Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tot mijn huwelijk ging mijn moeder steeds met mij mee naar de gynaecoloog. Ze was heel streng en wachtte in de wachtkamer terwijl dokter M. me mij deed uitkleden. Op zekere dag wierp hij mij een goedkeurende blik toe en zei: "Je bent heel mooi, Nicole. Echt al een jonge vrouw. Masturbeer je?"
Terwijl hij sprak, streelde hij mij tussen mijn dijen. Mijn poesje ging open en werd nat onder zijn vingers. Ik dacht aan mijn moeder, aan mijn vader, aan de pakken billekoek die ik had gekregen omdat er een vlek in mijn slipje was
of omdat ik me had aangeraakt in mijn bed.  
Dat maakte mij bang en ik antwoordde: "Nee, dokter. Ik ben heel braaf."
Hij lachte en bracht me naar de onderzoekstafel. Ik strekte me erop uit en spreidde mijn dijen nadat ik mijn voeten in de beugels had gestoken.
Dokter M. Bepotelde mijn rode poesje dat sterk rook.
"Je zou vaginale douches moeten gebruiken, Nicole", zei hij. "Vertel eens, heb je de liefde al bedreven?"
Ik zweeg. Mijn poesje opende zich als een portemonnaie onder zijn vingers. Mijn clitoris richtte zich op, een heuse mini-pik! M. stak zijn hand tussen mijn kleverige lellen.
"Je bent geen maagd meer!" riep hij met opgewonden stem uit. "Wie heeft je ontmaagd en wanneer?"
Beschaamd antwoordde ik dat een vriendje verleden jaar mijn bloempje had geplukt. Daarna trok M. een rubberen handschoen aan en raakte mij anaal aan. Zijn vingers zaten in mij alsof het antennes waren. Hij masturbeerde mijn klitje, kneep in mijn schaamlippen, kortom, hij bedreef bijna de liefde met mij. Ik vond zijn gehandschoende hand in mij lekker. Ik kronkelde als een echte slet.
M. zei: "Weet je, ik zou alles aan je moeder kunnen vertellen. Tenzij je je vriendelijk en onderdanig gedraagt. Wil je dat?"
Ik knikte. Toen smeerde hij mijn aars met vaseline in. Zijn vinger drong in mij en ik voelde dat hij heel diep in mijn aars op verkenning uitging. Ik kronkelde en hijgde. Die anale aanraking was goddelijk. Veel lekkerder dan al mijn gemasturbeer onder de lakens. Dokter M. gebruikte eerst twee en vervolgens drie vingers om mijn aars te verkennen. Hij neukte mij letterlijk in mijn kont.  

Vervolgens had ik recht op een volledig onderzoek van mijn vagina. Hij concludeerde dat ik gemaakt was om te neuken en kleedde zich uit. Een grote, dikke, behaarde lul kwam tevoorschijn uit zijn onderbroek. Hij bracht hem tussen mijn dijen terwijl hij me bleef masturberen.
Ik zei: "Vooruit, dokter, neuk me! Laat me klaarkomen!"
Met één stoot drong hij diep in mij. Zijn pik neukte me wild, maar ik wilde nog steeds meer. Ik nam zijn kloten met mijn vingers vast en begon die te kneden totdat hij al zijn spieren spande en zijn ballenvrachtje in mijn krampende poesje spoot. Het was zo lekker dat ik het uitschreeuwde, maar ik kwam net niet klaar. Ik durfde eigenlijk niet klaar te komen.
Toen hij even later weer een beetje op adem gekomen was, boog M. zich over mijn verwijde poesje en duwde zijn lippen tegen mijn kleverige vlees. Hij likte mij, zoog aan mijn klitje, liet zijn tong rondjes in mijn schede draaien totdat ik klaarkwam.  
Daarna kwam hij languit op mij liggen. Hij zweette, maar hij kreeg alweer een stijve en zei: "Sletje dat je bent. Ik ga je in je kont neuken, wacht maar!"
Terwijl zijn lippen vol kutjessap en sperma mij op de mond en op mijn tepels kusten, drong zijn natte pik tussen mijn billen. Hij had er verstand van. Zijn dikke eikel gleed als een liefdeszetpil in mijn aars die verwijd was, want ik lag met mijn voeten in de beugels. M. forceerde de doorgang, deed mij bijna huilen.  
Zijn dikke vleesmatrak drong in mijn aars en hij sodemieterde mij als een hoer.
Zo, dat wilde ik jullie vertellen.
Hij kwam na een paar minuten klaar en ik zal nooit zijn lauwe ontlasting in mijn kont vergeten, noch zijn lippen vol liefdessappen op mijn mond. Daarna heb ik mij gewassen aan de lavabo. Hij was het die mijn poesje en kontje inzeepte, afspoelde en afdroogde. Hij hielp me zelfs bij het aankleden.
Ik voegde mij weer bij mijn moeder alsof er niets gebeurd was.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen