Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De ontdekking van mijn fetisj

Omdat ik, zoals zo veel mannen, het opwindend vind wanneer mijn vriendin zich in iets zwarts kleedt kocht ik regelmatig zwarte doorkijklingerie of een kort zwart jurkje. Op mijn verzoek trok ze dit met enige regelmaat aan maar naarmate de jaren vorderde werd haar enthousiasme hiervoor steeds minder. Na enkele mislukte pogingen om haar zover te krijgen mijn laatst aangekochte zwarte jurkje voor mij aan te trekken besloot ik, uit pure nieuwsgierigheid en omdat mijn fantasie het maar niet los wilde laten, het jurkje zelf maar eens aan te trekken.

Bij de eerste gelegenheid dat ik thuis even alleen was trok ik mijn kleren uit en trok het jurkje aan. Het was een wijdvallend kort jurkje van een elastische stof dat een beetje zwierig om mijn lijf hing. Ik paradeerde in mijn jurkje door de slaapkamer en badkamer en raakte enigszins geprikkeld, niet zozeer door wat ik in de spiegel zag maar door hoe het aanvoelde. Alsof meerdere handen me tegelijk betastten.

In de dagen erna dacht ik vaak aan deze ervaring. Toen ik weer eens even alleen thuis was liep ik snel de trap op, gooide mijn kleren in de hoek en trok het bewuste jurkje weer aan. Na even zoeken in de kast van mijn vriendin vond ik een zwarte panty. Ik trok deze aan en schrok toch een beetje van de opwinding die deze verkleedpartij mij gaf. Mijn jongeheer had grote vormen aangenomen en na enige tijd mezelf gestreeld te hebben stroopte ik de panty iets naar beneden, greep mijn harde lid met mijn ene hand en mijn ballen met mijn andere en veel sneller maar ook heviger dan ik gewend was gutste mijn sperma in mijn handen.

Onthutst over de opwinding die me dit gaf hing ik over de wastafel van de badkamer om het sperma van mijn handen af te spoelen. Ik trok de panty en het jurkje uit en eenmaal weer in mijn eigen kleding viel ik op bed en dacht na over wat me allemaal was overkomen.

In de dagen, misschien wel weken erna probeerde ik uit te zoeken wat ik nu met deze ervaringen aan moest. Al snel leerde ik van internet dat het hebben van een fetisj voor vrouwenkleding op zichzelf helemaal geen probleem hoefde te zijn. Ik was en bleef hetero en leed ook niet aan een mysterieuze psychologische aandoening. Blijkbaar deden wel meer mannen dit. Ik realiseerde me wel dat ik dit niet zomaar aan iemand, zoals bijvoorbeeld mijn vriendin, kon uitleggen. Aandoening of niet, mijn gedachten aan het verkleden en de opwinding die dat gaf hielden me steeds intensiever bezig. Als ik maar even tijd had om weg te dromen fantaseerde ik steeds verder. Om de fetisj compleet te maken wilde ik er graag ook nog een string bij aandoen, het touwtje tussen mijn billen intrigeerde me, en een paar pumps met een hak van 5-6 cm.

Al eerder had ik van internet wat gekocht voor mijn vriendin, maar nu keek ik bij de wat grotere maten. Een string was zo gekocht en per post verstuurd maar de pumps was een ander verhaal. Ik had de pumps van een particulier gekocht die ze wel wilde opsturen maar ik durfde de doos niet per post te laten bezorgen: stel je voor dat mijn vriendin zich zou afvragen wat er in zat! Gelukkig woonde de schoenenverkoper Jos bij mij in de buurt en had ik in mijn mail geschreven dat ik de schoenen wel kwam ophalen. Hij vroeg in de mail waar ik de schoenen voor wilde gebruiken en ik vond dat ik dit aan een mij verder onbekende man wel kon uitleggen. Per mail vertelde ik hem uitvoerig hoe ik mijn fetisj voor vrouwenkleding ontdekt had. Wie weet had hij een paar goede tips voor me. Ik besefte toen nog niet welke consequenties mijn acties zouden gaan krijgen.

Ik belde op het afgesproken tijdstip aan bij Jos. De voordeur werd geopend door een vrouw. Ik zei: "ik kom vanwege de advertentie van Jos op internet iets ophalen."
De vrouw antwoordde: "ik weet ervan, kom maar even binnen."
Terwijl ik in de gang even wachtte kwam ze al snel terug met een doos met daarin de schoenen.
"Je wilt ze vast even passen", zei ze met een vragende blik.
Omdat ik niet had verwacht door een vrouw te woord gestaan te worden, merkte ze dat ik me in haar bijzijn daar niet helemaal mee op mijn gemak voelde.
"Ik zal me even voorstellen, ik ben Jos", zei ze met een beetje moederlijke blik.
Dat heb ik dan weer, dacht ik; Jos is geen man maar een vrouw! Ik realiseerde me dat ik via de mail Jos uitgebreid had verteld waarom ik de pumps wilde aanschaffen maar ik kreeg gek genoeg van deze vrouw niet de indruk dat het haar tegenstond dat ik als man mezelf wilde opwinden in vrouwenkleding.

Ik maakte mijn schoenen los, deed mijn sokken uit en deed beide pumps aan m'n voeten. Ondanks de half hoge en brede hak viel het nog niet mee er op te lopen.
"Heb je niet eerder op hakken gelopen", vroeg Jos en ik schudde mijn hoofd.
"Hoe zitten ze", vroeg ze en ik zei: "Onwennig, en het spreekt minder tot de verbeelding als ik gehoopt had".
"Ogenblikje", zei ze, "loop maar even de kamer in".
Ik liep de woonkamer in, nam plaats op de bank, keek nog eens even naar de twee pumps aan mijn voeten en het gevoel bekroop me dat ik niet op het goede spoor zat met mijn vermeende fetisj.
Niet veel later kwam Jos de kamer binnen. Ze had over haar arm een zwarte panty en een zwarte mouwloze korte jurk.
"Ik heb geen moeite met jouw erotische fantasieën en het staat je wat mij betreft vrij om behalve de schoenen ook deze panty en dit jurkje aan te doen om te ervaren of dit is wat je zoekt", zei Jos.
Ze reikte me de kledingstukken aan. Ik keek haar ongelovig aan. Was dit in het huis van een voor mij vreemde vrouw nu wel een goed plan? Ik keek nog eens naar de schoenen aan mijn voeten, keek Jos nog eens aan en de blik in haar ogen gaven me de geruststelling die ik zocht om de knoop door te hakken. Ik liep op haar af en nam de panty en het jurkje van haar aan en Jos zei: "Achterin is een ruimte die als bar is ingericht, daar kun je je omkleden."
Ik liep naar achter, opende de deur en liep naar binnen. Het was een langwerpige ruimte van ik schat vijf bij tien meter met aan de lange zijde een bar uit zwaar donker hout met een stuk of vier barkrukken ervoor. Op kniehoogte was een brede rand om zittend op een barkruk je voeten op te kunnen laten rusten en er hing een chroomkleurige reling aan de voorkant. Aan de korte zijde van de ruimte, recht tegenover de deur waar ik langs binnenkwam was de hele wand een spiegel met op heuphoogte zo´n zelfde verchroomde reling. In het midden van de ruimte stond een grote ovale tafel met zes stoelen met hoge rugleuning er omheen. Midden op tafel stond een houten kistje. Op de vloer lagen donkere marmerachtige tegels en het plafond was wit met meerdere halogeenspotjes op een dimmer.

Ik deed mijn kleren uit en legde ze op een van de stoelen. Als eerste nam ik het jurkje en trok het aan. Het gevoel wat ik thuis had bekroop me weer en met snel en kloppend hart schoof ik de panty over mijn benen en stapte ik in de pumps. Ik keek even in de spiegel en kreeg een behoorlijk stijve pik van wat ik zag en voelde. Mijn fantasie en dan in het huis van een vreemde!

Ik draaide wat voor de spiegel en zag via de spiegel ineens dat Jos aan de andere kant van de kamer mij gadesloeg. Ze had zich omgekleed en droeg nu zwarte nylons, een korte wikkelrok met plooien en een strakzittend truitje.
"Het mag dan een fantasie van jou zijn om een jurk aan te trekken, het is mijn fantasie om een vent als jij in huis te hebben."
Langzaam liepen we op elkaar af zodat we halverwege de tafel dicht bij elkaar stonden. Ze legde haar handen op mijn heupen en begon me zachtjes te strelen. Behendig draaide ze me een kwartslag zodat ik nu met mijn gezicht naar de tafel stond. Met haar linker hand wreef ze over mijn billen terwijl haar rechter hand mijn inmiddels kloppende penis masseerde. Ik begon te hijgen omdat haar hand mijn stijve paal door het jurkje en de panty heen lekker aan het verwennen was. Ze duwde me richting de tafel en manoeuvreerde me zo dat ik op mijn ellebogen voorover gebogen op de tafel steunde. Ze streelde me over mijn billen en zei: "Maak dat kistje op tafel eens open."

Terwijl ik naar het kistje reikte duwde ze mijn voeten uit elkaar zodat ik in spreidstand kwam te staan. Ze deed mijn jurk omhoog en terwijl ik het kistje opende scheurde ze de panty in het kruis kapot zodat ik nu met bloot achterwerk voorover gebogen voor haar stond. In het geopende kistje lagen een kunstpenis en een lichtblauwe tube glijmiddel.
"Geef beiden maar eens aan", gebood Jos terwijl een hand op mijn rug me duidelijk maakte dat ik voorover gebukt moest blijven staan.
Kort daarop voelde ik iets kouds tussen mijn billen en wreef ze het glibberige goedje uit in mijn bilspleet en over mijn anus. De anale massage prikkelde mijn onderlijf. Behalve ikzelf hoorde ik ook Jos hoorbaar hijgen. Ze liet de eikel van de kunstpenis op en neer glijden tussen mijn billen en telkens als ze mijn anus ermee raakte voelde ik een tinteling in mijn kruis. Ze stopte nu bij mijn anale opening, maakte klein ronddraaiende bewegingen en voerde de druk langzaam op. Heel even ontspande ik mijn kringspier en Jos duwde de penis bij me naar binnen.

Langzaam bewoog ze de penis in mijn achterste heen en weer, iedere keer steeds een beetje dieper. Het was puur genieten van de langzame penetraties in mijn achterwerk. Na iedere keer dat de penis bijna helemaal in me verdween haalde Jos hem er heel even uit. En steeds als ze de penis er weer in duwde verlangde ik naar meer en dieper.
Ik keek achterom en zag dat ze me supergeil aankeek. Ik voelde dat ze met haar twee handen mijn dijen vasthad en naast me op tafel lag de kunstpenis. Ik keek opzij en zag in de spiegel dat Jos haar rokje uit had gedaan en dat ze een stijve pik had die nu zachtjes maar diep in mijn anus op en neer gleed. In een flits besefte ik waarom Jos met succes me hiertoe verleid had. Ik zag in de spiegel hoe Jos me aan het nemen was en met haar nagels in mijn billen zei ze: "lekkere vent van me, ik ben je aan het neuken."

Ik greep met mijn hand naar mijn kruis en trok de gescheurde panty verder open zodat ik mijn eigen gezwollen lul in mijn hand kon nemen. Terwijl Jos me anaal verwende had ik mijn hand glibberig gemaakt met wat glijmiddel van tussen mijn billen en masseerde ik mijn eikel. Bij iedere haal slaakte Jos een steeds hogere kreet en kort daarop voelde ik de pik van Jos opzwellen en spoot het warme zaad in mijn kont. Mijn eikel begon te zwellen in mijn hand en al snel spoot mijn hete zaad over de vloer. Ik voelde de pik van Jos mijn anus uitglijden en al hijgend draaide ik me om. Onze pikken stonden beiden nog hard en we streelden elkaars ballen. Ik voelde het sperma van Jos tussen mijn billen en over mijn benen lopen.
Ik zei tegen Jos: "ik dacht dat ik het nodige al meegemaakt had maar dat geneukt worden in een jurk en nylons zo heftig kon zijn is een aangename verassing."
Waarop Jos reageerde. "als je terug durft te komen gaan we nog veel meer beleven."
"Ik kan bijna niet wachten", zei ik.
Ik besefte dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik een jurk zou aantrekken.

De binding met haar fantasie

Na de ervaringen van onlangs verlangde ik bijna dagelijks naar een volgende ontmoeting met Jos. We hadden tussentijds het nodige contact via email gehad waarin Jos had uitgelegd waarom ze hormonen geslikt had en dat ze zich nu veel zekerder voelde in een vrouwelijk lichaam mét borsten, maar dat de stap om zich operatief te laten helpen toch wel een behoorlijke drempel voor haar vormde. Ze genoot van haar lichaam maar ze genoot ook nog steeds van het klaarkomen. Ze was blij me te hebben leren kennen als iemand die haar accepteerde zoals ze was en als iemand die zelf het dragen van een jurk, kousen en pumps opwindend vond. Steeds als ik eraan terugdacht trilden mijn handen een beetje. Met het gevoel erbij dat Jos mij gekleed in dat jurkje anaal zachtjes maar diep genomen had kreeg ik steeds weer tintelingen in mijn pik, ballen en kont.

Toen ik Jos mailde met de vraag of ze er voor voelde om de afspraak die we de vorige keer maakten te laten doorgaan liet ze me gelukkig weten er ook vaak naar te verlangen. We maakten een afspraak bij haar thuis voor enkele dagen later. Ondanks dat ze me verzekerd had genoeg kleding in huis te hebben kocht ik een paar kousen, enkele zwarte slips en twee paar transparante lange zwarte handschoenen. Dankzij de aankomende feestdagen waren deze in allerlei maten verkrijgbaar.

Mijn gedachten werden vanaf nu volledig beheerst door mijn afspraak bij Jos. Telkens als ik even alleen thuis was kleedde ik me om in een jurkje en probeerde ik door mezelf af te trekken mijn gedachten wat te verzetten. Het had een averechts effect want ik werd er gaandeweg alleen maar steeds geiler van en verlangde steeds meer naar Jos.
Ruim op tijd, eigenlijk veel te vroeg, verscheen ik op de afgesproken dag bij Jos aan de voordeur. Thuis had ik verteld dat ik de hele middag weg zou zijn.
"Kom binnen", zei Jos met een glimlach toen ze de voordeur opende. "Je bent vroeg, ik had wat anders aan willen doen voor je maar dat komt straks dan wel".
Ze droeg nu een gewone vrijetijds outfit, een beetje slonzig. Desondanks bleef ze er vrouwelijk en aantrekkelijk uitzien. Ze zag dat ik een plastic tas bij me had en ze zei: "Je kon het niet laten om nog iets te kopen voor vanmiddag zie ik."
Ik wilde er iets over zeggen maar ze was me voor: "geeft niets hoor, ik heb ook iets gekocht".
Nieuwsgierig als ik was wilde ik vragen wat ze had gekocht, maar weer was ze me voor: "straks als we ons omgekleed hebben laten we elkaar zien wat we gekocht hebben, eerst wil ik dat je met me meegaat naar boven".
Ik volgde haar de trap op en de slaapkamer in. Even dacht ik dat ze recht op haar doel af wilde gaan maar ze zei: "kleed je maar uit en kom daarna naar de badkamer".

Ze liep de slaapkamer uit. Ik deed mijn kleren uit, legde ik ze op een stoel en ging op zoek naar de badkamer. Twee deuren verder zag ik dat er licht brandde en opende de deur. Jos stond naakt in de badkamer en voor het eerst zag ik haar lijf en borsten. Als er geen penis te zien was geweest zou je bezworen hebben dat ze als vrouw geboren zou zijn! Nu begreep ik wat er bedoeld werd met ´in een vreemd lichaam geboren zijn´. De hormonenkuur zal ongetwijfeld zijn invloed gehad hebben maar ik zag in mijn beleving gewoon een lekkere stoot!

Ze draaide de douchekraan open en toen het water aangenaam warm was duwde ze me onder de douche. Me afvragend waarom ze wilde dat ik een douche nam begon ze mijn lijf in te zepen.
"Je hebt weliswaar weinig haar op je lijf maar het liefst heb ik mijn partner glad geschoren en dat gaan we nu je hele lijf doen".
Ze opende een zakje met scheermesjes, pakte er een uit en begon mijn rug te scheren. Ze gaf me ook een mesje en zei: "Scheer jij je armen, buik en borst maar, dan doe ik de rest."
Doordat ze mijn lijf dik ingesmeerd had met een vette zeep verdwenen al mijn haren als sneeuw voor de zon. Toen ze klaar was met mijn rug en de achterkant van mijn benen zei ze: "Buig eens voorover."
Tegelijk duwde ze haar hand in mijn nek. Eenmaal voorover gebogen duwde ze mij billen uit elkaar, smeerde ook daar een dikke laag zeep en scheerde vervolgens minutieus de huid rond mijn anus. Omdat ze onvermijdbaar daarmee ook mijn anus zelf aanraakte bewoog ik als vanzelf mijn heupen een beetje.
"Je hebt er zin in merk ik", zei Jos, terwijl ze me weer rechtop trok en me omdraaide.
Behendig scheerde ze de voorkant van mijn benen, nam opnieuw de zeep en smeerde rondom en ook op mijn inmiddels snel zwellende pik een dikke laag zeep. Snel doch behoedzaam scheerde ze het schaamhaar rond en op mijn kloppend lid en mijn ballen weg.

Eenmaal klaar met scheren spoelde ze mijn hijgende lijf af met de douche. Na het afdrogen smeerde ze mijn rug in met een zalfje. Ze drukte een flinke klodder zalf in mijn hand en zei: "Smeer zelf je voorkant even in."
Het had als effect dat mijn geschoren huid begon te glimmen. Toen ik helemaal ingesmeerd was deed ze een stap achteruit en bekeek me van een korte afstand.
"Kijk", zei ze, "nu krijg ik zin in je" en ik zag dat er ook bij haar wat begon te zwellen.
Ze gebaarde me haar te volgen en we liepen weer naar de slaapkamer. Ze pakte iets uit de kast, hurkte naast me gebood: "Til je voet eens een beetje op."
Behendig schoof ze een nylon kous aan mijn voet en trok deze verder over mijn been tot aan mijn lies. Even streelde ze mijn ballen waar mijn pik direct op reageerde door weer te zwellen. Terwijl ze de kous aan mijn andere been aantrok stond mijn paal alweer fier vooruit. Snel schoof ze een paar pumps aan mijn voeten, nam daarna zachtjes mijn opgezwollen harde pik in haar hand en zei: "Wat mij betreft mag je vanaf nu zo opgewonden blijven, ik lust je rauw."
Ze schoof een strakzittende string over mijn benen die mijn harde lul tegen mijn buik aan drukte terwijl het touwtje mijn anus raakte.
"Deze hoef ik niet kapot te trekken", zei ze en ik zag dat de string aan de zijkant los gemaakt kon worden.
Ze pakte nog iets zwarts, gebaarde dat ik mijn armen naar voren moest houden en schoof over mijn hoofd een jurkje aan dat tot halfweg mijn bovenbenen viel. Het was een gladde glinsterende stof dat heel soepel en in plooien over mijn lijf hing. Omdat mijn billen onbedekt waren voelde ik bij iedere beweging het jurkje er overheen schuiven. Zelf trok Jos kousen, pumps en een string aan en een korter jurkje van doorzichtige soepele stof dat ze ter hoogte van haar navel met een koordje vast strikte. Door haar jurkje heen zag ik het lijf waar ik inmiddels supergeil op geworden was.
"Ga je mee naar beneden", zei ze en ik liep achter haar de trap af.
Mijn jurkje voelde aan als tien handen die me continu betasten, ik kon nauwelijks wachten op wat beneden stond te gebeuren. We liepen de woonkamer in, waar ik mijn tas met gekochte spullen pakte en we liepen door naar de bar achter de woonkamer.
"Wat heb je gekocht", vroeg Jos en keek naar mijn plastic tas.
Ik haalde de kousen, de slips en de handschoenen eruit en Jos zei: "Laten we de handschoenen aantrekken, het overige lijkt me nu wat dubbelop."
Beiden trokken we de handschoenen aan.

Ik nam plaats op een barkruk en zat met mijn rug naar de bar. Jos duwde met haar handen op mijn knieën mijn benen uit elkaar en ging dicht tegen me aan staan. Terwijl ze met een hand over mijn been streelde pakte ze met haar andere hand een pakje van de bar en zei: "Ik heb dit gekocht, maak maar eens open."
Toen ik het doosje opende zag ik een paar zwart fluweel gevoerde handboeien. Op mijn vragende blik reageerde Jos: "Laat me maar begaan, ik zorg ervoor dat je gaat genieten".
Ze legde een hand op mijn nog immer harde paal en ik veerde van genot even op van mijn kruk. Jos pakte een tweede kruk en schoof die onder een been van me zodat ik nu wijdbeens voor Jos op twee krukken zat. Ze maakte mijn string aan de zijkant los zodat mijn ferme paal weer rechtop kwam te staan. Ze pakte de kunstpenis, liet er een flinke klodder glijmiddel op vallen en smeerde met de penis het glijmiddel uit in mijn bilspleet. Iedere keer als Jos de kunstpenis over mijn anale opening wreef werd mijn verlangen om hem in me te voelen groter.
"Schuif hem alsjeblief naar binnen", hijgde ik en zachtjes voerde Jos de druk op tegen mijn anus.

Kort daarop gleed de paal bij me naar binnen en begon mijn onderbuik weer te gloeien. Met haar andere hand nam ze mijn pik vast, boog voorover en nam hem in haar mond. Alle spieren van mijn kruis stonden nu op hoogspanning. Met hetzelfde trage ritme als ze de kunstpenis in mijn kont op en neer bewoog schoof haar warme mond over mijn stijve en bonkende lid. Ik voelde een geweldig orgasme opkomen en gaf met steeds luider wordende kreten aan dat ik ongenadig ging spuiten.

Ik voelde mijn zaad stromen terwijl Jos mijn pik nog in haar mond hield. Jos liet naarmate er steeds meer sperma in haar mond liep haar lippen een beetje los zodat mijn warme zaad kriebelend over mijn pik en mijn ballen stroomde. Ze stopte met pijpen maar hield mijn kloppende lul nog wel losjes in haar mond. Zo nu en dan likte ze met haar tong een keer over mijn eikel hetgeen me steeds nieuwe schokjes bezorgde.

Toen ik uitgehijgd was trok ze de penis uit mijn achterste en kwam weer rechtop voor me staan. Ze pakte mijn jurkje, bedekte mijn penis ermee, legde een hand zachtjes op mijn gevoelige paal en gaf me een zoen vol op mijn mond. Ik proefde een weeïge smaak van mijn eigen sperma in mijn mond en ik voelde nog de naweeën van deze dubbele bevrediging.

Ik kwam van de krukken af en merkte dat ik trillend op mijn benen stond. Nog steeds niet gewend om op schoenen met hakken te lopen wankelde ik even en dreigde te vallen. Ik greep nog net op tijd de reling aan de voorkant van de bar en belandde zittend op de voetenrand van de bar. Hier had ik steun in de rug en zat op precies de goede hoogte om mijn benen even rust te gunnen.
Jos kwam voor me staan en vroeg: "Gaat het een beetje?"
Ik keek naar omhoog haar aan en knikte. Ik legde mijn handen op haar benen en streelde haar kousen. Merkbaar genoot ze hiervan en kwam met een beetje gespreide benen voor me staan. Op iedere aanraking bewoog ze haar lijf. Ze trok het koordje los waarmee haar jurkje aan de voorzijde vastgestrikt zat. Ik keek nu recht tegen haar string met daarin een duidelijk zichtbare bobbel. Ze wreef een keer met die bobbel over mijn gezicht en zei: "Trek mijn string eens uit."
Ik trok de string naar beneden en precies voor mijn gezicht wipte een harde paal zachtjes op en neer. Ik had nog nooit een lul in mijn mond gehad, zo hetero als ik altijd geweest was, maar hier werd de verleiding me te groot. Eerst likte ik een paar keer aan de glimmende eikel en streelde zachtjes de eronder hangende ballen maar al snel nam ik de eikel in mijn mond. Alsof het een lolly was likte en zoog ik zachtjes aan deze genotsknop. Jos pakte mijn polsen en plaatste mijn handen tegen haar borsten. Terwijl ik steeds fanatieker maar in kalm tempo haar pik in mijn mond op en neer liet gaan voelde ik dat Jos iets aan een pols van mij vastmaakte. Ze was bezig mij de handboeien om te doen!

Terwijl ik normaal gesproken helemaal niets heb met vastbindsex begon mijn hart nu te bonzen. Zonder te weten waarom volgde ik mijn gevoel dat ik dit spannend vond en liet Jos mij vastketenen aan de reling van de bar. Mijn hart bontste in mijn bast en ik ging heftig ademen van pure opwinding. Jos merkte dit en pakte met haar handen mijn bovenarmen en bewoog om de paar seconden haar heupen naar voor en weer terug. Telkens als ik de kans kreeg roerde ik met mijn tong langs de eikel die ik in mijn mond had waarop Jos steeds met een korte kreun reageerde.
"De vorige keer neukte ik je in je kont, nu neuk ik je in je mond", zei Jos terwijl ze steeds heviger geluid begon te maken.
Ze hield het trage tempo vol maar kneep steeds harder in mijn armen. Ik bereidde me voor op een aantal flinke golven sperma in mijn strot want de steeds hogere tonen die Jos uitriep wezen erop dat ze ieder moment kon gaan spuiten. De penis begon iets te zwellen en werd harder.

Jos maakte nu korte stotende bewegingen in mijn mond en juist toen ze met luide kreten ging klaarkomen trok ze de bijna spuitende paal uit mijn mond en gaf mijn gezicht de volle laag. Drie, vier, vijf keer spoot het warme sperma tegen mijn gezicht. Met de spermastoten die daarna kwamen hield ze de kloppende en spuitende paal tegen mijn gezicht aan. Al spuitende smeerde ze met de eikel het sperma uit over mijn hele gezicht. Telkens als ze mijn lippen aanraakte nam ik de eikel weer zachtjes even in mijn mond en zoog er heel even aan. Weer streelde ze met de nog steeds keiharde pik over mijn gezicht en weer nam ik als ik kon de eikel zachtjes in mijn mond. Na enkele minuten stopte ze hiermee. Ze liep achter de bar terwijl ik nog geboeid tegen de bar geleund zat. Ze kwam terug met een natte handdoek, wreef mijn gezicht schoon en maakte de boeien los. Ik stond op, we hielden elkaars armen vast en ik zei: "Mijn hemel Jos, wat verzinnen we de volgende keer als we dit weer willen beleven?"
"We zien wel", zei ze en schonk voor ons beiden een drankje in.

Hoe mijn fantasie en ikzelf haar eigendom werd

Per email had ik Jos laten weten dat ik de verassingen die me waren overkomen wel heel erg waardeerde en dat ik naar haar verlangde. Ze mailde me terug dat ze graag verder wilde met me maar dat ik er alleen aan toe mocht geven zolang ik dat zelf wilde. Zodra ik weerstand zou voelen of ik tegen mijn zin in zou moeten handelen moest ik aangeven dat daar mijn grens lag. We spraken af met welke woorden zij of ik er mee zouden willen stoppen. Pas later realiseerde ik me dat deze afspraak ons juist de vrijheid gaf die we nodig hadden om de seks die we wilden beleven te kunnen voortzetten.

Enkele weken na de vorige keer had ik weer een afspraak bij Jos thuis. Ze gaf aan die middag wat vroeger te willen afspreken. Ik was deze keer op tijd en Jos opende de voordeur in een tot de grond vallende badjas. Ik liep de gang in, gaf Jos een tongzoen en ze zei: "Loop maar gelijk naar boven, ik volg je."
Eenmaal boven in de slaapkamer ontdeed ik me van mijn kleding en stond naakt voor Jos. Ze zag dat ik me van top tot teen weer geschoren had en ze zei: "Je hebt je voorbereid op vanmiddag zie ik."
Op bed lag de kleding die Jos voor me had klaargelegd. Behalve de nylon kousen en een slip waarvan de achterzijde open was zodat mijn billen bloot zouden blijven, lagen er een korset, een transparante rok, een blonde pruik en een paar lange handschoenen bij en waren de schoenen deze keer met 8 cm hoge hakken met extra enkelbanden met metalen ringen eraan vastgemaakt.

Nadat ik schoenen, kousen, de slip en de handschoenen had aangetrokken en Jos me in het korset had geholpen stopte zij een paar nep-borsten in de cups van mijn corset en knoopte de rok aan de achterkant vast. Zittend op een stoel begon Jos mijn gezicht en lippen op te maken. Opgemaakt met oogschaduw en felle lipstick trok ze de langharige blonde pruik over mijn hoofd. Toen ze met de details klaar was zette ze me voor de spiegel en zei: "Deze middag ben je mijn eigendom."
Ze pakte een fluwelen band, bevestigde deze om mijn hals en klikte een verchroomde ketting aan de ring aan de voorkant.
"Ga maar vast naar de bar beneden", zei Jos tegen me, "Antonio en Cora zijn er al. Geef het uiteinde van deze ketting maar aan Cora dan weet zij genoeg."

Dat er andere personen aanwezig waren deze keer was een verassing voor me. Een beetje bedenkelijk keek ik naar het uiteinde van de ketting in mijn hand. Mijn gevoelsmatige weerstand tegen dwang en vernedering sprak uit mijn houding waarop Jos strelend over het haar van mijn pruik en over mijn armen me verzekerde: "Cora kent de afspraak over hoe jij aangeeft wanneer je wilt stoppen; je bent bij haar in goede handen en ik kom zodra ik me sexy voor je heb aangekleed. Ik beloof je een gedenkwaardige middag."
Met deze geruststellende woorden van de persoon die me al twee keer de rillingen over mijn rug had doen lopen liep ik stapje voor stapje op mijn hoge hakken de trap af, naar de bar. Antonio stond achter de bar, had een kaalgeschoren hoofd en droeg een zwart shirt van netstof zodat zijn gespierde lijf er doorheen te zien was. Wat hij eronder aan had kon ik vanaf deze plek niet zien. Aan het einde van de bar stond Cora: een nog jonge vrouw met lange blonde haren zoals de pruik die ik droeg, in een lange zwarte galajurk die tot op haar schoenen viel en een lange zijdeachtige sjaal om haar hals. Met een bonkend hart liep ik met voorzichtige stappen op mijn hoge hakken naar Cora toe en zei tegen haar: "Jos zei me je dit te overhandigen", en ik reikte haar het einde van de ketting aan die aan mijn hals vast zat.

Ze nam de ketting aan en gebaarde me dat ik op een barkruk moest gaan zitten. Cora had twee kleinere kettingen in haar handen. Ze klikte de ene ketting aan de ring van mijn linkerschoen en bond deze aan de barkruk vast. Met het andere kettinkje bond ze mijn rechtervoet aan de barkruk rechts van me. Met beide bovenbenen zat ik nu verdeeld over twee krukken met mijn billen achteruit stekend. Cora haalde de ketting aan mijn hals nu een keer om de reling van de bar en trok deze strak, zodat mijn gezicht vlak boven de bar hing. Ze knoopte de ketting vast.

Ik kon rechts van me in de spiegelwand nog zien wat er achter me gebeurde. Antonio overhandigde aan Cora twee emmers en een kleine slang en Cora sprak: "ik ga je spoelen met warm water, ontspan je een beetje dan voelt het best lekker aan."
Ik voelde dat het slangetje met glijmiddel in mijn anus binnengleed en even later voelde ik ook het warme water binnenlopen. Cora trok het slangetje eruit en zei me mijn kringspier te ontspannen. Het warme water liep eruit en viel in de emmer die Antonio vasthield. Dit herhaalde Cora vijf of zes keer.

Na de laatste spoeling liep Antonio met de emmers de kamer uit terwijl Cora achter de bar iets uit een kastje haalde. Net toen ik zag dat het een zwarte voorbinddildo was trok Cora een klittenband aan de voorkant van haar jurk los. Ze droeg behalve een paar schoenen helemaal niets onder de jurk. Behendig bond ze bij haarzelf de dildo voor, liep weer om en kwam achter me staan. In de spiegel zag ik dat ze een flinke klodder glijmiddel op de punt van de dildo aanbracht waarmee ze mijn bilspleet insmeerde. Na dit een paar keer herhaald te hebben zette ze de dildo tegen mijn anus en drong bij me naar binnen. Alle ribbels op de dildo kon ik duidelijk voelen en ik kreeg het al weer knap warm van deze verwennerij. Ze haalde de dildo er weer uit, smeerde er weer wat glijmiddel aan en stak hem weer in mijn anus. Bij iedere haal kwam ze dieper bij me naar binnen, totdat de hele dildo in mijn achterste verdween.

Op dat moment kwam Jos binnen. Ze droeg een strakke zwarte en volledig transparante body met lange mouwen en aan haar benen droeg ze zwarte hold-up kousen en twee geveterde laarzen tot net onder haar knie, op hoge dunne hakken. Net als ik droeg ze een pruik maar dan van pikzwart lang steil haar dat net niet over haar overigens goed zichtbare borsten hing.
Jos zei tegen Cora: "heb je alles gedaan zoals ik je gevraagd had te doen?".
Cora antwoordde: "Ik heb hem leeg gespoeld en er daarna zo diep als ik nu zit glijmiddel ingebracht."
Cora roerde met de dildo nog even rond in mijn anus en trok toen terug. Jos maakte de drukkers in het kruis van haar body los zodat een fier opgezwollen paal nu recht voor haar uit stond. Ze pakte met twee handen mijn billen en schoof met een vloeiende beweging tot aan haar ballen bij me naar binnen. Door al het glijmiddel was ik zo glad als een aal en kon Jos lekker haar gang gaan. Na enkele diepe halen in mijn anale hol maakte ze meer tempo met haar neukbewegingen en stootte steeds tot aan de wortel naar binnen. Ze beukte nu zo hard in mijn opgerekte en schoongespoelde achterste dat er steeds een kletsend geluid hoorbaar was als ze op haar diepst bij me naar binnen stootte. Al hijgend zei ze luid: "vanmiddag ben je van mij, ik ga je flink nemen en heftig klaarkomen."
Met haar pik steeds diep in mijn reet begon ik mee te kreunen en even daarna begon Jos de bekende kreten te slaken. Heel even beukte Jos met korte stootjes diep in me en kort daarna voelde ik pulserend het warme sperma bij me binnen spuiten. Nadat ze uitgespoten was trok ze zich eruit, klikte mijn voeten los terwijl Antonio mijn halsketting losmaakte. Ik voelde me beurs in mijn kruis maar ook warm en tintelend. Ik drukte beide handen op mijn onderbuik en op mijn nog steeds gezwollen paal en had een heerlijk gevoel aan deze intense neukpartij overgehouden. Jos merkte op dat ik mezelf aan het stimuleren was en ze zei: "hou die erectie maar goed vast voor later vanmiddag, ik heb nog andere plannen met je."

Ze nam mijn halsketting en liep richting spiegel met me. Eenmaal bij de spiegelwand draaide Jos me met mijn rug naar de spiegel, wees met een wijsvinger naar beneden en commandeerde: "op je knieën!"
Om niet te vallen pakte ik de reling aan de spiegelwand, zakte door mijn benen en Jos haalde de ketting een keer om de reling van de spiegel. Antonio kwam achter de bar uit en nu zag ik pas dat hij twee losse leren broekspijpen aan een riem droeg en dat zijn geslacht was verpakt in een soort tanga. Hij ging vlak voor me staan en door een knoop los te maken viel de tanga af en kwam zijn pik vrij. Deze bungelde in een nog slappe conditie vlak voor mijn gezicht.
"Breng met je tong maar eens wat leven in die jongen voor je", gebood Jos.
Ik stak mijn tong uit en likte de lul van Antonio waar ik hem maar likken kon. Bij iedere lik, vooral aan zijn eikel, zag ik zijn lid groter worden.

Eenmaal in maximaal opgezwollen toestand had ik zijn eikel in mijn mond en smeerde Jos de pik van Antonio met een dikke laag glijmiddel in. Antonio trok zich terug en smeerde zelf zijn penis punt in met nog wat glijmiddel. In deze opgepompte toestand had zijn pik grotere afmetingen aangenomen dan die van Jos of van mezelf. Jos duwde Antonio een stapje achteruit, keek me aan en sprak: "Kom maar weer rechtop staan en bied jezelf, voorover gebogen en met beide handen aan de reling, aan om door Antonio genomen te worden."
Ik stond op, deed een stap richting Antonio, draaide me met mijn rug naar hem, boog me voorover en nam de reling vast. Een beetje heupwiegend voelde ik zijn stijve penis tegen mijn billen. Even later groef de forse paal van Antonio zich tussen mijn billen bij me naar binnen. Heel even leek het vanwege zijn forse afmetingen een beetje zeer te doen maar al snel genoot ik van het dikke lid dat zachtjes mijn achterste opvulde.

Jos was voor me op de grond gaan zitten en zoende me op mijn mond. Uit een tube smeerde ze een beetje glijmiddel op haar vingers en begon mijn lippen er mee in te smeren. Daarna duwde ze het tuitje van de tube tussen mijn lippen en kneep een keer flink in de tube.
"In je mond houden en niet doorslikken."
Jos ging tussen mijn armen rechtop staan en duwde met beide handen mijn hoofd achterover.
"Doe nu je mond maar open."
Ik had mijn lippen nog niet van elkaar of de warme en harde lul van Jos gleed in mijn glibberige mond. Jos duwde de pik met een vlotte beweging diep in mijn strot. De eerste keer dat de eikel diep mijn keel raakte kreeg ik een kotsneiging, bij de volgende bewegingen werd dat gelukkig steeds minder. Ik verbaasde me over hoe diep een stijve pik in mijn mond op en neer kon glijden.

Zowel van voor als van achter werd ik nu genomen.
"Nu neuken we je in mond en kont tegelijk", zei Jos met een overslaande stem.
Ze was er blijkbaar erg geil van geworden. Ik merkte dat ze weer snel naar een orgasme toe ging. Met twee verrukkelijke lullen in me begon ook ik te kreunen en ik maakte met mijn lijf wulpse bewegingen. Jos hield het niet meer en spoot deze keer het sperma in mijn mond en riep luid: "Slik nu alles maar in."
Ze had haar eerste orgasme in mijn achterste achtergelaten dus was er deze keer minder sperma maar het klaarkomen was er niet minder heftig om.

In mijn kont maakte Antonio nog een paar snelle stotende bewegingen en ook hij spoot zich daarna helemaal leeg in me. Nadat hij zijn penis uit mijn anus had getrokken ging ik weer rechtop staan. We liepen richting bar en Jos nam plaats op een barkruk. Ik duwde de benen van Jos uit elkaar en ging er tussen staan. Ik voelde glijmiddel en sperma uit mijn anus langs mijn benen lopen. Jos pakte mijn halsketting, legde deze om haar hals en vervolgens weer om die van mij. Onze hoofden kwamen hierdoor aan elkaar gebonden dicht bijeen. Nat en klef likten we elkaars tongen en lippen af. Ik legde mijn armen op haar schouders. Jos deed mijn rok en slip uit en hield mijn stijve paal in één hand en mijn zak in haar andere hand. Met onze gezichten dicht bij elkaar fluisterde Jos me toe: "Cora is inmiddels terug met een paar uitdagende kousen aan haar benen en Antonio heeft haar op de tafel voor je uitgebonden. Kijk maar eens achter je."
Jos maakte de ketting aan mijn hals los en ik draaide mijn hoofd om. Cora lag tot aan haar billen op haar rug op tafel, haar beide armen vastgebonden aan stoelen naast de tafel. Ik kreeg kippevel over mijn rug en kramp in mijn kruis.Terwijl ik pasje voor pasje richting de tafel liep tilde Cora haar benen langzaam recht omhoog. Ik stond nu recht voor haar en had uitzicht op haar kut en haar anus. Antonio reikte me een tube glijmiddel aan en Jos zei: "Beide openingen zijn voor jou, geniet er maar eens van."
Ik smeerde het hele kruis van Cora in met glijmiddel, liet mijn kloppende paal eerst een paar maal diep in haar natte kut verdwijnen, masseerde met mijn eikel daarna haar anale spier en drong daarna diep in haar strakke gat. De opwinding van de middag was dermate groot geweest dat ik binnen een minuut met hevige kreten mijn sperma gutsend in het onderlijf van Cora spoot. Met mijn lul nog diep in Cora keek ik Jos aan en ze zei tegen me: "je komt terug, dat weet ik. Mail me maar wanneer je er de kracht weer voor hebt en die middag ben ik weer je eigenaar. "
Ze besefte niet half hoe ik nu al naar een volgende afspraak uitkeek.

Uitgeput maar voldaan liet ik haar kleding achter en vertrok in mijn eigen kleren weer huiswaarts.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen