Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Harmien was niet het type dat thuis kon blijven zitten. Ze was dan nu weliswaar ontslagen maar kon absoluut geen genoegen nemen met een plaats op de sofa of achter het aanrecht. Ze ging erop uit en ze wist ook al wat haar doel zou zijn. Aangezien haar man haar niet steunde en alleen maar zeurde en ook nog eens de buurvrouw een flinke beurt gaf iedere week zonder dat Harmien daar zogenaamd iets vanaf wist, ging ze lekker op zoek naar een kerel om mee van bil te gaan. Lekker ouderwets neuken met een kerel die ze niet kende. Dat leek haar nu een keertje echt lekker. Ze had nu alle tijd dus ging de hele dag weg en kwam pas in de avond terug. Haar man stelde geen vragen en leek ook geen interesse te tonen in waar ze naartoe ging iedere dag. Het was ook wel goed zo. Ze zou het hem wel laten voelen als de tijd rijp was. Maar voor nu was het eerst even lekker neuken met een vreemde kerel.

 

Ze ging iedere kroeg langs en iedere winkel, elk park liep ze door om maar te kunnen kijken naar lekkere mannen die misschien wel interesse zouden tonen in haar strakke lichaam. Ze was een vrouw van begin 30 en mocht er zeker nog wezen. Ze had echt een lekker lijf en sommige mensen hadden haar weleens gezegd dat ze het lijf van een tienermeisje had. Maar dat moest ze dan maar met een korreltje zout nemen. In ieder geval was ze nu lekker bezig een kerel te zoeken en net toen ze het een keertje vroeg op wilde geven om maar even lekker thuis wat te relaxen, werd ze opeens op haar schouder getikt. Ze draaide zich een beetje geschrokken om en keek recht in de ogen van een man die ze al een aantal keren eerder in het park had zien lopen. Hij had haar niet echt veel aandacht geschonken zo dacht ze en dat was jammer, want ze vond hem wel een bijzonde lekker ding. Het tegendeel van geen aandacht schenken was echter waar.

Hij had haar wel van een afstand zitten bekijken maar wist gewoon niet zeker of ze wel echt wilde. Nu hij haar zo bezig zag de gehele week, wanhopig zoekend nar een stevige beurt, wist hij zeker dat hij met haar mee wilde. Ze keek hem aan en haar ogen begonnen te glinsteren. Ze wist nu dat hij haar wilde en ze nam zijn hand en bracht hem naar een plekje in het park waar bijna niemand kwam. Het was erg afgelegen en dicht begroeid en het was ideaal voor lekkere buitensex. Ze legde een deken neer die ze in haar grote tas had meegenomen en ging liggen met haar benen wijd. De man kon zo precies tussen haar benen kijken en zag dat ze geen slipje aan had. Hij werd er erg geil van want er groeide iets achter zijn rits, dat was duidelijk zichtbaar. Ze kroop naar zijn rits toe en maakte deze los. Er veerde een behoorlijk grote pik naar buiten en deze leek echt meteen in haar mond te willen. Ze nam hem in haar handen en trok langzaam de voorhuid naar achteren. Ze genoot van het aanzicht van die ontblootte eikel en likte aan het puntje terwijl ze de man met zaadvragende ogen aankeek. Ze opende haar zachte lippen en nam zijn pik voorzichtig in haar mond. Ze begon langzaam haar hoofde heen en weer te bewegen en nam de tijd om de smaak van zijn pik in haar op te nemen.

Toen ze de smaak goed had opgenomen kon ze pas echt los gaan. Ze begon hem lekker wild af te zuigen en voelde die eikel kloppend tegen haar huig aantikken. Het was werkelijk een zalige pik bedacht ze zichzelf terwijl ze zijn ballen in één van haar handen nam en deze voorzichtig tussen haar vingers door liet rollen. Het gevoel was echt heerlijk. Ze voelde die haren tegen haar handpalm kietelen en dit gaf een vreemde erotische sensatie die ze niet zo goed plaatsen kon. Waarschijnlijk lag het eraan dat het de schaamharen van een wildvreemde kerel waren. Wat het ook was, ze werd nog geiler en ging nu achterover liggen terwijl ze de pik los liet die nu droop van het kwijl uit haar mond. Zijn lul was nu lekker nat en terwijl hij op haar kroop en haar korte rokje een stukje omhoog schoof, drukte hij zijn lange leuter tussen haar welgevormde schaamlippen. Ze kreunde het uit van puur genot. Iedere centimeter die in haar schoof voelde nog lekkerder aan dan die centimeter ervoor.

De man schoof zin pik zo diep als hij kon in haar schede en toen hij zijn pik weer terugtrok liet hij alleen zijn eikel erin en duwde hij zijn lul weer langzaam naar binnen. Dit gaf een heerlijk tintelend gevoel in haar kutje en dat ging over op haar sensuele huid. Ze sloeg haar benen om de man heen en trok hem zo dichter naar haar toe. Harmien lag daar gewoon met een vreemde gast in het park te neuken en ze genoot er met volle teugen van. Ze kon niet wachten tot hij haar onder zou gaan spuiten, of misschien zelfs wel diep in haar. Dat moest ze nog even bedenken. Wat hij ook zou doen ze zou het erg lekker gaan vinden, ook al was het maar een druppeltje zaad wat hij spuiten zou. Ook al leek dat onwaarschijnlijk gezien ze zijn zak al had gevoeld en deze was behoorlijk goed gevuld. Ze voelde hoe de man haar heupen vast pakte en haar vervolgens op haar buik draaide. Zijn pik was nog harder dan zojuist en terwijl ze op haar buik lag, trok hij haar billen omhoog en begon hij haar hard van achteren te neuken. Het was meer dan een zalig gevoel. Het was overweldigend en geil en ze kon niet anders dan genieten. Haar hele lichaam schudde heen en weer van puur genot en terwijl zijn ballen tegen haar klitje aansloegen schreeuwde ze het uit van genot en haar stem weerklonk door het gehele park, zo leek het. Hij beukte nu met zijn harde paal in haar kutje en opeens trok hij zijn lul terug en voelde ze een klodder spuug op haar anus vallen wat vervolgens door zijn ruw aanvoelende vingers werd uitgesmeerd.

Ze genoot zo intens van dit gevoel en zette zich meteen schrap voor wat komen ging. Ze voelde die lekkere eikel tegen haar anus aandrukken en voordat ze zichzelf er echt op kon in gaan stellen, ramde hij zijn dikke paal diep in haar reet. Ze beet op haar onderlip en de tranen liepen over haar wangen. Dit deed echt heel erg zeer! Maar de man pakte haar heupen wederom stevig vast en begon zo hard als hij kon te neuken. Na een aantal hare stoten begon de pijn weg te trekken en maakte deze plaatse voor een meer dan aangenaam gevoel. Het was nu gewoon verdomde lekker zeg! Hij ramde zijn harde pik dieper en haar en haar billen waren hard aan het schudden. Hij kwam bijna klaar en wilde zijn lul uit haar kontje trekken maar ze smeekte hem om haar in haar reet te spuiten. Hij was aangenaam verrast en neukte door tot hij kreunend en schokkend zijn lading sperma in haar kontje spoot.

Harmien werd helemaal warm van binnen en genoot er zo intens van, dat ze spontaan klaarkwam zonder haar kutje ook maar aan te raken. Ze liet zich onderuit zakken en de man stopte zijn lul in zijn broek en was ineens verdwenen. Het maakte haar niets uit. Hij had haar nu lekker liggen neuken en dat was alles wat telde voor Harmien. Ze gaat lekker vreemd en haar man zal het voorlopig niet te weten komen, tot ze zin heeft om het in zijn gezicht te smijten.

Misschien gaat ze het nog wel een keertje filmen en zet ze het op het internet. Dat leek haar ook wel leuk. Aangezien haar man veel porno bekijkt, zal dit een welkome verrassing voor hem zijn. Of niet

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen