Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn vrouw en ik zijn van Italiaanse afkomst. We zijn vier jaar getrouwd. Ik ben zesentwintig, mijn vrouw is twee jaar jonger. Drie weken geleden hebben we een buitengewoon, een onvergetelijk avontuur meegemaakt...
Het begon allemaal toen mijn vrouw en ik in een restaurantje lunchten en daar in gesprek geraakten met het stel aan het belendende tafeltje, twee veertigers, Nederlanders die en weekendje in Brussel op vakantie waren. We konden het meteen goed opschieten want ze hadden dezelfde interesse als mijn vrouw: opera en klassieke muziek.


De man, Henk, was een knappe vent. Maartje, zijn vrouw, was geen schoonheid maar had een heel prettig figuur en vooral - dat vond ik haar sterkste punt - prachtig blond haar. Ik werd gefascineerd door haar brede heupen en volle billen, want ze had helemaal het lichaam van een rijpe vrouw, een moeder.
Toen ik bovendien de blonde haartjes op haar onderarmen zag, dacht ik aan blonde oksels en een blond poesje en werd ik nog veel geiler dan ik al was.
Kan ik er wat aan doen dat ik altijd een zwak gehad heb voor blondjes?
Bij de koffie stelden onze nieuwe vrienden voor dat wij hen 's avonds zouden vergezellen naar een opvoering in de Munt. Zij hadden kaartjes, maar de zaal bleek uitverkocht te zijn. Toen Maartje zag hoe teleurgesteld mijn vrouw was, stelde ze voor dat ze met haar van plaats zou ruilen. Uit beleefdheid nodigde ik haar dan maar uit voor een film.

's Avonds ontmoetten we elkaar in een ander restaurant. Na het eten verdween Henk met mijn vrouw, terwijl ik met de zijne achterbleef. In plaats van naar de bioskoop te gaan, besloten we echter dat we meer zin hadden om te dansen.
Mijn verwachtingen waren hoog gespannen... en zouden niet teleurgesteld worden!
Al bij de eerste dans hield ik haar stevig vast. Ze rook lekker naar parfum en vrouw, en toen ik mijn harde pik tegen haar buik drukte, protesteerde ze niet - integendeel; ze keek mij met een fijn lachje aan. Toen wou ze weten of ik niet jaloers was omdat mijn vrouw er met haar man vandoor was. Ik antwoordde dat ik niet jaloers aangelegd was.
"En jij?" vroeg ik. "Heb jij er last van?"
Na en korte aarzeling fluisterde ze in mijn oor dat ze graag bij me was, want dat ze me aantrekkelijk vond. Intussen had ik natuurlijk al een erektie, zo stijf dat zij het ook moest voelen. Ik verlangde naar haar, jawel, ik wou zien hoe ze mijn lul pijpte, ik wou haar in haar blootje hebben, ik wou haar blonde poesje proeven...

Toen ik voorstelde dat ze zou meegaan naar onze flat, knikte ze meteen. Ze reageerde enthousiast toen ik haar kuste en haar, zachte billen streelde, die zo mals waren dat ik er bloedgeil van werd. Ze had kleine borsten maar heel dikke, stijve tepels.
Terwijl we ons uitkleedden, kon ik mijn blik niet losmaken van haar poesje: een dik, goed gevuld vachtje, in de driehoek van haar mooie, sexy dijen. Ik deed haar op de bank neerliggen, spreidde haar benen en befte haar genadeloos, met een tong die van haar poesje naar haar anus ging, en weer terug. Zij kermde harder en harder, tot ze opeens een fantastisch hard orgasme kreeg.

"Vlug, vlug. Pak me! Scheur me open met die grote lul van je!"
Zo gezegd zo gedaan! Ik kroop fluks op haar en duwde mijn pik met de nodige voorzichtigheid in haar kletsnatte poesje. Haar bekken volgden mijn stoten.
Haar mond hing open, ze snakte naar adem, en ik snoof haar sterke geur op en streelde haar borsten en haar vette tepels. Ik vond het fantastisch - en dat deed zij ook, want ze kwam even lekker klaar als ik.

Voor ik haar naar het hotel terugbracht, wou ik haar mooie blonde poesje nog een keer bewonderen. Ik befte haar weer gulzig, streelde haar billen en vingerde haar gat tot zij een laatste orgasme kreeg.
De volgende dag heb ik haar weer opgezocht. We hebben een hele middag gevrijd, terwijl mijn vrouw en haar man het Atomium en het museum van Tervuren bekeken.
Jammer dat het weekendje Brussel veel te vlug voorbij was...

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen