Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sabine is een slank stevig jong meisje die paar kilo, s teveel zie je aan haar dat ze iets buikje heeft, en rond kontje volle dijen en beginnende ontluikende geile kleine tietjes. Haar papa en mama runnen een horeca bedrijf ze is daardoor vaak alleen en verveeld zich, haar vriendin suzan die iets ouder is blond met 2 van die staartjes en haar zus tanja 17 jaar zitten bij een leuk meiden clubje die volgens suzan spannende en leuke dingen doen. Sabine heeft lang donker haar en een geil pijp smoeltje, maar daar is nog geen gebruik van gemaakt, ze is nog helemaal ongebruikt en ook niet op de hoogte van hoe en wat.
Ze wil graag bij de club die een eigen clubhuis hebben in een verbouwd kippen hok op, t terrein van de ouders van suzan en tanja helemaal achteraf zodat ze alle vrijheid hebben in hun doen en laten.
Suzan is, t meisje dat elke vrijdag nacht de zolder op moet zodat 2 ooms en haar vader hun lusten op haar kunnen uitleven. Ze hebben sabine gezegd dat ze begin sept ingewijd word, maar sabine vind dat telang duren en uiteindelijk besluiten ze als verrassing sabine in te wijden op zaterdag 18 aug 2007.
Sabine weet niet beter dan dat ze een weekendje gaat logeren bij suzan ze komt dan ook om ongeveer half 2 s, middags, t terrein op fietsen, en suzan moest de wekker zetten omdat ze na de vermoeiende nacht op de zolder net een paar uur lag te slapen. Suzan zag er erg uitgewoond uit, maar sabine had geen idee wat haar vriendin allemaal had gedaan, suzan zij hoi sabine, wacht ff ik pak me fiets we gaan ergens heen nu, suzan had er al wel voor gezorgt daar haar vriendinnetje een erg kort rokje aan had en een leuk slipje met strikjes en een simpel t shirt, t waarom ontging sabine ze had, t gewoon gedaan.
De meisjes fietste hooguit een kwartier en kwamen bij, t huis van de papa van angela angela en tanja waren op vakantie in een park ergens in, t westen van, t land en ze hielden op msn contact met het thuis front. Ze liepen naar binnen en suzan zei tegen sabine doe je laarsjes en sokken maar uit in de keuken, sabine vond, t wel raar maar ze deed, t. Suzan nam sabine mee de huiskamer in waar alle gordijnen dicht waren en ze zag de vader van angela op de bank zitten, maar ze had geen flauw idee, waarom ze hier was. Suzan zei opeens verrassing !!! je wordt vandaag in gewijd, wat dat inhield wist sabine niet, maar ze was blij dan was ze zondag al club lid. Angela, s papa zag, t wicht in kort rokje en de volle mooie goed bevleesde geile dijen en er stijgerde snel wat omhoog in de broek, ze had ook een lekker kontje, t rokje bolde er geil overheen. Mooi lang haar en een mega lekker pijp smoeltje vond hij.
Suzan trok plotseling sabine, t t shirt over haar hoofd en gooide dat op een stoel, de man zag de kleine geile beginnende tietjes en zijn dikke pik waar grote aderen over heen liepen was keihard en een 18cm.
Suzan zei daag sabine veel plezier en liep weg de man liep mee en sloot de deur achter haar, suzan fietste naar huis en ging slapen om bij te komen van de zware nacht waar ze 3 harde pikken urenlang tevreden moest stellen. Sabine stond half naakt in de kamer te wachten op de dingen die met haar zouden gebeuren. De man zei tegen sabine je bent erg lekker en ziet er geil uit mmmm daar kan ik veel plezier mee beleven. Hij pakte sabine bij de hand en trok haar mee naar de bank ze moest naast, m zitten en hij begon gelijk aan haar stevige volle dijen te voelen, zijn pik zat klem en voorvocht kwam al vrij zo geil was hij op, t meisje. MMMMMM wat ben je lekker ga is op je geile knieen, tussen mijn benen teefje zei hij sabine deed, t maar want ze had geen idee, ze zat op haar knieen en haar geile volle dijen waren goed zichtbaar de man taste even in haar kruis, en begon zijn broek los te ritsen zag sabine.
Sabine zag een enorme bobbel in de onderbroek en de man haalde zonder omwegen zijn harde vlees lul eruit, die vlak voor, t mondje van sabine stond nu, sabine keek met grote ogen naar, t voor haar enorme geaderde ding waar boven op een soort van, t leek wel een paddestoel met een gaatje erin, ze zag nu voor, t eerst in haar leven een volwassen harde manne pik. De man zei dat ze haar handen op de rug moest doen en haar geile mondje iets open, hij pakte haar achter, t hoofd en stote de pik diep naar binnen en neukte haar hard in de mond en stote tegen haar huig aan en penetreerde af en toe een eind in haar keel hij was zo geil en de spanning moest er zo even af na 5 minuten al hoorde sabine de man kreunen, mmmmooooogghh mmm oooww wat lekkerrr oooo mmm en spoot veel harde stralen dik kleverig lauw neukvet in haar mond. Sabine die dit niet verwacht had proeste en hoeste en verslikte zich in, t glibberige goedje, t liep uit haar mond op haar tietjes en er hingen lange draden sperma aan haar kin, een nog flinke straal besproeide haar geile smoeltje. OOhhh wat ben jij lekker mmmmm mmmm heerlijk seks teefje.
Nu de spanning van de ballen afwas ging hij sabine stevig overal bevoelen en draaide aan haar tepeltjes, ik wil je likken zei hij je jonge frisse kutje uit likken ga maar is op je rug op de tafel liggen, saine deed, t maar ze was zo verrast wat haar overkwam. De man ging tussen haar dijen zitten en likte aan, t jonge maagdelijke kutje, t smaakte iets zoutig van de urine en hij duwde zijn tong goed in haar strakke spleetje, ze had een lekker bol kaal gesloten kutje, en met een vinger bewerkte hij haar klitje waarvan sabine, t nut ervan nog niet wist, maar ze kreeg al vrij snel een vreemd gevoel in haar onderbuik wat wel lekker was.
Ze begon te hijgen en te trillen en een golf van extase gierde door haar jonge lichaam haar eerste orgasme was een feit. Dit zou de komende uren voor haar ook, t enige lekkere gevoel zijn ze moest ten slotte worden ingewijd, en was hier om zijn lusten op bot te vieren zodat ze later gebruiksklaar, t huis weer verliet. Tanja en angela hebben plannen met haar en suzan dat ze allebei in, t clubhuis per week 4 mannen over zich heen zouden krijgen tegen betaling uiteraard. En ze moesten goed te gebruiken zijn, dus de inwijding moest snoeihard gebeuren. Nadat sabine klaarkwam en er frisse jonge meisjes geil uit haar kutje kwam wat papa van, lekker op likte. Ze kreeg wat te drinken en hijzelf nam een biertje, zijn vleeslul begon alweer te verharden met dat geile teefje naast, m wat een geil gezicht was dat er draden sperma in haar glas hingen die mee naar binnen glibberde met de limonade. Sabine zag ook dat de pik weer in omvang toenam, de man smeerde de tamp in met glijmiddel, duwde sabine op haar rug op de bank, haar benen werden uit elkaar getrokken en de pik op haar gleufje gezet en de man moest erg hard stoten om in haar strakke kutje te komen, t deed haar erg veel pijn en ze huilde, t vliesje werd vernietigd en hard stotend werd sabine diep genomen, de tamp ging er uiteindelijk helemaal in, ooohhhgg wat strak wat lekker hoorde sabine de man kermen, bij haar biggelde de tranen van de pijn over haar wangen, dit was niet leuk, maar de man genoot intens van, t strakke kutje, en na een kwartier hard stoten ontving sabine, t eerste zaad diep in haar genotsgrotje. De man vertelde haar dat de pijn wel weer over ging en als ze veel neukte, t ook geen pijn meer deed maar, t lekker zou zijn, sabine knikte nog nasnikkend van ja.
De pik was rood van, t bloed en sabine had ook bloed op haar dijen, dat komt omdat je ontmaagd bent en je vliesje gescheurd is, dat vliesje bij jou was vrij stevig ik moest echt hard stoten om in jou te komen, zei hij. Maar ze was er nog niet de man begon in haar jonge tietjes te bijten en zette er wasknijpers op, hij betaste haar stevig en kneep in, t geile vlees een kunstpik werd in haar kutje gedrukt en aangezet.
Dat ding bleef een uur zitten en ook een anus stroker was in haar kontje gedrukt, toen de man zijn pik opnieuw zag verharden en omhoog komen, wat sabine ook zag, (dacht ze wat komt er nog meer?)
De man smeerde zijn tamp opnieuw in en sabine moest over een salon tafel heen hangen op zijn hondjes en, ze voelde de vleeslul tegen haar billen, tegen haar sterretje (daarin, dachtze?). En inderdaad drukte de tamp stevig tegen haar sluitspier die de pik langzaam door liet en ook hier gleed ie uiteindelijk helemaal erin, deed ook pijn maar niet zo erg als in haar kutje, de man begon haar weer met een stevig tempo te neuken, de kloten kletste tegen haar billen ze werd een halfuur diep geneukt in haar kontje en er spoot verse sperma haar darmen in, mmmmmm zo mmm je ben nu in al jou gaatjes ontmaagd. Ze werd in de loop van de nacht nog 3 keer hard genomen in haar getergde kutje en op zondag middag ongeveer 2 uur vlakvoor dat suzan kwam werd ze nog van een verse lading sperma voor zien in har gezicht en haren. Suzan nam haar mee en bracht haar terug naar de kippen farm ze had nog de rest van de dag en een deel van de maandag om een beetje te herstellen, voordat ze weer naar haar eigen huis ging.
Ze vertelde suzan wat haar was overkomen allemaal en dat ze haast niet kon lopen van de pijn.
Suzan zei dat haar, t zelfde was over komen paar maanden geleden, maar dat ze, t nu wel lekker vond en dat ze regelmatig klaar kwam. Je bent nu lid van de club maar je moet vrijdag avond wel de zolder op voor 1 keer zodat je gewend bent door meerdere mannen gelijk genomen te worden. En daarna zijn we lustmeisjes waar mannen alles mee kunnen doen, we krijgen er leuke dingen voor en gaan met de club ook leuke dingen doen, ook angela, tanja, ellen, birgitte en maaike laten zich neuken en ons clubhuis wordt steeds leuker en we gaan jou ook leren hoe jij je eigen papa kunt verleiden zodat, je thuis ook leuke dingen krijgt zoals een eigen pc. Maar ga nou maar slapen dan neemt de pijn snel af. De vakantie van de meiden duurt nog tot begin sept suzan zal nog regelmatig op, t terrein een hok in worden getrokken om ff geneukt te worden door haar papa of een van de ooms, t volgende verhaal zal gaan over, t bezoek van sabine aan de zolder waar ze 3 harde pikken te verwerken krijgt.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen