Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Johan wilde een weekje vissen in Ierland. Ik ging met hem mee. We huurden een mobil-home en reden door het groene land. Soms konden we kamperen aan het water, maar vaak was dat niet mogelijk. Vrijwel elk stukje grond was omgeven door een muurtje van gestapelde stenen en dus geen vrij terrein. Bovendien kon je er niet oprijden. Om een kampeerplekje te bemachtigen moest je dus naar een boer toe en toestemming vragen. Goed, zo gezegd, zo gedaan.
Op een gegeven moment komen we terecht bij een oude, wat vervallen boerderij. Ik er naar toe om te vragen of we de camper ergens mochten neerzetten. Niemand te zien natuurlijk. Dus even rondkijken en ja in een stal vond ik de boer, een bonkige vent van halverwege de zestig schatte ik. Kamperen was geen probleem, toen ik vertelde dat we uit Nederland kwamen en wat onze bedoeling was. We zochten een plekje niet ver van de boerderij, want het was niet mogelijk om met de camper bij het water te komen.
De volgende dag vertrok Johan al vroeg en ik bleef alleen achter. Stond dus lekker lui laat op en vermaakte me die dag met lezen. 's Middags zwierf ik wat tussen de gebouwen en keek hier en daar in de schuren en stallen. Was toch wel heel anders dan bij ons. Niet zo clean en vooral erg rommelig. Ik maakte een praatje met de boer en hoorde dat hij alleen met z'n veel jongere vrouw en zoon op de boerderij woonde.
De volgende dag zag ik de zoon in een open schuur. Hij stond met de rug naar me toe en was ongeveer een kop groter dan ik. Ik slenterde naar hem toe en zag dat hij met iets bezig was waarbij hij z'n heupen soms stotend bewoog. M'n eerste indruk was: het lijkt wel of die knul zich staat af te rukken. En verdomd dat bleek zo te zijn. Langzaam en genietend liet hij z'n pik door de vuist glijden, op ongeveer dezelfde manier als ik m'n broer vroeger zo vaak had zien doen.
Toen ik hem groette keek hij op, draaide zich naar me toe en ging door met zich af te trekken alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik wist echt even niet wat me overkwam, maar vond het wel bloedgeil en hartstikke spannend.
Ik bleef staan en had alle gelegenheid om hem eens goed op te nemen. Eerst z'n geile pik natuurlijk, want daar heb ik altijd interesse voor. Hij was voor een jongen van zijn leeftijd - ik schatte hem op een jaar of zestien - gewoon groot. Verder was de knul erg fors gebouwd, breed en gespierd, maar hij zag er niet echt slim uit. Dat kon me echt niet zoveel schelen. Hij was groot en sterk, had de grootste pik die ik bij zo'n jongen ooit had gezien. En....hij wist prima hoe hij zich moest klaartrekken, want nauwelijks had ik hem goed bekeken of hij kwam klaar en spoot zijn geil zwaar grommend en met gebogen knieen en felle heupstoten op de grond. Daarna schudde hij z'n pik handig uit, stopte hem terug in de broek en wilde weglopen.
Daar was ik het natuurlijk niet mee eens. Hiervan wilde ik wel meer weten. Dus sprak ik hem aan en vroeg zijn naam. Ik vertelde wie ik was en wat ik hier deed. Hij keek me ongeinteresseerd aan en gaf nauwelijks antwoord.
Ik vroeg hem vriendelijk of het lekker was geweest en of hij dat vaker zo deed. Hij knikte alleen maar. Ik vertelde hem dat ik ook erg geil was en mijn kut zeker ook een paar keer per dag afspeelde.
'Vind je het lekkerder dan neuken', vroeg hij.
Ik legde hem uit dat ik het allebei erg lekker vond en dat ik elke dag meestal ook nog wel een keer neukte.
'Je lijkt m'n moeder wel', zei hij. 'Die geilt ook de hele dag.
'Trekt ze je nooit eens lekker af', probeerde ik. Want daar was ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar.
'Nee', zei hij op een manier alsof hij daarover niet wilde praten.
Ik zei hem dat ik het erg leuk had gevonden om hem bezig te zien en vroeg hem of hij het een andere keer nog eens voor me wilde doen.
'En, als je het fijn lijkt , wil ik je ook wel laten spuiten. Of heb je liever dat ik voor jou met m'n kut speel?' voegde ik er aan toe.
Even keek hij me aandachtig aan. Toen trok hij onverschillig zijn schouders op en liep weg.
Ik besloot terug te gaan naar de camper met in m'n achterhoofd het plan Lester - zo heette de knul - scherp in de gaten te houden en als het even kon iets met hem te proberen
Het was voor mij duidelijk dat ik een aardig geil tijdverdrijf op het spoor was en ik wilde er beslist meer werk van maken.
Omdat ik apegeil was van alle hitsige gedachten in m'n hoofd maakte ik mezelf vlug een paar keer achter elkaar klaar, maar toen Johan aan het eind van de middag terugkwam van het vissen was ik alweer zo geil, dat ik meteen op z'n pik kroop om me er nog een keer stevig op klaar te rijden.
Ik vertelde hem wat er was voorgevallen en wat ik van plan was. Hij grijnsde alleen maar met een geile blik in de ogen.
De tweede dag gebeurde er niets. De derde dag was het bingo. Ik trof Lester op dezelfde plek als de eerste dag. Hij was nog niet begonnen, z'n broek was nog dicht.
'Ga je je weer lekker aftrekken', vroeg ik hem en toen hij knikte: 'Mag ik wel kijken?'
Ik knoopte m'n bloes open, zodat m'n dikke, blote titten er uit rolden en draaide aan m'n spenen om ze keihard te maken.
'Heeft je moeder ook van die grote, geile titten', vroeg ik Lester.
'Niet zulke grote', zei hij.
'Vind je ze lekker om te zien? Krijg je er een stijve pik van?', wilde ik weten.
Lester knikte.
Zonder antwoord te geven maakte hij z'n broek open en trok z'n lul naar buiten. Hij stond inderdaad machtig stijf, de eikel dik en nat glanzend. Het was een genot om naar te kijken.
Ik leunde tegen de opgestapelde pakken hooi.
'Nu moet je ook naar me kijken', zei Lester. 'Je wilde toch zien hoe ik me aftrek!'
Hij nam zijn lekkere lul vol in de hand en begon hard en ruig te rukken.
'Je hebt me beloofd dat je je met je kut zou spelen. Doe je rok uit.'
Ik schrok even van de ruwe klank in z'n stem, maar deed het.
'Zet je geile poten wijd. Ik wil je kut zien. Die grote, geile, natte hoerenkut van je!'
Ik deed het.
'Maak je klaar dan. Laat me zien hoe jij jezelf klaar maakt!'
Ik schoof een handvol vingers in m'n druipgeile pruim en begon mezelf er stevig mee te neuken.
We masturbeerden allebei zwijgend en keken hitsig naar elkaar. Toen Lester zwaar begon te hijgen, zakte ik op m'n knieen en stopte zijn pik in m'n bek. Precies op tijd, want haast meteen schoten de dikke stralen geil in m'n keel.
Het was veel zaad voor zo'n jonge knul, meer nog dan van Johan en lekker romig. Ik kon niet alles wegslikken. Het droop uit m'n mondhoeken op m'n uiers.
Lester knorde tevreden, toen ik z'n lul nog een paar keer diep naar binnen liet glijden en zijn eikel aflikte.
'Vond je dit fijn', vroeg ik hem.
Lester knikte met veel meer enthousiasme dan ik tot dusver had meegemaakt.
'Zal ik je nog een keer lekker afzuigen?'
Bij wijze van antwoord pakte hij m'n hoofd beet en schoof uit eigen beweging zijn nog steeds harde lul tussen m'n lippen. De manier waarop hij me daarna in m'n bek naaide was bepaald niet die van een groentje. Deze knul was behoorlijk geoefend. En zijn pik bleef maar stijf. Heerlijk! Lester stootte zich in korte tijd opnieuw klaar en weer kreeg ik een lading jongensgeil te slikken.
Ik had kennelijk z'n vertrouwen gewonnen en voor mezelf een plezierig tijdverdrijf gevonden! Het gesprek kwam op gang. Niet echt vanzelf, maar op alle vragen die ik stelde kreeg ik toch vrij vlot antwoord. Natuurlijk wilde ik weten hoe het kwam dat hij zo goed was in het aftrekken en dat hij me zo vanzelfsprekend in m'n bek neukte. En ook wilde ik weten of hij wel eens een kut had geneukt.
Eigenlijk waren de antwoorden geen verrassing meer voor me: z'n stiefmoeder, die midden dertig was, had hem geleerd hoe hij het lekkerst met z'n pik kon spelen. Ze zoog hem vaak af en elke avond voor hij ging slapen mocht hij haar neuken en zijn zaad in haar buik spuiten!
God, wat werd ik geil van deze knul met zijn natuurtalent. Ik kreeg een enorme behoefte om keihard te worden afgenaaid. Lester mocht het doen, maar het kon me eigenijk ook niet schelen als ik maar een vette lul in die geile, glibberige doos van me kreeg. Maar er gebeurde verder niets en we gingen allebei weg.
De volgende dag trof ik hem opnieuw. Geil als ik was, had ik onder mijn rokje niets anders dan mijn van geile verwachting gezwollen en natte kut.
Ik hoefde Lester niets meer te zeggen, niets te vragen ook. Zwijgend maakte hij z'n broek open, duwde me voorover op een paar pakken hooi en ramde z'n keiharde jongenslul in een keer diep m'n pruim in. Van alles had ik me voorgesteld na de zuigpartij van de dag tevoren, maar dit, nee dit dus niet. Maar lekker dat het was...
Hij neukte z'n zaadstengel keihard m'n kut in. Iedere keer opnieuw met de hele lengte. Als een volwassen kerel naaide hij me af en ik genoot met volle teugen.
Ik nam m'n uiers in de hand om lekker geil in m'n harde spenen te kunnen knijpen. Spreidde m'n benen tot het uiterste en stootte m'n kont stevig naar achteren iedere keer dat ik z'n pik tot aan de kloten naar binnen voelde glijden. En toen kwam hij klaar. Grommend en hijgend spoot hij z'n geil in me. Even bleef ik liggen om bij te komen van het jeugdige geweld. Ik voelde het zaad uit m'n kut langs m'n benen druipen.
Toen ik uiteindelijk overeind krabbelde en omkeek, was Lester verdwenen. In zijn plaats was daar zijn vader, de boer. Hij greep me beet, rammelde me flink door elkaar, en vroeg me op een beslist onvriendelijke toon wat ik in vredesnaam in m'n hoofd haalde om zo'n knul tot zoiets vuil en smerigs over te halen.
M'n dikke, blote titten schudden wild heen en weer en ik kreeg de indruk dat hem dat wel opwond. En ja hoor, al gauw kwam de aap uit de mouw: Hij zou het er verder niet meer over hebben als hij met mij ook mocht wat hij z'n zoon had zien doen.
Ik speelde het spelletje mee, want na het heerlijke stootwerk van Lester had ik alleen maar meer zin gekregen.
'Wat heb je dan gezien', vroeg ik pesterig.
Ik leunde achterover op het hooi, drukte m'n heupen hoerig naar voren en nam mijn geile uiers in de handen. Zo bood ik mezelf aan.
'Wil je deze misschien vasthouden', vroeg ik en trok geil aan m'n spenen.
Ik zag dat de oude man behoorlijk opgewonden begon te worden. Er verscheen tenminste een veelbelovende bobbel in zijn broek. Ik opende m'n dijen en toonde hem m'n kale kut waar de zaadslierten van z'n zoon nog uit dropen.
'Is dit misschien wat je wilt. Wil je net als Lester je geil in m'n kut kotsen?' vroeg ik pesterig.
En in afwachting van wat er zou gaan gebeuren spreidde ik m'n benen alvast tot het uiterste.
De reaktie op mijn schaamteloos uitdagende houding volgde snel. De oude boer maakte z'n broek open en trok z'n lul er uit. En wat voor een! Nu wist ik waar Lester die grote pik van had. Daar stond me toch een joekel. Ik begon haast te kwijlen van geilheid. Deze pik moest ik hebben en wel meteen... En dat gebeurde.
Grommend ramde de vader van Lester zijn reusachtige pik bij me naar binnen en begon me te naaien. Keihard en diep stootte hij z'n neukvlees in en uit m'n druipgeile zaadkut. Bij elke stoot sloegen zijn kloten me tegen de reet en in een ruk ging hij door tot hij spoot.
Genieten was het, in een woord genieten! Zo word ik graag geneukt, hard, diep, lekker geil en zonder geouwehoer aan m'n kop.
Maar dat was nog niet alles. De boer draaide hij me op de buik en zonder ook maar een moment te verslappen schoof hij die prachtpik in m'n reet. En daar ging het weer van dik hout. Wat kon die vent neuken. Als een beest ramde hij keer op keer zijn vette pik in mijn neukkont. Ik had een arm onder me doorgeschoven zodat ik tegelijk m'n klit kon aftrekken. Toen ik wel een keer of tien was klaargekomen schoot hij z'n geil in m'n darmen en stond met een ruk op.
Terwijl hij z'n broek dichtknoopte gaf de boer me te verstaan dat hij me de volgende dag weer zo wilde gebruiken. Ik vertelde hem dat ik daar helemaal geen bezwaar tegen had, maar dat ik dan wel graag wilde dat hij z'n zoon meebracht.
Meteen werd hij weer kwaad. Ik antwoordde dat ik niet goed begreep waarom de jongen mij niet mocht neuken, maar wel elke avond z'n ballen in de kut van z'n stiefmoeder leegspoot.
Het was er uit voordat ik er erg in had. Stom, oerstom natuurlijk. De boer werd spierwit en haast schuimbekkend sommeerde hij me om het erf te verlaten. Onmiddellijk!
Johan was er niet en in m'n eentje reed ik de camper de openbare weg op waar ik op hem wachtte.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen