Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was nog maar net 18 (maar zag er veel jonger uit) toen ik op een dag in m'n eentje in de duinen zat en 4 grote, gespierde negers voorbij kwamen lopen. Eentje kwam op me af en vroeg: "Wat doe jij hier in je eentje, weet je niet dat het hier gevaarlijk is?". "Nee, dat wist ik niet. Moet ik nu bang zijn voor je?". "Ja," zei hij en pakte me bij mijn arm beet en trok me de bosjes in. "Wat doe je nou?", vroeg ik ongerust toen ook zijn maten aan kwamen lopen. "Shht, mondje dicht", zei hij, terwijl hij zijn broek open ritste en ineens zijn lul tevoorschijn haalde. Het was een enorme neukstaaf met een paar fikse ballen erbij. Ik voelde me wee worden in mijn maag, wat een grote, geile pik! "Op je knieën", siste hij en duwde me ruw naar de grond toe. "En nou je mondje open", zei hij terwijl hij zijn eikel tegen mijn lippen plantte.

Gewillig opende ik mijn lippen om zijn knots in mijn mond te nemen. Ondertussen waren zijn drie vrienden ook gearriveerd. "Zo, blanke slet, we gaan jou eens even flink te pakken nemen", zei er eentje. "Ja, we gaan je helemaal onderspuiten, vies ventje!".

 

Allemaal trokken ze hun broek uit en 3 enorme penissen kwamen tevoorschijn. Ik werd nog geiler dan ik al was en zei: "Ja, kom maar met die grote zwarte lullen van jullie, ik wil jullie zaad over mijn hele lijfje voelen!". Ruw trokken ze de kleren van mijn lijf en zelf kleedden ze zich ook helemaal uit. Wat een fantastische lijven, dacht ik bij mezelf, door zulke mannen wil ik elke dag wel gepakt worden!

Ik moest op mijn handen en knieën gaan zitten en de eerste man stopte zijn lul weer in mijn mond. Gulzig begon ik erop te zuigen, ondertussen merkte ik hoe een van de anderen op mijn kontgaatje spuugde en zijn eikel tegen mijn jongenskutje aanplantte. Ik voelde de geilheid door mijn lijf heen gieren, dit was net zo opwindend als toen ik twee jaar geleden voor straf de gymleraar moest afzuigen na schooltijd.

 

De achter me neergeknielde man begon nu met zijn enorme neukstaaf op mijn billen te slaan en slaakte ondertussen allemaal gore praat uit. "Ja vieze blanke hoer, we gaan je kontje helemaal vol zaad spuiten". De neger die ik aan het pijpen was, pakte me bij mijn haar beet en begon mijn hoofd ruw op en neer te bewegen. De andere twee stonden zich aan weerszijden af te trekken. De neger die achter me zat, stootte met een harde stoot ineens zijn lul tot aan zijn ballen naar binnen en ik gilde het uit van de pijn.

 

Wat een enorme lul, ik was nog nooit eerder gepakt door zo'n monsterachtig apparaat! Na een paar stoten kon ik me weer ontspannen en begon ik te genieten van zijn reusachtige mannelijkheid. Bij elke stoot duwde ik mijn kont hard naar achter om zijn lul zo diep mogelijk in me te voelen. De neger die voor me zat haalde ineens zijn pik uit mijn mond en begon ermee in mijn gezicht te slaan. "Vieze gore neukteef, je vind het maar wat lekker hè, hoerige pijpslet!". "Ja, ja!", zei ik en pakt zijn lul beet om weer verder te zuigen aan die heerlijke zwarte spermastaaf. "Ja, zuig me maar lekker af, ik spuit zo je hele bek vol, smerig klein mannetje!".

Al snel voegde hij de daad bij het woord en dikke stralen sperma baanden zich een weg naar buiten. Het kwam op mijn haar, in mijn ogen, hij spoot mijn hele gezicht onder. Ik likte met mijn tong de slierten zaad van mijn lippen, terwijl ik nog steeds stevig in mijn kont werd geneukt.

 

"Nu ik", zei een van de twee rukkende negers en duwde zijn net klaargekomen maat uit de weg. De lul van de man die nu voor me knielde was de grootste van allemaal, ik denk wel 30 cm! Zijn eikel was enorm en met moeite kreeg ik mijn lippen er omheen. Smakkend begon ik hem te pijpen. De laatste rukkende neger was inmiddels met zijn gezicht onder mij gekropen en ineens voelde ik een hand om mijn lul heen spannen.

Een tongetje gleed over mijn eikel en ik werd nog geiler dan ik al was. Met lange soppende halen begon hij me te pijpen en binnen een minuut kwam ik al klaar.

 

De man die me anaal neukte werd toen vreselijk boos en zei: "Vieze smeerlap, had ik gezegd dat je mocht komen?!". Terwijl hij me op zijn allerhardst begon te neuken, sloeg hij met zijn vlakke hand op mijn jongensbillen. "Dat zal je leren, viespeuk, zomaar klaarkomen zonder iets te zeggen!". Hij bleef op mijn billen slaan tot ze knalrood waren geworden. Ik vond het megageil, ik ben gewoon een onderdanige slet en deze mannen pakten me zoals een snol als ik verdien. "Laten we nu ruilen", zei de man die ik aan het pijpen was, "ik wil hem een anale les geven die hij nooit meer zal vergeten!". "Is goed", zei de man achter me, die me net nog zo lekker op mijn kont had geslagen, en trok zijn lul terug.

 

Hij greep mijn hoofd beet, plantte zijn stamper tegen mijn lippen aan en duwde zijn lul naar binnen. "Zo, en nu mag je je eigen stront aflikken, vieze stinksnol!", zei hij. Gewillig volgde ik zijn commando op. Opeens voelde ik die monsterlul van 30 cm tegen mijn inmiddels aardig opgerekte jongenskutje duwen. Hij kreeg hem er niet in en vroeg een van zijn kameraden of die niet even over mijn poepgaatje wilde klaarkomen, zodat mijn kontgaatje lekker glibberig zou worden.

 

Dat liet Michael (zo heette hij) zich geen tweemaal zeggen en knielde rukkend achter me neer. Ondertussen had ik de paal van de eerste kontneuker schoongelikt en kreunend begon hij zijn ballen leeg te spuiten. Gulzig slikte ik zijn zaad door en bleef aan zijn staaf likken en zuigen tot de laatste druppel eruit was gevloeid. Ook Michael kwam nu klaar terwijl hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje aangedrukt hield. Dikke stralen wit zaad spoten naar buiten en met zijn vingers propte hij alles in mijn anus.

 

Hierna sloeg hij nog een paar keer hard op mijn kont. De neger met zijn 30 cm lange lul knielde vervolgens achter me neer en drukte zijn eikel weer tegen mijn poepertje aan. Deze glom nog van het zaad en nu lukte het wel om zijn monsterachtige staaf tussen mijn billen te proppen. Met een machtige stoot ramde hij zijn megapaal mijn jongenskutje in en ik gilde het uit van pijn en genot. De andere drie waren inmiddels voor me neergeknield en ik moest ze om beurten afzuigen terwijl ze vieze praat uitkraamden: "Gore snol, pijpen! Je vindt het wel lekker, 4 van die grote zwarte neukapparaten!".

Om beurten pakten ze me bij mijn haar beet en duwden hun neukstammen tussen mijn lippen naar binnen. Ook sloegen ze me met vlakke hand, in mijn gezicht en op mijn billen. Ik was nu geiler dan ik ooit van mijn leven was geweest en zei: "Ja, pak me maar, ik ben jullie geile neuksletje, kom hier met die dikke lullen, spuit me vol, spuit me vol!".

 

Het duurde niet lang of een van de drie voor me zittende negers spoot zijn zaad over mijn gezicht. Met mijn tong likte ik de spermaslierten van zijn lul af, terwijl ik intussen nog steeds keihard in mijn kont werd gepompt door de grootste neger. De andere twee duwden hun lullen ook weer naar mijn mond en likkend, trekkend en zuigend bracht ik hen naar hun hoogtepunt toe. Tegelijkertijd spoten ze dikke stralen glibberig sperma over mijn gezicht en om beurten moest ik hun neukstaven schoon likken.

 

Mijn gezicht droop inmiddels van het sperma en een van de negers begon het er vanaf te likken. Ik gaf hem een geile tongzoen, ondertussen hoorde ik de kontneukende neger achter me steeds harder zuchten en kreunen, ook hij stond op het punt klaar te komen. "Aaahhhhh,", kreunde hij, "Ik spuit je hele kont vol!".

Ik voelde hoe zijn enorme lul zich samentrok in mijn nauwe neukopening en even later spoot hij mijn darmwanden vol met zijn kokende sperma, heerlijk! "Ja, spuit mijn kontje maar vol met je geile zaad!", riep ik en ramde mijn billen nog een paar keer stevig naar achteren om de laatste druppels uit zijn zwarte neukstam te persen. Vergenoegd trok hij zijn neukapparaat uit mijn sterretje terug en gaf me nog een pets op mijn billen.

 

Als laatste daad moest ik zijn gigantische neukapparaat schoonlikken, wat ik vol overgave deed.

Daarna kleedden ze zich allemaal weer aan en liepen zonder iets te zeggen weg, in de richting van de parkeerplaats.

 

Het sperma van de laatste kontneuker droop uit mijn kontgat naar buiten. Ik ving het op met mijn vingers, smeerde mijn stijve pik ermee in en begon mezelf af te trekken, terwijl ik mijn eigen kontje vingerde.

 

Nagenietend van deze ongelooflijk geile gangbang kwam ik nog een laatste keer heerlijk klaar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen