Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Ik ben een meid van 23 uit Groningen, en ik ga jullie een ongelofelijk verhaal vertellen; maar ik wil wel graag anoniem blijven want dat vind ik geil!! Ik ging laatst stappen met een paar vriendinnen. We hebben eerst flink ingedronken bij mij thuis, daarna zijn we met de fiets de stad in gegaan. We begonnen de kroegentocht bij café ‘Naar boven’. We hadden dikke lol en de alcohol vloeide rijk. Na een tijdje hadden we het hier wel gezien dus stapten we weer op de fiets om naar het volgende café te gaan. Volgende stop, café ‘de Prof’. We kwamen al een beetje losser en hadden een leuk gesprek met een paar jongens, we hadden het over de gekste plaats waar je het wel eens gedaan had. Mijn vriendin Hester vertelde in geuren en kleuren hoe zij eens een dubbele penetratie had gedaan tijdens een vakantie in Spanje!! Ik kon mijn oren niet geloven! Ze is mijn beste vriendin en ik heb dit nog nooit gehoord!

 

De jongens keken haar vol ontzag aan, en ik wist wel precies waar ze aan dachten. Een van de jongens, Edwin, vertelde dat hij het een keer met zijn vriendin in de Duinen aan zee had gedaan! Dat leek mij ook nog wel een keer wat. “Nou, vertel jij jou gekste plek eens”, vroeg Robin mij. “Eh”, ik voelde dat ik een beetje rood werd, “ik heb geen gekke plek, alleen in bed”, zei ik. “Hmm wat saai”, zei Robin, “maar goed, wat nog nooit gebeurd is kan nog komen natuurlijk he”. “Daar ga ik vanuit”, bracht ik uit. We begonnen gelukkig over een ander onderwerp en we schaterden het al snel weer uit van het lachen. “Zeg, ik heb het hier wel een beetje gezien”, zei Lotte. “Wat zeggen jullie dr van om naar “The Palace” te gaan?” Dat vond de rest wel een goed idee, dus we pakten onze jassen en liepen naar buiten naar onze fietsen. Onderweg naar “The Palace” fietste ik naast Robin, en ik voelde dat het goed klikte, hij was erg knap en heel lief voor me. Eenmaal in “The Palace” was er geen houden meer aan, we namen shot na shot en ik voelde hoe ik wankelde op mijn voeten. Ik danste veel met Robin, en hij deed goed zijn best, dus kuste ik hem. Hij was een goede kusser, en ik danste tegen hem aan. Ik voelde hoe er iets inzetten groeide in zijn broek, en ik voelde dat ik er wel nieuwsgierig naar was, “misschien ooit”,dacht ik. Nou, dat ooit kwam eerder dan ik had gedacht. Ik was nogal dronken, en Robin bood me aan me naar huis te brengen. Dit is het moment waar ik op gewacht had! Onderweg naar huis kwamen we door het grote park met de siervijver in de Oosterparkwijk. Terwijl we er door heen fietsten voelde ik dat het nu of nooit was.

Ik sprong van mijn fiets af, maar het was de bedoeling dat ik op mijn voeten neerkwam, en zijn broek los trok. Ik was even vergeten dat ik al aardig wat alcohol achter de kiezen had, dus ik ging vol onderuit! Ik stond haastig op en Robin keek achterom en vroeg: “wat ga jij doen”? “Kom hier,” zei ik, en ik liep op hem af en kuste hem hevig. Hij leek even verward, maar liet alles toe. Toen liet ik me op mijn knieën vallen en trok zijn riem los, terwijl ik hem aan bleef kijken en met mijn tong langs mijn lippen ging. Ik trok zijn riem en broek los en schrok haast toen ik deze omlaag deed. “Jeetje Robin, jij bent echt groot geschapen!” stamelde ik. Geen wonder dat ik wat voelde op de dansvloer! Ik nam zijn piemel in mijn hand en begon hem af te trekken. Hij werd meteen zo hard als een plank en ik ging met mijn tong over de rand van zijn eikel. “Aah, ja zo ja, aah, lik mijn ballen!” Dus ik likte zijn ballen, die hij zo te zien net geschoren had. Toen nam ik zijn piemel helemaal in mijn mond en liet hem zo diep in mijn keel glijden als hij maar kon. “Ooh, ja! Jij bent echt geweldig!” En ik voelde hoe hij bijna aan zijn hoogtpunt kwam. De gedacht aan een lekkere lading sperma in mijn mond gaf me nog meer motivatie. “Wacht even, nog niet,” zei Robin en hij trok zijn stijve lul uit mijn mondje. “Ga eens staan?” En ik gehoorzaamde hem. Hij bekeek me van alle kanten en voelde bij mijn kont en kutje terwijl ik mijn broek nog aan had. Hij kuste me en besloot toen mijn broek uit te trekken. Terwijl hij mijn broek los trok wist ik zijn piemel weer in de hand te krijgen en ik trok hem af. Hij ging op zijn knieën zitten en likte me tussen mijn schaamlippen. Ik voelde hoe hij speels met een vinger bij mijn anus kriebelde. Ooh wat is dat lekker zeg, dat was echt een tijd geleden voor mij. Hij had mijn klit gevonden met zijn tong en likte deze alsof zijn leven er vanaf hing. Hij wisselde af met likken en vingeren en ik vind het allebei heerlijk!. Opeens werd ik erg geil van binnen en ik had zin om hem te bereiden. Ik stelde het voor en hij ging in gras liggen, dat nat was van de dauw.

Het was ondertussen half zes en het begon licht te worden, we moesten dus opschieten! Ik klom boven op hem en begeleidde zijn keiharde piemel naar mijn natte kutje. Hij ging er soepel in doordat er genoeg kutvochten in het spel waren en het duurde niet lang of we hadden een lekker ritme te pakken. Steeds sneller, steeds sneller. Hij had mijn T-shirt en BH ondertussen ook uitgetrokken en we gingen nu te keer als beesten. Onze kreetjes galmden door het verlaten park, maar dat vonden we juist geil, stel je voor dat we betrapt worden! Toen we midden in onze neuksessie waren voelde ik even aan zijn ballen en ik besefte ineens dat hij zijn hard lul in me pompte. “Ben je er klaar voor schat?” vroeg hij. “Ja, ik ben er bijna”, zei ik. Hij neukte me nog iets sneller en toen zei hij dat hij ging komen. Schokkend kwam hij in me klaar en ik voelde dat hij zijn warme sperma in mij had gespoten. Hij ging nog even door en ik voelde dat ik ook ging komen. Met een paar hoge gilletjes kwam ik heerlijk klaar!! Hij haalde voorzichtig zijn piemel uit me en ik likte hem schoon, terwijl ik met twee vingers even in mijn kutje ging voelen of ik wat sperma te pakken kon krijgen. Ik likte zijn sperma van zijn piemel en van mij vingers.

Toen stond ik op en ik zag hoe de rest van zijn sperma in een mooi straaltje uit mijn kutje droop. Ik keek op en zag een man aan de andere kant van het park staan kijken. Hij was zijn hond aan het uitlaten en stond stofstijf stil. Hij keek naar mij en toen bedacht ik me ineens dat we allebei poedelnaakt waren en dat we net een lekkere sexpartij hebben gehad in het park! We waren zo in mekaar opgegaan dat we het een beetje vergeten waren (maar de alcohol speelt ook wel parten). Ik had door dat we gesnapt waren en vond het wel geil, maar wou toch zo snel mogelijk weg, dus ik vertelde Robin dat die man zit te kijken en toen kleden we ons razendsnel aan. We sprongen op de fiets en raceten weg. “Kan ik dit plek nu als mijn gekste plek vertellen de volgende keer? zei ik glimlachend. “Zonder meer”, lachte Robin.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen