Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

we zitte nou op telefoon tikke tijdelijk dus kom ik er niet zo vaak meer op, vin, t maar niks maar over paar weku hebbe we planet internet. op school gaat, t nog steeds prima, ik moet toch wat minder gaan drinke anders krijg ik een drank probleem en das niet de bedoeling. natuurlijk werd er de afgelope maande wekelijks flink geneukt dat hou ik wel bij daar zorg ik wel voor, mmm pik ik kan niet zonder, ik had wel voor een vak op school een dikke onvoldoende verdiend omdat ik die dag er niet was gespijbeld, maar dat heb ik na de lesse de volgende dag wel ff recht gezet ik moest nablijven om, t aan te horen dat hij me wel een 1 moest geven omdat ik gewoon zonder een reden afwezig was. pfff probeer dat naar weer is met nog 3 proefwerken weer recht te zetten. het was een leraar vab zo ongeveer 45 al kalende beetje schichtig niet al te sympathieke man die altijd wel veel naar ons keek. heb ze vrouw is gezien na daar kon hij wel 4 keer in dus, n type wat niet veel aan z, n trekken kwam. hij foeterde wat dacht je eraan te gaan doen he?dit kan natuurlijk niet Angela, nee meneer lispelde ik bedeesd. nou zei hij ben zo terug moet even naar, t toilet. ik dacht wacht ff de school is zo goed als uitgestorven, en ik huppelde stiekum achter, m aan niemand te zien op de gang en zo te horen ook niet in de toiletten, hij stond bij zo een pisbak toen ik binnen kwam en hij stamelde wat gaan we nou krijgen, maar ik was al bij, m en pakte zijn slappe plassende pik vast. Angela weet wel hoe de cijfers omhoog kunne piepte ik met een hoog geil stemmetje Angela is nogal GEIL, trok, m aan zijn pik om en hij urineerde m, n rokje nat, hij proberde nog ZEG HEE LAAT DAT maar, t verweer was duidelijk minder en niet overtuigend ik weet dat manne juist die vieze dingen met plasse enorm geil vinden. Zijn pik kwam schokkend overeind ik ging door de knieen en nam zijn schokkende piemel in de mond en begon eraan te zuigen onee wat geil kreunde hij dat heeft m, n vrouw nog nooit gedaan, ik zei ik moet m, n dagelijkse portie nog aanvullen en zoog, m diep naar binnen het duurde hooguit 2 minute toen hij de kleffe warme kwak bij me naar binnen spoot, ik ben gek ik weet ut maar ik vind dat nou eenmaal goor geil kicku. hij kreunde de tegels bijna van de muur ooohooooohgggg.
meneer?vroeg ik met een duim in de mond als me cijfer omhoog gaat mag je me morgen als speelgoed gebruike ja?ja? wat bedoel je angela, vroeg hij nog stom, kerels pffff. moet ik ut uit tekene of zo!ik wil een 8 horen morge in de klas dan mag je me een uur gebruiken om te neuken te pijpen je uit te leven, snap je me?? De volgende dag ging de leraar de cijfers opnoeme en ik hoorde ANGELA EEN 8 zag je een paar van die stijve trutten vol ongeloof kijken, van hoe kan dat nou, en me vriendinne giegelde die begrepen direkt wat eraan de hand was. om half 4 ging de klas uit en ik zei tege, m ik ga als eerste naar de toiletten ja? toen ik er was trok ik me topje los zodat me tietjes de vrijheid kregen en strak vooruit priemde me slipje hing ik op een wasbak en toen hij binne kwam trok ik me rokje op. geil sletje gromde hij je, maakt alle manne gek zeker he? hij vergreep zich gelijk aan me tietjes HOER lispelde hij, ik heb altijd al zo een geil ding willen verkrachten, als ik al dat geile spul met die goed bevleesde dijen en kontjes en zeer goed gevulde bloesjes hier zie. ik zie dat, t geil je al afloopt loopse teef, sperma bak, ik werd ruw op de harde tegels getrokken en letterlijk besprongen hij drong ruw en hard bij mij naar binnen, maar dat ben ik al wel gewend ze zijn te geil bij mij dan krijg je dat. zijn pik was niet geweldig van formaat een 16cm zoiets hij ragde in me en, t slijm uit z, n mond viel op m, n borsten, ik spuit je vol hoer mmm aaaghh en een diepe stoot en ik voelde, m spuite in me, , vies vuil geil klein sletje, , gromde hij. ik wil ook nog in je geile neuk bekkie en z, n met sperma en m, n kutgeil besmeurde verslappende piem hing voor m, n mond STIJF pijpen komandeerde hij. ja meneer zei ik onderdanig. ik pijpte, m stijf nadat ik eerste de smurrie eraf likte en toen moest ik m, n handen wegdoen ik neuk je geile bek en hij trok me aan de haren en neukte m, n hoofd en 5 minute later spoot hij daar in en spoot ook m, n gezicht onder. hij betaste me daarna overal wild en wilde nog een keer neuke maar hij kreeg, m nie meer stijf. zo ik had mooi een 8 ennu de andere cijfers zouden ook wel goed uitpakken nu. ik weet niet of er mense uit me omgeving dit lezu maar eefdese boys waar jan op zit heeft weer een serie zware nederlage geleden sorry als je fan bent ervan.
ik heb ook op natasja, s chat in gasteboek oproep gedaan voor 5 mei dan is er hier bevrijdings country ennu ik wil zoveel mogelijk mannu die me wille zien daar hebbe lijkt me gaaf geil kicku ik heb daar dan een kort indianen jurkje aan met veel franje er komt een heel goeie band ook. ben geil nu ik hoop dat me vader niet na werktijd nog vergadering moet doen of zo, ik moet weer een pik hebbe. vitamientjes en me poesje jeukt en lekt wor al geil as ik dit schrijf, is toch niet normaal pffff. nog ff en ik ben 15 28 april ik merk wel dat ik langzaam nog wat vollere dijen krijg en me tietjes zijn toch ook wel gegroeid in dat jaar, volgens deskundige krijg ik toch wel behoorlijke, maar ik zie wel, me vader was 2 april jarig en ik was laddertje zat zo noeme ze dat en om 18.40 ging de laatste visite weg en ik werd direkt genomen op de bank zo geil was ie omdat hij de hele dag al tegu me zeer korte rokje aan keek, ik weet zeker dat de aangterouwde familie ook een stijve in de broek kregu en me pa ze zusse vonden, t duidelijk niet kunne, omdat ze wel moesten zien hoe geil ik was. kan me niet schele. nou ik ga met me hond wandele nu, de zon schijnt. doei en kusjes op je harde paal

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen