Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Als vertegenwoordiger zit ik vaak op de weg. Zo had ik op die dag ook weer een aantal afspraken in den lande. Ik besloot het mantelpakje  aan te trekken dat ik onlangs had gekocht. Zijden zwarte kousen met naad sierden mijn benen. Tja, als vertegenwoordster moet je natuurlijk wel een beetje gebruik maken van je vrouwelijke charmes!
Zoals wel vaker het geval is, droeg ik geen slipje. Het idee dat ik onder mijn keurige mantelpakje eigenlijk een vreselijk geil beest ben, deed mijn inmiddels gezwollen kut behoorlijk nat worden. Geen tijd meer om met mijn vibrator te spelen, bedacht ik mij spijtig. Een ondeugende grijns gleed plots over mijn gezicht: ik besloot 'm gewoon mee te nemen. Ik pakte mijn attach‚-koffer, wat monsters en stapte in de auto. Op de snelweg aangekomen, schoof ik mijn rokje wat omhoog. Door de aanblik van mijn jarretelgordel en mijn mooie geschoren kutje werd ik behoorlijk geil. Mijn ervaren vingers speelden met mijn grotje. Oh, wat was ik heet! Mijn rokje was inmiddels al behoorlijk opgekropen. Ik graaide de vibrator uit mijn koffer, zette hem aan en begon over mijn uitstekende klitje te wrijven. Wat zou ik nu graag een hete kloppende staaf in mijn mond voelen. Een opgezwollen eikel diep achter in mijn keel, neukvocht dat zich vermengt met speeksel. Hmmm, gek werd ik van die gedachte.

 

Snel bracht ik de 20 centimeter lange vibrator diep in mijn wijd openstaande roompotje. In en uit ging de staaf, glijdend en trillend langs mijn vuurrode knopje. Oh, god, ik ga komen, ik ga komen! hijgde ik. Alsof ik door een geile beer genaaid werd, schreeuwde ik: "Neuk me, sneller, dieper!" (In mijn opwinding daarbij niet beseffend dat ik inmiddels al 145 kilometer per uur reed). Plotsling ging er een politiebusje voor mij rijden en zag ik het stopsignaal oplichten. Vlug haalde ik de vibrator uit mijn gleuf, waarbij ik even diep moest kreunen. Doordat ik snel de parkeerplaats op moest, viel de vibrator voor mij op de grond, richting gaspedaal. Nog net kon ik remmen. Ik probeerde mijn speeltje te pakken, maar was niet snel genoeg. Een forse, donkergekleurde politieman stond al naast me. Hij opende de deur en keek me aan. "Zo, mevrouwtje..., u heeft zeker haast?" "Eh, uh, nou, eh, weet u...", stamelde ik. Maar ik had al geen uitleg meer nodig. Zijn ogen gleden al langs mijn wijd openstaande spleet, mijn hoog opgekropen rokje en de vibrator voor mij op de grond, dat zei hem allemaal wel genoeg. "Ah, zit dat zo, nou, nou, en dat dan nog wel achter het stuur. Stapt u maar uit en neem dat mee, dat ding daar op de grond." Met een hitsige blik wees hij naar de vibrator. Ik moest plaatsnemen achter in het politiebusje. Zijn collega, ook een donkerkleurige man, was ietwat verbaasd. "Kijk, hiermee was mevrouwtje aan het spelen", grinnikte hij tegen zijn collega en zwaaide de vibrator heen en weer. "We moeten haar eigenlijk bekeuren voor te hard rijden, ik heb echter een beter idee om het goed te maken. Eens kijken of je hier ook tegen opgewassen bent!" Een gigantische, bruinpaars gekleurde erektie sprong tevoorschijn, als een Jack-in-the-box. Ik slaakte een gilletje, want deze was veel en veel groter dan mijn twintig centimeter grote vibrator. "Nu krijg je pas een echte grote", lachte hij mij gemeen toe. Ruw spreidde hij mijn benen en ramde zijn oergrote paal tot diep achter in mijn kut. Ik kon geen woord uitbrengen, mijn adem stokte in mijn keel. Zijn collega klom over zijn stoel naar de achterbank toe en stopte zijn erektie in mijn mond. "Toe dan, zuig dan", beval hij mij. "Geil zijn achter het stuur, he? We zullen je leren." Ik werd als een waanzinnige geneukt. De weldra spuitende steenharde lullen beukten in en uit mijn mond en poes. Supergeile woorden vulden de auto. "Geil beest, we gaan je helemaal volpompen." Ondertussen sloegen ze mij af en toe met vlakke hand hard op de billen. Terwijl sperma uit mijn kut en mond sijpelde, kwam ik schokkend en kreunend klaar. Even later, toen ik weer wat bij mijn positieven was gekomen, vroeg ik: "Mijn boete is nu zeker wel betaald, neem ik aan?" Ze waren het ermee eens. Ik pakte mijn vibrator en stapte de auto uit. Ik hoorde ze nog naroepen: "Van ons mag je altijd te hard rijden!" Lachend en bevredigd stapte ik in mijn auto, op weg naar de klanten.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen