcha’s nauwe kontje was voor Edwin niet lang vol te houden. Marcha hoorde dat hij ging komen. Ze voelde zijn eikel opzwellen in haar darmkanaaltje. Met een harde stoot kwam hij klaar. Al zijn zaad spoot hij in dat kontje van Marcha.
Hij haalde zijn pik uit het kontje en trok de zwarte slip weer omhoog. Zoenend vroeg hij haar of ze het lekker vond. Marcha kon hem verzekeren dat ze volgende week bij dezelfde kassa weer een potje vaseline zou komen halen. Wat was dat geil om lekker in je kontje geneukt te worden!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen