Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Bij ons in de buurt is een mooi kasteel dat een aantal dagen per jaar open is voor rondleidingen. Onder leiding van een gids mag een gedeelte van het kasteel bekeken worden. Ik was altijd al benieuwd hoe het er daar van binnen uitzag dus op een vrije dag sloot ik me aan bij een groep voor de bezichtiging.


Met veel interesse bekeek ik alle de meubelen en andere voorwerpen uit het verleden. Langzaam maar zeker raakte ik achterop bij het gezelschap omdat ik te lang bleef staan de bijzondere voorwerpen. Op een gegeven moment was ik de groep helemaal kwijt en raakte een beetje verdwaald in het kasteel.
Ik voelde me ongemakkelijk, en had het idee dat ik in de gaten werd gehouden.


Na een tijdje dwalen door het kasteel kwam ik een man tegen. Deze medewerker van het kasteel was tamelijk boos op mij, omdat ik alleen door het kasteel liep en ook nog in een gedeelte dat gesloten was voor het publiek. Ik moest meekomen en werd naar een kamer begeleid, toen ik daar binnen was hoorde ik dat de medewerker de deur op slot deed.


De kamer was nog mooier ingericht dan de ruimtes die voor het publiek waren opengesteld. Het stond vol met kostbare antieke meubelen en schilderijen. Vol belangstelling bleef ik bij het grootste schilderij staan kijken. Het was een laat zeventiende-eeuws doek met daarop een afbeelding van een geheel naakte vrouw. Dat moet in die tijd voor de nodige ophef hebben gezorgd dacht ik in mezelf. Niet veel later hoorde ik dat het slot van een andere deur in de kamer werd geopend, er kwamen vier mannen binnen.


Op een vriendelijke maar ook indringende wijze werd me gevraagd om mee te komen. De ruimte waar we terecht kwamen was veel kleiner en fel verlicht, het leek op een soort van kleedruimte. De leider van de vier vertelde dat er de laatste tijd veel gestolen werd uit het kasteel en dat ze nu genoodzaakt waren om mensen die buiten het openbare gedeelte zijn geweest streng te controleren. “Om er zeker van te zijn dat je niets gestolen hebt, verzoeken we je om al je kleren uit te trekken“, zei de leider van het stel.


Ik schudde mijn hoofd en probeerde tegen te stribbelen maar had al snel door dat ik tegen vier mannen geen enkele kans maakte. Dus kleedde ik mezelf uit tot ik alleen nog een behaatje en een slipje aanhad. Ik probeerde het nog een keer om de mannen te overtuigen dat ik niets gestolen had, maar in de ogen van de mannen zag ik dat ze alleen genoegen namen met haar naakte lichaam. Nadat ik als laatste haar slipje aan een man had gegeven werden al mijn kleren in een kast opgeborgen. Wat was hier de bedoeling van schoot door me heen?


Ik stond spiernaakt voor vier mannen. Acht ogen inspecteerde me van boven tot beneden. Ik voelde een siddering door mijn lichaam gaan, aan de ene kant van gene naar raar genoeg ook van opwinding. Mijn tepels stonden hard overeind, was dat van de kou of van de opwinding? De mannen hadden het in ieder geval ook gezien. En mijn glad geschoren kutje kreeg ook veel aandacht van de heren. Ik durfde niet meer naar hun gezichten kijken maar met mijn hoofd naar beneden zag ik dat de broeken van de heren in het kruis flink strak stonden. Ik verstond het niet maar de mannen mompelen wat met elkaar.


“Kom maar mee“, zei de leider en twee mannen pakten me bij mijn armen en zo werd ik meegenomen naar de volgende ruimte. Dit leek wel een soort van een kapel. De schrik sloeg me om het lijf toen ik hier rond keek. Deze kapel werd niet gebruikt voor christelijke doeleinden. Centraal in de ruimte stond een soort van altaar, maar geen gewone. Ik werd door de vastgegrepen en op het altaar gelegd en aan handen, armen, voeten en benen vastgezet met leren riemen voorzien van zware metalen gespen. Daar lag ik helemaal naakt en vastgebonden. Ik kon helemaal niets doen alleen kijken en afwachten wat me te wachten stond.


Ik zag dat de vier mannen naar mijn intieme delen bleven kijken, maar ook dat er steeds meer mannen de kamer binnen kwamen. Nadat ze mijn naakte lichaam van goed hadden bekeken begonnen de heren zich uit te kleden en al snel was ik helemaal omringt door naakte mannen die kijkend naar mijn  borsten en kutje aan hun lullen zaten te trekken totdat ze allemaal stijf waren. Nog nooit had ik zo’n grote verzameling van stijve pikken gezien, klein, groot dun en dik alles zat er tussen. Ik wist niet hoeveel het er waren maar het moeten er zeker meer dan 20 zijn geweest.


Het duurde niet lang of de eerste geile kerel kon zijn handen niet thuis houden, met zijn vingers masseerde hij een mijn linker borst en tepel. Snel daarna volgde ook haar rechter. Het leek of ze in een roes belandde, ik voelde een enorme opwinding toen haar tepels door vier lippen en twee tongen keihard werden gemaakt. Maar de schrik sloeg me weer om het hart toen ik merkte dat het altaar zo was gebouwd dat mijn vastgebonden voeten en benen helemaal gespreid konden worden. Ik kon het niet goed zien maar voelde dat een aantal mannen naar mijn openstaande lipjes en gezwollen klitje keken.


De opwinding van twee monden die mijn harde tepels bleven bewerken was nog niets in vergelijking met wat ik daarna voelde. De aanraking van een vinger over mijn lipjes en langs mijn klitje veroorzaakte een grote schok door mijn lichaam en ik moest me uit het uiterste concentreren om niet klaar te komen. Daarna voelde ik hoe gemakkelijk een vinger naar binnen ging. Alle mannen konden nu zien hoe nat ik was geworden door alle aandacht maar toch probeerde ze de schijn op te houden dat ik dit niet wilde, zonder me daadwerkelijk te verzetten.


Ik kreunde toen ik eerste stijve piemel naar binnen voelde gaan. Het was een kreun van opwinding en weer moest ik me zich concentreren om niet klaar te komen. Door me op een andere gedachte te richten kon ik het klaarkomen onderdrukken. Wat ik niet door had was dat ondertussen de vijfde man al bezig was om me te neuken. Ik was alle notie van tijd en realiteit kwijt en liet de mannen hun ding doen.


Wat ik ook niet door had was dat de mannen een vaste volgorde hadden bij het penetreren. Allereerst de kleine en dan langzaam op bouwend naar de grootste piemels. Ook mochten de heren niet klaarkomen in mijn kutje, alle natheid moest uit mijzelf komen. Dit had een speciale reden die al snel duidelijk zou worden. Toen de leider met zijn grootste en dikste piemel bij haar naar binnen ging wilde ik het wel uitschreeuwen van pijn maar ook van genot. Het genot zorgde er voor dat na een aantal stoten de grote lul helemaal in mijn gemartelde kutje verdween. Hij haar rekte mijn strakke kutje helemaal op met zijn enorme gevaarte. Hij ging door tot de deur open ging en iedereen stil werd.


De kasteelheer in eigen persoon kwam binnen en hij liep op ons af. Alle mannen maakte zo veel mogelijk plaats zodat ik helemaal voor de kasteelheer was. Hij bestudeerde mijn lichaam en vroeg aan de leider of ik goed ingewijd was voor het kasteelritueel. De leider vertelde de kasteelheer dat ik  niet had tegengewerkt en dat mijn kutje goed nat bleef, ze is klaar was voor een ontvangst van het adellijke geslacht. De kasteelheer liep naar mijn  hoofd toe en haalde daar zijn lul uit zijn broek en vroeg me om mijn mond open te doen.


Ik schrok van de afmeting van het adellijke lid, deze was in slappe toestand nog groter dan de stijve van de leider. De kasteelheer zei tegen me dat als dat ik zijn pik oraal stijf moest krijgen en daarna zou hij me gaan neuken totdat hij klaar kwam. Als ik daar goed aan mee zou werken werd ik weer vrijgelaten. Zo niet dan moest ik hier blijven en alle medewerkers van het kasteel bevredigen, keer op keer. “Zo doen wij dat met dieven” zei hij tegen mij. Dat ik niets gestolen had was blijkbaar niet tot hem doordrongen.


Met overgave nam ik zijn enorme lul in mijn mond en zonder handen met alleen mijn lippen en tong ging ik over zijn eikel en ik voelde hem groeien in mijn mond. Het duurde niet lang of de adellijke stok stond stijf overeind. Ik huiverde bij het zien van dit grote monster, moest die bij mij naar binnen? Ja dus, want de kasteelheer had al plaatsgenomen tussen mijn benen. Ik voelde een pijnscheut toen hij zijn enorme eikel bij me naar binnen schoof. Centimeter voor centimeter ging hij verder in mijn buik. Alle mannen er om heen volgden dit ritueel met een gespannen blik en waren doodstil. Langzaam kwamen ze dichter bij zodat ze beter konden zien hoe deze gigant mijn kutje misbruikte.


Sommige mannen begonnen weer aan mijn tepels te zuigen. En ik voelde alle opwinding weer door haar lichaam gieren. Een man boog over mijn kutje en likte mijn klitje terwijl de grote piemel steeds verder in mijn kutje. Om me heen zag ze allemaal mannen die zich aftrokken en over haar buik en dorsten spoten. Het hete sperma vloog over mijn hele lichaam. Dit alles leidde al snel tot het kookpunt mij. Ik kon me niet meer inhouden en kwam als een explosie schreeuwend klaar. “Goedzo” zei de kasteelheer “laat je maar gaan”. Hij hield even in om me op adem te laten komen, maar daarna ging hij verder naar binnen dan hij tot nog toe was geweest. Dit leidde bij mij al snel tot een nieuw spuitend orgasme. Ik was zo gevoelig geworden voor de adellijke roede dat ik almaar bleef komen. Misschien wel 30 keer.


Met monden zuigend op mijn stijve gevoelige tepels, tongen likkend over mijn brandende klitje, het warme zaad over mijn hele lichaam en niet te vergeten de adellijke knots helemaal in mijn buik, was ik in een soort van klaarkomwalhalla gekomen waar ik eigenlijk nooit meer uit wilde. Ik voelde een complete bevrediging. Dat eindigde met een enorm schot heet zaad diep in mijn baarmoeder. Toen de kasteelheer zijn roede al een tijdje uit me  had getrokken, bleef ik nog steeds schokkend en spuitend klaarkomen zelfs ook nog toen de tongen op mijn klitje al gestopt waren.


Langzaam kwam ik terug op aarde en opende mijn ogen.


Ik lag niet meer vastgebonden, er was niemand meer in de ruimte. Rondkijkend zag ik mijn kleding netjes opgevouwen op een tafel liggen. Kreunend kwam ik omhoog, mijn spieren waren slap en ik wankelde naar de tafel. Snel trok ik mijn kleding aan en fatsoeneerde mezelf een beetje.
De deur, schoot door me heen, zo snel ik kon liep ik naar de deur, deze was niet meer op slot. En ook de volgende deuren waren open, zo snel als mijn wankele benen me konden dragen liep ik richting de uitgang, de bordjes volgende. Elke man die ik tegenkwam lachte of knipoogde naar me, ik herkende er niet een van, maar hun blikken vertelden me genoeg. Ze hadden me allemaal geneukt!


Een maal bij uitgang werd ik plots tegengehouden, of ik nog even bij de kasteelheer wilde komen. Nee dat wilde ik niet, maar ik had weer geen keuze.
In het kantoor van de kasteelheer was ik met hem alleen, een beetje angstig keek ik hem aan. Heb je nog een beetje kunnen genieten Missy? Vroeg hij lachend.
Ik knikte alleen maar ja, met een rood hoofd van schaamte. Hier is je beloning sprak de kasteelheer, en gaf me een grote bruine enveloppe met mijn naam erop, maak hem thuis maar open, en hij gebaarde dat ik kon gaan.


In een stevige pas snelde in richting mijn auto, een kilometer verder kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen, stopte op een parkeerplaats en scheurde de enveloppe open.
Er zaten 10 vrijkaartjes een privé rondleiding door het kasteel in, deze waren buiten de normale openingstijd, met grote letters stond er VIP op gedrukt. Daar zou ik geen gebruik van gaan maken dacht ik gelijk. Maar onderin de enveloppe zat een dvd met de datum van vandaag erop geschreven en mijn naam? Hoe wisten ze in dat kasteel dat ik Missy heette? De kasteelheer had mijn naam ook gebruikt schoot me te binnen.  Wat gingen ze met die film doen? Misschien had hij mijn naam van een visitekaartje uit mij tas, dat was de enige verklaring.Maar dan had hij ook mijn adres! Ik raakte een beetje in paniek, maar dat sloeg snel om in een grote glimlach toen ik nogmaals in de enveloppe keer.

 

Er zat namelijk  ook nog 600 Euro in de enveloppe, dat wierp een heel ander licht op de kaartjes, 10 keer was 6000 Euro, die kon ik wel gebruiken!

 

Dus er komt vast een vervolg....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen