Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo, ik ben Peter en ben 30 jaar.
Ik woon in Hendrik Ido Ambacht waar ze een gezellige stamkroeg hebben.
Ik ga er altijd met me vrienden Harry en Ben heen om gezellig een biertje te drinken. En om gezellig naar het vrouwelijk schoon te kijken wat er regelematig komt. Vaak zijn dit mooie dames van ongeveer mijn leeftijd.
Het was vrijdag avond en we gingen weer gezellig naar onze kroeg.

We zaten aan een tafeltje met een biertje en tegenover ons zaten 4 vriendinnen. Helemaal geen lelijke meiden waren het van ongeveer in de 20.
Het waren 3 brunettes en 1 blondine, en het viel mij op dat die blondine me heel de tijd zat aan te kijken. Dus ik dacht nou weet je wat ik bied der wat drinken aan, en ik stelde me voor.

Ze heet Linsey en had wel zin in een biertje. Dus we dronken gezellig wat met ze alle, me vrienden kwamen er ook bij zitten. Ik zat lekker met de blondine te praten toen ze opeens onder de tafel der voet tegen me ballen aanhield. Ik wist niet wat ik moest doen en gaf der maar een knipoogje. Waar ik een geil knipoogje op terug kreeg. Ze kwam naar me toe en fluisterde in me oor of we even naar de wc konden gaan. Ik vond dit geen verkeerd plan en ik volgde haar. We gingen de dames toilet in en ze deed het deurtje op slot.

Ze trok me broek naar beneden en haalde me half stijve pik uit me broek. Hij werd nu behoorlijk stijf en ze begon er heerlijk aan te likken. wauw wat kon deze meid goed pijpen. ze had me eventjes lekker aan me ballen gemasseerd dus begon ik haar even lekker te likken. Ik voelde haar heerlijk zachte schaamlippen in me mond en ze kreunde het uit. Ze haalde een potje vaseline uit haar tasje en deed een beetje op der vinger. Ze ging met der vinger over haar sterretje en stak zo 2 vingers in der aarsje. ik werd helemaal geil en wist wat ze wou.

Dus ik pak me pik en breng hem tegen haar sterretje aan en duw zo me pik erin. Ze kreunde het uit en ik gaf der lekkere langzame stoten. Waarop ze gilde "Harder harder!" dus ik ging als een gek tekeer en elke keer als ik diep met me pik in haar darmkanaal zat voelde ik me balzak tegen haar klite aankomen. We genoten allebei, en ik voelde dat ik moest komen. Ik liet haar dit merken en trok me lul terug en ze ging op der knieen zitten met der mond open. ik trok mezelf nog even langzaam af en spoot zo al me warme zaad in der keeltje en ze slikte alles netjes door.

Ze slurpte nog even de laatste druppels van me eikel en we gingen weer gezellig aan tafel zitten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen