Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een mooie zomerse dag in april 2007. Alsof het al volop zomer was, terwijl er in, t verleden om die tijd nog wel is sneeuw viel. Angela keek naar buiten, haar hond stond naast haar met de voorpoten op de vensterbank en keek ook naar buiten. Woef zon, en ze keek haar vrouwtje aan, met die lieve bruine ogen. De groene ogen van angela, wisten wat de hond wilde, lopen, wandelen met grote takken slepen.
Angela pakte haar wandel schoenen uit de kast en trok die aan. Ze had wel een erg kort frivool rokje aan en haar suede veter topje waar haar tietjes goed in te zien waren, maar ach ze hield erwel van een beetje de boel op te hitsen. Bovendien ging ze het bos in met haar hond en ze zou niet al teveel mensen tegen komen. Na al een flink eind gelopen te hebben fietste er een oude man met zijn vrouw voorbij de man keek natuurlijk begerig naar wat daar aankwam wandelen. Ook draaide zijn hoofd mee na, t paseren en, t kwijl liep, m langs de lippen, zijn vrouw ergerde zich eraan. En toen de man dus tegen een boom aanreed en omviel, foeterde ze, m dan ook uit dat hij moest uitkijken en niet naar die snol moest kijken. Angela, lachte zachtjes en wandelde gewoon door alsof ze niets had gehoord. Via een smal paadje kwam ze bij een brede beek en stak via een sluisje over om dan linksaf langs die beek een eind op telopen. Ze wist dat ze een eind verder weer in een bos terecht kwam, daar stak ze een autoweg over om aan de overkant weer in, t bos te belanden. In een bocht zag ze de keet van de scouting, ook wel padvinders genoemd. Het komt dan niet over als een hoogstaand gevoel van gebruik van de hersenen als je maar 1 pad gevonden hebt. Ze vond de naam scouting, dus ook meer inhoud hebben. Op, t veldje naast de keet was een groep jongens van zo 16 17 bezig met touw knopen onderleiding van een knaap van zo een 23 jaar. Mmmm die knaap van 23 vond ze wel wat hebben, die jonkie, s dat was weer niet haar smaak, wip haantjes waren het. Zij viel op oudere ervaren mannen, daar had zei ook nog wat aan.
Ze passeerde de groep en ze hoorde, die broekie, s stoer, ja ze waren met velen dan durven ze wel.
Moet je dat zien wat daar loopt? Jeetje ja dat ziet er lekker uit, zei een ander. De hopman schudde zijn hoofd, en lachte, jullie weten niet eens wat je ermee moet, grapte hij. Angela hoorde dat, en ondanks dat ze niet op die kleuters viel, ze was toch onder, t wandelen nog wat geiler geworden, dan ze normaal alwas. Ze had steeds visioenen van dikke grote pikken in haar hoofd. Ze had nu opeens zoiets van, jaja jullie durven wel he?maar wat als ik nu terug ga. Och waarom ook niet en ze draaide zich om en liep terug, de hond keek haar aan van, woef? De jongens daarin tegen, hee ze komt terug, en waren niet meer zo stoer. Dat heb je ervan he? zei de leider, die martin hete. Nu niet meer zo stoer als net he? Angela bleef pal voor de jongen staan die net nog de grootste bek had, zo je vind me lekker?en keek, m recht aan met haar groene zaad vragende ogen. De knaap keek langs haar heen, en zocht oog contact om hulp, maar de andere waren wel zo slim, niet te reageren. Angela ging verder, en tilde haar rokje op zodat de knaap haar volle dijen zag en haar zo in, t kruis keek, hij zag wel dat ze een nat slipje had, en dat er zilverachtige strepen over haar dijen naar beneden liepen, maar wist niet wat dat was.
Martin echter zag, t direct, verrek die griet loopt, t kutgeil langs de dijen, ze is drijfnat van haar geil, net klaar gekomen. Angela bukte zich iets zodat de knaap die al flink rood werd, inzicht kreeg in, t topje en de tietjes wat zag hangen. De anderen keken tegen, t kontje aan wat lekker rond was en, t witte slipje daar hingen witte franjes aan wat, t geheel nog een geiler aanzicht gaf. De leider martin kwam nu naar voren, ja mooi zei hij, maar nu is het mooi geweest of mogen we verder ?vroeg hij aan haar, je lijkt mij een verdomd geil sletje. Martin tipte wat van haar dijen en likte dat van zijn vinger, oke laat de touwen maar even liggen heren! We gaan nu een les invoegen, voorlichting!! Dit is kut geil heren, zei martin, ooit geproefd?? Harrie, zei dat ie wel is met zijn zus gespeeld had en, t inderdaad geproeft heeft, en, t erg lekker vond, hij tipte wat van angela, s dijen die nog steeds, t rokje ophield, en likte, t op mmmmm lekker fris smaakt zij, en harrie streek zijn hele hand over haar dijen en slobberde, t eraf. De andere jongens haalden nu ook hun vingers over haar dijen om wat kutgeil te proeven, angela werd hier zo geil van dat ze klaarkwam en aan de jongen voor haar vroeg houd me vast. Peter deed, t en angela schokte en kreunde en er liepen nu golven kutgeil over haar dijen. Martin had onder tussen schoks gewijs last van een enorme erektie, en had wel zin in die nymphomane breezer slet, maar om niet op te vallen moest hij de jongens meekrijgen. Als hij alleen met haar was geweest had ie haar de bosjes alwel ingesleurd.
Nou zei, martin, dit is nou een klaar komend meisje, dan zijn ze erg geil en gewillig, hij liet zijn broek zakken en de jongens zagen dat martin behoorlijk wat in huis had een cm of 25 was het zeker.
Natuurlijk had martin de meeste scouting meiden alwel geneukt en een aantal ook ontmaagd ermee dus hij wist wel waar abraham de mosterd vandaan haalde. Angela die nog wat na schokte en een beetje voorover stond, zag opeens die lul voor haar gezicht, martin pakte haar bij de haren en trok haar richting de schokkende lul. Hij dreef zijn tamp tussen haar lippen door en begon haar stevig in de mond te neuken. Martin zag dat erbij peter een flinke bobbel in de broek zat, zo je hebt ook niet achteraan gestaan met uitdelen peter, zei hij. Haal, m maar te voorschijn, zie je dat glinsterende spleetje tussen die kleverige blonde haartjes? Ja martin, zei de blozende peter, nou duw je pik daarmaar is tegen aan, en peter plante zijn jonge maagdelijke leuter ertegen aan en gleed zo naar binnen, tot zijn verrassing.
Gemakkelijk he, zei, martin, komt omdat ze zo nat is en nou net als ik goed stoten en martin verhoogde, t neuk tempo in de mond van angela, en ging ook steeds dieper. Ik zal dat sletje is in de keel pompen, zei hij, met hese stem. Peter stote gretig zijn jonge pik in, t natte kutje en gleed er tot aan zijn ballen in.
Je bent nu geen maagd meer, deelde martin, peter mede. Martin voelde zijn lul opzwellen en stote zo diep mogelijk om zijn sperma rechtstreeks in de slokdarm te spuiten aaagghhhh, mmmm en dikke stralen schoten uit zijn lul. Ook peter spoot zijn pik leeg onbeschermd in angela, s kutje, die gelukkig al een tijd aan de pil is. AAaaah mmm lekkerrr gilde peter. Nou de rest nog riep martin laat haar al die pikken maar afzuigen, ik houd haar wel vast, en hij pinde zijn nog hard gebleven pik diep en resoluut langs haar sluitspier in haar kontje. Angela zoog nu achter elkaar een twaalftal pikken af en, t sperma liep langs haar kin en zat in haar haren. De jongens kreunden en angela kwam nog is klaar. Al met al had het toch een 2 uur geduurd zo einde van deze speciale les, riep martin, wij danken u voor deze geweldige medewerking, zei ie, tegen angela. Die was nog bezig met, t geil op haar kin via wat vingers in haar mond te brengen en te slikken. Ze maakte de riem aan haar hond vast, die dacht woef woef? hehe we gaan verder, en had zich in die 2 uur al helemaal leeg gescheten op, t terrein. Thuis gekomen zei haar vader niets die zag de opgedroogde sperma resten in de haren en op haar dijen en schudde allleen maar met zijn hoofd.
Morgen kwam, t verhaal erwel uit bij haar wist ie., T eten was klaar en nadat ze gegeten hebben, zat angela op, t toilet toen haar vader binnen kwam en haar zo zijn leuter in de mond drukte en zei, zo nou mijn portie nog slikken en hij neukte zich leeg in dat geile mondje, terwijl ze hem aankeek met die grote groene zaadvragende ogen van haar. Het verhaal is uit, alleen nog een oproep voor iemand die PIET heet en die door angela een nat slipje is beloofd hij weet welke kleur en ook dus wie er bedoeld wordt.
Ze heeft jou adres opeen stukje papier geschreven, maar is dat kwijt, dus daarom heb je het nog niet, meld dat ff als je haar op je msn ziet

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen