Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al jaren heb ik een lichte voor keur voor sm. Niet heel zwaar maar gewoon een leuke meid een beetje vernederen en misbruiken. Heb thuis heel veel spullen daarvoor. Heb een kamer speciaal hiervoor ingericht. Groot bed met vele vast bind spullen zweepjes dildo's en klemmen. Blinddoeken en ga zo maar door. Ik zelf ben een 52 jaar oude man, Henk is de naam.

Ben niet moeder mooiste en ben wat aan de stevige kant. Het enige plus punt is mijn 23cm kale lul. Draag een bril en ben bijna kaal. Heb nu een paar keer een dame hier gehad maar vaak oudere dames. Rond de 50 en vaak best stevig. Ik draag dan een zwart masker waar alleen mijn ogen en mond zichtbaar zijn. Toch zou ik eens een leuke jongere meid in mijn kamer willen hebben. Maar goed die reageerde niet op mijn advertentie. Afgelopen zomer zat ik in mijn tuin toen mijn buurvrouw langs kwam. Ik heb een jong stel naast me wonen. Zij is 28 jaar oud en heet Kim en is echt een leuke brunette. Slank figuur heerlijke billen en kleine borsten.

Lekker bekkie en altijd vrolijk. Hij Dennis is 38 jaar oude leuke gast. Altijd in voor een lolletje en biertje. Ze vroeg of ik nog coffeepads had. Ik liep naar binnen en pakte een paar pads. Ik was een blad aan het lezen wat over sm gaat. Toen ik terug kwam zag ik dat Kim aan het bladeren was. Ze schrok toen ik er weer aankwam. Ik lachte en zei, leuk blad he. Ze lachte en zei, tja nooit gelezen dit is de eerste keer. Ik heb er nog wel meer hoor als je die wilt lezen. Beetje verlegen zei ze oké is goed.

Ik pakte er nog een paar en gaf die mee. Een paar dagen hoorde ik er niet veel over. Tot ik Dennis sprak. Hij lachte en zei, leuke bladen geef je mijn kanjer. Ik lachte en zei, ja toch best wel spannend. Dennis vertelde dat Kim ze elke dag wel door bladerde en bekeek en eigenlijk best wel geil werd van mijn bladen. Ik lachte en zei, tja hebben jullie weer wat nieuws te proberen. Dennis lachte en zei, tja heb er geen ervaring mee. Ach wil jullie best wel helpen hoor. Dennis lachte en zei, oké maar dan wel helemaal. Ik dacht dat hij een grapje maakte. Maar hij meende het echt. Hij vertelde dat ze wel eens een extra man bij hun seks hadden betrokken en dat was al spannend. Nu wilde ze wel eens lekker in een sm spel genomen worden. Bleek dat Dennis had gezegd tja dan moet je de buurman vragen ik heb hier geen ervaring mee. Ik lachte en zei waarom denk je dat. Anders lees je die bladen niet.

Heb je er spullen voor dan vroeg hij. Ik nam hem mee naar mijn slaapkamer welke ik hiervoor had ingericht. Hij lachte en zei, wat ik al dacht. Ziet er geil uit allemaal. We raakte in gesprek hierover. Hij wilde het wel eens filmen hoe ik haar misbruikte. Dat bleek iets te zijn wat Kim nu eens heel geil leek. Ik keek hem aan en zei, en jij dan. Hij lachte en zei, alles wat zij geil vindt, vind ik prima. Oké ik lachte en zei, lijkt me spannend, Kim eens lekker hier te pakken. Wat mag ik dan allemaal. Dennis lachte en zei, wat je geil vind zolang ze het maar lekker vind. Zo bespraken we dingen en ik had er al veel zin in. Ik lachte erom en zei, maar ben wel een stuk ouder. Hij lachte en zei geil toch. Ja, echt wel riep ik. Er ging een week voorbij en hij besprak het met Kim. Ik lag me bijna elke avond suf te rukken op het idee dat ik een meid van 28 mocht misbruiken en nog een lekker ding ook.

Het was zaterdag middag en beide kwamen mijn tuin binnen voor een lekkere borrel. Kim droeg een leuk zwart jurkje met leuke slippers. Ze plofte neer en we dronken een borrel lekker zittend in 1 van de weinige dagen dat de zon scheen. Na een paar borrels liep Kim naar de wc. Dennis lachte en zei, ik denk dat ze klaar is voor een geil spel. Ik lachte en voelde mijn lul al steigeren. Kim kwam terug en ik begon over mijn slaapkamer. Die wilde ze wel eens zien. Ik wandelde met haar naar boven naar zolder waar deze kamer was.

Ze keek haar ogen uit. Wauw wat een speeltjes. Ik stond achter haar en rook haar heerlijke lichaam lucht. Ze draaide zich weer om en ik zag haar tepels door het dunne jurkje prikken. Mooie kleine borsten met zo te zien kleine maar mooie tepels. Ze keek naar het bed en zag alle riempje en andere middelen om iemand vast te binden. Ik lachte en zei, ga maar eens liggen. Ze deed dit met een mooie rode kleur op haar witte wangen. Ik pakte twee bandjes en maakte haar polsen vast aan het bed. Ze lachte verlegen en ik pakte een blinddoek en deed deze voor. Wauw daar lag mijn buurmeid van 28 vast op mijn bed. Mijn lul was keihard. Ik trok mijn kleding uit en zag Dennis nergens.

Tja dan niet dacht ik. Ik stond naakt naast haar en trok even mijn lul terwijl ik naar haar keek. Ik zakte bij het bed en liet mijn handen glijden over haar borsten. Wauw klein maar stevig. Ze zei niks en aan haar lichaam te zien vond ze het spannend en fijn. Ik schoof haar jurkje omhoog en daar zag ik haar mooie borsten en een kleine string. Wauw wat lekker. Ik speelde met haar mooie tepels en likte er aan. Ze hijgde lichtjes. Ik pakte een stang met twee bandjes en schoof haar string uit. Wauw hij kleefde vast aan haar kleine klets natte kale kutje. Ik bond haar enkels vast aan de banden van stang. Zo lag ze wijds been voor me. Wauw haar kleine kutje sprong wat open en was echt klets nat. Ik gleed met een vinger door haar kutje, wauw wat een heerlijk jong kutje. Ze hijgde weer lichtjes. Ik gleed nu met twee vingers door haar heerlijke kutje en speelde met haar stijve tepels.

Wauw ik werd echt ranzig geil van haar.

Ik pakte een paar tepel klemmen en deed deze op haar mooie kleine stijve tepels. Haar mond viel open en ik legde mijn harde kwijlende lul in haar mond en begon haar mondje te neuken. Wauw likken kon ze wil. Haar geile tong piercing gleed over mijn dikke eikel. Ik gleed met een dildo over haar borsten naar haar heerlijke natte kutje en duwde deze dildo in haar kutje. Rustig begon ik haar te neuken hiermee. Ze hijgde en pijpte me verder met een hoop kwijl. Ik draaide haar op haar knieën, wauw wat een heerlijke paar billen.

Ik duwde haar billen open en liet mijn tong er heerlijk langs glijden en likte haar kontje en haar heerlijke natte kutje. Wauw ze smaakte lekker. Ik likte en vingerde haar beide gaatjes en liet een tril staaf langs haar kleine clit glijden. Met een flinke gil kwam ze klaar en het sap liep uit haar kutje. Ik likte haar geile sap nog even en genot van het jonge sap in mijn mond. Ik richtte mijn grote lul op haar kleine openstaande kutje en wreef mijn eikel er langs. Ik duwde mijn lul heerlijk in dit jonge vlees en hoorde haar zeggen aaaaahhhhhhh lekker.

Langzaam duwde ik mijn grote lul bij haar naar binnen en had al moeite om niet gelijk te komen. Ik besloot naar een paar keer heerlijk duwen even te wachten. Ik stond te veel op knappen. Ik maakte haar los en ze deed de blinddoek af. Ze keek met grote ogen naar mijn grote lul en zei, wauw ik voelde het al, die moest groot zijn.

Ze zakte door haar knieën en pakte mijn lul en zoog en likte mijn lul heerlijk. Ik wil hem overal voelen en lekker lang hijgde ze. Ze keek mijn kamer rond en gaf mij een het leren masker. Ik deed deze voor en ze ging wijds been op bed liggen en wreef een dildo door haar kutje en daarna in haar kontje. Langzaam duwde ze die dildo in haar kontje.

Wauw dat zag er geil uit. Die tepel klemmen zaten nog op haar tepels en ik pakte een kutlipjes klem. Terwijl die dildo nog in haar kontje zat klemde ik haar geile kutje. Tikte tegen haar kleine clitje. Ik bewoog die dildo in haar kontje. Wauw wat een geile slet. Ik duwde mijn lul weer in haar mond en speelde met haar kutje terwijl ze zelf die dildo in haar kontje liet glijden. Ik haalde alle klemmen weg en trok die dildo uit haar kontje. Ik kroop op haar en duwde mijn lul weer in haar kutje. Nu begon ik haar heerlijk diep te neuken.

Ze hijgde en gilde het uit van genot. In verschillende standjes gleed mijn lul diep in haar kleine jonge kutje. We gingen de hele kamer door. Ze lag op bed met haar billen in de lucht.

Na een paar keer weer diep in haar kut gestoten te hebben plaatste ik mijn eikel tegen haar kontje. Heel langzaam duwde ik mijn grote lul in haar krappe kontje.

 

Wauw wat was ze krap daar en ze sliste en hijgde. Het was me duidelijk dat ik niet de eerste was in haar krappe kontje. Maar wel de eerste grote lul. Mijn lul gleed er nu echt helemaal in. Ze speelde met haar natte kutje en kwam dan ook trillend klaar. Ze zoog mijn lul weer schoon en liet hem weer diep in haar kutje glijden. We pompte nu n verschillende standjes heerlijk in haar. Wauw ze bleef maar komen en was onverzadigbaar. Mijn lul gleed helemaal in haar klets natte kale kutje. Ze zat op haar knieën en ik paalde haar heerlijke kutje en ze hijgde en riep, spuit mijn kut onder. Ik voerde het tempo op en ze kwam ook weer klaar en ik hield het ook niet meer en spoot mijn oude zaad tegen haar kut op.

Met dikke klonten tegen haar heerlijke jonge openstaande kut. Ze zoog de laatste rest uit mijn lul en speelde met haar zaad kut.

 

Wauw wat was dat lekker zeg riep ze. Nu was het duidelijk dat Dennis er wel was maar verstopt met een camera en had alles vast gelegd. Die avond bekeken we de film onder een genot van een borrel om daarna samen met Dennis haar weer flink te pakken en zelfs dubbel te nemen. Wauw de slet liet zich helemaal onder spuiten door ons.

Daarna kwam ze best wel vaak langs om eens lekker los te gaan met al mijn speeltjes.

 

Ik ben nu haar geile huis opa zeg ze altijd.

 

Nou met liefde en genot neem ik haar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen