Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toegegeven, ik ben nou niet bepaald het type van de zogenaamde 'bevrijde' vrouw, geen feministe of zoiets. Ik reis echter door het land als vertegenwoordigster en dat werk heeft me wel geleerd om op mezelf te passen.
Dat moet ook wel, want in dit soort werk kom je allerlei soorten mensen tegen.
Op een van mijn reizen ontmoette ik Dick. Geloof me, het is niet mijn gewoonte om met iemand iets te doen en dat rond te vertellen, behalve dat ik het in min dagboek vermeld. Wat Dick echter met me deed was zo anders, dat ik van mening ben dat de lezers en lezeressen er misschien wel opgewonden van worden of er een idee van krijgen, vandaar dit 'onthullende' artikel.
Het was niet alsof we echt twee vreemden waren toen we elkaar ontmoetten, want Dick en ik hadden daarvoor al lange gesprekken gevoerd over de telefoon. Ik zag dat hij lang was en hij sprak op een manier die me de indruk gaf dat hij een fijne minnaar zou zijn.
Door de telefoon had ik hem gezegd dat ik een petite blondje was en ongehuwd. Op de dag van vertrek leek het me dan ook dat we samen een opwindende tijd tegemoet zouden gaan. Ik had hem overigens niet verteld dat het al meer dan drie weken geleden was dat ik een lekkere stijve lul in me had voelen dringen. Mijn reisgenoot Wim en ik arriveerden op zondag met ons nieuwe product en gingen direct naar ons hotel. Wim is trouwens een ontzettend goeie verkoper.
We hadden al vaker samen gereisd, maar het dichtst dat we bij seks kwamen was toen hij me vertelde hoeveel avontuurtjes hij op reis allemaal versierde.

Wim had trouwens een grote voorkeur voor heel grote tieten en mijn ronde appeltjes brachten hem dus niet bepaald het water in de mond. Had-ie maar geweten dat ik het meest sexy ondergoed aanhad dat ik had kunnen vinden.
Kanten behaatje, gordeltje en een broekje zonder kruis. Een man weer gewoon niet hoe sensueel het is om al die zijde en kant op je huis te voelen. Ik doe zulke dingen graag, want ik vond het fijn om me super-vrouwelijk te voelen. 
De volgende dag ontmoetten we Dick in een kantoor. Vanaf de minuut dat ik hem zag liet hij me aan mijn kutje denken. Hij was gebouwd als een sportman en hij had me als een klein meisje op kunnen tillen en gebruik van me kunnen maken als hij dat gewild had. Toch lag er iets zacht en teder in zijn blik en ik vroeg me af of ik niet de agressieve rol zou moeten spelen als ik wilde dat er iets tussen ons zou gebeuren.
Het valt echter niet mee om over dat soort dingen te dromen en tegelijkertijd zaken te doen en we moeten nu eenmaal werken. We gingen naar een zaak om nog te lunchen. Wim bleef maar van de tafel weglopen om telefoongesprekken te voeren en dat gaf mij de kans over wat anders dan zaken te praten en me aan Dick te wijden. Wim zei dat hij weg moest en vroeg of Dick mij terug naar het hotel kon rijden. Intussen begon ik goed geil op Dick te worden. Hij had heel mooie, heel krachtige handen; toch was hij gereserveerd en sprak zacht. Als hij me daar in dat restaurant echter had gegrepen, had ik simpel mijn ogen  dicht gedaan en me over gegeven.

Die tederheid van Dick intrigeerde me. Het was op een aantrekkelijke wijze in contrast met zijn macho lichaam, zijn baard en die brede schouders. Terwijl we wijn dronken begon ik me echter bezorgd af te vragen of hij wel agressief genoeg zou zijn om mijn masker van de 'keurige' zakenvrouw af te rukken.
Ik hoopte van wel, want mijn kut tintelde al van opwinding. Tegen de tijd dat hij voorstelde om weg te gaan zat ik dan ook bijna te kronkelen in mijn stoel.
Onder het rijden bleef ik hem gadeslaan. Ik zag dat zijn lul een erg fraaie bobbel in zijn broek maakte. Mijn angst was zelfs dat hij eventueel te groot zou zijn voor mijn 'kleine meisjes trutje'. Zoals ik al zei ben ik klein van stuk en sinds mijn veertiende jaar is mijn lichaam niet veel meer veranderd.
Zo geil als ik echter was, had hij desnoods een paardelul mogen hebben en ik weet zeker dat mijn eenzame kutje iedere centimeter opgeslurpt zou hebben.
Ik moedigde Dick in die richting aan door hem mijn benen te showen. Dat leek te werken, want hij stelde voor om in zijn flat wat te drinken. Ik stemde toe en hij vrolijkte zichtbaar op en het duurde niet lang of we stopten voor een fraai appartementsgebouw, gelukkig dus niet zo'n moderne torenflat. Zijn huis was niet bepaald een vrijgezellen-woning. Hij schonk wat te drinken in en voerde me door de kamers. Overal bevonden zich boeken en schilderijen en in de slaapkamer stond een prachtig, groot bed met een blauwe satijnen sprei erover.
De stereo-installatie stond ernaast en ik kon de uitdaging niet weerstaan.

Terwijl hij wat CD's uitzocht strekte ik me uit op dat satijn en bewoog me als een kat die net wakker werd. Ik wilde al mijn kleren uittrekken en dat satijn over mijn huid voelen glijden. Satijn geeft zo'n sensationeel gevoel! Ik wilde weer eens goed geneukt worden en ik moest gewoon iets doen om Dick zover te brengen dat hij die houding van die fijne, nette vent liet varen. Ik maakte mijn zijden bloes open hem hem een blik te gunnen op mijn nieuwe doorkijkbeha.
Daarna schopte ik mijn hoog gehakte schoenen uit.
Tot mijn verbazing zei Dick dat ik op moest houden. Ik vroeg me af of hij een flikker was en ik slaakte een zucht van verlichting toen hij me zelf uit begon te kleden. Hij trok echter alleen mijn bloes en rok uit en ik moest mijn hoge hakken weer aantrekken van hem. Hij zat bij me op bed en kreeg een serieuze uitdrukking op zijn gezicht. Hij zei dat we maar een ding misten om mijn 'kostuum' compleet te maken.

Hij greep onder het bed en kwam tevoorschijn met een handvol leren riemen.
Voor ik begreep wat er eigenlijk gebeurde had hij die leren dingen om mijn enkels geslagen en trok ze strak aan. Ze waren gevoerd met bont. Eigenlijk was het wel een sexy gevoel.
Ik begon echter wel te denken dat die knaap een of andere idioot was. Zijn stem was overgegaan in een soort hypnotiserend gedreun. Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken, dat alles oké zou zijn. Ik voelde een vreemde mengeling van angst en geiligheid in me. Ik was net zo heet als hulpeloos toen hij ook leren riemen om mijn polsen deed. Daarna bond hij mijn polsen aan mijn enkels en daardoor moest ik mijn knieën gebogen houden en mijn benen wijd open, net als wanneer je je bukt om iets op te rapen, alleen bevond ik me op mijn rug. hij ging weer op bed zitten en bekeek met welgevallen zijn handwerk.
Ik was vastgebonden en hulpeloos. Eerst had ik me er zorgen over gemaakt dat hij te mak zou zijn, nu was ik bang dat hij me pijn zou doen. De bult in zijn broek was echter opgezwollen en mijn kut verlangde er meer dan ooit naar zijn lul diep binnen te voelen dringen.

Dick was echter iets anders van plan. Hij haalde een grote kunstpik tevoorschijn en dat boezemde me echt angst in. Ik smeekte hem om me gewoon aan zijn lul te laten zuigen, maar hij zei niets.
Hij liet de kunstlul op het bed vallen en stopte een witte rubberen bal in mijn mond, voor ik kon gillen. Er zaten leren riempjes aan de bal die hij om mijn hoofd bond. Hij draaide me om, zodat ik met mijn gezicht omlaag kwam te liggen. Mijn knieën waren opgetrokken tot aan mijn tieten en mijn kontje stak in de lucht.
Dick zei dat ik me niet moest bewegen, hij stond op en ging op een stoel naast het bed zitten. Hij stak een sigaret op en deed niets anders dan naar me kijken.
Op de een of andere manier maakte dat me zo geil als wat. Mijn broekje was nat van het geil uit mijn kut toen hij eindelijk naar me toe kwam, de kunstlul oppakte en daar uitdagend mee over mijn buik en de binnenkant van mijn dijen begon te strijken. Hij rukte mijn broekje uit en liet dat ding door de spleet van mijn kut glijden om hem helemaal nat te maken. Daarna gebruikte hij de kunstpik om me helemaal onder te smeren met mijn eigen geil, onder mijn armen, over mijn rug, overal.
Ik dacht dat ik gek werd. Ik vermoedde dat ik al een keer klaar zou komen nog voor hij me zou neuken. Ik verlangde naar zijn lul. Ik voel me namelijk pas helemaal compleet als ik er een in me heb. Uiteindelijk drukte hij die kunstlul zo diep in me, dat ik dacht dat ik eraan zou stikken en daarna begon hij hem in en uit mijn kut te pompen.

Ik kon het niet meer verdragen. Ik was half in tranen van angst en tevens overspoeld door wellust. Ik explodeerde in een heftig orgasme, ik kreunde als in een delirium terwijl mijn kut van binnen samentrok en ontspande. Dick drukte snel zijn behaarde gezicht in mijn kruis en bewerkte me met zijn ervaren tong en hij likte vol begeerte als het sap uit mijn kut op, als een man die sterft van de dorst.
Hij zat al die tijd op zijn knieën naast het bed en hield zich aan mijn heupen vast. Nadat hij genoeg had van de melk uit mijn kut, draaide hij me op mijn zij en klom op het bed. Hij nam de bal uit mijn mond, maar ik had nu ook geen zin meer om te gillen.
Dick scheurde zijn broek open en zijn stijve, druipende lul sprong te voorschijn. Ik verlangde ernaar om hem in mijn mond te nemen, maar hij wreef er alleen maar mee over mijn gezicht en trok sporen over mijn neus en wangen en oogleden. Ik voelde me als pudding, geheel en al onderworpen aan hem. Ik had geen keus en moest hem wel laten doen wat hij wilde met me.
Op het laatst was het ook voor hem teveel. Hij trok mijn kont weer omhoog, ging naast het bed staan, greep mijn heupen en stootte zijn lange lul helemaal in mijn natte kut. Het leek wel een drilmachine.

Vastgebonden als ik was, kon ik niet reageren of me bewegen. Ik kon alleen maar op en neer stuiteren op de satijnen beddensprei terwijl Dick in me stootte.
En ik vond het heerlijk! Ik kwam op de heerlijkste manier van mijn leven klaar en toen hij in me klaarkwam leek het wel vuur dat hij uitbluste. Onze vermengde sappen dropen rijkelijk uit mijn kut langs de binnenkant van mijn dijen. Hij ving wat van het glinsterende, witte nat op in zijn hand en smeerde het over mijn gezicht, mijn nek, tieten, billen. Van pure uitputting vielen we daarna op het bed. Dick zei helemaal niets en ik kon niets zeggen. De ervaring was zo overweldigend geweest, dat ik er geen woorden voor had. Als ik op dat moment gestorven was, was ik uitgestapt nadat ik geneukt had op de fijnste manier van mijn leven.

Dick werd weer teder. Onder het fluisteren van een eindeloze stroom liefhebbende woordjes, maakte hij me weer los. We stapten samen in een heet bad en daarna wreef hij mijn hele lichaam in met baby-lotion en poeder. We dronken wijn en luisterden naar wat fijne muziek voor hij me wegbracht naar het hotel.
Ik weet eigenlijk niet of ik dit nog eens wil doen met iemand anders dan Dick.
Gewoonlijk hou ik ervan om tijdens seks actief te zijn, maar dit was een opwindende verandering. Ik praat er trouwens met anderen niet over, mijn kennissen zouden het simpelweg niet begrijpen. De nachten zijn in ons landje in deze tijd van het jaar nogal fris. Telkens als ik denk aan wat er toen in de flat van Dick gebeurde, begint mijn kutje weer te huiveren... maar niet omdat het zo koud is!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen