Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was eind april toen we besloten om samen te gaan zwemmen.
Dit was de eerste keer dat ik met mijn super lieve vriend zou gaan zwemmen. Ik zou mijn mooiste bikini aan doen om er lekker uit te zien voor hem.

Het was druk in het binnenzwembad. Het was buiten nog zo koud, maar hier, bij hem was het zo heerlijk.
Ik liep het kleine kleedhokje uit met mijn nieuwe, net iets te kleine, bikini. Hij keek me trots aan. Hij gaf me een subtiele zoen op mijn mond en daarna een in mijn hals. Mijn hele lichaam kriebelde.
‘’Kom schat, we gaan’’ zei mijn vriend en we liepen samen door de douches naar het zwembad toe.
Daar aangekomen sloeg mijn vriend zijn arm om me heen. Ik voelde hem naar me kijken. Naar mijn borsten en dat wilde ik ook. Ik hield zoveel van hem dat ik het niet uit kan drukken in woorden.

We keken naar elkaar en zagen hoe druk het was. Toch gingen we door de drukte het water in. Hij ging meteen in een van de vele hoeken in het zwembad hangen en ik zwom met een zwoelde blik in mijn ogen naar hem toe. Toen ik voor hem stond keek hij naar mijn bikinitopje dat inmiddels een beetje verschoven was. Ik kwam dichter bij hem staan en duwde mijn lichaam tegen hem aan. Ik zabbelde aan zijn linker oor terwijl hij mij stevig in zijn gespierde armen hield.
Hij verplaatste zijn handen van mijn kont naar mijn borsten en pakte ze stevig vast ‘’o, schat wat doe je nu?’’ vroeg ik hem. Hij keek me erg ondeugend aan. ‘’Niet hier’’ zei ik hoewel ik zo graag wilde dat hij me lekker vasthield.
Mijn vriend keek rond en zocht een rustigere plek op. Die was er niet in het zwembad maar alleen in de bubbelbaden waarvan er nog een leeg was.
We stonden op en liepen in de richting van het lege bubbelbad.

Toen we in het bubbelbad zaten zaten we dicht tegen elkaar. We zoenden vurig en ik streelde mijn hand over zijn zwembroek. Hij vond het heerlijk en ging over me heen hangen. Ik voelde een bobbel bij mijn hand en begon nu harder te wrijven.
Er kwamen andere mensen bij zitten en dus ging hij van me af. Hij zat nu naast me en prbeerde zijn gezicht zo neutraal mogelijk te houden terwijl ik steeds harder over de bobbel wreef.
‘’Oh’’ kuchtte hij zachtjes. Ik zag dat hij het niet meer vol hield mij niet keihard te nemen. Hij pakte de hand waarmee ik net zo heerlijk ruw aan het wrijven was en liet me het bubbelbad uitgaan. Toen ik weer op de vloer stond kwam hij tegen mij aanstaan. Ik voelde de bobbel in zijn zwembroek tegen mijn billen aan duwen. Hij fluisterde in mijn oor dat ik tegen hem aan moest blijven lopen zodat niemand het kon zien en hij hield me vast. Ik hield het nauwelijks vol zijn paal niet uit zijn broek te pakken en heerlijk in mijn mondje te stoppen, maar ik moest wel. Ik wist zeker dat hij me rijkelijk zou belonen in het kleedhokje.

Toen we in het kleedhokje stonden deed hij zo snel als hij kon de banken naar beneden om de deurtjes dicht te doen. Hij pakt me beet en we zoenden zo heerlijk.
De bobbel in zijn broek werd alsmaar groter en stijver. Hij duwde hem heerlijk tegen me aan. Heen en weer. ‘’mmm…’’ zei ik verlekkerd toen hij mijn topje naar beneden deed en mijn borsten likte. ‘’Sst’’ zei mijn vriend. Ik moest stil zijn maar kon het niet en keek hem aan ‘’sorry…’’ mijn vriend lachte en zette me zitten op het bankje ‘’stoute meid!’’
Ik bloosde. Hij was zo lekker. Hij deed mijn broekje uit en gooide het achter hem op de grond. Al snel zat hij met zijn hoofd tussen mijn benen en likte hij me helemaal. Eerst zachtjes en getemd, vervolgens ruw en geil.
Ik beet op mijn hand om geen geluid te maken. Het was zoooo lekker! Mmmm…. Oh.
Zijn zachte lippen raakten mijn schaamlipjes volledig aan en zijn tong gleed telkens van boven naar beneden. Mmm..
Ik pakte zijn hoofd beet en duwde hem steeds sneller heen en weer. Oh. Mmmmm…
Ineens keek hij omhoog en stond hij op. Hij keek me zo geil aan. Ik keek naar zijn zwembroek die helemaal vooruit stond door zijn stijve paal. Ik trok zijn broek uit en hij ging dichter bij me staan. Heel voorzichtig gaf ik zijn stijve paal eerst een kusje, daarna gingen mijn lippen open en was ik niet meer te houden. ‘’Oh, pijp me’’ zei mijn vriend zachtjes. Ik hoorde dat er mensen langs liepen en hield me eventjes in. Als ze ons zouden horen werden we vast weg gestuurd, net nu we zo lekker bezig zijn!
Zijn lekkere, grote paal gleed steeds sneller bij me naar binnen. Het was zo lekker. Mijn schaamlippen werden steeds natter, mmm, wat zou hij daar lekker in glijden. Ik wil hem in me hebben!
Ineens duwde mijn vriend me met mijn hoofd tegen het muurtje van het kleinde kleedhokje waarin we waren. Ik kon nu geen kant uit en hij duwde zijn paal zover bij me naar binnen dat ik bijna moest kokhalzen. Maar dat maakte me niets uit. Ik wilde hem in me voelen!
Ik voelde hem bijna komen. Ineens draaide in mijn hoofd weg en stond hij met zijn stijve paal recht voor me. Ik stond op en ging tegen hem aan staan.
Doordat ik een heel stuk kleiner ben dan hem kwam zijn paal tegen mijn buik aan. Hij reed heerlijk tegen me op terwijl ik zachtjes in zijn oor kreunde.
‘’Ik wil je, ik wil je in me voelen. Neem me maar..’’ zei ik zachtjes in zijn linker oor. ‘’Oeh, stout meisje’’ zei hij zachtjes terug. Hij tilde me ineens op en ik hing rechtop in zijn armen terwijl hij heel langzaam, bijna plagend, zijn paal bij me naar binnen schoof. Mmm
Ik zat nu op zijn paal en hing met mijn voeten in de lucht. Hij had me volledig in zijn macht.
Hij duwde me met mijn rug tegen de muur en stoten zo diep mogelijk met zijn dikke paal naar binnen. Ik kreunde zachtjes hoewel ik thuis had gegild van plezier.
Ik kwam niet en voelde dat hij ook niet kon komen. ‘’Ik wil je keihard nemen, schat’’ Zei mijn vriend en liet me langzaam zakken. Zijn paal voelde ik nu langzaam over mijn hele lichaam. Hij eindigde bij mijn borsten. Ik zat nu bijna op mijn knieen.
Ik kreunde zachtjes en ging gehurkt zitten. We hadden maar weinig ruimte. Mijn mond ging langzaam open en ik nam zijn paal ik mijn mond. Hij kreunde nu best hard en ik sloeg hem hard tegen zijn billen om hem te straffen. Hierdoor ging zijn paal ook dieper in me. Hij bewoog hem heen en weer en pakte me bij mijn haren vast. Ik snakte naar adem maar wilde zijn paal niet weg laten glippen.
Ineens liet hij me los en ik liet zijn paal los. Hij duwde me zachtjes met mijn rug op de grond. Hoewel ik op de keiharde vloer lag deed het me niet veel. Ik was alleen maar gefocusd op zijn paal.
Hij zat nu op zijn knieen tussen mijn opengeslagen benen en ramde zijn paal in een keer keihard naar binnen. Ik kreunde van genot. Het was zo geil hoe hij in me reed en zijn paal diepe halen liet maken. Hij neukte me zo lekker hard!! Mmm….
We waren allebei wel stil, niemand hoorde ons nu. ‘’O, schatje ik kom!’’ Gilde hij net toen er weer mensen aankwamen. Ik voelde zijn warme paal nu heel diep in me en ik hoorde hem ineens zachtjes kreunen. ‘’Oh, mmm….’’ Zijn heerlijk warme sperma spoot bijna bij me naar binnen. Ik kreunde zo hard ik kon. ‘’Oh, schatje, mmm, jaaa!’ Hij deed zijn best hem zo hard mogelijk tegen me aan te duwen en ik voelde dat hij ging komen toen hij mijn borsten stevig beet nam. ‘’Oh’’ kreunde hij en ik voelde zijn heerlijk zaad in me spuiten. Ik kwam krijsend klaar.

Dit was de heerlijkste ervaring die ik ooit heb gehad. Het is waargebeurd en we werden bijna het zwembad uitgezet. We kreunden beide zo hard, gelukkig heeft niemand ons gehoord.
We hebben nog vijf minuten heerlijk liggen nagenieten en pakten daarna onze spullen om naar huis te gaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen