Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Maartje is een mooie meid. Ze heeft een heerlijk lichaam. De griet is pas twintig geworden. Maartje wordt in het grote dorp gezien als een mooie meid. Haar slanke lichaam is erg licht van kleur. Dat ze dan blond haar heeft en blauwe ogen, is waarschijnlijk geen verrassing. Meestal heeft ze haar haren in een staart. Maartje draagt altijd modieuze kleding. Haar cup C valt in haar bikini altijd goed op, net als haar ronde kontje. De meeste jongens kijken altijd verlekkerd naar deze meid als ze in het zwembad is. Dan draagt ze of haar roze bikini of haar gele. Beide exemplaren staan haar erg goed.
Deze keer was Maartje laat. Ze had het druk gehad op haar studie met het maken van tentamens. Als ontspanning wilde ze daarom nog even wat baantjes gaan zwemmen. Ze wist dat het al bijna acht uur zou zijn als ze bij het zwembad zou aankomen. Hopelijk was een van de badmeesters die er dan nog was zo vriendelijk om even iets langer, voor haar, open te blijven. Ze haastte zich daarom naar het zwembad dat aan de rand van hun dorp gelegen was.
Daar aangekomen zag ze dat de enige badmeester die dienst had, John was. John was een van de oudere die er werkte. Hij was rond de vijftig. Gezien dat hij nog veel in het bad lag, had hij nog wel een strak lijf. Toch kon je wel zien dat deze bebaarde en ietwat norse man al van die leeftijd was. Zijn gezicht verraadde dat.
John was duidelijk in niet zo’n goede bui. Hij reageerde kortaf toen Maartje voor hem stond. Ze zei dat ze nog even wilde zwemmen. Volgens hem was tijd tijd, dus zei de man haar morgen gewoon terug te komen. Maartje wilde dolgraag en baalde ervan dat hij niet mee wilde werken. Ze zeurde wat door, maar zonder resultaat.
Na een tijdje vroeg ze wat ze moest doen om te zorgen dat ze nog wel een half uurtje mocht zwemmen. John keek met zijn bruine ogen de meid aan. Hij zei met een lach op zijn gezicht dat hij wel wilde blijven als ze naakt zou zwemmen. Dat kon toch want het zwembad was voor niemand meer toegankelijk. Maartje keek de man aan. Ze zei een beetje ondeugend dat ze dat wel zou doen op een voorwaarde. Hij zou haar na afloop moeten masseren. Gezien dat John zijn specialiteit was, was dit vast geen probleem. Maartje keek hem aan. De norse bui was verdwenen. Hij lachte dat de deal gemaakt was.
Maartje ontdeed zich zonder enige vorm van schroom van haar kleding. John keek toe hoe het jonge ding haar kleding een beetje naïef op een ligstoel legde. Haar zwarte lingerie ging als laatste uit. John bewonderde het lichaam van Maartje. Haar roze tepels waren hard en haar borsten waren mooi stevig. Ook had ze een mooi geschoren kutje. Slechts boven haar lipjes was een dun strookje schaamhaar te bekennen. John voelde zijn pik groeien in zijn broek. Het was lang geleden dat hij zo’n lekker ding naakt had gezien.
Maartje voelde zich heerlijk in het water. Het water gleed langs haar naakte lichaam. Zo zwemmen was heerlijk. Dit had ze nog nooit ervaren. Het wondt haar ook op, dat de man haar aandachtig bekeek. Dat mocht hij. Eigenlijk was ze best benieuwd naar zijn pik, en naar zijn massage. Maartje hield het dan ook niet zo lang uit in het water. Ze klom snel weer op de kant en ging liggen op een ligstoel. Haar rug lag nu uitnodigend klaar voor de badmeester om te masseren. Maartje kon niet wachten.
John pakte snel de olie uit zijn tas. Hij stapte opgewonden op de meid af. Hij had nooit gedacht dat zijn mooie, jonge collega zo, naakt, voor hem klaar zou liggen. Dat het alleen om masseren ging, vond John niet erg. Hij vond het al een hele eer. Hij groette haar plechtig en begon.
Zijn handen voelde Maartje over haar rug glijden. Het was heerlijk. Zijn grote handen voelden heerlijk aan. De aanraking met haar billen wond haar alleen op. Lichtjes spreidde ze haar benen. Dat bleef niet onopgemerkt bij John. Hij nam het risico van een klap in zijn gezicht en begon ook haar kontje goed in te oliën. Haar bilnaad glom van het vocht. John liet zijn vinger er door glijden. Hij duwde bij het passeren van haar sterretje rustig er tegen. Maartje liet een lichte kreun ontsnappen. Zijn vinger gleed iets verder. Toen deze de rand van haar schaamlippen aanraakte, ging hij professioneel verder met haar kontje.
Maartje had nu haar benen nog iets verder gespreid. Ze voelde dat haar kutje al droop. Dat was niet van de olie maar van haar geilheid. John ging weer langs haar bilnaad. Nu drukte hij iets harder tegen haar sterretje. Zijn topje ging erin. Maartje kreunde nu luider en zei hees dat ze dat heerlijk vond. John begon haar kontje nu met een vinger te neuken. Ondertussen goot hij wat extra olie rondom de anale ingang. Een tweede vinger ging er nu gemakkelijk bij. Maartje was in de zevende hemel. Het maakte niet uit dat die man haar vader had kunnen zijn.
Ondertussen had de geile meid haar hoofd naar John toegedraaid. Ze ritste zijn broek open en haalde zijn keiharde pik eruit. Het exemplaar van bijna twintig centimeter lang stond paraat. Nu Maartje zo geil als boter was, wilde ze deze nog maar op een plaats: in haar kontje. Toen ze dat zei, wist John niet wat hij hoorde. Ik spoedde zich boven haar. Staand met de benen aan elke kant van de ligstoel, liet hij zijn leuter op het kontje zakken. Hij zette zijn eikel tegen de geoliede anus en drukte. Zijn volwassen pik gleed makkelijk in het meisjeskontje. Het voelde heerlijk strak aan. Neuk me als een sletje, riep Maartje uit toen ze zijn pik in haar nauwe gaatje voelde. John pakte haar bij haar middel en haren en begon te neuken. Het gekreun weergalmde in het verlaten zwembad. Dit was hemels. John voelde dat het kontje naarmate hij langer neukte, steeds makkelijker mee gaf.
Met diepe halen ging hij op en neer in haar strakke kontje. De meid wurmde zich onder hem uit en ging met opgetrokken benen op haar rug liggen. Geil keek ze hem aan. Weer duwde hij zijn pik in haar kontje. Maartje begon zich wild te vingeren. Bij elke stoot voelde de geile donder de ballen van John tegen haar kontje kletsen. Zinderend vingerde ze zich naar een hoogtepunt. Kreunend kwam ze klaar.
Dit zorgde ervoor dat ook John ging komen. Hij trok zijn pik snel uit haar kontje. Zijn sperma vloog met veel kracht over haar borsten, venusheuvel en buik. Wat een neukpartij was dit geweest. Na een duik in het zwembad, besloten ze dat ze elkaar regelmatig zouden gaan treffen. John zal nooit meer nors reageren op de geile Maartje.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen