Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De middag was grauw. Ik keek wat naar sport op de tv. Daarbij genoot ik van een warme kop thee. De kerstboom stond al. Hoe minimaal die ook was, het was wel gezellig. Sfeer is in deze dagen altijd belangrijk. Iedereen leek wel bezig met de kerstboom zetten. Ik had dat al enkele dagen eerder gedaan. Waar velen druk naar de winkels op deze koopzondag gingen, had ik lekker de tijd voor mezelf. Deze zondagen waren heerlijk. Geen verplichtingen, geen stress.
Het was rond twee uur toen de bel ging. Ik verwachtte niemand. Het was ook niet zo dat iemand spontaan kon langskomen, want de mensen die dat wel eens deden, hadden verplichtingen. Ik liep vol verwachting naar de voordeur van mijn appartement. Toen ik die open deed, stond ik oog in oog met Daisy. Dat was een leuke meid die pas een paar huizen verderop was komen wonen. Ze had net een lange relatie achter de rug. Dit was haar eerste kerst alleen, had ze onlangs verteld. Daisy had aan mij de vraag of ik even kon helpen met de kerstboom, want zelf kreeg ze die niet staande. Het betrof dan wel een kunstboom, maar je had er blijkbaar meer paar handen voor nodig om die goed te krijgen.
Ik zei Daisy dat ik eraan kwam. Ze liep even mee naar binnen. Ik zette de tv uit en deed mijn schoenen aan. Ondertussen vond ik het wel leuk dat deze mooie meid me vroeg om te helpen. We hadden nog weinig contact gehad. Dat vond ik wel jammer, want iedereen wilt met dit blondje graag contact. Ze had een mooi slank lichaam, niet superdun. Haar figuurtje kwam zo uit een mal voor dames van de Playboy. Menig man zag ik altijd omkijken als dit stuk voorbij kwam. Ze kwam ietwat naïef over. Haar blauwe ogen en haar lieve gezichtje zorgden ook dat dit zo bleef. De meid, met een prachtige voorgevel, was ergens half in de twintig.
Ik liep achter de meid aan. Ik zag dat haar joggingbroek van het type was, dat eigenlijk verboden had moeten worden. De wijde pijpen gingen gecombineerd met een strakke bovenkant. Hierin kwamen haar billen erg mooi uit. Ik moest moeite doen om mezelf niet te veel op te winden aan dit grietje. Ik ging namelijk de kerstboom helpen op te zetten.
Binnen stond de kerstboom al snel. Ik moest alleen wat stukken tillen, die inderdaad groot waren voor dit kleine meisje. Ze bedankte me waarop ik zei dat als ze hulp nodig had met het inrichten, dat ik dat best wilde doen. Dat aanbod sloeg ze niet af. Minuten later stonden we vrolijk en wel de kerstboom op te tuigen. Ik genoot van dit samen zijn.
Na een uurtje stond de boom perfect in gericht. Samen stonden we vol trots naar de boom te kijken. De lampjes schitterden. Daisy bood me hierop een kop warme chocomel aan. Dat hoorde er immers bij. Ditmaal was ik het die het aanbod niet afsloeg. Daisy liep naar het keukentje en ik plofte neer op de bank. Toen Daisy terug kwam, ging ze naast me zitten. Onze ogen keken tevreden naar elkaar.
Zag ik het nou goed? Volgens mij had ze de blouse, die ze aan had, iets verder open gezet. Lag dit nou aan mij? De aanzet van haar lekkere cup C, schat ik, was nu zichtbaar.
Daisy had haar mok snel leeg. Ze liep naar de kerstboom. Daar draaide ze zich om en keek me uitdagend aan. Mijn vragende blik kreeg ze terug. Daisy ging op haar knieën zitten. Ze keek rond. Toen vroeg ze me om te komen, omdat er iets was. Toen ik vlak bij haar stond, trok ze me naar zich toe aan mijn broek. Ze vroeg of ze me mocht bedanken. Een bedankje was altijd welkom. Daarop pakte ze mijn broek vast en trok er een beetje aan. Was dit echt? Daisy trok mijn broek omlaag en haalde mijn pik uit mijn boxer. Die begon al hard te worden. Daisy pakte hem in haar handen en begon te trekken. Al snel sloeg ze haar lippen om mijn eikel. Ondertussen bleef ze me aftrekken. Haar mondje was zalig. De lekkere meid begon me met diepe halen te pijpen. Ik voelde hoe mijn eikel telkens diep in haar mondje kwam. Voor de kerstboom werd ik nu heerlijk gepijpt.
Daisy ging er helemaal in op. Mijn handen legde ik voorzichtig op haar hoofd. De blonde haren waren lekker zacht. Ze voerde hierop het tempo op. Een magistrale pijpbeurt was dit.
Ondertussen maakte ze haar blouse los. De zwarte bh stond haar erg sexy en was goed gevuld. Ik liet mijn handen nu naar haar tieten glijden. Ik masseerde ze over de stof van de zachte bh heen. Ik voelde hoe haar tepels hard werden. Wat een geile meid was dit.
Daisy liet mijn pik uit haar mond glijden. Tergend langzaam deed ze dit. Met haar tong likte ze ondertussen nog plagend over mijn eikel. Wat een meid was dit! Toen mijn pik uit haar mondje was, keek ze me aan. Terwijl mijn pik omhoog stond te wijzen naar de piek van de kerstboom, wilde dit geile mokkeltje blijkbaar iets anders. Ze stond op en schoof de sexy broek van haar billen. Geen slipje! Ik keek gelijk tegen haar kale poes aan. Die glom al helemaal van het vocht. Even gleed ze, om me nog geiler te maken, met haar vingers door het kleddernatte kutje, om ze vervolgens lekker af te likken. Toen draaide ze zich om en ging op handen en knieën op het kleed zitten. Haar kontje was uitdagend voor me. De geile meid wenkte me met haar prachtige ogen. Ik knielde achter haar en zette mijn pik tegen de natte lipjes. Wat was ze nat! Ik schoof hem gemakkelijk naar binnen. Ze was niet heel erg wijd, wat het nog lekkerder maakte. Haar kutje spande om mijn pik, toen ik haar ritmisch op een kerstnummer dat de radio speelde begon te neuken. Zelf wierp ze haar bh af. Elke bal weerspiegelde onze uitvoering van doggystyle. Haar kutje was heerlijk nauw. Mijn pik sopte lekker in haar natte doosje. Steeds harder. De meid kreunde geile woordjes. Blijkbaar genoot ze net zo erg als ik.
Daisy bracht haar hand naar achteren. Even verdwenen twee natte vingers in haar kontje. Deze meid hield dus van anaal. Nog voor ik het besefte, haalde ze mijn leuter uit haar natte kutje, om mijn pik naar de achteringang te leiden. Langzaam verdween mijn neukstaaf in haar nog nauwere gaatje. Daisy kreunde nu nog geiler. Weer begon ik haar lekker te neuken. Ondertussen speelde ik met haar overheerlijke borsten. Haar tepels waren lekker hard. Dit was pas porno, zo voor de kerstboom.
Anaal neuken zorgden ervoor dat mijn sperma richting de uitgang kwam. Ik begon haar kontje harder te neuken. Daisy werd gek van opwinding. Ik ook.
Ik trok mijn pik uit haar achterste. De meid kroop voor me. Ik trok me af terwijl zij haar mondje opende en haar tong uit stak. Wat een geile meid! Al snel vloog mijn sperma in haar richting. Vele klodders kwamen in haar gezicht. Een spoot langs haar, de kerstboom in. Terwijl die druppels aan de takken hingen, likte de meid al het zaad naar binnen.
Geil en tevreden keek ze me aan. Ze lachte dat de kerstboom nu opgetuigd en ingewijd was. Toen ik er vandoor ging, vroeg ze wat ik met kerst deed. Ik vertelde mijn plannen. Daisy vroeg om na het diner langs te komen, dan konden we onze kerst nog eens geil opleuken. Dat zal zeker gebeuren. Een fijne kerst voor iedereen!

Reacties/MSN: frans1984[at]live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen