Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi, ik ben Hans, 50 jaar en getrouwd.
Ik heb vorige maand mijn eerste biseks trio-ervaring meegemaakt en die wil ik jullie graag vertellen.
Voor het updaten van mijn verzekeringen had ik vrijdag middag een afspreek gemaakt bij mijn tussenpersoon. Zijn naam is Paul en ik schat dat hij ongeveer 45 jaar is.
We waren bijna klaar met het doornemen van alle lopende verzekeringen toen zijn vrouw thuis kwam. Een grote vrouw, slank, niet al te grote borsten en een paar lange benen die onder haar vrij korte rok uitkwamen.
“ik ga op mijn kantoortje even de nieuwe gegevens uitprinten, ben zo terug” zei Paul
“Schenk jij alvast koffie voor ons in Marielle?” Vroeg hij zijn vrouw.
Ze verdween naar de keuken en kwam terug met kopjes, suiker, melk en een thermoskan koffie. Ze schonk onze kopjes in en ging tegenover me zitten.
Of het per ongeluk gebeurde weet ik niet, maar haar benen gingen een stukje uit elkaar en ik had een prachtige inkijk. Ik keek recht in haar kruis en zag dat ze een wit kanten slipje aan had. Het wond me wel een beetje en ik kon het niet laten regelmatig te kijken.
Paul kwam terug met de papieren, schonk zichzelf ook een kopje koffie in en ging naast Marielle zitten. “En lekker gewinkeld schat?” Vroeg hij haar en streelde over haar dijen zodat haar rokje een stukje omhoog schoof. “Ja hoor, ik heb nog iets spannends gekocht” zei ze met een glimlach Ze boog naar zijn gezicht om hem een kus te geven En tegelijkertijd streelde haar hand ook over zijn been naar zijn kruis.
Ik voelde mijn lul hard worden en kreeg een rood hoofd.
Dat bleef niet onopgemerkt, maar ze zeiden er niets van. Wel fluisterde Marielle iets in het oor van Paul, haar met een knipoog beantwoorde. Na het tweede bakje koffie ging Marielle de kamer uit. Paul pakte de papieren en bekeek ze een voor een.
“Oh, ik heb nog wat vergeten uit te printen zie ik, momentje nog Hans” en hij ging weer naar boven. Marielle kwam weer terug en ging zitten, haar rokje schoof een stukje omhoog en weer deed ze haar benen een stukje uit elkaar. “Wow, de slet had haar slipje uitgetrokken en ik keek recht tegen haar kaalgeschoren doosje aan.
“Ik heb wel gezien dat je je daarnet aan met zat op te geilen hoor” zei ze. Ze stond op en kwam voor me staan. Tilde haar rokje op en duwde haar kut tegen mijn gezicht
“Maar je man zit boven” protesteerde ik “Die weet ervan, wees maar niet bang hoor. Kom laat me die tong van je eens voelen” hijgde ze.
Ik stak het puntje van mijn tong tussen haar al natte schaamlippen en likte langzaam in de richting van haar klitje. Ze trilde van genot toen ik daar aan kwam.
Plotseling voelde ik een paar handen over mijn dijen strelen, langzaam richting mijn kruis. Geschrokken hield ik op met likken en keek achter Marielle.
Daar zat Paul, helemaal naakt op zijn knieën voor me. Ongeduldig pakte Marielle mijn hoofd en trok die weer tegen haar geile poes aan. Ik ging weer verder met likken, gespannen afwachtend wat er nu zou gebeuren.
Mijn broek werd opengemaakt en uitgetrokken, mijn slip volgde er snel achteraan.
Ik voelde de tong van Paul langs de binnenkant van mijn been likken hij kwam steeds dichter bij mijn pik. Ik trilde van opwinding want ik had nog nooit seks met een man gehad. Hij ontblootte mijn eikel en likte er met het puntje van zijn tong aan. Zijn warme lippen sloten zicht eromheen en hij begon me zachtjes te pijpen. Hij slikte mijn pik in zijn keel zodat zijn lippen mijn zak raakten. Het idee dat ik nu voor het eerst door een man werd gepijpt maakte me zo geil dat ik meteen mijn orgasme voelde opkomen. Ik zei dat hijgend tegen Paul en wilde terugtrekken. Maar hij begon me juist sneller te pijpen en kneep mijn lul onder aan de schacht met duim en wijsvinger dicht. Ik kwam nu klaar maar mijn sperma kon er door het knijpen niet uit. Het leek wel of ik bleef klaarkomen, wat een heerlijk gevoel was dat zeg. Toen verslapte zijn greep en ik voelde mijn zaad met kracht naar buiten spuiten, recht in Paul.s keel. Die slikte alles door en bleef zuigen tot er geen druppel meer uitkwam.
Ondertussen was Marielle ook bijna zover, ze kwam kreunend klaar en hield mijn hoofd strak tegen haar zeiknatte kut.
Voldaan gingen Marielle en ik op de bank zitten. “He en ik dan? Tel ik niet meer mee?” pruilde Paul. “Och, zielpootje, kom maar hier, dan zullen wij jou samen helpen” zei Marielle. Paul gin nu met zijn stijve leuter voor ons staan en Marielle hapte hem meteen tussen haar lippen. Na even gepijpt te hebben stopte ze “Wil jij ook eens proeven hoe lekker dat is” vroeg ze me. “Ik weet het niet, heb het nog nooit gedaan” stamelde ik. “Maar Paul heeft jou toch ook lekker klaargemaakt. Kom op man” spoorde Marielle mij aan. Trillend van de zenuwen en opwinding nam ik de kloppende paal van Paul in mijn handen en trok hem een beetje af. Toch wel geil hoor, zo’n warme kloppende paal tussen je handen voelen. Paul duwde zijn pik richting mijn mond. Mijn lippen raakten zijn eikel waar wat voorvocht uitkwam.
Het proefde eigenlijk helemaal niet vies. Met het puntje van mijn tong begon ik nu zijn hele eikel te likken. Paul zuchtte eens en duwde zijn pik stevig tegen mijn lippen
Ik deed mijn mond open en meteen duwde hij zijn lul naar binnen. Toen hij achter in mijn keel kwam kokhalsde ik, Paul trok meteen een stukje terug.
“Dat is een kwestie van oefenen Hans. Je moet proberen op het juiste moment een slikbeweging te maken” dan gaat dat kokhalzen wel oer” zei Marielle.
Een inderdaad na enkele pogingen lukt het me om zijn lul helemaal naar binnen te werken. Paul vond het ook lekker want ik hoorde hem steeds harder hijgen
“jaah ga door man, sneller” riep hij. En voor ik het goed en wel in de gaten had, spoot hij recht in mijn mond. Een deel slikte ik van de schrik automatisch in. De rest spoot in mijn gezicht en haren. Paul kwam nu ook uitgeteld op de bank zitten. “Ik ga eerst wat te drinken halen en daarna wil ik alle twee mijn gaatjes gevuld hebben, goed?” Vroeg Marielle. Paul en ik knikte toestemmend.
We dronken wat en Marielle begon Paul’s pik te masseren om hem weer in paraatheid te brengen. De mijne stond alweer klaar bij de gedachte aan de komende sandwich.
Ondertussen liet ik twee vingers in haar natte kut glijden. “Mm lekker, maak ook mijn andere gaatje eens lekker nat en rek hem al een beetje op” hijgde Marielle.
Ik wreef wat kutsap naar haar roze anus, maakt ook mijn wijsvinger ermee nat en duwde die in haar poepgaatje. Die gleed er zo soepel in, dat ik het nu met twee vinger probeerde. Ook dat ging moeiteloos. “Oh, ja heeeerlijk” kreunde ze.
Ze trok ineens haar kontje terug en ik liet mijn vinger eruit glijden.
Ze duwde me achterover kwam wijdbeens boven mijn lul staan. Ze liet haar kut er overheen glijden en bukte voorover. Zo kon Paul nu tussen haar en mijn benen knielen. Hij maakt de anus van Marielle nog extra nat en duwde zijn lul in een keer helemaal naar binnen. In beide gaatjes werd ze nu geneukt, we moesten even naar het juiste ritme zoeken. Wat was dat een geil gevoel man, ik voelde Pauls lul binnen langs de mijne schuiven door het dunnen vlies ertussen. Ik kwam al weer snel klaar en spoot diep in die geile kut. Marielle begon even later ook te schokken en kreunen en kwam ook klaar vrijwel meteen gevolgd door Paul.
Marielle schoof van ons af en ging staan. Uit beide neukgaatjes droop het zaad naar beneden langs haar dijen. Ze veegde het met haar hand op en likte het er met smaak van af. Na nog een drankje, gingen we met drieën onder de douche. Marielle kwam nog voor de derde keer klaar doordat Paul haar vingerde terwijl ik haar klitje masseerde. Wij kregen het niet meer voor elkaar om weer voldoende stijf te worden om te neuken. Voldaan ging ik weer naar huis, met de belofte snel weer eens op “de koffie” te komen
Dan neem ik mijn vrouw mee en zal Marielle haar proberen te verleiden terwijl ik met Paul boven in zijn kantoortje ben
Dan kunnen we hen plotseling betrappen, zodat ze niet verder kan tegenstribbelen, als wij ook meedoen.. IK weet bijna zeker dat het gaat lukken
Hoe dat afloopt vertel ik jullie dan nog wel.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen