Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We zijn weer een aantal weken verder en samen met Meesteres Renske woon ik nu in St Maarten. Dit is een klein dorpje tussen Petten en Callantsoog. We hebben de eerste weken vooral heel veel aan het huis verbouwd. Met natuurlijk als hoogtepunt de zolder. Ik zal hem eens aan jullie beschrijven. Er staat een enorm stalen bed. Met spaken zodat ik er goed op vastgebonden kan worden. Er is een wastafel en een kuis tegen de muur. In een hoek staat een kooi met een laken eroverheen.


En er zijn op meerdere plekken ogen in het plafon en op de grond. Er is een takelsysteem en een zithoekje. Verder staan er kasten met hierin kleding en speeltjes. Ook daarvan zijn er heel wat meer bijgekomen. Veel zwepen, dildo's, klemmen, touw en zelfs elektrospeeltjes. Al hebben we deze nog nooit gebruikt. Ik loop overdag in huis alleen nog maar naakt rond met een halsband en met hand en enkel boeien. Vanmorgen is het zaterdag en vroeg in de ochtend maakt Renske mij wakker. Ik loop naar de douche en scheer mezelf compleet.

Meesteres Renske doet mijn halsband om en een blinddoek en ik loop gehoorzaam achter haar aan. We zitten voor mijn gevoel uren in de auto. Opeens stopt ze bij een groot landhuis. Dat valt me wel op. Veel mensen die aan BDSM doen hebben grote woningen met complete speelkamers erin. Ze stapt uit en laat mij opnieuw achter haar aankruipen op handen en knie?n. We worden ontvangen door een brede man met een grijs sikje. Renske begroet hem amicaal alsof ze elkaar kennen. 'je hebt niets gelogen Renske, wat een heerlijk slaafje'.


Ik schrok. Wat wilde ze allemaal doen. Wie zouden er nog meer binnen zijn. Gehoorzaam kroop ik opnieuw achter Renske aan. We gingen een hal door en kwamen uit in een grote zaal. Je zag allemaal spannende Meesters en Meesteressen staan met slaven ernaast. Sommige slaven hadden een butplug in. En waren opgerekt tot tennisballen. gehoorzaam als dat ze waren zaten ze gebukt naar de grond starend naast hun Dom.

Renske liep naar een hoek en zette me op me knie?n neer. Ik wens dat je hier blijft staan nu ik even met wat mensen ga praten. En ze liep weg. Naast me werden nog meer slaven gezet. Allemaal in de zelfde positie. De Meesters en Meesteressen liepen naar de volgende ruimte. En gehoorzaam bleven wij achter. De man met het sikje kwam bij ons de ruimte binnen. En zette ruw een hoge druk spuit op ons lichaam.

We werden ruw gewassen met koud water en opnieuw achtergelaten. Iedereen bleef gehoorzaam zitten. Dus ik ook. Maar het liefst had ik Renske daar meteen weggehaald en naar huis gegaan. Na 10 minuten kwam Renske de ruimte binnen en ik haalde weer gerust adem. Ze pakte mijn riem en nam me mee naar een aparte slaapkamer en zette me op bed. Daar stond ze geheel gekleed in latex voor me. Zo enorm sexy. 'Vandaag zijn we te gast bij Meester Ron.

Hij zal ervoor zorgen dat je vanaf vandaag voor altijd mijn slaaf zult blijven'. En ze zoende me op mijn mond. 'Dit zul jij vandaag allemaal ondergaan omdat je bij mij de rest van je leven wilt blijven. Anders is daar nu de deur. ' En ik blijf zitten. 'Ik wil dat je deze pillen inneem. Dan zul je daar geen last van hebben'. En gehoorzaam pakte ik de LSD en de viagra van haar aan en nam ik het in. Renske blindoekte me.

En nam me weer mee aan de riem. Nu waren in de grote kamer allemaal speeltoestellen geplaatst. Ik werd aan de wand gebonden en Renske liep naar Meester Rob en nam plaats naast hem. De slaaf van Rob nam plaats naast haar en Renske legde haar voeten op haar rug. De deuren gingen open en daar kwamen 2 Meesteressen en 4 slaven. Ze kwamen om me heen staan en raakte me overal aan. Ik voelde vingers overal, in mijn mond, in mijn anus op mijn borst. Ik begon hevig te hijgen en meteen kwam mijn pik ophoog. Zo snel als het begon zo snel waren ze opeens allemaal weer weg.

Pets, ik schreeuwde het uit. Recht met een zweep op mijn hard geworden penis. Pets, Pets, Pets. Mijn penis en ballen werden niet echt bespaard. Ik word van de muur afgeduwd en naar het midden gebracht. Op handen en knieen neergezet en word er een penis in mijn mond geduwd. Dit had ik niet verwacht maar de man blijft maar doorstuwen. Geen rekening houdend met mij. Spuitend komt de man klaar in mijn keel.
En ik kan niet anders dan doorslikken. Zachtjes begin ik te jammeren. Als ik maar een teken van Renske zou horen. Ik zit hier geblikdoekt met een vreemde penis in mijn mond en ik heb geen idee of Renske er nog is. Er worden 2 klemmen op mijn tepels gezet en ik voel de tandjes tot diep in mijn vlees. En een galg in mijn mond om mijn gejammer te sussen. Opeens voel ik een paar bekende handen. Ze is er nog. Ze heeft me niet in de steek gelaten.

Achter voel ik een dildo in mijn kont verdwijnen maar dit merk ik amper. Het enige wat ik voel zijn de handen van Renske. Ze geeft me een zoen en ik hoor haal weer weglopen op haar hoge hakken. Meteen beginnen de pijnigingen en vernederingen weer. Er wordt aan me getrokken zware objecten aan mijn penis en ballen gehangen en er wordt over me heen gepist. Maar dit alles laat ik gebeuren. Ik merk dat ik alles ook beleef in een roes. Dat zal waarschijnlijk komen door de LSD. Alleen de aanraking van Renske voel ik af en toe duidelijk.
Ik wordt weer opgepakt en vastgemaakt aan een tafel. Ik wordt zo strak vast gemaakt dat ik niets meer kan bewegen. En ik hoor een tatoe?er apparaat aangezet worden. Er wordt een kleine tatoo aan de binnenkant van mijn linker dij gezet. Ik weet niet wat. Maar laat het maar weer over mij heen komen. Dan wordt ik weer los gemaakt en op een bed geplaatst. Renske kruipt naast me en ik sla een arm om haar heen. Ik kus haar op haar voorhoofd en bedank haar voor deze ervaring.

Ik vraag haar wat ze op mijn been heeft laten tatoe?ren. En dat blijken haar initialen te zijn. Zodat ik voor altijd de hare ben. Zo worden er nog 4 slaven gebruikt en mishandeld al denk ik niet dat ze allemaal een lsd pil hebben gekregen van hen Meester of Meesteres. Sommige spartelen heel erg tegen en krijgen daarom alleen nog maar meer spank. Aan het eind van deze ceremonie komt Meester Rob weer aan het woord. Meesteressen de slaven die vandaag een merk hebben gekregen zullen worden bedankt vanavond door hen Dom. Denk eraan goed voor ze te zorgen. .

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen