Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze stond naakt voor de spiegel in haar badkamer. Zojuist had ze haar haar geföhnd en stond nu zichzelf te bekijken en te bedenken wat voor een geur ze op zou doen en welke outfit geschikt zou zijn voor deze middag. De blik in de spiegel deed haar gedachten afleiden. ‘Ik heb best een mooi lijf en al heet ik geen Jennifer Lopez; ik ga er ook niet voor opzij’ dacht ze bijna hardop en niet helemaal verschoond van een flinke dosis narcisme.

Oké, ze wàs een beauty! Lang van postuur met half lang bruin haar tot over haar schouders. Een mooi ovaal gezicht met donkerbruine kraalogen. Haar borsten waren strak en staken pal vooruit. Haar licht gewelfde buik met de navelpiercing die nog net boven de wastafel uit te zien was, sloot feilloos aan op haar torso. Op haar taille waren ‘omvang’ en het ‘vleselijke’ goed verdeeld.

Ze draaide zich een halve slag om en zag haar lichaam met de strakke vooruitstekende borsten in de spiegelwand die altijd de waarheid sprak. Met stijl bracht ze haar armen achter haar hoofd. Dat had ze geoefend bij het modellenwerk wat ze plaatselijk wel eens gedaan had. Haar borsten bewogen gracieus mee, nauwelijks merkbaar… maar toch. Nu ze gedraaid was kon ze zichzelf door de geopende badkamerdeur in volle glorie in de passpiegel zien die tegen de muur in de gang hing. Ze liet langzaam haar handen over haar heupen zakken en ging daarmee naar achteren om haar perfecte billen te strelen. Ze zag haar strak getrimde driehoekje zwarte haren boven haar vagina en dacht er nog even aan of zij dat weg zou scheren. Of zou ze het laten zitten voor de komende middag? Ze besloot uiteindelijk voor het laatste.

Met de gedachten aan datgene wat ging gebeuren werd het wel erg spannend voor haar. Ze wist absoluut niet wat ‘r te wachten stond. Haar hartsvriendin had alles geregeld tot aan het vervoer naar een bepaald landhuis toe. Voor de rest tastte ze in het duister. Het was vreemd voor haar om zo gespannen en nerveus te zijn. Dat paste niet bij haar. Zij was een typische number one girl. Nooit bang, altijd mondfiat, gevat, in vrijwel alles de beste in haar vriendenkring. De snelste op het hockeyveld, de rapste in het water, de dame die als laatste onder de tafel ging bij een drinkgelag, de enige die nog op de dansvloer stond als iedereen al uitgeteld was en ga zo maar door.

In haar relaties was het al niet anders. Al had zij hen voor uit uitzoeken, verreweg de meesten duurden slechts kort want als na de vrijpartij de minnaar het naspel oversloeg en er spoorslags vandoor ging ofwel diep wegzonk in de armen van de god van de slaap, dan was het zo bekeken. Dit overkwam haar geen drie keer met een zelfde knul. Haar vrijpartij moest duren tot in de kleine uurtjes. Ze gaf veel maar eiste dito!

Zo ook als zij masturbeerde; het móest altijd eindigen in een hoogtepunt. Nu eens deed ze het heel zacht, subtiel, dan weer onstuimig en met veel verbale erotiek. Vooral als ze aangegrepen was tijdens of na het lezen van een goed seksverhaal of aanschouwen van een betere erotische film. Dan ging ze soms uit haar dak en daarbij niet zelden gesteund door haar ‘Tarzan’ die altijd wel gebruiksklaar in haar nachtkastje lag. Meermalen bereikte zij dan wel twee of drie orgasmen achtereen en ook in dezen was zij uniek had ze begrepen na navraag bij haar vriendinnen.

Nu echter was ze zenuwachtig. Dít was vreemd voor haar en alhoewel het haar heel erg intrigeerde was ze aan de andere kant toch bang voor hetgeen er stond te gebeuren. Gedachten gingen door haar heen als flitsen van het weerlicht; zou ze het leuk vinden of fijn, zou ze het aankunnen, wie en hoeveel mensen zouden er aanwezig zijn, werd ze misschien zelfs vastgebonden, gepijnigd of verkracht? Zouden duivelse sekteleden geen misbruik maken van haar mooie lijf? Misschien moest ze het met een vrouw doen? Nog nooit sinds haar moeder haar lichaamsverzorging aan haarzelf had overgelaten, had een andere vrouw ooit haar genitaliën beroerd dan zijzelf. Ze was ook bang dat ze van achteren genomen zou worden. Daar, in haar sterretje was ook nimmer een vinger of vibrator binnengedrongen. Ze was nooit verder gekomen dan het leggen van een vingertop op haar rozet dat wel prettig aanvoelde tijdens het vingeren of een kus of lik van een vriend tijdens het vrijen maar haar sluitspier sloot als het ware hermetisch de ingang af als het er op aankwam.

Klam zweet brak uit over haar hele lichaam. Ze probeerde er maar niet meer aan te denken. Volgens haar hartsvriendin moest het zalig zijn maar verder had die er niets over verteld, zelfs niet wíllen vertellen.

Opwinding sloop haar lijf binnen. Ze betastte haar borsten en kneedde zacht haar tepels. Daarna liet ze een hand zakken naar beneden en streelde ze even haar vagina. Automatisch spreidden haar benen een weinig zodat haar klit geraakt kon worden door haar strelende hand. De aanraking veroorzaakte een diepe zucht, gevolgd door een hoorbaar ‘aaahhg’. Een aangename siddering ging door haar lijf. Ze was in de mood maar zij verbood haarzelf om verder te gaan. Bovendien drong de tijd. De auto zou weldra voor de deur staan en ze moest zich nog aankleden. Her en der tipte ze haar huid even aan met een fijn geurtje en trok een mooie sexy slip aan. Daarna volgden een wit kort rokje en een vlotte pastelkleurige tunica.

De bel ging. Vlug schoot ze in een paar schoenen en ging naar beneden. Geen tas, horloge en sieraden meenemen was haar verteld door haar vriendin. Ze voelde zich maar half gekleed door het gemis van die dingen maar oké, dan maar niet!

Aan de deur stond bij een gitzwarte sedan met hele donkere ramen een beauty van een vrouw. Ze was vooraan in de veertig, goed gekleed en op haar korte donkerblonde kapsel zat een omhooggeschoven zonnebril. Ze lachte maar sprak niet. Haar markante gezicht werd gesierd door een stel diepblauwe ogen en mooie volle lippen. Haar lichaam was afgetraind en zongeteint. ‘Wat een spetter van een vrouw’, dacht ze. ‘Zij had biologisch mijn moeder kunnen zijn maar als het een man was geweest zou ik zo op hem zijn gevallen’, gingen de gedachten door haar heen.

De mooie vrouw kwam op haar afgelopen en gaf haar zonder een woord te spreken een briefkaart in haar hand. Ze nam die aan en las wat er op geschreven stond.

ben mooi en zwijg stil
kijk niet om je heen
zinnelijkheid en emoties leiden
tot waanzinnige diepten
alles van je afgezet, vrij je geest,
weloverwogen,
erotiek is the name of the game

Nadat ze de woorden gelezen had keek zij de vrouw aan en zag het vraagteken op haar gezicht. Ze knikte ja en maakte aanstalten om achter in de auto te stappen. De vrouw deed meteen een blinddoek over haar ogen toen ze nog maar amper zat en boven bij het portier hing aan een lus een vastgemaakte handboei waarin haar polsen werden geklikt. De deur werd gesloten en de wagen reed weg.

De woorden liet zij nog eens aan haar geest voorbij gaan. ‘Ben mooi en zwijg stil’. Ze hoefde dus ook niet te spreken met de bestuurster, begreep ze eruit. ‘Kijk niet om je heen’ en wellicht vandaar dus die blinddoek. ‘Zinnelijkheid en emoties’. Dat leek geen twijfel bij haar op te roepen. De gedachten aan datgene wat ging gebeuren gaven haar een opwindend gevoel, ze voelde zich zelfs geil. ‘Alles van je afzetten’ daar had zij zich intussen bij neergelegd. Er was immers geen weg meer terug.

Eerst probeerde zij zich nog te oriënteren waar de sedan heen reed maar al snel liet zij ook dát varen. De rit duurde wel een half uur leek haar en het enige wat haar daarbij opviel was het heerlijk parfum dat die mooie vrouw achter het stuur met haar meedroeg. ‘Ja die vrouw, die had nou écht een uitstraling’, dacht ze.

Opeens hoorde zij het geknars van kiezelstenen en vrijwel meteen stond de wagen stil. Ze was gespannen en wachtte totdat het portier openging. Het enige geluid wat haar tegemoet kwam was wat verder weg het getjilp van vogels. Haar handboei werd losgemaakt van de lus boven het portier maar niet van haar polsen. Ze voelde een arm om haar schouder en ze begreep dat die nodig was om haar te begeleiden naar het huis. Nu kon ze nog eens heel goed het parfum opsnuiven van de vrouw. Ze hoorde een bel luiden toen ze stil stonden en even later voetstappen. Een deur ging van het slot en daarna het geluid van een grendel en met een schurend gekras van hout over een stenen vloer ging de deur open. Meteen snoof ze de lucht op van exotische oliën of iets dergelijks en ver weg hoorde ze muziek van Enigma of althans wat er op leek.

Zonder woorden werd ze overgedragen aan de persoon die de deur geopend had. De deur sloeg achter haar dicht en nog net hoorde ze de auto over de kiezels wegrijden. Ze werd nu verder het huis ingeleid door iemand die een soort lang gewaad aanhad vermoedde ze want ze nam een licht ruisend geluid waar. De persoon sprak ook niet en zij wist niet of het een man of een vrouw was. De exotische geuren werden sterker en ook de muziek naarmate ze verder doorliepen. Muziek die exotisch maar ook erotisch was. Het leek nu wel muziek uit de Kama Sutra. Van de stenen vloer die ze eerst betraden stonden ze nu in een ruimte met een houten vloer. Nu ontwaarde zij ook de geur van brandende kaarsen. De persoon liet haar los en schreed weg en weer hoorde ze dat lichte geruis. Daar stond ze, helemaal alleen in een vreemd huis met exotische geuren en mystieke muziek. Met een aangename temperatuur in de ruimte om haar heen en met haar oren gespitst om elk geluid wat ze hoorde te kunnen vertalen naar iets begrijpelijks nu ze in wezen stekeblind was door die blinddoek. Verder op de achtergrond was een permanent sonoor geluid wat leek op een generator of iets dergelijks. Het stoorde in ieder geval niet.

Het duurde lang, eeuwig lang, meende ze. Ineens kwam het ruisende geluid weer terug maar nu intenser. Waren het er meer dan die ene persoon die haar hier naar toegebracht had? Iemand pakte nu haar handen beet en deed de boeien af, meteen gevolgd door het uitstrekken van de ene arm en een ander pakte de andere beet en strekte die uit naar de andere zijde. Aan beide zijden werden ze strak getrokken en toen kwam een derde persoon die met zijn handen onder haar tunicashirt schoof en haar beetpakte bij haar strakke borsten. Een heerlijk gevoel schoot door haar heen. Beide haar handen en armen werden met lenige vingers gemasseerd terwijl haar borsten zacht en liefdevol beroerd werden. Toen werd haar shirt heel langzaam van boven losgeknoopt waarbij telkens subtiel na elk losgekomen knoopje even haar borsten aangeraakt werden. Daarna werd het shirt over haar hoofd uitgetrokken.

Weer werd ze vastgepakt en met haar armen gestrekt gemasseerd en betast door die personen. Ze zuchtte zacht, nauwelijks merkbaar. De derde persoon ging achter haar staan en kuste haar in haar nek terwijl de zachte handen onder haar armen doorschoven en weer hun weg naar haar borsten vonden om die zalig te strelen. Ze gooide van genot haar hoofd in haar nek. Overal voelde ze nu zachte beten in haar nek en op haar schouder en de twee anderen bleven haar handen en armen strelen en kneden. Dit hielden ze een tijd aan toen die ene persoon afzakte naar beneden en de handen onder haar rokje liet verdwijnen om vervolgens over het textiel de mooie vormen van haar billen af te tasten.

De handen maakten telkens dezelfde bewegingen: vanaf haar heupen naar beneden over haar rondingen om dan voorwaarts langs te gaan en te strijken over haar vagina en daarbij enige druk uitoefenend op haar klit maar nog altijd terwijl zij haar slip aanhad. Bij zulke fijne aanrakingen kon ze wel wegsmelten maar het werd nog fijner toen lenige vingers daadwerkelijk onder het elastiek schoven en nu contact maakten met haar blote huid. Ze probeerde, als de vingers bij haar vagina kwamen, om met heupbewegingen van haar onderlijf aan te sturen om de vingers te verleiden haar spleet binnen te dringen. Dat deden ze echter niet.

Ineens voelde ze haar intieme plek nat worden. ‘Oh dit is zo geil’ zei ze zacht en dat meer tegen haarzelf dan tegen de kwelgeesten die toch niets zeiden. Neen, die gingen alleen maar verder met hun erotische plagerijen. Langzaam, heel langzaam werd nu haar intussen half natte slip uitgetrokken en werd ze daarna meegevoerd naar iets wat een hoog bed moest zijn maar dan wel van een grote omvang. Het was een hard matras waarop ze lag en meteen toen ze lag werden haar handen strak boven haar hoofd getrokken, omklemd door een zachte stoffen huls of iets dergelijks en vastgeklikt aan een musketonhaak. Daardoor kon ze zich wel bewegen en ronddraaien om haar lengte-as.

De personen die eerst haar gestrekte armen en handen hadden gemasseerd gingen nu naar haar voeten waar het schoeisel af werd gedaan. De andere persoon maakt haar rokje los en liet dat over haar onderlijf en benen naar beneden glijden. Ze was vanaf nu helemaal naakt of liever gezegd enkel gekleed in een blinddoek. Ze werd omgedraaid zodat zij op haar buik kwam te liggen en voelde warm vocht over haar rug uitgegoten worden. Het rook heerlijk; massageolie! Zes handen begonnen haar rug te strelen, zachtjes te plukken aan haar vel en te krabbelen langs haar ruggengraat. Ze werd er helemaal hoteldebotel van en kreunde en steunde zachtjes voor zich uit. Dit was puur genot!

Toen handen afgleden naar haar billen spreidde zij automatisch wat haar benen. Op elk achterbeen werd nu druk uitgeoefend met gelijkmatige bewegingen en juist bij die plek en doordat zij afzakten totaan haar binnendijen, raakten zij de tere plekjes van haar. Haar kreunen werd luider en ze voelde daarbij het vocht vrij uit haar spleet sijpelen. Plots grepen vier handen haar billen beet en trokken die uiteen. Olie druppelde op haar anus en meteen werd dat door een vinger uitgesmeerd. Ze hief zich op maar dat had geen enkele zin. Telkens als de vinger haar sterretje beroerde sloot haar sluitspier krachtig maar dat was niet lang vol te houden. Uiteindelijk gaf ze toe.

Ineens voelde ze iets ronds zoals een grote kraal in haar achterste binnen dringen. “Nee, niet doen, niet daar. Oh nee, niet daar, niet daar, ohhgg asjeblieft”. Haar kwelgeesten bleken niet alleen te willen zwijgen; horen konden ze waarschijnlijk ook niet want een tweede kraal en toen een derde drongen haar anus binnen. Ze merkte dat, nu haar sluitspier geen vat meer had op de situatie, zij het wel fijn begon te vinden; ja opwindend zelfs. Bij elke beweging stootte zij zachtjes ah’s en oh’s uit. Nog meer bolletjes drongen bij haar binnen en nu werden ze beurtelings, zachtjes en liefdevol maar zonder aarzelen, in en uit haar kontje bewogen. Ze werd er gek van en begon aan haar handboei te trekken. Nóg verder probeerde zij haar benen te spreiden, overkokend van verlangen, van pure geilheid. Nog éénmaal werden er een stuk of zeven naar binnengeduwd en toen in een keer op één na, in één ruk allen uit haar billen getrokken. Ze gooide haar hoofd in haar nek en met overslaande stem kreet ze uit: ‘Ik ga komen!’

Met een langgerekt aghhh beleefde ze een hoogtepunt als nooit tevoren met als erotisch venijn in de staart het uittrekken van de laatste kraal die haar nog eenmaal deed opveren, zo’n intense prikkel gaf dat. Uitgeput kwam ze weer bij uit deze toch wel bijzondere erotische ervaring. Ze was totaal bezweet maar ineens waren daar weer die zalige handen met warme vochtige washandjes leek het wel en die spoelden haar vochtige lichaam liefdevol af. Daarna verdwenen de figuranten en werd het weer stil op de erotische muziek en het alsmaar op dezelfde toon klinkende geluid op de achtergrond na.

Ze was weer helemaal bij maar nu kwamen allerlei gedachten bij haar op. Die gedachten dreven haar tot vertwijfeling maar ook tot een algehele onverschilligheid. Ze had er immers zelf voor gekozen. Tot nu toe had ze het ervaren als iets opwindends maar toch was haar iets overkomen wat nog nooit eerder gebeurd was. Men had haar van achteren genomen. Diep in haar binnenste voelde ze zich verkracht en ondanks dat ze hevig en heerlijk klaargekomen was daardoor..… dan toch! Wat stond haar nu te wachten? Zou na dit voorspel toch nog de grote verkrachter komen of de opperpriester met zijn satanische riten om haar lichaam te pijnigen of te offeren? Zou een kenau van een vrouw haar lusten botvieren op haar door haar intiemste op brute wijze te vuisten zoals zij dat ooit op een foto had gezien? Was dit slechts de opmaat geweest om straks van achteren geneukt te worden? Voor de zoveelste keer brak haar die dag het klamme zweet uit en automatisch trok ze haar benen op zodat ze in de beschermende foetushouding kwam te liggen. Wat zou zij op dit moment graag veilig thuis hebben willen zitten.

Geruis van ruisende gewaden en voetstappen kwam dichterbij. Ze voelde hoe links en rechts van haar plaats genomen werd op het bed of wat het ook zijn mocht. Ze hield haar adem in; voorbereid op het ergste. Bij haar enkels werd ze vastgepakt en haar benen werden tot het uiterste in spreidstand getrokken. Ze lag verstijfd van de spanning en wilde het uitgillen van angst………toen warme, geurende olie rijkelijk over haar lijf uitgegoten werd en meten waren daar die heerlijke masserende handen weer. Een zucht van verlichting liet zij zich ontgaan. Haar beide borsten werden door twee paar handen zacht en zorgvuldig gestreeld, gemasseerd en amper voelbaar gekrast door nagels. Haar harde tepels kregen veel aandacht en nu voelde ze ook dat andere handen de binnenkant van haar beide benen streelden. Nu wist zij het zeker dat vier mannen of vrouwen met haar lichaam bezig waren. Haar lichaam werd langzaam maar zeker overspoeld door de fijnste tintelingen. Ze werd er warm van en ze merkte dat ze steeds luider ging hummen en ooohs en aahs uitsprak. Van haar gelukzalige kwelgeesten hoorde zij niets. Alles deden die geruisloos en geluidloos. Enkel tantristische muziek en op de achtergrond nog steeds dat sonore geluid.

Ze voelde dat een nieuw orgasme niet meer ver weg was. Haar ademen begon zwaarder te worden maar op het moment dat ze aanduidde dat zij ging komen hielden allen tegelijk op met masseren en was het kontact met haar lijf resoluut over. Een diepe zucht van teleurstelling. Langzaam voelde ze hoe het gelukzalige geile gevoel uit haar lichaam wegebde totdat het helemaal voorbij was. Nu kwamen weer de bedreven handen terug, samen met een nieuwe stroom warme, geurige olie en die deden weer hetzelfde als even daarvoor. Wel vier of vijf keer herhaalde zich dit afbreken van de spanning. Het was de reinste vorm van carezza en dat putte haar helemaal uit. Weer begon dit spel opnieuw maar nu voelde ze dat ze gelikt werd. Een bedreven tong ging diep in haar spleet, gleed dan weer lang haar klit en over haar opgezwollen lippen om te eindigen bij haar middenvlees. Het maakte haar uitzinnig geil en weer voelde ze een orgasme opkomen. Ze smeekte om haar klaar te laten komen. Wetende dat toch niemand iets zou zeggen riep ze het nu luidkeels uit. Ga door.. ga door… doe het dan oh please…. pleassssssss….maak me klaar… oh lieverds … jullie zijn zo lief..lief ..lief.

Weer werd abrupt gestopt en van teleurstelling en opgekropte geilheid stiet ze een dierlijk gebrul uit. Ze was totaal uitgeput tot ze opeens iets zachts voelde op haar wang en lippen. Iemand zat schrijlings over haar hoofd geknield en nu voelde zij duidelijk dat een zachte warme en onbehaarde balzak rustte op haar wang. Er was dus zeker een man onder die erotische plaaggeesten. Ze snoof ook de weeïge muskusgeur die uit zijn liezen kwam en dat maakte haar helemaal week. Dol was zij op die geur en ze veerde weer helemaal op. Oh wat zou ze nu graag die man zien, hem kussen en het liefst pijpen of geneukt worden door hem. Haar boeien en blinddoek verhinderden dat echter. Het gaf hoe dan ook een aangenaam en opwindend gevoel en automatisch liet ze haar tong over de zachte ballen glijden. Die ballen gingen in een staccatobeweging op en neer en zij drukten zachtjes klotsend tegen haar wang. Ze voelde nu dat hij zich op haar zat af te trekken en toen het steeds sneller ging maar plots ophield voelde ze vrijwel gelijktijdig warme druppels vallen op haar borsten en buik. Hij kwam op haar klaar en het sperma werd meteen door zachte handen uitgewreven over haar body. Ze werd er bloedgeil van maar de man verdween boven haar gezicht en liet haar in vertwijfeld verlangen achter.

Nog maar net bekomen van deze momenten voelde ze hoe haar gelaat gestreeld werd en nam ze een heerlijk parfum waar. Dat had ze al eerder geroken die dag. Ja, dat was het! Die prachtige vrouw die haar naar hier gereden had, die had ditzelfde parfum. Zou zij het zijn die haar nu streelde? Een warme gloed stroomde door haar aderen toen ze ineens heel intens de geur waarnam en haar lippen beroerd werden door andere lippen. Haar lippen werden vaneen gedrukt, heel subtiel, door die van de vrouw. Haar hoofd gloeide; wilde verlangens welden in haar op. De begeerte begon het te winnen van haar hetero imago. Nooit was het in haar opgekomen om iets met een vrouw te hebben maar deze vrouw die ze slechts even gezien had en waarop ze meteen was gevallen als het een man was geweest, deze vrouw hing nu boven haar, kuste haar en stak haar tong in haar mond. Ze hield zicht niet meer in en hapte meteen toe als wilde zij haar verslinden. Verschrikt trok de vrouw haar tong terug.’

‘Oh nee, kom terug, please’, kreunde zij zacht. Nogmaals kwam de vrouw dichterbij en drong weer heel zacht met haar tong naar binnen. Ze had het begrepen. Zij moest dit ultieme spel meespelen zonder bezitterig te zijn en er ontlook een langdurige minnekoos tussen hen die uiteindelijk móest resulteren in iets ongekends fijns.

De vrouw bleek als eerste niet langer bestand tegen al het intieme en ging ineens schrijlings boven haar hoofd zitten. Ze duwde haar bekken naar beneden met enkel de bedoeling om gebeft te worden. Voor het eerst in haar leven kwam zij nu in oraal contact met een vagina van een ander. Ze herkende de heerlijke geur van de natte, vleselijke spleet van de vrouw. Zo geurde ook haar hand als zij zich klaargevingerd had of als een vriend net bij haar binnen geweest was en ze wilde hem afzuigen. Dan geurde zijn stijve eveneens naar haar sappen. Het maakte haar bloedgeil. Ze begon dan ook meteen de geurige natte lippen te strelen met het puntje van haar tong. De vrouw begon zichzelf te vingeren rond haar klit. Ze was immers op weg naar een orgasme en kon zich niet langer meer inhouden. Het geil van de vrouw overspoelde haar gezicht en schielijk deed zij zich er te goed aan. Ondertussen bleef zij handen voelen over haar hele lijf, handen die alsmaar zachtjes haar huid masseerden en met korte bewegingen telkens haar vagina, sterretje of tepels beroerden. ‘Oh die zalige, zalige handen maar oh die eeuwige, eeuwige stilte!

Ineens begon de vrouw snel haar spleet op en neer te bewegen om daarna op haar gezicht met haar dijen strak samengedrukt schokkend klaar te komen.

Weer rukte ze aan haar boeien en wilde ze het liefst haar blinddoek in duizend stukken scheuren al was het maar om nog even deze mooie vrouw te zien, haar van erotische pijniging vertokken gezicht op dit moment van opperste genot. Een lijf, draaiend van spasmen door ongekende wellust en dan, als de vulkaan eindelijk tot rust zou zijn gekomen, haar ogen die genegenheid en dankbaarheid zouden uitstralen.

De vrouw ging van haar gezicht af en likte even over de lippen van de ander. Ze proefde haar eigen geil en genoot daar kennelijk van want ze humde heel zacht. En ondertussen bleven de kwelgeesten hun slachtoffer maar opwinden. Strelingen, nauwelijks merkbaar en dan weer met druk. Over haar borsten, buik, dijen en benen en telkens een vinger in en uit haar spleet die over begon te koken van verlangen. Men kneep heel zacht in haar opgezwollen schaamlippen en drukte heel lief op haar klit. Dan weer stootte men zacht, een kootje lang, een vinger in haar kontgat wat al net zo nat was van haar sappen als haar spleet. Zij hield het niet meer uit en begon nu luidkeels te jammeren. ‘Oohh..ga door, maak het af pleassss.. doe het! doe het! Maak me klaar verdomme, fuck mij…ooohhh doe het nu’. En terwijl ze smeekte om haar klaar te laten komen gooide ze in een allerlaatste poging haar lijf de hoogte in zodat ze alleen nog stond op haar gespreide voeten en met haar achterhoofd op het matras. In een ultieme poging bood ze haar lichaam aan om genomen te worden. Ze voelde hoe vingers in haar binnendrongen en het laatste waar ze zich nog bewust van was was dat ze voelde hoe achter haar blinddoek haar ogen helemaal wegrolden. Daarna leek het of ze buiten haar lichaam trad en met een gepassioneerde kreet uitte ze Aaaagghhhhhhhhhhh…ik kom…ik kommmm……om daarna in een gewichtloze duisternis te tuimelen waar onwerkelijkheid de werkelijkheid was……….toen…….

….zij haar ogen opende die pijnlijk verrast werden door een strakblauwe hemellucht. Ze lag op haar rug. Haar ogen en hersenen hadden even tijd nodig om te schakelen. Slierten haar plakten in haar natte gezicht. Wie had haar blinddoek afgenomen? Vanuit haar ooghoek zag ze een zwembad en hoorde ze het sonoor geluid van de waterfilter. Een vogel tjilpte in een palm een stukje verder op. Nu wist ze het weer! Ze lag aan het zwembad van de Spaanse villa van de ouders van haar beste vriendin.

Haar armen waren niet vastgebonden. Ze merkte dat die geklemd zaten tussen de ligstoel waarop ze lag en het matrasje. Ze murwde hen eronderuit en richtte zich op om op haar ellebogen te steunen. Ze zag haar natte borsten; niet van de massageolie en sperma maar van de Ambre Solaire zonnebrand en het zweet. Verder naar beneden zag zij haar bikinibroekje halverwege om haar linker been hangen. Nu viel het haar pas op dat haar vriendin tussen haar gespreide benen zat en ze voelde ook ineens dat iets bewoog in haar vagina. Het was de hand van haar vriendin. Meteen was ze helemaal weer bij de tijd.
“Wat doe jij nou met jouw vingers in mijn kut?”
Ze schrok er zelf van van die banale opmerking maar haar vriendin stelde haar op haar gemak.
“Goh meid, jij lag de hele tijd te draaien met je heupen alsof je wild lag te neuken en je bleef maar smeken of zij jou klaar wilden laten komen maar dat lukte niet. Uiteindelijk heb ik je toen maar gevingerd en ik denk dat ik je g-spot geraakt heb want je kreeg een ongekend orgasme. Geweldig zeg!”
En terwijl ze dat zei haalde haar vriendin haar vingers uit haar spleet en toonde trots haar vrijgekomen hand die droop van het geil en glom in het zonlicht.
Ze sloeg haar handen voor haar gezicht en viel terug op haar ligstoel.
“Oh nee hè , zeg dat het niet waar is. Ik schaam me dood !”, sprak ze met ontzetting uit.
Haar vriendin boog nu voorover naar haar, kuste vluchtig het puntje van haar neus en nam daarna haar handen voor haar ogen weg en zei:
“Wees maar niet bang meid want mijn ouders zijn naar het strand. We zijn helemaal alleen hier en niemand heeft iets gehoord. Maar….je ging wél uit je dak zeg, jesses wat ging jij diep… Myrna Musketier, het leek wel een erotische nachtmerrie!”

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen