Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

We hadden het er vaak over gehad en eigenlijk hebben we allebei niks met bondage of blinddoeken en al helemaal niet met SM, maar we vonden het gegeven om een keer helemaal overgeleverd te zijn aan de ander, wel spannend. Ik zou de eerste zijn die het moest of mocht ondergaan en de afspraken waren duidelijk: verrassen mocht, maar er mocht geen pijn aan te pas komen.

Dat onderlinge vertrouwen was er en zo was het gekomen dat ik op die vrijdagavond in december helemaal naakt op ons bed lag, benen en armen wijd én vastgebonden met sjawls aan de poten van het bed. Ik kon geen kant op en terwijl jij nog helemaal gekleed rondliep, toverde je ook ineens een blinddoek voor de dag die je me omdeed. Daar lag ik in het pikkedonker, in afwachting van wat komen ging. Je zei niks en ik concentreerde me op de geluiden die ik hoorde. Het duurde lang, veel te lang nar mijn zin en de halve erectie die er in eerste instantie was, had inmiddels zijn koppie laten hangen. Ik probeerde mijn armen en benen te bewegen, maar die waren strak uiteen vastgebonden, geen beweging in te krijgen. Je kon met me doen wat je wilde................

 

Ik hoorde je rommelen en op en neer lopen, dacht even dat je de voordeur open deed, maar daarna was het weer een tijdje stil. Ik riep je, maar er kwam geen antwoord. Irritatie maakte zich van me meester, als je me vastbindt, wil ik ook dat je lekkere dingen met me doet. Maar er gebeurde niks.

Plotseling hoorde ik je binnenkomen en ik zei je naam. Geen antwoord. Je kwam links van me staan en ik hoorde smakkende geluidjes. Je kwam op bed liggen of zitten en ik voelde eindelijk de aanraking van je lijf, dat ik zo goed kende. De smakkende geluidjes bleef ik horen en ik vroeg "Wat doe je?" Je giechelde en ik beoordeelde dit als een smalend lachje.

Ineens een hand door mijn haar, langs de zijkant van mijn hoofd ging je hand langs mijn bovenlijf naar beneden. Even een minimale aanraking van mijn pik, die daar wel meteen op reageerde. Eindelijk was het begonnen. Af en toe een hand op mijn buik, maar veel meer gebeurde er niet, wel hoorde ik je een beetje kreunen op een manier die ik nog niet eerder gehoord had en inmiddels had je mijn pik met 2 handen vast. Je trok me niet echt af, het was meer strelen en ontdekken, alsof je hem nog niet eerder had vastgehad. Ik zag niks, maar hoorde en voelde van alles, wat was je toch allemaal aan het doen, het bed bewoog zo onrustig, lag je nou met jezelf te spelen? Als dat zo was, was het plagen begonnen, want je weet hoe graag ik naar je kijk als je met jezelf lig te spelen.

Ineens hoorde ik een lachje dat ik niet kende. Ik schrok, had ik het goed gehoord, was het niet Kim hier op mijn bed en vertwijfeld noemde ik haar naam: "Kim?" Geen antwoord. In plaats daarvan hoorde ik nu steeds duidelijker gekreun en vlak bij mijn oor weer die smakkende geluidjes

"Lig je je te vingeren?" "Ben je Kim eigenlijk wel", ik stelde meerdere vragen tegelijk, maar kreeg geen antwoord. Ineens kreeg ik een schok, mijn pik werd vastgepakt en zonder aarzeling nam Kim hem in haar mond. Maar was het wel Kim, ze zoog in ieder geval een groot deel van mijn stijve lul naar binnen en speelde ondertussen met mijn zak. Het was heerlijk, ik was blij dat het lange wachten nu beloond werd, maar voelde ook een onaangename onzekerheid. Ik kon gewoon niet zien wie het was, maar kon me ook niet voorstellen dat er nu ineens iemand anders was dan Kim. En toen ineens wist ik het zeker, ze waren met zijn tweeën, links én rechts van me lag iemand en samen verwenden ze mijn pik, die hier duidelijk van genoot.

"Wie zijn jullie?" probeerde ik, maar ik wist inmiddels dat ze zich niet prijs wilden geven.

Twee tongen likten aan mijn pik en als ik me niet vergis lagen ze met mijn lul in hun mond met elkaar te zoenen. Koortsachtig probeerde ik te bedenken wie die andere vrouw kon zijn. En was Kim er wel bij of lag ik hier nu met twee vreemde dames in bed? Ik had geen idee en dat stoorde me. Ineens schrok ik van mijn eigen gedachten, misschien was Kim er helemaal niet bij of nog erger, misschien was één van de twee personen wel een man. Shit, het kon van alles zijn. Ik bewoog onrustig, maar kon geen kant uit. Wie het ook waren, pijpen en likken konden ze en hoe langer het duurde, des te meer ik ervan overtuigd raakte dat het twee vrouwen waren, Godzijdank.

Ik merkte dat ik er te weinig van genoot; het was natuurlijk al heel lang een wens van mij om eens met Kim en nóg een vrouw sex te hebben, maar ik merkte dat het niet-weten wie het was me stoorde. Allerlei mogelijkheden passeerden de revue; van sommigen hoopte ik dat het niet waar was, van anderen weer wel, ik moest het weten en vroeg of de blinddoek af mocht:

"Ik heb nou toch lang genoeg in het donker gezeten".

"Als je raadt wie er nog meer is" hoorde ik Kim lachend zeggen.

Gelukkig, Kim was erbij, dacht ik. Maar wie ik ook opnoemde, die waren het allemaal niet.

"Misschien kun je het voelen", zei Kim en ik merkte dat één van hen mijn pik recht omhoog hield, waarna ik voelde dat de andere vrouw met haar kutje over mijn eikel zakte en haar onderlichaam langzaam liet zakken. Ik kreunde, want hier had ik heel lang op moeten wachten, wie het ook was, ze had een lekker strak kutje. "Aaaaarggghh, dit is lekker", kreunde ik, "Maar hoe kan ik nou ooit weten van wie dit lekkere kutje is".

"Dat kun je ook niet weten, maar misschien kun je het wel raden", zei Kim naast me.

Hierdoor wist ik inderdaad dat het niet Kim was, bij wie ik mijn lul naar binnen had geschoven. Dat besef geilde me enorm op, ik lag hier gewoon met een andere vrouw te neuken en Kim zat ernaast, sterker, die had het geregeld. De vrouw die ritmisch over mijn stijve pik op en neer schoof, had volgens mij een geschoren kutje, dat voelde ik toen ze, zonder mijn lid uit haar lijf te laten glippen, zich omdraaide. Tegelijkertijd voelde ik ineens dat Kim (dat moest wel) haar onderlijf op mijn gezicht drukte. Eerst kon ik nauwelijks adem halen, want ze drukte haar geschoren kutje met kracht op mijn mond, terwijl haar billen mijn neus dichtdrukten.

"Nou, weet je het al?" vroeg ze. "Je kent haar niet, maar hebt al wel eens een verhaal over haar geschreven".

En terwijl ik hoorde dat die twee boven mij aan het zoenen waren (Oh, wat had ik dit graag gezien), dacht ik koortsachtig na over de verhalen die ik ooit geschreven had. Ik had geschreven over die dierentuin, over buitensex, over trio's natuurlijk en ineens wist ik het, tenminste dat dacht ik. Ik had ooit eens een verhaal geschreven over een trio met Kim én een tweede vrouw, die ik zelf had uitgenodigd als reactie op een door haar geplaatste advertentie. Ze wilde wel eens een erotische date met een stel.

"Is het Lisa?" vroeg ik en het werd even stil. Meteen daarna voelde ik hoe de blinddoek werd weggenomen. Het duurde even voor ik aan het licht gewend was, maar zag meteen dat er naast Kim inderdaad een andere vrouw bovenop me zat. Ik wilde haar een hand geven, maar dat ging niet. Wat ik zei kwam vast heel stom over: "Hallo, ik ben Ton", maar Lisa zei alleen maar: "straks praten we wel, vind je het lekker tot nu toe".

En of ik het lekker vond, Kim was van mijn gezicht afgegaan zodat ik het likken van haar natte kutje even moest staken. In plaats daarvan ging ze met haar gezicht bij mijn pik liggen en likte volgens mij het kutje van Lisa, dat maakte ik tenminste op uit het opwindende gekreun van haar. Ze draaide zich om en keek mij aan. Wat een mooie meid is dit zeg, dacht ik. Ik realiseerde me hoeveel geluk ik had dat ik nu gewoon met twee vrouwen tegelijk sex had en het geilste vond ik misschien nog wel dat ik zag dat ze er allebei net zo van genoten als ik.

Kim pijpte me een tijdje en ik voelde dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaarkwam. Kim verliet haar positie bij mij en boog zich over het bovenlijf van Lisa. Ze kuste haar op de mond en daarna haar tepels. Wat een supergeil gezicht is dat toch, twee vrouwen die elkaar verwennen en ik doe gewoon mee.

"Als je het lief vraagt en ons om de beurt neukt met die lekkere knots van je, maken we je los?"

Lisa keek me verwachtingsvol aan, alsof ze verwachtte dat ik "nee" zou gaan zeggen. En terwijl Kim mijn pik in conditie hield door met het puntje van haar tong over de hele lengte te likken, maakte Lisa een voor een de shawls los. Nu voelde ik pas dat niet alleen mijn pik stijf was geworden van dit boeiende spel. Ook mijn armen en benen protesteerden toen ik te enthousiast omhoog kwam en aanstalten wilde maken om mijn deel van de belofte na te komen.

"Je wordt ouder papa", lachte Lisa en door op haar rug voor me te gaan liggen, met haar glinsterende kutje wat in de hoogte en met twee vingers haar clitoris te verwennen, maakte ze mij duidelijk dat zij het eerst aan de beurt wilde komen. Ik keek Kim aan, alsof ik in deze situatie nog toestemming van haar nodig had, maar zij liet mij een geile blik zien, die ik nog niet vaak bij haar gezien had. Het was duidelijk dat zij er ook van genoot.

Ik kon het allemaal nauwelijks geloven en stopte mijn pik in het prachtige kutje van Lisa en voerde langzaam aan het tempo op. Kim keek mij even aan en knipoogde naar mij. Ongelooflijk dat ze dit zo geregeld heeft, hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen, hoe heeft ze contact gelegd met Lisa? Allemaal vragen waar ik nu geen antwoord op kon bedenken, maar wat ik wel wist was dat de hele situatie geiler was dan alles wat ik tot nu toe ooit had meegemaakt. Ik lag een vreemde vrouw te neuken en mijn eigen vrouw was erbij en deed mee aan dit erotische hoogtepunt. Ik zag hoe Kim naast Lisa's hoofd haar eigen kutje aan het strelen was en af en toe draaide ze haar lichaam zo, dat Lisa met haar tong Kim's clitoris kon likken.

Ik zag hoe ze allebei hun ogen sloten. Nu was ik de enige die zag wat er gebeurde en het beeld zal ik niet licht vergeten. Wat geilde het me op om deze twee prachtige vrouwen met elkaar bezig te zien. Ik wist niet of ik in Lisa klaar mocht komen, dus voor de zekerheid haalde ik mijn pik uit haar lekkere kutje. Meteen veerde Kim op en begon, zittend op handen en knieën het spleetje van haar kersverse vriendin met haar tong te verwennen. Terwijl ik van dit geile schouwspel aan het genieten was, keek mijn eigen Kimmetje ongeduldig om en zei: "Nou, waar wacht je op?' De boodschap was duidelijk, hoeveel erotiek kan een mens aan? dacht ik en ik ging achter haar lekkere kontje zitten, rukte een paar maal aan mijn lul en schoof hem toen langzaam bij haar naar binnen. Over Kim heen kon ik zien, hoe Lisa lag te genieten van dit supertrio. Ze lachte lief naar me en ik wist dat het niet bij deze ene keer zou blijven. Ik voerde mijn tempo op en stootte ook steeds een beetje harder en dieper bij mijn eigen vrouw naar binnen. Ze kreunde heerlijk ongeremd en ook Lisa lag zichtbaar te genieten van het likwerk dat haar ten deel viel.

"Mag ik zien hoe je klaarkomt", vroeg Lisa.

"Je bedoelt mijn zaadlozing?", vroeg ik naar de bekende weg.

fy">"Ja, dat vind ik altijd zo'n geil gezicht en als je wil mag je het over mijn tieten spuiten", zei Lisa met een ondeugende blik in haar mooie bruine ogen.

"Ja, en ik dan?", zei Kim quasi verongelijkt, maar ze stond toe dat ik mijn op springen staande lul uit haar natte grotje haalde.

Ik rukte me nog eventjes af en voelde toen dat een onvoorstelbaar lekker orgasme zich aandiende. Ik probeerde mijn zaadlozing zo lang mogelijk tegen te houden, maar er was geen houden meer aan en uiteindelijk spoten er enkele lange slierten sperma over de buik en de borsten van Lisa. Ze moest lachen en begon mijn zaad met haar handen over haar borsten uit te smeren. Haar handen gingen ook naar haar natte kutje en smeerde zo mijn sperma bij zichzelf naar binnen.

Toen mijn rol even uitgespeeld was, namen de dames hun kans waar en bijna ervaren kropen ze tegengesteld op elkaar om zo elkaars kutjes te verwennen met hun vingers en hun mond. Ik hoorde hoe mijn sperma soppende geluidjes maakte tussen de twee prachtige vrouwenlichamen die zo van elkaar genoten. Het kwam op mij over alsof de twee dames echt al op elkaar ingespeeld waren en dat kwam niet alleen omdat ze vrijwel tegelijktijdig klaarkwamen. Wat een opwindend samenspel, alleen het kijken naar hen zou al een feest zijn geweest.

Later zou ik horen dat Lisa en Kim al eerder samen hadden afgesproken. Toen was er van sex geen sprake geweest, maar hadden ze wel hun plan van vanavond voor-besproken. Ook na het klaarkomen bleven ze aan elkaar zitten friemelen en streelden ze elkaar onbeschaamd op de meest intieme plekjes, die ze een uur geleden nog nooit van elkaar hadden gezien.

Ik schonk drie glazen wijn voor ons in en op deze avond heb ik me nog lekker lang kunnen vergapen aan die twee lekkere naakte lichamen, waar ik zo'n heerlijke, geile avond mee had beleefd.

Lisa vertelde dat ze ook erg van sauna's hield en van sex op spannende buitenlocaties en zonder het er nog over te hebben gehad, wist ik dat we met elkaar nog veel leuke en lekkere dingen zouden gaan beleven.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen