Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik lag met mijn slanke lichaam nog op bed en door de openstaande ramen streelde een briesje mij zachtjes over mijn hele lichaam en door mijn lange blonde haren. Ik werd er opgewonden van en begon mijzelf teder te vingeren. Na ongeveer een kwartier kwam ik gutsend klaar. Daarna pakte ik een doekje en veegde mijn kutje af. Die morgen deed ik hetzelfde als wat ik elke zondag morgen doe en dat is naakt door het huis lopen en tv kijken. “Niet echt speciaal dus”. ‘s Middags kwam een vriendin van mij langs en we hadden het over reclame bladen en dat we die zoveel krijgen. Toen lag er tussen de reclame een folder over DE SEX SHOP van Amsterdam. Ik en mijn vriendin keken elkaar aan en we zagen aan elkaar dat we geïnteresseerd waren in die folder en toen zij mijn vriendin tot mijn verbazing zij ze dat we er een keer heen moesten want ons sexleven is niet zo veel.


Ik zei ik ga niet naar een sex shop je hebt daar geen mannen en zo. Nee hallo zeg je vind er plezier voor eigen gebruik. Ik zij Ok maar ik koop niks en ga mee omdat, jij dat wilt. goed zij ze. De dinsdag daarop zit ik in de metro naar de sexshop. Ik zou mijn vriendin daar ontmoeten. Eenmaal aangekomen staat mijn vriendin daar in haar latex pak. Ik kijk haar eens aan en ze zegt: hoe staat het me? Ik ben net even binnen geweest en heb dit alvast gekocht. Het staat je goed, zeg ik, je hebt wel lef om hier mee over straat te lopen. Ja, zegt ze, ik moet wel en ze zwijgt daarna even. Dan vraagt ze: ga je mee naar binnen? Ik loop zachtjes achter haar aan en eenmaal midden in de winkel gaan de deuren achter mij dicht en staan daar twee hele grote mannen. Op dat ogenblik voelde ik mij heel erg bedreigt. Mijn vriendin zag ik hard weg rennen in mijn ooghoeken met een brede lach op haar gezicht. Ze liep door een deur en meteen kwamen daar nog zes bodybuilders de winkel binnen. Zo, zeiden ze, meisje kleed je maar eens uit. Ik zei: ben je helemaal goed bij je hoofd, rot op. Ze zeiden niets meer knikten teleurgesteld met hun hoofd en toen kwamen ze op mij af en trokken de kleren van mijn lijf.

Ze lieten alleen mijn slipje nog aan. Ze zeiden toen nog een belangrijke zin die voor mij de doorslag gaf: wij zijn het beste wat je met geld kunt kopen. En toen viel het kwartje; mijn vriendin die wegrent en 8 mannen die mij willen nemen. Toen namen ze mij naar achteren door mij aan mijn tepels te trekken als ik tegenstribbelde trokken ze alleen maar harder en dat was pijnlijk maar toch ook opgewonden. Toen we achter de winkel waren, zag ik daar allemaal toestellen staan en ik deinsde daar toch wel even voor terug. Ik heb namelijk nog nooit geëxperimenteerd met sex, ik deed het tot voor heen altijd gewoon.

Ze bevielen mij dat ik op het grote bevallingsbed moest gaan liggen met van die beugels voor om je benen te spreiden. Ik gehoorzaamde ze half door erop te zitten maar mijn benen niet in de beugels te leggen. Ze zeiden dat ik daar spijt van kreeg door niet te gehoorzamen en ze legde mijn benen in de beugels en bonden ze toen vast. Mijn benen kon ik toen niet meer bewegen.


Toen stapte een man naar voren met een zweep in zijn handen en sloeg zo hard hij kon met die zweep op mijn kutje. Oh wat deed dat zeer ik schreeuwde het uit en de tranen liepen over mijn wangen. Toen trokken ze mijn slipje uit en lag mijn kutje je daar helemaal open en bloot voor die mannen hij was trouwens knal rood. Daarna bonden ze mijn armen ook nog vast aan het bed. Wanneer ze dat hadden gedaan gingen ze weg. Ik lag daar eenzaam voor ongeveer 2 uur op die bank met een door 1 klap rood geslagen kutje en met mijn armen en benen vast gebonden. Na ongeveer 2 uur kwam 1 man terug. Hij klom op het bed en ging met zijn knieën in mijn oksels zitten en stak zo zijn grote lul in mijn bek. Ik dacht dat ik bijna ging overgeven maar kon het nog inhouden hij duwde zijn lul extreem ver naar binnen, want ik voelde zijn lul bij mijn stembanden en zijn schaamhaar tegen mijn lippen. Als dat nog niet genoeg was ging hij mij in mijn bek neuken en mij commanderen dat ik moest gaan zuigen. Ik deed dat voor zover ik kon en hij zij dat hij ging klaarkomen.

Ik hoopte op dat moment dat hij niet zou klaarkomen in mijn mond, maar dat deed hij toch en toen trok hij zijn lul eruit en kneep mijn lippen dicht totdat ik geslikt had. na ongeveer 1 minuut lukte het mij om te slikken en slikte ik de hele kwak door. Hij was toen klaar en hij wisselde door een man die man kleedde zich uit en ik zag zijn kleine lulletje en ik begon zachtjes te lachen dat was een zeer grote fout. Hij pakte een knevel en knevelde mij zeer grondig en trok de riem nog harder aan dat al bijna kon. Daarna pakte hij een ijzeren staaf bestaande uit allemaal losse plaatjes ijzer met een schroef aan het einde en die stak hij hard in mijn kutje. Ik vond dat wel lekker want het was een stuk koud staal wat lekker zat in mijn kut ,maar toen begon hij aan die schroef te draaien en werd de staaf groter en werd ongeveer 12cm in doorsnede en ik dacht dat mijn kut bijna uitscheurde en ik verging van de pijn ik wilde schreeuwen maar dat ging niet door de knevel.

Toen ging hij met zijn hand in die staaf die mijn kut had opgerekt en groot genoeg was om met gemak zijn hand toe te laten in mijn kut en stak hij zijn vinger in mijn baarmoeder dat was zo’n steek in mijn lijf dat ik voor 5 min. buitenwesten ben geraakt. Toen ik bijkwam hadden ze klemmen op mijn tepels gezet en stonden ze met zijn achten met allen een kaars in hun hand langs mij en ze begonnen toen ik bij kwam meteen te gieten met het kaarsvet en mijn hele lichaam was nu in pijn maar tot mijn verbazing waren mijn tepels zo stijf als maar kan en mijn kut zo nat dat ik die staaf niet eens meer voelde zitten. Toen werd ik geblinddoekt en trokken ze de staaf uit mijn kut en begonnen mij te neuken ieder om de 10 min. De hele nacht door tot vroeg in de ochtend ik kon niet gaan slapen en het leek of ik door duizend man was genomen. Mijn kut was nu schraal en ruw. Het sperma lag op de grond en sommige hadden het ook over mijn lichaam gespoten wat best geil aanvoelde.

Toen was het volgens hen 9 uur in de ochtend op woensdag en tijd om goed te drinken en te eten. Ik kreeg 3 liter water en 2 borden spaghetti. Voor dit alles hadden ze mijn handen los gemaakt om te eten de rest was nog zoals het was, met mijn benen vast in de beugels en overal sperma. Ik begon te eten en te drinken want ik had al voor uren niks meer op en de laatste 2 liter kon ik niet op en dat werd er in geslagen door hen. Ik moest iedere 5 min. vanaf dat punt 1 liter opgedronken hebben anders kreeg ik tien pijnlijke slagen. De tweede liter lukte maar de derde wilde er niet meer in gaan en toen kreeg ik tien pijnlijke slagen.


Alle 10 op mijn kutje en die was weer beurs. Toen dronk ik de laatste liter wel op. Toen moesten ze plassen zeiden ze en ze begonnen over mij heen te plassen. Daarna lieten ze mij weer alleen maar nu voor 5 uur. Toen moest ik plassen en eigenlijk ook poepen. Dus ik riep voor iemand en er kwam 1 man aangelopen en ik zei dat ik moest plassen en poepen en hij zei dat zul je dan moeten laten lopen. Hij zette een emmer onder mij en daar liet ik alles in lopen. Wat hij toen deed… hij pakte de emmer en gooide alles over mijn lichaam en smeerde de warme zeik en stront over mijn hele lichaam waarna hij mij los maakte en zij dat ik een latex pak aan moest zonder mij te wassen. Ik trok het pak aan en en alles plakte onder de latex en het voelde heel smerig aan. Toen kwamen ze alle 8 weer binnen en ik moest ze alle acht pijpen en het sperma dan door slikken. Ik deed dat, maar dat werd mij toen echt te veel en ik moest overgeven. Waarop ze zeiden zo nu ben je een echte slaaf en slet nu mag je je gaan douchen.

Onder de douche staand ging de deur opeens open stond daar een mijn vriendin naakt en die ging ook douchen ze beval mij op mijn knieën en haar te likken ik deed dat doordat ik zo gevormd ben in twee dagen. En ze kwam klaar in mijn gezicht en we vreeën nog voor uren met elkaar door en ze fluisterde: was het lekker?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen