Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Ben ik nu wakker of niet? Soms heb je dat, in die wazige overgang tussen slapen en waken. Je bent er stellig van overtuigd dat je wakker bent, zo realistisch beleef je alles. En plots wordt je wakker en sijpelt het langzaam door: mijn wakker zijn van daarnet was geen wakker zijn, maar dromen.

Wat ik in elk geval weet is dat ik geblinddoekt ben en op mijn slaapkamer sta. Onder het Ikea-kledingrekje, de kapstokken met kleren heb ik daarstraks weggehaald en in de kamer hiernaast ge-legd. Ik sta met mijn rug naar de muur, met mijn handen hou ik de zijkanten van het rekje vast. Links is het touwtje rond mijn pols reeds vastgeknoopt aan het rekje, aan de rechterkant gebeurt hetzelfde op dit eigenste ogenblik. De man, die ermee bezig is, ken ik, dat ben jij.

Deze namiddag dook jij opeens weer op in mijn leven. Met een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., op mijn werk nota bene. ‘Soms moet je vergeten wat geweest is. Soms moet je je overgeven aan een drang diep in jezelf, de drang om even op het scherp van de snee te leven, toegeven aan het verlangen naar nieuwe, spannende sensaties om daarna weer verder te gaan met wat je bezig was’, zo begon hij. Wat volgde nam de rest van de dag meer en meer bezit van mijn hersens, het liet me niet meer los en maakte als een sluipend, bedwelmend gif mijn nieuwsgierigheid en mijn verlangen los. Om 8 uur belde ik je, met maar 4 woorden: “kom maar af, nu.”

 

Dat gaf me een uur om voor je klaar te zijn. Ik zocht tussen mijn oude spullen de dingetjes waar je om gevraagd had. Mijn vleeskleurige setje met de bruine bloemenprint en een kleedje ‘dat zo strak om je lijfje zit, dat het als een rijpe vrucht zou openbarsten als er een scheurtje in kwam. Om zo het vruchtvlees bloot te geven dat naar aanraking verlangt.’

Zo zat ik je op te wachten in mijn zetel met ‘net genoeg schemerlicht om je te kunnen zien’. Gespannen, benieuwd, zenuwachtig. Er trok een rilling over mijn vel, vanuit mijn vingers, mijn tenen, mijn hoofdhuid tot diep in mijn buik, alleen al van je wagen te horen opdraaien. Je kwam binnen langs de schuifdeur, zonder een woord te zeggen, hurkte voor me neer, streelde met de buitenkant van je hand even over mijn wang – wat een nieuwe rilling door mijn lijf joeg –, haalde iets uit je zak en schoof het voor mijn ogen. De rest van de avond zou ik alleen nog voelen wat er gebeurde. Rustig knoopte je losjes een touwtje rond elk van mijn polsen, hielp me recht uit mijn zetel en leidde me, mijn hand in de jouwe, naar mijn slaapkamer. Waar ik nu sta, onder mijn rekje, mijn handen vastgebonden aan de zijkanten.

Ik voel je vingers over mijn wang, zacht, naar mijn kaak en langs mijn hals. Een hand die teder over mijn kleren dwaalt, om even opnieuw kennis te maken met het lichaam dat je zo goed kende. Langs mijn borst, mijn lenden, de zijkant en de voorkant van mijn dij, langs mijn schaamhaar scherend. Alsof er geen stof tussen zit, trekken ze een spoor van herkenning en verlangen door mijn huid, tot in het diepst van elke zenuw waar je vingers passeren. Waar je vingers mijn vel verlaten, net onder mijn navel, schreeuwt elke porie ‘nee, doe verder’.

Even is er niets, alleen het nazinderend gevoel van je aanraking. Tot ik iets hards en kouds voel, net onder mijn keel tegen mijn kleed, het glijdt tussen mijn borsten naar beneden. Mijn adem stokt, het voelt als een mes! En je weet toch dat ik als de dood ben voor messen! “Ssht, rustig, het is geen mes. Ik ga je gewoon van je kleren verlossen.” Warm, diep, geruststellend klinkt je stem. “Je vrucht laten openbarsten met een schaar.” Mijn al zo strak gespannen kleedje komt los van mijn buik, een korte knip van een schaar, de stof die terugveert. Ik voel het scheurtje zo opentrekken op mijn vel. Zo knip je, voorzichtig, zonder dat de schaar me raakt, vijf, zes keer. Ik voel hoe mijn vel bloot komt liggen, hoe een cup van mijn bh zichtbaar wordt, sensueel, opwindend. En dan, als een lieflijk strelend windje is er je adem, die je zacht langs de gaten blaast, zo sensueel, zo opwindend. Zo ga je verder alsof je alle tijd hebt, knippend en blazend. Gaten makend en met elkaar verbindend, tot mijn kleedje nauwelijks nog als loshangende lapjes en flapjes om mijn lijfje hangt. Om er in een laatste sensuele streling gewoon af te glijden, wanneer je mijn schouderbandjes doorknipt.

Even draait je vinger rond mijn tepel. “Voel je hoe hij door je stof priemt? Als je zelf eens kon zien hoe mooi je nu was…” Drie vinger glijden vanuit mijn tepelhof over mijn pronte tepel. Nooit heb ik hem zo hard en begerig gevoeld. Een korte kreun welt uit mijn keel als je licht knijpende vingers het uiterste puntje lossen, de stof van mijn cup meetrekkend. Even een knip -God! dit moet dicht tegen mijn tepel geweest zijn- en mijn tepel en mijn hof puilen door de snede naar buiten. Je hand gaat naar mijn andere borst, onwillekeurig trek ik me even naar achter als je ook daar knipt en mijn tweede smachtende tepel bevrijdt. Ik haal het beeld voor mijn ogen van mijn twee borsten die door de knipgaten naar buiten puilen, geil voel ik me, een beetje hoerig zelfs.

Je rolt nu mijn harde bevrijde kogeltjes tussen je duimen en wijsvingers en duwt ze soms met je duim naar binnen. Ik laat me meedrijven op het intense genot dat door mijn tepels gaat, elektrische stroompjes schieten van mijn borsten naar mijn baarmoeder en mijn schaamstreek. Ik voel mijn lippen gewoon zwellen, zich vullen met verlangen naar aanraking. Mijn buikspieren en mijn dijspieren trekken samen, ik kan niet anders. Hun masserende werking op mijn schaamlippen en mijn klitje maken het verlangen alleen maar sterker, de neiging om mijn spieren feller en sneller samen te trekken alleen maar groter, ik heb het gevoel dat ik alleen nog besta uit tepels en schaamlippen. Ik hoor hoe gejaagd en diep mijn ademhaling is, hoe mijn stembanden geheel uit eigen beweging geluiden voortbrengen die me alleen maar verder opwinden. Ik ben niet langer meester over mijn begeerte, mijn begeerte is meester over mij, gestuwd en gedreven door jouw spel… tot je duimen en je wijsvingers in het niets oplossen, mijn lijf schreeuwend om vervulling achterlatend.

“Ssht… het is nog wat vroeg om nu al te komen, straks… straks mag je je kutje laten ontploffen tot de kalk van de muren dondert, straks.” Ooh, smeerlap die je bent, lieve, kleine, geile smeerlap. Wat ga je nog met me doen voor het zo ver is, ik sta nu al op ontploffen, ik heb nu al het gevoel dat het gewoon door mijn slipje druipt…

Iets metalig glijdt over mijn schouder naar mijn borsten, soepel, het voelt als een kettinkje. “Heb je ooit al klemmetjes op je tepels gehad? Nee? Geen schrik hebben, deze zijn geen venijnige, ze klemmen maar lichtjes…” En zonder mijn antwoord af te wachten, neem je mijn borst en plaatst het klemmetje. Ik heb nauwelijks de tijd om mijn adem in te houden, om me voor te bereiden op wat komen gaat. Even lijkt de pijn te komen, ik adem diep uit om ze te verbijten. Maar ze komt niet… Het voelt, ik weet niet hoe het voelt, het voelt zoveel tegelijk. Knijpend, zoals je vinger soms knijpen, tintelend als nauwelijks voelbare speldenprikkeltjes, door mijn tepelhof en borst stralend, pijnlijk prettig, prettig pijnlijk, daarom net zo opwindend? Terwijl ik nog aan de sensatie wen, wordt ze al verdubbeld. Ook mijn tweede tepel is nu ingeklemd. Het kettinkje voel ik tussen mijn borsten bengelen, het verbindt de klemmetjes met elkaar. Dit is zo nieuw, zo anders. Ik trek mijn bekkenspieren ritmisch samen om de sensatie tot in mijn kutje te laten trekken.

En dan begin je er ook nog mee te spelen. Met je vinger draai je het klemmetje een halve slag alsof het een kraantje is, daarmee wind je ook mijn tepel een halve slag op. Dan laat je het klemmetje schieten, het draait met mijn tepel een halve slag terug. De sensatie is niet te beschrijven. Je herhaalt het keer op keer, ik heb geen tijd om te tellen, alleen om me te laten vervullen van alle gewaarwordingen. Soms doe je het met mijn twee tepels tegelijk, soms zonder pauze de ene na de andere, soms gewoon plagend even tikken, soms een hele slag makend. En tussendoor trek je even aan het kettinkje, mijn borsten zoet pijnlijk rekkend, naar onder, naar boven, naar links, naar rechts, in een cirkelende beweging… Om tenslotte te eindigen door het kettinkje naar boven te brengen en het zacht, maar dwingend tegen mijn lippen te duwen. Tot ik, mijn hoofd lichtjes buigend, mijn tanden van elkaar doe en ik je er het kettinkje laat tussen steken, zoals een paard zijn bit in zijn mond neemt. Ik voel hoe mijn tepels nu naar boven wijzen, ze hebben geen andere keuze. Als ik mijn hoofd wil strekken, rek ik mijn eigen borsten. Dat is je bedoeling: “je mag er nu zelf mee spelen, mee jezelf verwennen, terwijl ik je kutje ga geven waar het al zo lang naar verlangt.”

Daar sta ik, mijn handen boven mijn hoofd, mijn aan flarden gesneden kleed tussen mijn voeten, mijn borsten door mijn cups, mijn bitje in mijn mond, mijn eigen tepels en borsten optrekkend, zo heet als een volbloedmerrie, zo geil als boter, wachtend op het ultieme, verlossende moment.

Eindelijk ga je naar de zone van de waarheid, die stoomt en brandt van verlangen. Met het oog van de schaar glijdt je, mijn slip tussen mijn lippen duwend, van achter naar voor. Het moment dat ze mijn klit raakt, lijkt het alsof alle kranen van mijn geil opengaan. En pestkopje dat je bent, laat je ze enkele keren heen en weer gaan over die gevoelige plek om ze dan langs boven in mijn slip te laten glijden, door mijn schaamhaar heen tot ze, ongehinderd door stof, rechtstreeks op mijn klit zit. Ik gooi instinctief mijn hoofd naar achter in dit intens genotsmoment en rek zo mijn borsten tot het uiterste. Bijna laat ik de ketting tussen mijn tanden schieten van het schrikken, maar in een reflex bijt ik ze vast. Tussen mijn tanden ontsnapt een ondefinieerbaar geluid door de vreemde mengeling van pijn en genot. Ik los de greep op mijn borsten lichtjes, maar ik kan het niet laten ze onder spanning te houden, die sensatie is te ongekend, te apart. De schaar heb je ondertussen uit mijn slip gehaald. En ik voel hoe je mijn slip van aan mijn elastiek openknipt, recht naar beneden, tussen mijn benen, langs mijn kutje tot het voorbij het kruisje. Als een opengeritste broek hangt ze nu rond mijn billen, mijn benen nog in de pijpen, mijn billen nog bedekt. Alles ligt voor je open, mijn schaamhaar, mijn gezwollen klit, mijn dikke, doorweekte lippen. Met twee vingers glijd je door die lippen, mijn geil ophalend en over mijn klit strijkend. Ooh jongens da ’s het enige wat ik nu nog ben, een grote dikke opgezwollen kut die wil klaarkomen, geil, hoerig, heet.

En dan geef je me wat ik hebben wil, je tong vurig, vinnig, snel, flitsend door mijn lippen, over mijn klit, over mijn klit, over mijn klit… me gek makend, me dol draaiend, me van de kaart vegend, me neerbliksemend. Tot het van alle kanten tegelijk vertrekt, elke zenuw openbarstend, in een alles verwoestende golf door mijn lijf razend, te pletter slaand op mijn klit en mijn kut, alles ontploffend en flitsend, compleet van de aarde weg, stuiptrekkend, krampend, door mijn benen zakkend, aan mijn rekje hangend, ketting uit mijn mond, kwijl uit mijn mond druipend, nahuigend en nakreunend, in je armen hangend, tegen je naakte lijf. Wanneer je je kleren hebt uitgedaan weet ik niet, maar ik voel je naakte lijf, vel tegen vel.

En nog weet je van geen ophouden. Je haalt de klemmetjes van mijn tepels, het bloed dat plots weer vrij kan stromen, zorgt voor een nieuwe ongekende sensatie. En voor mijn orgasme de kans krijgt om helemaal weg te deinen, ga je door je knieën, opnieuw met je tong tussen mijn benen, tot ik weer aansla. Dan kom je recht, ik voel je buik tegen de mijne, je paal keihard tussen ons twee. Je handen glijden onder mijn billen en tillen me op. Ik sla mijn benen om je middel, trek me aan mijn armen op aan het rekje en laat me over je paal zakken, recht mijn natte, hongerige grot in. En dan is het onverbiddelijk rammen, neuken, hijgen, hangend aan mijn rekje, wippend op je heupen, stotend, keihard, no mercy.

Ik roepend, schreeuwend, huilend, klagend van genot in een orgasme die blijft golven en rollen, jij snuivend, briesend, hortend in je opkomend orgasme, krampend, spuitend, brullend als een gewonde leeuw in je klaarkomen, nabriesend in je spasmen. Ik voel de dikke paal nog steeds kloppen in mijn krampende kutje, dat zo de laatste druppels uit je pik zuigt. Zo staan we er even, allebei leeg, ik op jouw hangend, mijn benen nog rond je, je pik nog in me. Je maakt het touwtje links nu los en ik hang mijn arm over je schouder, als een voddenpop. En dan de tweede. Ik voel je zweet op je rug, de hitte van de inspanning die van je lijf slaat. En zo, hangend op jou, draag je me naar mijn bed. Legt me op mijn rug, propt de dekens als een worstje rond me, neemt mijn blinddoek af en kust me zacht op mijn voorhoofd. Uitgeput voel ik me wegzakken in mijn slaap.

Hoe lang ik slaap weet ik niet, maar als ik wakker wordt, ben je weg. Of was je nooit hier? Was het een droom en is dit mijn echte wakker worden? Wazig, verdwaasd, nog niet goed wetend waar ik ben. Wakker wordend in een droom? Wakker wordend uit een droom? Wakker wakker wordend? Ik tast rond, voel mijn lakens, voel mijn buik, voel mijn beha, mijn borsten door hun gaten. Gerustgesteld draai ik me om, om nagenietend nog even verder te soezen. Weer verder gaan waar ik mee bezig was, voor ik even op het scherp van de snee leefde, doe ik straks wel, nu nog even niet.

XXX Missy

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen