Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit verhaal is waar gebeurd en tot op heden leef ik nog steeds onder de macht van Renske. Ik ben een 25 jarige jonge man uit het zuiden van het land. Ik heb een goede baan en mijn naam in dit verhaal is ook bewust niet mijn echte naam. Mijn huidige leefsituatie is samen met Renske. Zij is mijn alles. Mijn Meesteres. Maar voordat dit zover was is er wel het een en ander aan vooraf gegaan. We leerde elkaar kennen via internet. Ik had al tijden mijn onderdanige gevoelens en zij wilde eens wat nieuws proberen. Na enkele mailtjes heen en weer hadden we afgesproken in Amsterdam. De stad van de anonimiteit. Na gezellig een drankje in het vondelpark kwam van het een het ander en belande we met elkaar in bed.

 

Het was toch al de beste sex die ik ook had gehad. We leerde elkaar kennen op normale basis. Na enkele afspraakjes ging ook het onderwerp BDSM voorbij. Ze vertelde dat het haar spannend leek om een man compleet te domineren. Dus van het een kwam het ander en opnieuw samen naar huis. Eenmaal binnen veranderde haar blik. 'Zo, vanaf nu ga jij precies doen wat ik je zeg. Faal je of voer je een opdracht niet naar wens uit dan zul je dit voelen'. Ze bond mijn armen achter mijn rug vast en zette me in de badkamer.

Ze schoor al mijn haar rond mijn penis weg en keek er met genoege naar. 'Zo hoort een slaven pik eruit te zien, zorg ervoor dat dit er voortaan zo uit ziet. Ze deed me een halsband om met een riem eraan en liet me de hele dag achter haar aan lopen door het huis heen. Eerst nam ze beneden plaats op de bank. En zette de televisie aan. Ik moest voor haar zitten en wachten totdat me wat werd opgedragen. 'Slaaf martijn, ik wil dat je zonder de bank maar aan te raken mijn kutje helemaal klaar likt. ' En zo zat ik op mijn knieen haar heerlijke kutje te likken zonder de bank maar aan te raken. Nadat ze klaar kwam dacht ik wel dat het nu mijn beurt zou zijn.

Maar niets was minder waar. Ze zette me in de hoek van de kamer neer en pakte gemeen allemaal wasknijpers met hier tussen een koord gesponnen. Zo stond ik 5 min, 10 min en zij zat maar op de bank televisie te kijken. na 15 min en al aardig opgewonden liep ik ongevraagd naar haar toe en nam plaats naast haar. HELEMAAL FOUT!!! Ze draaide haar hoofd en stond op van de bank om een pen en kladblok te pakken. Dit is je eerste opdracht die je niet uitvoer. Ik had je gezegd daar te blijven staan. Ga terug naar de hoe en draai je om. Geschrokken van haar reactie liep ik teleurgesteld terug naar de hoek en nam plaats. Meteen voelde ik de eerste striem van de zweep die ze te hand had genomen over mijn rug glijden. 'En hardop meetellen' EEN, TWEE, DRIE, VIER zo maar door tot 20. Mijn rug deed pijn en ik kon amper nog staan. Ze beveelde me om te draaien en nu gehoorzaam luisterde ik.

In een keer trok ze beide touwen los. De pijn was enorm. Ik schreeuwde het uit. Maar alles wat zij deed was mijn op bed leggen om zelf vervolgens weer naar beneden te gaan. Ik was uitgeput en viel dus ook gelijk in slaap. Na ongeveer een uur maakte ze me weer wakker. Ze lag naast me en mij en had mijn armen en benen vastgebonden aan het bed. 'Hey zei ik'. en ze keek op. 'Hey'! en ze kwam langzaam overeind. 'Gaat het wel met je'? Ze keek bezorgt en dat deed me goed. Ze gaf om me. 'Ja dat was geweldig. Je hebt een enorm statement gemaakt'. En voldaan kroop ze van het bed af. Ze pakte een blinddoek van het nachtkastje en deed deze om. Opnieuw ontnam ze me mijn vrijheid. Ik voelde haar natte kutje boven mijn gezicht hangen en probeerde deze met mijn tong te raken. Maar wat wilde niet. Langzaam liet ze zich zakken en likte ik haar heerlijke iets wat zoete grotje. Ze stond op en kwam naast mij op het bed zitten. Ze nam plaats onder aan het bed en begon mij te pijpen. Ik voelde haar warme lippen over mijn eikel glijden mij langzaam masserend naar het hoogtepunt.

Opnieuw staat ze op en kruipt zo met haar vochtige grotje boven op mijn harde staaf. Die gemakkelijk naar binnen glijdt. Ze is best wel nauw. Maar dit geeft mij juist een extra stimulans. Heerlijk gaat ze op en neer en brengt ze mij tot een hoogtepunt waar ik mijn hele ladig sperma in een keer diep ik haar grotje afgeef. Nog nagenietend van dit orgasme kruipt ze weer boven mijn gezicht en beveelt ze me mijn mond te openen. Je gaat erboven hangen en uit haar grotje stroomt mijn sperma zo mijn mond in. Gehoorzaam lik en slik ik haar hele grotje leeg. Zodat ook zij tot een derde hoogtepunt die avond komt. We gingen steeds inniger met elkaar om. En deelde lief en leed. Zo overleed mijn vader in de tussentijd en haar opa. Ze was 22 toen ze ging verhuizen definitief naar Amsterdam. Dat was voor de afstand zeer gunstig en op den duur zat ik er dagen achter elkaar.

Ik zegde mijn eigen appartement in Den Bosch op en kwam bij haar wonen. In deze tijd experimenteerde we vooral heel veel. We zochten elkaars grenzen op en zij verlegde mijn grenzen stap voor stap. Ze liet me naast haar bed op de grond slapen. En gaf me alleen nog maar eten uit een hondenbak. Verder moest ik haar om alles toestemming geven. Wanneer ik naar het toilet wilde wanneer ik mocht eten wanneer ik de deur uit wilde. Ook droeg en draag ik nog steeds elke dag een halsband. Ook verlegde ze mijn grenzen. Ze liet me elke keer als ik klaar was gekomen mijn eigen sperma oplikken of dit nou op haar schoen lag op de vloer of uit/van haar lichaam af. Ze leerde mij altijd dankbaar te zijn voor elke straf die ze me gaf. Omdat ik weet dat ze me straft om me beter te laten worden. Zodat ik misschien ooit geheel aan haar wensen kan voldoen. Dit jaar is ze klaar met haar opleiding en zullen we samen verhuizen naar een vrijstaande woning. In een klein dorpje in Noord Holland.

In dit huis zullen we een gehele BDSM zolder inrichten. Maar hierover vertel ik later meer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen