Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor mijn verhaal moeten we terug naar verleden jaar. Danny was toen net zestien jaar geworden. Hij is de enige zoon van Rite, mijn best vriendin, die vijf jaar geleden gescheiden is. Rita en ik zijn min of meer samen opgegroeid en hebben nooit geheimen voor elkaar gehad, ook niet toen we als meisjes de sexueliteit ontdekten.
We zijn in dat opzicht trouwens heel bevrijd.
Danny is een stevige jongen voor zijn leeftijd. Kastanjebruin haar, blauwe ogen. Een mooi kereltje. Jammer genoeg had hij tot voor kort een groot gebrek: hij was verwaand.
Rita hield mij trouw op de hoogte van de ontwikkelingen van haar lieveling.
Op een dag belde ze me op om me te vertellen dat ze haar zoon betrapt had op masturberen en bovendien al meer dan eens spermavlekken op zijn lakens had gevonden. "Hij wordt een man", zei ze. "Ik wil dat je iets voor me doet, Emma. "Ik wil
dat jij hem inwijdt."
Ik beloofde dat ik het zou doen. Ik ben niet getrouwd en heb geen vaste vriend, alleen minnaars die even snel verdwijnen als ze zijn gekomen. 
Ervaring genoeg, maar een soort van man had ik nog niet gehad: een maagd.
Danny was dus als het ware een geschenk uit de hemel!
Twee dagen lager, toen Danny naar de tennisles moest, vertelde Rita hem zoals afgesproken dat zij weg moest en hem niet naar de club kon rijden, maar dat ik zou inspringen. Ik had mijn plannetje al keurig uitgestippeld.
"We drinken nog iets in de bar en dan gaan we naar huis", zei ik, toen de les voorbij was. "Maar ik heb nog niet gedoucht!"
"Dan kun je bij mij thuis wel doen. Ik wil geen tijd verliezen, ik verwacht een belangrijk telefoontje."
Toen we in mijn flat waren, stuurde ik hem naar de badkamer om te douchen.
"Intussen trek ik iets comfortabelers aan en zorg ik voor een hapje."
Danny ging gehoorzaam naar de badkamer. Hij kon de deur niet op slot doen, want voor ik vertrok had ik de sleutel weggenomen.. .Ik haastte mij naar mijn kamer, kleedde mij helemaal uit en deed een ruim T-shirt aan. Toen stopte ik
een paar handdoeken onder mijn arm en liep ik heel nonchalant de badkamer binnen.
"Oh, Danny, ik was de handdoeken helemaal vergeten."
De arme jongen, die in de badkuip onder de douche stond, schrok zich rot en werd vuurrood. Hij wist niet wat hij moest doen!
Ik bekeek hem aandachtig. Een mooie knaap, goed ontwikkeld en gespierd, aantrekkelijk gebruind. Hij had flink ontwikkelde ballen, maar zijn pik was aan de kleine kant en had een onschuldig rose kleurtje.
"Ben je klaar?" vroeg ik.
"Ja, ja..."
"Wacht dan even, ik zal je afdrogen."
Terwijl hij in het bad bleef staan, sloeg ik een badlaken om hem heen en begon ik hem krachtig droog te wrijven. Na een poosje daalde mijn hand naar het cruciale punt. Ik gaf hem een stevig kneepje en begon hem toen doorheen de handdoek te liefkozen, terwijl hij genietend zijn ogen sloot... en langzaam maar zeker een stijve kreeg.
Toen ik de handdoek wegtrok, stond zijn pik trots overeind. Danny klauterde uit het bad.
"Ik heb deze zomer een vriendinnetjes gehad die het beter deden", zei hij brutaal.
"Oh ja? En wat hebben die dan precies gedaan, schatje?"
Ik knielde voor hem en schoof zijn voorhuid naar omlaag, waarna ik hem begon te pijpen. Met mijn linkerhand kneedde ik zijn ballen, met de rechter speelde ik met zijn haartjes. Danny kermde van genot, terwijl ik mijn poesje natter voelde worden. Toen ik merkte dat hij heel dicht bij het orgasme was, loste ik mijn greep, ging ik liggen en trok ik hem op mij neer. Ik leidde zijn pik naar mijn poesje toe. Hij begon instinktief te stoten. Ongeveer dertig seconden lang hield hij dat vol, toen verstijfde hij en kwam hij klaar...
Daarna kroop hij van me af en bleef hij verslagen op de vloer zitten. Hij schaamde zich, de arme knul! Je had er bijna medelijden mee gekregen! Ik stelde hem gerust en zei dat hij het eigenlijk nog niet zo slecht had gedaan.
Toen antwoordde hij dat hij het heerlijk had gevonden en dat hij blij was dat een volwassen vrouw hem had ontmaagd. En hij verontschuldigde zich voor wat hij eerst gezegd had.
Die avond gaf ik Rita haar zoon terug: opdracht vervuld. En sinds die dag is Danny's karakter ingrijpend veranderd (en heb ik nog een keer of vijf met hem gevrijd)!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen