Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Vele jaren geleden, ik was net 25 woonde ik samen met mijn vriend Henk. Omdat ik al een tijdje bij de huisarts liep voor pijn in mijn buik, stuurde hij mij door naar een specialist.

De eerste keer bij deze man op het spreekuur onderzocht hij mij en stelde intussen allerlei intieme vragen, zoals: hoe vaak ik gemeenschap had en of het ook pijn deed bij het vrijen. De vragen werden steeds intiemer en op het laatst vroeg hij zelfs of ik ook anaal geslachtsverkeer had gehad. Nee, nog nooit, zei ik met een rood hoofd.

Hij zei me dat hij me de volgende keer inwendig zou onderzoeken. Ik kreeg twee zetpillen mee die ik 's-morgens vroeg moest inbrengen. Het beste kon ik de dag voor het onderzoek zo min mogelijk eten.

Intussen zat hij me een beetje verlekkerd aan te kijken. Dat was ik zo langzamerhand wel gewend, de meeste mannen zagen blijkbaar wel wat in mij. Ik deed veel aan sport en had toen nog een prima figuur. Vooral op mijn benen en billen was ik trots. Toen ik na afloop de spreekkamer uitliep voelde ik dat hij mij nakeek tot ik de deur achter mij sloot.

Twee weken later ging ik terug. De pillen hadden hun werk gedaan, ik voelde mij leeg en een beetje slap. Bij binnenkomst kwam de arts al op me toelopen. Ik moest mij uitkleden, terwijl hij alvast de onderzoekstafel in de juiste positie zette en wat spullen klaarlegde. Ik trok mijn rok en mijn slipje uit.

Ik moest voorover op de tafel gaan liggen. Aan weerskanten van de tafel zat een steun, waar ik mijn knieƫn in kon zetten. Mijn buik lag daardoor vrij van de tafel en mijn billen staken omhoog en buiten de tafel. Hij ging achter mij zitten, ik kon hem niet meer zien en voelde mij dan ook niet erg op mijn gemak.

Hij merkte dat natuurlijk en begon heel geruststellend tegen me te praten. Ik zou er weinig van voelen, want hij zou mij eerst een klein prikje in mijn bil geven. Na het prikje voelde ik mij een beetje dizzy worden, niet onprettig, het kon mij eigenlijk niet zo veel meer schelen.

Intussen bracht hij een slangetje bij me naar binnen en starte een apparaat. Ik voelde een warme vloeistof met stootjes naar binnen stromen en gelijk er ook weer worden uitgezogen. Ik was zo lekker ontspannen en lag er stiekem van te genieten.

Na het spoelen zou hij eerst met een kleine camera naar binnen gaan en trots liet hij zien hoe klein deze wel was. Hij was ongeveer zo dik als een flinke tampon en ook de top was iets afgerond. Ik maakte mij allang geen zorgen meer en was volkomen ontspannen. De camera werd eerst ingesmeerd met een vettig goedje en toen voelde ik hoe hij voorzichtig tegen mijn anus werd geduwd. Terwijl hij hem stukje bij beetje naar binnen duwde, raakte zijn hand mijn kutje. Ik vond het niet eens onprettig; ik voelde zelfs een bekende tinteling in mijn buik en kreunde zachtjes. Gelukkig stond er een zacht achtergrondmuziekje op.

Steeds trok hij de camera iets terug en duwde hem daarna weer iets dieper. En elke keer kwam zijn hand tegen mijn kutje. Zijn vinger schoot daarbij soms een klein stukje naar binnen. Ongemerkt was ik mee gaan bewegen, zodat ik het ritme was gaan bepalen. Ik voelde hoe ik langzaam naar mijn hoogtepunt ging, maar net voor ik kwam stopte hij. Ik probeerde het nog af te maken door te knijpen met mijn dijspieren, maar op een of andere manier had ik te weinig kracht.

Hij wachte even tot de grootste spanning weg was en trok toen langzaam de camera er uit. Er moest nog een ander, iets dikker, apparaat naar binnen. Ik moest me zo goed mogelijk ontspannen, dan zou ook dit geen pijn doen. Even later voelde ik weer iets zachtjes tegen mijn anus drukken. Hij zij pers maar voorzichtig, alsof ik het eruit wil duwen, dan zou het gemakkelijker gaan. Voorzichtig perste ik en ik voelde inderdaad hoe mijn anus zich langzaam steeds verder opende. Gelijktijdig drukte hij het ding naar binnen. Het was echter veel dikker dan de eerste, ik stond helemaal strak van onder. Gelukkig deed het geen pijn en het was ook lang niet zo koud en hard als de eerste. Het voelde zelfs warm aan. De tinteling in mijn buik kwam vrijwel meteen weer opzetten en ik begon weer ritmisch te bewegen en te kreunen.

Langzaam duwde hij hem verder. Plotseling ging er een schok van herkenning door me heen. Ik voelde hoe twee behaarde benen mijn billen en bovenbenen raakten en besefte dat dit zijn ding was. De arts was bezig mij van achteren te neuken! Hij merkte mijn reactie en wachte enkele seconden af. Ik was echter te veel verrast om direct te reageren. Ineens stootte hij zijn paal dieper in mij en deed nu helemaal niet meer zijn best meer mij voor de gek te houden. Even later lag hij zelfs half over mij heen en zat helemaal in me. Hij begon draaiende bewegingen in me te maken terwijl hij zijn ballen zowat in mijn poesje drukte.

Na enkele seconden kwam hij luid kreunend in me klaar. Ik voelde ook nu heel duidelijk de warme vloed in me, en kwam vrijwel meteen ook klaar. Terwijl ik nog nagenoot, trok hij zich tergend langzaam uit me terug. Het leek wel of er geen eind aan zijn pik kwam en toen mijn anus zich verder opende om zijn knop door te laten, kwam ik voor de tweede keer.

Ik bleef stil liggen en voelde hoe hij mij waste en afdroogde. Zo zei hij, je kunt je weer aankleden. Over twee weken kun je terugkomen voor de uitslag. Toen ik weer buiten stond besefte ik nog amper wat er in het afgelopen half uur gebeurd was. Ik was nog steeds een beetje dizzy en dacht dat ik gedroomd had. Het lichte schrijnen van mijn kont bracht me echter weer bij mijn positieven. Het was geen droom, ik was echt van achteren geneukt.

Ik twijfelde, zou ik gewoon naar huis gaan en doen of er niets was gebeurd? Ik voelde me een beetje schuldig, ik had er toch ook van genoten, en hoe! En dat terwijl ik het altijd had afgehouden. Henk had al verschillende keren geprobeerd mij over te halen, maar ik was er zo van overtuigd dat het pijn zou doen, dat ik er nooit aan durfde beginnen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen