Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Anale sex was heerlijk zo vond Karel. Hij was gek op anale seks en wilde het zo vaak als hij kon krijgen. Hij was zeker geen homoseksueel en ook geen biseksueel maar hij was wel gek op een pik in zijn reet. Hij deed het zelf regelmatig met een dildo en dat was op zich natuurlijk wel erg lekker maar er ging gewoon helemaal niets boven een lekkere dikke pik in zijn kont die dan daarna zijn kont vol zou spuiten met lekker warm zaad. Het was iets waar hij naar verlangde. Het gekke van dit alles was, dat hij totaal niet op mannen viel. Hij was zelfs een beetje homofoob en het was iets waar hij niets aan kon doen. Het enige waar hij gek op was, dat was een pik in zijn reet. Hij wilden iemand pijpen, hij wilde ook niemand neuken, tenminste geen mannen, maar hij wilde gewoon genomen worden. Hij deed ook vaak zijn oren dicht als er een man in zijn reet klaarkwam. Dat ware gekreun dat maakte hem haast ziek.
Hij kon zichzelf ook niet helpen. Het liep gewoon op die manier en de afwijking was iets waar hij zelfs al hulp voor had gezocht maar niemand scheen hem te kunnen helpen. Het was duidelijk dat hij eraan was overgeleverd en dus zocht hij alleen maar de voldoening, niet de genezing. Maar aan de andere kant, een pik in zijn reet was misschien wel juist de enige oplossing die hij kin krijgen en vinden voor deze gekke seksuele afwijking.
Hij dacht terug aan de keren dat hij zich lekker in zijn reet had laten nemen. Vooral de eerste keer. Hij was in principe nog anaal maagd, maar hij had al wel meerdere keren dildo’s en vibrators in zijn reet gehad. Zelfs van die enorme buttplugs duwde hij probleemloos in zijn heerlijke strak uitziende anus. Hij deed dan ook aan oefeningen om zijn kont lekker gespierd te houden. Dat was ook erg belangrijk, want een homo zou sneller voor een lekker kontje vallen dan voor een uitgezakte dikke reet. Dus de verzorging van die spieren was erg belangrijk voor hem. Hij was het soort man dat daar op lette. En dat was dus erg belangrijk bij zijn officiële ontmaagding anaal gezien. Hij had een bloedmooie jongen opgepikt in de stad tijdens een feestweek. Het was erg laat en erg gezellig geworden en ij moest echt even er tussenuit om op adem te komen van al die drukte, toen hij ineens die ene jongeman in de steeg zag staan. Hij was zich druk aan het afrukken en dat was niet echt een aangenaam gezicht zo vond Karel. Hij wilde alleen die pik in hem voelen, hij hoefde het allemaal niet te zien. Maar ook al was het gevoel aan het wegzakken, toch nam hij de jongeman mee naar huis. Hij vertelde zijn complete verhaal en de man vond het een vreemd maar ook erg opwindend verhaal. Hij dacht er een aantal tellen over na en besloot toen om met Karel mee te gaan naar zijn huis om daar het snot voor Karel zijn ogen te neuken.
Het zou een redelijk moeilijke opdracht worden want hij moest Karel verder ook minimaal aanraken. Er zou één uitzondering zijn en dat was als zijn handen zo zacht als die van een mooie vrouw waren. Dan mocht hij hem betasten. En dan moesten ze ook klein zijn. Dus de jongeman liet zijn handen zien en voelen en Karel ging akkoord. Hij mocht Karel aanraken maar absoluut niet aan zijn pik. Alleen zijn heupen mocht hij gaan vastpakken en af en toe mocht hij op Karel zijn kont slaan met de vlakke hand als Karel daar om vroeg, anders niet.
Dat was natuurlijk heel erg moeilijk voor de homofiele jongeman omdat hij Karel wel een erg lekker ding vond die hij met alle plezier zou gaan palen, ook al was het niet bareback maar met condoom. Hij was met hem mee naar huis gegaan en de hele weg had hij de hem om de nek willen vliegen en zijn tong bij Karel naar binnen willen forceren, maar dan waren zijn kansen om die lekkere kont te ontmaagden wel verkeken en dat wilde hij absoluut niet. Hij wilde maar wat graag de eerste in zijn reet zijn. Hij had aangehoord dat Karel vertelde over het hele gebeuren. De dildo en vibrator die Karel had gebruikt en ook de buttplug waren onderweg allemaal aan de beurt geweest in de lange vertelling die Karel deed. Een verwoedde poging om alles een beetje uit te leggen zeg maar. Echter had de jongeman het wel aangehoord maar het kon hem geen ene moer schelen. Hij stond zich niet voor niets in die steeg af te trekken en hij wilde het liefst meteen aan de slag als het kon. Zelfs daar op straat, maar hij hield zich netjes in, geheel volgens de afspraak die hij met Karel had gemaakt. Na een minuut of 20 te hebben gelopen kwamen ze bij Karel zijn huis aan en Karel deed de deur open en liet de jongeman zijn kamer zien. Zijn speciale kamer die hij had ingericht om sex in te hebben. Het was anders als een slaapkamer, ook al stond er een bed in. Alles wat je daar om je heen zag was speciaal bedoeld voor sex. Ook dit kon de jongeman niet schelen. Neuken wilde hij. Karel deed alleen zijn schoenen, sokken en broeken uit en ging voorover gebogen op het bed zitten. De andere man trok al zijn kleren uit en duwde zijn pik met zijn zachte handen tegen Johan zijn anus aan, Karel voorzichtig penetrerend. Het bleek dat Karel het graag zonder condoom wilde doen en dat was een behoorlijk risico. Je wist nooit wat voor iemand je mee naar huis zou nemen maar Karel wilde dit zo enorm graag, dat hij dat wel wilde riskeren.
Karel voelde hoe dat warme kloppende vlees helemaal in zijn anus schoof en hij sloot zijn ogen terwijl de zachte handen van de man op zijn heupen lagen. Het was werkelijk heerlijk en hij neukte Karel nu in een hoog tempo. Karel voelde die volle zak tegen zijn lichaam aan slaan en hij vond het werkelijk heerlijk. Het werd alsmaar lekkerder, vooral ook omdat het een echte pik was en deze voelde hij diep van binnen kloppen. Dat gevoel was met geen pen te beschrijven en het was zelfs meer dan Karel zich ooit had durven voorstellen. Toch bleef hij kal men sloot hij zijn ogen. Voor hem stond namelijk een spiegel waarin hij kon kijken als hij een lekkere slet, meestal hoeren die hij betaalde om mee naar huis te gaan, aan het neuken was. Maar in dit geval wilde hij niet een gespierd mannenlichaam zien die heerlijk in zijn lichaam aan het stoten was. Het ging hem nogmaals alleen maar om die lekkere pik, verder niets.
Hij had het liefst gehad dat vrouwen ook een pik hadden die ze zo tevoorschijn konden toveren. Maar een travestiet zou hij dan moeten zoeken en dat was hem dan ook weer te erg. Hij was nou eenmaal een rare in dat soort dingen. De man was nu hard in zijn reet aan het pompen en het voelde heerlijk glad en geil. Die heerlijke pik in zijn reet was een gevoel wat hij nog niet kende en het was gewoon te lekker voor woorden. Karel trok zichzelf af en al snel spot hij zijn zaad op het bed. Het was heel veel en al snel spoot de man zijn zaad in Karel zijn reet. Het was een fantastisch gevoel en hij wist zeker dat hij dit vaker wilde doen. Maar de man was nu wel genoeg en Karel trapte hem zonder pardon het huis uit, zijn kleren gooide hij achter hem aan. Dat was Karel zijn eerste keer anaal. Maar de keren daarop zouden nog vele malen lekkerder worden, zoals gisteren met zijn beste vriend. Maar dat is uiteraard weer een heel ander verhaal.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen