Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

de pc was pas 4 jaar oud?maar, t internette ging steeds vreemder en een nieuwe kost wel wat dus heb ik 4 maande geen internet gehad ik mis dat wel dat ge chat en zo. ik wor wel steeds voller om de een of andere redene zie ik er steeds geiler uit, dat gaat vanzelf ik doe met me drank gebruik eerder aan afbraak, maar je krijg dan een door leefde geile smoel zegge ze. het zei zo ik heb nou ook alweer een beste plons bier op, vergeef me de voute maar de laptop is net gister gekomen das wel wenne. technische details pfff ze staan erop anders had ik, t nie geweten. Acer met alles erop en erin en eraan. ik heb een geile pijp smoel, die me kenne wete dat wel, sommige spuiten al alleen al as ze met hun pik voor me mondje komen zo geil blijk ik te zijn? zei doen, t zelf ik heb nog niksgedaan lig alleen op me knieen klaar om goed diep in me mondje geneukt te worden. vandaag zei er ook weer iemand op msn wat een goor geil pijp koppie ik had. natuurlijk is er al die maanden flinkt door geneukt pc of geen pc. maar ik heb al is wat gezegd met me grote mond, maar ik ben wel eerlijk ik heb gezegd dat ik wil rotzooien voor de cam 1x om te laten zien dak echt ben voor m, n fans maar ook voor de ongelovige, dat GAAT dit jaar nog gebeuren en dan verwacht ik ook van me fans andre de meup en marix m, n beer en verhuizert en meerdere fans op natas dat ze me steunen tegu zeurpiete daarna belooft is belooft maar eenmalig dus houd dezu site in de gate voor een korte aankondeging ervan wanneer. ben dan niet helemaal naakt maar lekker kort rokje en me pa tilt dat rokje wel op zodat me kutje in beeld komt en me tietjes ook en hij betast me dan en ik pijp zonder en heb boeien om zoiets geils en ranzigs lijkt me vet heftig kicku.
ik baalde ervan dat de pc gotver.. maar nu moet ik ff wenne aan deze een maf klein cam ding zit erop maar ik heet geen ANGELA meer als ik, t nie doe. je kan dan gewoon op msn angela_eefde at hotmail.com in logge. ik heb dorst ik pak nog een grolschje, want dat is wel, t enige echte bier of lul ik nou al uit me nek?? breezer is weer op. goed wat voor geks heb ik nou gedaan we hebbe een hete zomer gehad en ik wilde wel is echt verkracht worden, ik weet dak gek ben maar wel een gestuurde dus geen wild vreemde gek of zo, ma een leuke leraar waarvan ik wist dat ie in almen woont en met mooi weer op de fiets van warnsveld binnen door gaat over de almense binnenweg langs huize de voorst net zoals veel leerlingen dit ff voor die hier bekend zijn, je fietst dan door, t bos over de overweg en, t groene kanaal richting almen allemaal bos links en rechts de meestu fietse in groepjes, maar ik deed, t dus niet op een rustige plek vlak bij een zandpad liet ik me met fiets en al valle AU en de leraar kwam een 2 minute later de bocht door terwijl ik net overeind krabbelde dus in me korte rokje keek hij zo tege me natte slipje aan, hulpvaardig was hij wel maar ik was zo ranzig smerig geil. ben een vies geil meisju hoor.
altijd natte nympho kutje. de leraar hielp me overeind en ja ik ruik geil dus dat ruikt hij ook die geile lucht die ik afscheid en ik zag een bult in z, n pantalon groeie. godverdomme geil wijf zei hij opeens en greep me in me slipje ik zei zachtjes nee nee meneer maar hij rukte me slipje naar benede greep me onder m, n t shirt en zei je vraagt erom SLET en ik werd naast en grote betonne drinkbak voor koeie zo een 50 m het zandpad op, voor kennis van omgeving bij boerderij de drees of zoiets de almense binne weg, gewoon verkracht, ik snap wel as ik zo doe dat een man zich niet kan inhouden, maar het was wel ruig.
dit was, t voor nu houd deze site in de gaten want ik ben eerlijk ik kom eenmaal voor de cam om die personen die zegge dak nie echt ben voor altijd de mon d te snoeren. ik ga nog een bier pakken haha, best wel een mooi ding die laptop

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen