Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik heb nu al 1,5 jaar een relatie met mijn vriendin. We hebben een goederelatie. Ook de seks is wel aardig. We hebben zo'n 4x per week seks en ikkan bijna al mijn fantasiën op haar uitleven.

Helaas mag ik haar niet in dr kontje neuken. Als je haar zou zien zou jeheel goed begrijpen waarom ik dit zo graag wil. Ze heeft een super mooi lichaam, grote tieten, mooi hoofdje, lief lachje, mooie buik en benen... enhet belangrijkste: een super lekkere kont! Haar mooie ronde billen zijn eenlust voor het oog en iedere man, of hij wel of niet van anale seks houdt,zou hier graag zijn stijve lul tussen willen duwen.

Helaas blijft het voor mij bij het likken van haar anusje. Hier wordt ze welopgewonden van, maar er mag niets in.Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nooit een meisje anaal had geneukt.Mijn exen hielden hier ook niet van. Mijn fantasie over anale sex is dus aleen paar jaar geleden ontstaan en in die tijd flink gegroeid.
Tijdens de seks met mijn vriendin fantaseerde ik dan ook vaak aan het anaal neuken van andere meiden. Ik schaamde me hier wel voor, maar kon er nietsaan doen. Ik moest en zou een meisje anaal neuken!
2 Maanden geleden gebeurde het dan eindelijk...Een tante van mijn vriendin ging trouwen. Wij waren ook uitgenodigd.Mijn vriendin wilde me aan al haar familie voorstellen dus ik moestverplicht mee alle familie langs. Wat was ik blij dat het bier gratis was!


Nadat we zo ongeveer alle familieleden gehad hadden, wat bijna 2 uur geduurdheeft, wenkte de moeder van mijn vriendin me. Ik ging naar haar toe en wemaakten een praatje.
Ik val eigenlijk totaal niet op oudere vrouwen, maar deze vrouw van 40 zager nog heel goed uit voor haar leeftijd! Ze had dezelfde mooie, nog grotere tietenals mijn vriendin, een lekker afgetraind lijf en een super strakke kont! Ik was al aardig aangeschoten en begon al te fantaseren over hoe ik haarlekkere billen zou kneden, terwijl ik met mijn tong haar anus lekker nat zoumaken om vervolgens mijn dikke stijve lul in haar kont te kunnen stoppen.
Deze gedachte maakte me flink geil en ik kreeg dan ook een flinke stijvelul. Ik dacht dat ik haar er even naar zag kijken, maar kon me ook vergist hebben. Ze begon vragen te stellen over mijn vriendin. Ze vroeg of de seks goed was. Ik antwoordde natuurlijk met 'Ja!'. Ze vroeg me of ik al mijn fantasiën bij haar kon uitvoeren. Ik twijfelde even maar zei toen toch 'Ja, uiteraard!'. Ik wilde natuurlijk niet tegen de MOEDER van mijn vriendin zeggen dat ik graag anale seks zou willen.

Toch zag ze dat ik twijfelde. Ze ging met haar tieten tegen me aan staan,met haar benen tegen mijn stijve lul gedrukt. Ik merkte dat ook zij alaardig aangeschoten was. Ze MOEST nu mijn stijve lul wel voelen. Ik voeldehet schaamrood al op mijn wangen komen. Ze keek me glimlachend aan en zeidat ze me helemaal geloofde. Ondertussen werd mijn lul harder en harder. Zewreef er overheen en zei: 'Ik ben voor alles in, en aangezien ik jeschoonmoeder ben is het geen vreemdgaan, toch?'
Ik dacht bij mezelf 'Fuck!', dit was dé kans om een lekkere MILF teneuken en dan ook nog anaal! Het speet me voor mijn vriendin, maar deze kanskon ik me niet voorbij laten gaan.
We liepen met zijn tweeën naar mijn auto. Voordat we in de auto staptenlegde ze haar hand op mijn nog steeds keiharde lul. Die wil ik wel evenproeven, zei ze. Voor ik het wist had ze mijn broek uit en begon over mijnpiemel te wrijven. Ondertussen begon ze mijn ballen te likken. Ik was zosuper geil dat ik al na een minuut voelde dat ik klaar ging komen. Zijvoelde het ook en vroeg me of ik over haar gezicht wilde spuiten. Wauw, wasmijn eerste gedachte! Ze ging lekker met haar tong over mijn eikel heen enzoog flink. Ik hield het niet meer en trok mijn lul uit haar mond. Ik spootal mijn zaad over haar mooie geile hoofd. Ze pakte mijn lul en zoog delaatste druppels zaad eruit en slikte ze door. Ze likte met haar tong haargezicht schoon, voor zover dat kon, en maakte de rest van haar gezichtschoon met een doekje. Hmm, dat was lekker, zei ze. Ze keek me geil aan enpakte mijn hand. Ze legde hem onder haar jurkje op haar helemaal natgeworden stringetje. Wow, zei ik! Dit kutje moest ik gewoon likken! Ik gingop mijn knieën zitten en trok haar stringetje opzij. Ze had een super nat,mooi geschoren poesje. Ik stopte mijn tong tussen haar lekkere warme lipjes.Ik proefde die heerlijke kutsappen en begon gretig met mijn tong te bewegen.Ze pakte mijn hand en leidde die naar haar kutje. Ik ramde twee vingers naarbinnen. Dit ging wel heel makkelijk. Ik deed er nog een vinger bij. Er isnog wel ruimte voor een extra vinger, dacht ik. Ik stopte er nog een vingerbij. Er zaten nu 4 vingers in dat lekkere MILFje. Ondertussen likte en zoogik aan haar clitje. Ze kreunde het uit. Ze pakte mijn hand en duwde dieharder bij haar naar binnen. Ik ging nu harder en sneller met mijn vingersnaar binnen. Na nog geen minuut kwam ze kreunend klaar. Ik likte nog evendie lekkere sappen op, tot ze mijn hoofd pakte en zei dat we een andere plekmoesten opzoeken. Ik moest natuurlijk mijn fantasie nog tot werkelijkheidbrengen!

Onderweg in de auto dacht ik na over wat me was overkomen. Dit was echtgeweldig!We stopten bij een hotel. We reserveerden ee kamer voor de avond en gingen snel op bed liggen. Ik trok haar jurkje en bh uit. Ze had nu alleen nog eenklein, geil, nat stringetje aan. Dit aanzicht was zo geil! Een mooi kutje,mooie buik daarboven, 2 grote maar mooie tieten met op haar rechterborst een kleine tatoeage, een kei geil en mooigezicht! Mijn lul was alweer keihard geworden.
Ze trok mij op zich en begon me te zoenen. Ze vroeg me naar mijn fantasie. 'Anaal!', zei ik verlegen. 'Hmm, daar hou ik wel van!', zei ze. Ze draaide zich om en zei dat ik haar billen moest masseren. Ik ging op haarbenen zitten en pakte haar strakke billen vast en begon ze te masseren. Ik trok ze af en toe een beetje uit elkaar om naar dat lekkere gaatje te kijkenwaar mijn lul zo graag in wilde. Ik begon haar billen te zoenen en eindigdebij haar anus, die ik flink begon te likken. Met mijn vinger masseerde ik haar natte anus. Toen stak ik hem naar binnen. Ik hoorde haar kreunen. Oeh,dit was geil. Ze pakte mijn lul en leidde hem haar kutje in. Ondertussenbleef ik met mijn vinger op en neer gaan in haar kont. Ik stak er nog eenvinger bij. Ik voelde mijn harde pik op en neer gaan in haar kutje. Ditvoelde super geil en ik voelde dat ik al weer bijna klaarkwam. Ik haaldemijn lul uit haar kutje en zei dat ik haar nu toch wel in haar reet wilde neuken.
Ik stak mijn grote eikel in haar kleine gaatje. Ze kreunde even en zei datik rustig aan moest doen. Toen mijn lul er eindelijk helemaal in zat ging ik flink op en neer. Het was een super geil gezicht. Ik sloeg op haar billentotdat ze mooi rood waren geworden. Ze kreunde het uit. Ik ging nog harderbewegen en zij begon nog harder te kreunen. Al snel kwam ze zelfs klaar! Toen ze klaarkwam spande haar anus zich aan, waardoor hij nog strakker om  mijn lul kwam te zitten. Ik hield het niet meer en spoot haar reet vol.

We ploften allebij op bed neer en hijgden nog flink na.Na samen nog een douche genomen te hebben zijn we weer terug gereden naar debruiloft, waar niemand ons gemist scheen te hebben.
Mijn vriendin heb ik dit nooit verteld.

Ik schaam me er niet voor en ben blij dit ervaren te hebben!

 

Reacties   

0 #1 Jan de Roo 17-11-2014 14:21
ik zou ook wel eens anaal genomen willen worden
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen