Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn ouders hadden besloten om in het kader van een uitwisselingsprogramma een kind uit Rusland op te nemen voor de zomer. Ik had er niet zo’n zin in, want ik zag mezelf al als babysitter van het een of andere kleutertje. Ik was net negentien en had een vaste verkering met Inge. We neukten ons suf en ik had geen zin om tijd te spenderen in een jong dat ik niet kon verstaan, terwijl ik ook kon klaarkomen in mijn nieuwe meisje. Maar goed, ik was de baas niet dus mijn ouders gingen naar Schiphol om daar het een of ander oostblokkind op te halen. Het was juni 1996.
Ze kwamen thuis met Igor. Igor was een hele knappe knul van 15 jaar en acht maanden. Een slavisch knap koppie, blond haar, felle blauwe kijkers. Een godje. Ik had wel vaker gegeild met vriendjes en had me ongegeneerd leeg gerukt voor ze, maar voor Igor voelde ik meer. We spraken wat die dag in gebroken Engels en Duits. Igor kwam uit Sint Petersburg. Zijn vader was alcoholist en zijn moeder was ziek. Het was erg verdrietig. Die avond, terwijl ik Inge voor de tweede keer vol spoot bij haar thuis vertelde ik van Igor en dat ik hem erg knap vond. Terwijl ze zichzelf vingerde vroeg ze waarom ik op hem geilde. ik wist het niet, maar zou graag meer contact willen. Die zomer was tof. Igor leerde snel Engels en we deden veel samen. Samen naar het strand, zwembad, Efteling en zo. Het was in augustus (een van de laatste dagen) dat ik naar mijn kamer ging en ik gekreun hoorde op het kleine kamertje. Vlug sloop ik ernaar toe en opende ik de deur zachtjes. Igor zag ik liggen en ik zag zijn hand op en neer gaan in zijn slaapzak. Eindelijk! Hij kreunde en ademde zwaar. Zijn ogen waren dicht en zijn hand ging vlug op en neer. Ik sloop naar hem toe en streelde zijn gezicht. Hij schrok, maar ik ging meteen met mijn mond naar zijn mond. We begonnen te bekken. Onze tongen vonden elkaar. Igor begon me nu wild te tongen en mijn hand gleed over zijn strakke, jonge lijf. Hij was bezweet van zijn eigen geruk en hij voelde zo lekker aan. Mijn hand masseerde zijn borstkas, zijn buik en gleed toen in zijn (mijn oude) pyamabroekje. Ik vond zijn pik.
Gretig gleed ik in zijn onderbroek. Ik voelde zijn harde, hete vlees. Best wel vol voor z’n jonge leeftijd en erg, erg hard. Ik duwde mijn tong dieper in zijn mond en begon hem te trekken. Met mijn onderlijf en keiharde dikke pik zat ik te rijen tegen zijn rechterbeen. Hij gromde en kreunde en ik trok hem harder. En harder. En harder. Hij sloeg zijn arm om me heen en toen spoot hij zijn jongensgeil over mijn hand, zijn broekje en op zijn buik. Geile knul. Het was mijn beurt. Ik deed mijn boxer omlaag en begon me af te trekken voor Igor. Hij was zo knap, net een mooi meisje. Hij hapte naar mijn lul en wilde me pijpen. Ik schoof mijn zaadkanon in zijn bekkie en hij zoog redelijk bedreven het voorvocht uit mijn penis. Toen begon hij mijn ballen te kneden. Zijn hand ging heen en weer. Ik streelde zijn koppie en ging door zijn haar. Oooh, ooh, oooh, hij zoog zo lekker met zijn oogjes dicht. Mijn sperma werd gelanceerd en spoot diep in zijn spermabakje. Hij slikte veel door.
Nu was ik echt geil. We gingen naast elkaar liggen en begonnen echt te vrijen. Strelen, kneden, voelen glijden en trekken. We werden erg geil en ik helemaal. Ik moes hem naaien. Inge wilde nooit in haar kont, maar dit ventje zou ik wel zo ver krijgen. Ik wist hem op zijn buik te laten liggen en schoof zijn badstof broekje naar beneden. Hij had mooie maagdelijke billen. Ik kneedde ze en kuste ze. Toen ging ik op hem liggen en deed zijn benen uit elkaar. Hij wist het. Hij kreunde, hij gromde, maar liet me in hem komen. Zo langzaam, zo =traag, zo lekker. Het duurde een minuut voordat ik, droog, half in hem zat. Hij was zo strak en heet, mijn Igor. Toen neukte ik hem door het bed. Ik naaide zijn kont open, ik pakte onder zijn buik zijn jongenslul vast en rukte zijn dikke pik af in het tempo waarmee ik hem naaide. Het bed kraakte. Ik zoende zijn nek, zijn rug. Hij zweette als een zot. Mijn lul zat in zijn holletje. Mijn hand om zijn puberlul. ik spoot toen zoveel in zijn darmen. Ik besproeide zijn prostaat. Igor bevuilde toen het matras door een super lozing jongenszaad. Mijn Russische knul was ontmaagd. Toen ik uit hem plopte, kwam er een stroom bruin zaad mee uit zijn spleet. Ik gaf hem vijfentwintig gulden en deed dat per wip voor de laatste vier dagen. Inge, Igor en ik hebben ons erg geamuseerd met ons drietjes.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen