Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een paar jaar geleden woonden we in een flatgebouw en ik had een oogje op Cor, en van de mannen die boven ons woonden. Hij leek me een echte neuker en ik vroeg me vak af of hij werkelijk zo'n grote lul zou hebben als ik me inbeeldde. Ik had met mijn man Sjors al eerder met andere stellen aan partnerruil gedaan, maar ik het nog nooit met een man gedaan die nou eens een
echte grote lul had. Als Cor een zwembroekje aan had zat er een grote bobbel in!

Zelfs Sjors dacht dat Cor een grote lul moest hebben door de manier waarop zijn broeken hem pasten. We spraken er vaak over en stelden ons voor hoe Cor zijn vrouw Karin aan die grote paal ramde. Naarmate de zomer vorderde vroeg ik me steeds vaker af hoe zo'n abnormaal grote lul er in werkelijkheid uit zou zien.
Ik ben erg nieuwsgierig en ik bleef maar aan die lul van Cor denken. Op een dag kreeg ik eindelijk de kans om te zien of mijn vermoedens juist waren.
Cor was zo'n doe-het-zelf figuur en in de kelder had hij een werkplaats ingericht. Ik stond beneden te wassen toen hij de trap af kwam. Ik wist dat hij begerig naar vrouwen keek en ik had allang begrepen dat hij ook in mij geïnteresseerd was en daarom dacht ik dat ik geen moeite zou hebben om de waarheid rond zijn lul uit te vinden.

Daar kreeg ik gelijk in. Ik deed net alsof ik geïnteresseerd was in zijn hobby en stapte de werkplaats binnen. In die kleine ruimte drukte ik me bij het passeren nauw tegen hem aan en al snel hadden we elkaar omstrengeld en gaven elkaar een hete tongzoen. Ik greep omlaag naar zijn kruis en voelde zijn monsterlijk grote lul tegen zijn broek duwen. Ik maakte zijn rits open en trok zijn lul uit zijn broek. Het was echt een vlezig monster, 25 centimeter lang en zo dik dat ik mijn hand er niet om kon sluiten. Ik nam hem dan ook in allebei mijn handen en kneep erin. Ik keek er een poosje geboeid naar, maar zodra mijn nieuwsgierigheid verdrongen werd door geil verlangen, knielde ik.

Eerst kuste en likte ik alleen het uiteinde maar en hoe meer ik likte en keek des te geiler werd ik. uiteindelijk begon ik hem in mijn mond te nemen en mijn kaken rekten zich om hem op te nemen. Hoewel ik door de dikte maar een paar centimeters van zijn paal in mijn mond kon nemen, kon ik mijn ogen niet van de rest aflaten. Ik kon niet geloven dat ik zoiets groots in mijn mond had.
Het duurde niet lang of hij begon klaar te komen en ik wilde iedere druppel die hij in mijn mond spoot inslikken of opzuigen, maar hij spoot zoveel dat ik het niet allemaal in mijn mond kon houden. Het geil stroomde over mijn lippen en droop van mijn kin terwijl hij alsmaar bleef spuiten en spuiten. Mijn strakke broek wreef over mijn kut en ik was zo geil dat het spuiten van hem mij ook liet klaarkomen. Het was echt fantastisch. Nadat ik de was gedaan had en weer boven was, vertelde ik Sjors dat ik Cor gepijpt had en dat hij inderdaad zo'n enorme lul had.

Dat maakte Sjors zo heet dat ik hem ook klaar moest pijpen.
De lul van Sjors voelde nu klein aan in mijn mond hoewel ik zijn 16 centimeter helemaal in mijn mond kon nemen. Zijn pik is echter niet te vergelijken met die paal van Cor. Ik had Sjors dan wel zowat in mijn keel en mijn geslurp bracht hem al snel naar een hoogtepunt. Hij spoot en ik dronk al zijn geil op.
Ik hield zijn pik in mijn mond en draaide me boven hem zodat hij mijn kut kon likken. Zodra zijn tong mijn kittelaar raakte, begin ik al klaar te komen.
Om zo in minder dan een uur twee keer klaar te komen en twee ladingen geil in te slikken, was een nieuwe ervaring voor me en ik genoot er werkelijk van.
Nadat we klaar waren zei Sjors dat hij het fijn zou vinden als ik Cor uitnodigde en hem zou pijpen terwijl hij toekeek. Dat zou zeker een nieuwe variant in ons seksleven zijn, want ook als we aan partnerruil deden kon ik me niet door een andere man laten naaien voor de ogen van mijn man. Het denken aan en het praten over de ervaringen van die dag deden me van gedachten
veranderen en ik stemde erin toe. In feite wond het idee me op om voor de ogen van Sjors aan die gigantische lul van Cor te zuigen.

Ik ontdekte op welke tijden de vrouw van Cor naar haar werk ging zodat ik wist wanneer hij alleen boven was. Ik trok een simpele jurk aan, zonder iets eronder, maakte mijn gezicht op en ging naar de flat van Cor. Hij opende de deur en ik vroeg hem of hij me met iets in de flat wilde helpen, omdat hij zo handig was. Ik zei hem dat Sjors naar zijn werk was en dat ik het echt zou waarderen als hij het deed.
Cor volgde me omlaag naar de flat. Zodra we binnen waren liet ik mijn hand over zijn kruis glijden. Hij zei dat hij nogal nerveus was, maar ik verzekerde hem dat Sjors nog zeker een uur weg zou blijven. Bij die woorden ging ik de slaapkamer in en vroeg hem mij te volgen.

In onze slaapkamer staat een enorme Franse kast en door het hout een beetje te verschuiven kon Sjors vanuit de donkere kast kijken zonder zelf gezien te worden. We hadden dat van te voren al uitgeprobeerd om geen fouten te maken.
Cor kwam de slaapkamer in en zei dat hij nog steeds een beetje zenuwachtig was. Ik knoopte mijn jurk los en liet die van me af glijden. Bij het zien van mijn naakte lichaam, begon Cor als een razende zijn kleren uit te trekken.
Zijn lul sprong halfstijf uit zijn onderbroekje. Zijn ballen hingen daar als grote stuiters. Ik begon echt heet te worden en ik voelde het geil uit mijn kutje druipen. Cor ging op het bed zitten en ik knielde tussen zijn benen.
De gedachte aan dit alles deed me heftig naar zijn lul verlangen. Deze keer was ik vastbesloten om meer van die grote lul in mijn mond te krijgen. Ik wist trouwens dat Sjors dit alles gade sloeg en ik wilde dus echt een goede show geven.

Ik sloot beide handen om de lul van Cor en begon die te strelen terwijl ik er meer en meer van in mijn mond probeerde te stoppen. Ik kon nog altijd niet meer dan een paar centimeter binnen krijgen, maar ik kon er nu goed aan zuigen, temeer omdat ik wist dat Sjors zag hoe mijn wijd geopende mond zijn best deed om zoveel mogelijk lul op te nemen. Ik knabbelde en zoog vol 
overgave aan tot Cor zijn hengstelading geil in mijn mond begon te spuiten.
Weer kon ik alles niet inslikken en droop het sperma van mijn lippen en kin.
Cor trok zijn lul uit mijn mond. Hij ging tussen mijn benen op de vloer zitten en begon begerig mijn kutje te likken. Hij trok met zijn handen de lippen wijd van elkaar en likte door de hele spleet op en neer. Ik wist dat Sjors zich ongetwijfeld stond af te trekken en terwijl Cor doorging met likken stelde ik me voor hoe Sjors zijn geil over zijn hand spoot en ik begon wild klaar te komen.

Cor likte al mijn nat op en bleef likken tot hij weer een stijve had. Ik was alweer een keer klaargekomen op zijn tong toen Cor me achterover op het bed duwde, over me heen kwam en zijn stijve lul tegen mijn kut duwde. Hij duwde die reusachtig dikke lul langzaam in me en ik begon luid te kreunen, wetende dat Sjors me kon horen. Die enorme lul van Cor duwde mijn kut uit elkaar tot ik dacht dat ik in zou scheuren. Hoewel hij in het begin langzaam deed, begon hij met volle kracht in me te stoten zodra hij helemaal in me zat.
Cor neukte me op die manier hard gedurende ongeveer een kwartier. Na een kort poosje deed het al geen pijn meer en was mijn kut gewend aan die enorme lul.
Ik kwam nu zo vaak klaar dat ik alleen nog maar kon steunen en mijn heupen optillen telkens als Cor in me stootte zodat hij tot op de bodem van mijn kut kon rammen. Ik heb nog nooit van mijn leven zo heerlijk geneukt.
Nadat hij klaar gekomen was en diep in mijn buik mijn baarmoeder verdronken had in een lading sperma kleedde Cor zich snel aan en vertrok. Ik lag daar gewoon uitgeput op bed, maar Sjors kwam de kast uit, knielde over mijn borst en hield zijn pik die alweer stijf was, was ik nu bereid om van alles te doen.
Ik begon aan de lul van Sjors te likken. Nog voor hij wilde gaan spuiten, was ik alweer in de stemming en toen hij uiteindelijk spoot, likte ik al zijn geil op. Daarna lagen we zalig op bed en spraken over hetgeen er gebeurd was en we
waren het erover eens dat we er werkelijk van genoten hadden.
Ons gesprek bracht ons er ongeveer een uur later toe om nog een nummertje te maken. Deze keer neukten we langzaam en teder met de lul van normale omvang van Sjors.

Cor en ik neukten daarna vaker op die manier met elkaar en telkens keek Sjors vanuit de kast toe. Ik beleefde zo de beste seks die ik ooit ervaren heb. Ik vond het geweldig als Cor mijn mond geheel en al vulde met zijn lul en zijn enorme hoeveelheden sperma in mijn keel spoot die ik alsmaar geheel en al in probeerde in te slikken. Als hij in mijn kutje drong was het in het begin steeds weer alsof ik in zou scheuren, zo rekte hij mijn neukgaatje uit met zijn gigantische lul, maar als we eenmaal aan het neuken waren, ging het prima en kwam ik steeds op zijn minst een keer klaar alvorens hij in me spoot.
Het geven van die sexshows aan Sjors wond me op.
Het feit dat hij toekeek zonder dat Cor dat wist, maakte me heet. Ik wist ook dat ik nog een keer geneukt zou worden of zou pijpen, zodra Cor weg zou zijn. Sinds die tijd heb ik zes verschillende mannen klaargepijpt, allemaal met behoorlijk grote lullen. Ik ontmoette hen gewoon op verschillende plaatsen of in café's en ik nam ze dan mee naar huis, waar Sjors toe kon kijken. Iedere keer was ik vol verwachting en opgewonden over hetgeen ik te zien zou krijgen als die lul bloot kwam. Zodra die paal uit de broek van zo'n man was, zat ik al op mijn knieën en slurpte hem op. Soms nam ik de lul van zo'n vent helemaal in mijn keel, zoals ik in de film Deep Throat gezien had. Af en toe kokhalsde ik dan bijna als ze hun geil begonnen te spuiten, maar vol liefde slikte ik het toch in!

Een van die mannen neukte me in mijn kont en dat was echt een wilde ervaring.
Dat had ik nog nooit eerder met iemand gedaan, zelf niet met Sjors, maar nadat ik hem gepijpt had en hij mijn kut had gelikt en ik klaar gekomen was, was ik voor alles in. Nadat we dan ook gewoon geneukt hadden, draaide hij me om en begon me van achteraf te neuken. Ik begon met geil te worden toen hij zijn lul terugtrok en ik de kop van zijn lul tegen mijn anus voelde. Ik trok terug, maar hij schoof mee en begon langzaam in mijn kontgaatje te dringen.
Ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Zijn grote, massieve lul droop van het geil uit mijn kut en dat maakte het hem gemakkelijk om in mijn kont te dringen.

Toch was de pijn en de ongewoonheid van de ervaring nog bijna te veel voor me. Om mijn gedachten af te leiden van de pijn greep hij me onder mijn buik en begon mijn kittelaar te vingeren terwijl hij met zijn grote lul begon te pompen. Zodoende verdween de pijn al snel en mijn kontgaatje wende al spoedig aan die lul die er in en uit gleed en uiteindelijk kwamen we allebei heerlijk klaar en voor het eerst spoot er een hele lading geil in mijn darmen. Het was voor mij een uiterst wilde spelervaring.
Het zien van dit alles had Sjors zo opgewonden dat ik het hem daarna wel toe moest staan om het ook op die manier bij me te doen. Eerst maakte hij zijn lul ook glibberig in mijn kut en ik vond daarna zijn kleinere pik heel erg lekker in mijn kontgaatje. Ik stopte mijn eigen vingers in mijn kut en ik voelde via de dunne afscheiding zijn stijve in mijn kont op en neer glijden. Het kostte me bepaald geen moeite om dus weer heerlijk klaar te komen en mijn nat droop over mijn vingers.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen