Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je wist dat ik er zou zijn, dat ik er zou staan. Toen je de gordijnen sloot, liet je een smalle kier, waardoor het licht uit de eetkamer naar buiten viel. Als een dier dat geen weerstand kon bieden aan die smalle verlichte strook, stootte ik het tuinhek open en kwam naar het grote landhuis geslopen.

De gasten kwamen net binnen. Die middag nog had je me zuchtend verteld over het werk dat je te wachten stond, de ergernissen met het keukenpersoneel, de tergende vermoeienis van de collega's van je man en hun onuitstaanbare echtgenotes. Onze vrijpartij was dit keer weinig meer geweest dan jouw nutteloze poging weg te kruipen voor de werkelijkheid.

Maar je wist dat ik zou komen, ook al had ik er geen woord over gezegd. Ook op deze manier wilde ik te weten komen of je verlangen heftiger zou zijn dan je verplichtingen waarmee je je leven gewoonlijk dichtstopte. En of je weerstand zou kunnen - of willen - bieden aan de geilheid die je sinds een paar weken door je lijf voelde golven.

Voor het eerst zag ik je in een rol als gastvrouw en in mijn gedachten vervloeiden die beelden zich met de indrukken die je de afgelopen tijd op mijn netvlies had ingebrand. Een rok, een blouse, een gouden collier. Nooit gedacht dat je die ooit zou dragen. De vriendelijke glimlach waarmee je de anderen te woord stond leek in niets op de bevrijdende lach waarmee je je orgasme door je heen voelde trekken.

Ik zag je licht huiveren toen één van de gasten je iets te hartelijk wilde zoenen. Maar je ogen gingen voortdurend rond, omdat je er zeker van wilde zijn dat niemand iets te kort zou komen en dat de maaltijd geheel volgens plan verliep. De grote, fraai opgemaakte schotels, de dure flessen wijn die je man met een zeldzame combinatie van onkunde en spilzucht had aangeschaft. Hij kon zijn ogen niet van je afhouden. Maar telkens als je die bik niet kon ontwijken, zag ik je even ineenkrimpen.

Hoe weinig was je ervoor nodig geweest om je zover te brengen. Hoe sterk voelde je al waar je werkelijk naar verlangde. Het diner nam uren in beslag, maar ik wist dat ik alleen maar hoefde te wachten. Ik liep naar de achterkant van de tuin, leunde er tegen de grote beuk. Het begon zachtjes te motregenen en ik kroop dichter in mijn dikke jas. Langzaam maar zeker nam de begeerte bezit van me.

Toen ook het laatste bestek naar de keuken was afgevoerd, kwam je naar het raam. Ik zag dat je een paar verontschuldigende woorden sprak, al kon ik buiten niets verstaan, maar je schoof de gordijnen uiteen en opende het raam. Ik maakte me even los van de boom, zodat je mijn silhouet afgetekend zag tegen de grijze lucht. Ik voelde hoe je naar me keek. Je streek met je hand over je gezicht, door je haar en langs je lichaam. Je leek vastgeketend aan het kozijn. Achter je zag ik hoe de gasten zich traag door de kamer bewogen. Een sigaret, een glas likeur, kopjes koffie.

Opeens kwam je in beweging. Je wendde je kort tot de anderen en vluchtte naar de kamerdeur. Een van de vrouwen wilde achter je aan komen, maar je hield haar tegen en sloot de deur achter je.

Je nam niet eens de moeite een jas om te slaan voor je de buitendeur uitholde. Ik had me weer verenigd met de beuk en zag je voorzichtig, bijna angstig naderen. Je ogen waren nog niet gewend aan het duister en je schrok toen ik opeens een hand naar je uitstak.

'Kom hier, jij geile teef', gromde ik. Je zocht naar woorden, maar ik gaf je geen tijd. 'Je kon het niet laten, hè?'

Je schudde je hoofd en keek naar me op. Ik glimlachte en even lichtten ook jouw ogen op om duidelijk te maken dat je dit woordeloze spel mee wilde spelen.

Plotseling legde ik mijn handen op je schouders en draaide ik me om, zodat jij nu met je rug tegen de boom stond. Onze hoofden naderden elkaar, mijn ruwe wang schuurde langs je gezicht. Je lippen zochten en vonden. Onze tongen vergrootten de opwinding. Gehaast probeerde je de knopen van mijn jas te vinden, maar met mijn ene hand ik greep de jouwe vast en met mijn andere trok ik de sjaal los die je om je half droeg. Met mijn zware lichaam zette ik je klem tegen de ruwe bast van de beuk. Rustig, bijna traag boog ik je armen naar achteren en bond je handen samen achter de boom.

Ik deed een stap naar achteren en liet mijn ogen over je lichaam glijden. Je hijgde licht en keek me strak aan. Ik stak een hand uit en streelde je gezicht, mijn vingers speelden met je lippen. Onmiddellijk nam je een vinger in je mond, je proefde de smaak van gras en aarde, zoog mij naar binnen.

Ik liet je even begaan, maar begon toen aan m'n verkenningstocht over je lichaam. Vertrouwd was het al, maar in z'n huiverende opwinding telkens weer nieuw en begeerlijk. Hoe je sidderde toen ik in één ruk je blouse open scheurde. Het zachte kreunen toen mijn handen zich rond je borsten sloten en de kreetjes toen mijn vingers zich in je harde tepels vastbeten.

Ik drukte je naakte lichaam tegen de ruwe schors. De klamme ruwe stof van mijn jas deed je verhitte lijf huiveren, maar je wreef je tegen me op. Ik schoof mijn handen onder je rok en merkte dat je er niets onder droeg. Hoe lang wist je al dat dit zou gebeuren, flitste opeens door me heen. Met een ruk trok ik je laatste kledingstuk naar beneden. Ik ging wat opzij staan en wrong mijn linker tussen je billen. Gretig plaatste je voeten uiteen. Met mijn andere hand bedekte ik je kut. Langzaam verkenden m'n vingers de vochtige plooi. Je lippen weken uiteen en je drukte je clit tegen mijn hand.

Ik voelde hoe je aan de sjaal begon te rukken. Die werkeloze handen waren onverdraaglijk voor je. Ik opende mijn jas en deed mijn broek los. Ik wreef met mijn stijve pik langs je benen. Je draaide je bekken naar me toe, alsof je je met je kut aan me wilde vastgrijpen. Maar ik liet het niet toe. Morgen zou je mijn mond, mijn tong, mijn handen en mijn pik weer mogen gebruiken. Ik zou je weer dienen en al je gretige openingen vullen, van achter in je verhemelte tot diep ik je darmen. Nu moest je gulzig blijven voor mij.

Mijn handen verwarmden je verkilde borsten, je stijve tepels. ze gleden over je lichaam en namen hun posities weer in. Steviger nu omklemde ik je kut en liet mijn vingers hun spel spelen. Al snel vond je lichaam het ritme waarmee je jezelf kunt opwerken. Ik doopte een vinger van mijn andere hand in je kut en drukte hem tegen je anus. Het hijgen ging over in een zacht steunen. Je voerde het ritme op en diep van binnen maakte zich de schreeuw los waarmee je klaar kwam.

Terwijl het genot nog door je lichaam trilde, maakte ik je handen los en duwde ik je op je knieën. Ik pakte je hoofd vast en duwde het tegen mijn kruis. Met een mengeling van gehoorzaamheid en begeerte nam je mijn pik in je mond. Geen voorzichtig aftasten nu met je lippen, je tong. Het vuur was al te hoog opgelaaid. Ik stootte naar binnen en neukte je als ik je in de kut of je kont nam. Je sloeg je handen om mijn kont om mijn bewegingen beter te kunnen volgen en sloot je lippen bij iedere beweging vaster om mijn pik.

De golf leek vanuit mijn tenen te komen. Mijn sperma sloeg tegen je gezicht, het droop over je tong en langs je lippen naar beneden. Druppels zetten vast op de ketting, gleden door over je borsten. Je nam mijn verslappende pik weer in je mond en sabbelde de laatste resten weg.

Daarna stond je op, sloeg je rok om je lichaam en probeerde met de blouse je borsten te bedekken. We keken elkaar aan, sprakeloos. Toen liep je langzaam terug naar het huis, fier rechtop, statig.

Ik bleef bij de beuk toen de deur achter je dichtsloeg. Op de bovenverdieping ging een lamp aan en even later weer uit. Toen verscheen je in het raam, als was je alleen even weg geweest om iets anders aan te trekken en wat in te nemen tegen een opkomende hoofdpijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen