Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik vroeg me al een tijdje af of er eigenlijk wel iets ging gebeuren toen de deur open ging en ze eindelijk binnenkwam. Maar Inge was niet alleen, ze keerde zich om en wenkte. Een vrouw kwam achter haar de kamer binnen. Haar gezicht kon ik niet goed onderscheiden omdat het felle licht uit de gang achter de deur me verblindde. Ik zag wel dat ze een mooi slank meisjesachtig lijf had. “Kom maar dichterbij, hij bijt niet” zei Inge. Toen het licht op haar gezicht viel, schrok ik. Het was een jong meisje. Ze zag er uit als 16 maar ik kon alleen maar hopen dat ze tenminste zo oud was. In een reflex probeerde ik te bewegen. Maar ik kon me niet verroeren, ik lag vastgebonden op een tafel, naakt!

“Kijk eens, hij vindt je leuk”, zei Inge. Mijn opwinding die ik niet kon verbergen bracht me in verlegenheid. Mijn pik was in een oogwenk zo stijf geworden dat hij loskwam van mijn buik waar hij halfhard op gelegen had. “Met zijn verstand vindt hij dat je te jong voor hem bent maar die daar denkt er anders over” Ze gaf een tikje tegen mijn eikel waarover de glanzende huid strak gespannen stond. Het meisje keek uit haar ooghoeken toe hoe mijn pik met een schokje reageerde. “Raak hem ook maar aan”. Het meisje aarzelde. “Vooruit, pak hem maar beet” Het meisje legde onwennig haar hand losjes om mijn pik. “Dit wil ik niet” bracht ik moeizaam uit. Inge keek me spottend aan. “We hadden toch afgesproken dat je het helemaal aan mij zou overlaten?” - “Niet zo’n jong meisje” - “Het gaat nu niet om jou, dat meisje is mijn leerling, ik leer haar hoe ze een man zo geil kan maken dat ze hem moeiteloos kan manipuleren”. Wie anders dan Inge zou dat het beste kunnen.

Inge richtte zich tot het meisje. “Kijk eens naar zijn kontje, lekker strak hè, zeker voor zijn leeftijd”. Ze trok met haar handen mijn billen uit elkaar, ik voelde dat mijn kontgaatje een beetje open ging. “Doe je vinger eens in je mond”, het meisje liet mijn pik los. “Nee, vasthouden, de vinger van je andere hand” Het meisje gehoorzaamde. “Maak er maar rondjes mee om zijn gaatje” Het meisje deed onwennig wat Inge zei. De bekende warme gloed trok op vanuit mijn kruis. “En nu naar binnen met die vinger”. Terwijl het meisje met haar rechterhand mijn pik vast hield, duwde ze voorzichtig de wijsvinger van haar linkerhand een beetje bij me naar binnen. De warme gloed had zich al tot mijn hele buik uitgebreid en mijn buikspieren begonnen een beetje te trillen. Opeens keek het meisje me aan, voor het eerst. Het duurde maar een fractie van een seconde. Het was Inge niet ontgaan.

“Blijf hem aankijken” Het meisje keek me weer aan, nu zag ik naast verlegenheid en verbazing ook geilheid. Het kon niet anders of zij zag ook mijn geilheid die me totaal overspoelde. “Duw je vinger er helemaal in” Het meisje duwde met een onverwachte vastberadenheid haar hele vinger in mijn kontgaatje. Mijn lijf schokte. “Keurig, haal hem er nu maar uit. Heb je een slipje aan?” Het meisje knikte. “Trek het uit” Na het uittrekken van het slipje had het meisje alleen een kort rokje van spijkerstof en een strak shirtje aan. Dat spande om voor zo’n tenger meisjeslichaam verrassend grote borsten waarvan de tepels zich duidelijk in de stof aftekenden.

Klim nu maar bovenop hem. Ze keek vragend naar Inge. “Hoe bedoel je?” Voor het eerst hoorde ik haar zachte stem. “Ga met je knieën op tafel zitten”. “Nu een been over hem heen, Nee omgekeerd, met je kontje naar zijn gezicht”. Ik kon nu onder haar rokje kijken. “Heb ik haar netjes geschoren of niet?” Inge keek me triomfantelijk aan. “Ga maar op zijn gezicht zitten.” Het meisje bleef even roerloos op handen en voeten zitten “Je hoeft niet bang voor hem te zijn hoor, hij vindt het heerlijk” - “Iets achteruit” Het verrukkelijk stevige kontje kwam steeds dichterbij. “Genoeg, zakken maar” Ik voelde haar zachte binnenste schaamlippen die wat uitpuilden tegen mijn lippen. Ik wist dat wat er zou komen onvermijdelijk was maar stelde het nog even uit. “Waar wacht je op, of wil je een nog strakker kutje?”

Ik stak mijn tong tussen het zachte vlees en likte gulzig, ze was heerlijk nat. Het meisje had de smaak nu te pakken en duwde haar kutje bijna mijn mond in. “Omhoog” zei Inge al na een paar seconden. “Laat hem nu je kontje likken. Iets naar voren en weer zakken”. Inge had gelijk, ze kon me nu alles laten doen wat ze wilde. Ik voelde het kontgaatje even op het puntje van mijn neus. Het meisje stopte abrupt. “Iets naar voren en dan verder zakken” zei Inge. Ik stak mijn tong naar het sterretje uit, ze zakte verder tot ik mijn tong lange halen kon laten maken tussen de verrukkelijk stevige jongemeisjesbillen. “ Ga op je ellebogen zitten, zo ja. En doe je lippen om zijn lul. Ik voelde een warme mond om mijn eikel. Tegelijk duwde ik gulzig mijn tong zo ver als ik kon dat nauwe kontgaatje in. Ik voelde haar tong bewegen om mijn eikel. “Probeer hem eens wat dieper te nemen”

Inge had opeens een camera in haar handen en begon van alle kanten te filmen. Ik was een grens voorbij, het kon me niet meer schelen en ik ging gewoon door. Met mijn tong likkend tussen die verrukkelijke billen keek ik recht in de lens in. De camera registreerde het gezicht van het meisje, mijn lul diep in haar mond. “Stoppen!” Inge hield haar camera nog steeds met haar ene hand maar in haar andere hand had ze nu een zweepje. “Pas op, even je hoofd weg” Een striemende pijn ging door mijn eikel toen de zweep er met een ferme klap op neerkwam. Inge herhaalde het nog minstens 10 keer. “Ga nu maar weer door” De combinatie van pijn en genot was bijna ondraaglijk. Ik was gestopt met likken, ik was niet meer in staat om de beweging van mijn tong te coördineren. Ik kon trouwens nauwelijks adem krijgen zo hard duwde het meisje haar kontje in mijn gezicht.

“Stoppen, kom maar van hem af” - “Trek je bloesje en je rokje uit” Naakt stond het meisje bij de tafel. Keer je om zodat hij je van voren kan zien. De tepels van het meisje waren keihard. Rustig wachtte ze af. Inge kwam er bij staan met de zweep nog in haar hand. Ze haalde weer uit. De zweep knalde en kwam neer op de borsten van het meisje. Ze gilde, haar gezicht drukte vooral ongeloof uit. Ik wilde protesteren maar mijn keel voelde alsof hij dichtgeknepen werd. Het meisje was blijven staan maar had haar armen voor haar borsten gedaan. Inge haalde weer uit, nu tussen haar benen. Het meisje gilde weer, haar uitdrukking was er een van pijn vermengd met totale verbijstering. “je armen naast je lichaam” Na even onderzoekend naar me gekeken hebben liet Inge haar zweep nog 2 keer op het meisje neerkomen. Weer eerst op haar borsten en de tweede keer recht in haar kruis. Ik hield het niet meer. Explosief kwam ik klaar, ik voelde spermaklodders op mijn borst en mijn gezicht neerkomen.

“Dit moet je ook heel goed onthouden” hoorde ik Inge tegen het meisje zeggen. “Nu weet je waar mannen op geilen, ze vinden het heerlijk om zelf vernederd te worden maar ze zijn nog gekker op het vernederen van vrouwen, vooral jonge onschuldige meisjes.” Ze sloeg haar armen om het verbouwereerde meisje heen en keek mij tegelijk spottend aan. “Hoeveel keer had je haar geslagen als het langer geduurd had?” Inge glimlachte. “Ik wist dat je snel zou komen, je weet toch dat ik zo’n lief meisje nooit lang pijn kan doen” Ze zoende haar even op haar volle lippen. Toen keek ze mij weer aan “Jij mag het zometeen met haar goedmaken. Maar eerst nog een lesje” Ze liet het meisje los. “Lik hem maar schoon” Mij gebiedend aankijkend. “Daarna laat je je door hem verwennen”

Het meisje kwam naast de tafel staan waarop ik nog steeds vastgebonden lag en likte gehoorzaam de spermaklodders van mijn gezicht, van mijn borst en van mijn buik. Toen ze aan mijn lul toe was keek ze me even aan. Daarna sloeg ze met een glimlachje haar ogen neer. Ze wist waar ze recht op had en voor het laatste deel van het schoonmaakklusje klom ze op tafel en nam haar positie weer in met haar kontje boven mijn gezicht. Toegewijd begon ze mijn slap geworden lul met haar tong schoon te maken en zoog het laatste sperma er uit. “Die wordt zo meteen wel weer wakker, dus als je dan nog zin hebt” zei Inge. “Maar ga eerst even lekker genieten” En tegen mij: “Doe je best, dat heeft ze wel verdiend, hoe lang is het geleden dat je zo lekker klaargekomen bent?” Ik kon niet antwoorden want ik zoog net de clitoris van het meisje naar binnen. Mijn lul vertoonde weer tekenen van leven in haar gulzige mond. Inge was druk in de weer met haar camera.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen