Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mijn 'vriend' laat mij dit verhaal schrijven, terwijl mijn billen nog rood en gloeiend aanvoelen van zijn pak slaag. Hij en ik spelen bij tijd en wijle een opwindend rollenspel, waarin hij de dominante partij voor zijn rekening neemt en ik de onderdanige. Hetgeen wij spelen, is een soft SM-gebeuren met als hoogtepunt 'spanking' - het krijgen van een onvervalst pak billekoek. Mijn vriend weet dat ik graag flirt en zorgt er door middel van straffen, strenge discipline en tucht voor dat mijn gedrag binnen de perken blijft. Ik op mijn beurt word hier weer heel geil van en geniet van alle straf die ik krijg. Op deze wijze weten wij steeds onze grenzen te verleggen. (U snapt het al, ons spel is een vicieuze cirkel geworden van flirten, straffen en hier zo'n kick van krijgen, dat het hele spelletje weer van voren af aan begint).
Onlangs togen mijn vriend en ik naar Amsterdam om weer eens wat plezier te maken. Zoals bijna altijd het geval is, was ik die avond weer heet en uitdagend. Mijn kleding had ik volkomen op een paar ondeugende uurtjes afgestemd. Helemaal in the mood for swinging Amsterdam trok ik mijn witte leren minirok aan met daaronder jarretels en witte netkousen.

Mijn bovenlichaam scheen verleidelijk door mijn transparante bloes heen. Het geheel completeerde ik met een paar dijhoge witte laarzen, die aan de achterkant met een paar vetertjes moesten worden aangetrokken.
Onderweg naar een van de bekendste House-discotheken, kon mijn vriend zijn handen al niet thuishouden. Mijn kut droop van geiligheid en opwinding door het strelen over mijn dijen. Voor een rood stoplicht gleed zijn hand in mijn bloes en trok hij al knedend aan een tepel, net zolang tot hij keihard naar voren priemde en hij eraan kon zuigen en sabbelen. Ik deed de stoel naar achteren, ging liggen en liet mijn borsten snel even heerlijk verwennen. De mensen in de auto naast ons keken vol verbazing naar wat er allemaal gebeurde. Wij lachten naar ze en reden zwaaiend en vol gas weg. Eenmaal in de discotheek kropen we lekker dicht tegen elkaar aan. Op de dansvloer drukte mijn vriendje zijn dikke pik tegen mijn venusheuvel aan en gleden zijn handen al strelend over mijn lichaam.
Zo stonden we ons uren op de dansvloer uit te leven. Het viel mij op dat er verscheidene mannen naar mij keken. Ik wist gewoon dat ze mijn hete kut wilden voelen, mij wilden naaien. Logisch toch? Terwijl mijn vriend op een gegeven moment naar het toilet liep. kwam er een man naar mij toe. Hij zei dat ik er prachtig uitzag. Ik voelde me gevleid, lachte breeduit naar hem en lonkte even met mijn ogen. De man werd wat  vrijpostiger en kwam naast me zitten. Hij vertelde ronduit dat ik hem
vreselijk opwond. Omdat ik nog steeds niet afwijzend reageerde, durfde hij het aan zijn vingers langs de boorden van mijn kousen te halen. Uit mijn ooghoeken zag ik de vuurspuwende blik van mijn vriend, die zich ondertussen aan de bar had gepositioneerd. Ik wist dat hij de hand van de man naast mij kon zien. Langzaam gleden diens vingers naar mijn geil druipende kutje. Ik spreidde traag mijn benen, terwijl ik de man naast mij vertelde dat ik helaas weg moest. Hij duwde mij terug. "Liefje, ik weet dat je geil bent. Ik wil je vingeren en klaarmaken", fluisterde hij.
Ik snakte naar adem toen ik zijn vinger door mijn spleet voelde glijden. Ik kreunde en sloot genietend mijn ogen. Toen ik even later weer keek, zag ik dat mijn vriend mij wenkte. Ik wist dat ik problemen zou krijgen als ik hem niet ogenblikkelijk gehoorzaamde. Ik verontschuldigde mij tegenover de onbekende man en liet hem heel zielig achter met in zijn broek een dikke, onbevredigde pik. Als een klein ondeugend meisje liep ik gedwee naar mijn vriendje toe. Hij keek mij verschrikkelijk boos aan en sleurde mij zowat de discotheek uit. Buiten gekomen was ik doodsbang, maar stiekem vroeg ik mij wel af wat voor straf hij voor mij in petto had.
"Stap in de auto, slet", snauwde hij tegen mij. Toen ik eenmaal zat en het portier had dichtgetrokken, greep hij mij bij mijn
haren beet en trok mijn hoofd naar zich toe.; "Jij vindt het lekker om te flirten, is het niet?"
Een stilte volgde.
"Is het niet?" Hij trok harder aan mijn haar. "Ja lieverd, het spijt me", jammerde ik.
Mijn handen streelden over zijn kruis. Oh, wat werd ik heet bij het voelen van zijn paal. Onderweg naar huis begon hij mij te plagen. "Denk maar niet dat het helpt als je over mijn pik wrijft. Zuig me maar eens lekker af, terwijl ik ga bedenken waarmee en hoe ik je kan straffen."
Ik haalde gedwee zijn piemel uit zijn broek en sabbelde er gehoorzaam aan. "Ja lekker, schatje, dat doe je goed. Als je mijn sperma doorslikt voor we thuis zijn, dan verminder ik je straf misschien wel. Mmmmm, lekker. Ja, neem hem heerlijk diep tussen je lippen." Hij moedigde mij verder aan en liet weten het zalig te vinden zoals mijn mond over de volle lengte van zijn stam gleed. "Jij houdt ervan een man te pijpen, een lul in je mond te hebben, nietwaar?" Ik kon alleen maar 'ja' kreunen.
Hij reed een parkeerterrein op. Terwijl hij mijn billen streelde, vormden mijn lippen een mooie ronde cirkel rond zijn mannelijkheid. Ik voelde aan het  kloppen van zijn piemel dat hij dichtbij een orgasme kwam. "Zuigen, stout meisje van me."
Zoals ik verwachtte, kwam hij vrij snel. Hij greep mijn kont beet en stak op  het moment dat hij zijn sperma in mijn mond pompte, een vinger diep bij mij naar binnen. Eenmaal thuis ontdeed ik mij snel van mijn bloes en rok. Mijn minnaar keek met een geil oog naar mijn leren laarzen, sexy kousen en jarretelgordel. "Jij bent een echte hoer. Je hebt straf verdiend", riep hij en hij stuurde me met een strenge blik naar de slaapkamer. Op het bed moest ik op mijn knieen gaan zitten en mijn hoofd in het kussen begraven. "Maar lieverd", smeekte ik. "Ik ben onderweg toch lief voor je geweest?" "Doe wat ik je opdraag", gebood hij. "Ik heb heus wel gezien hoe jij je in die discotheek hebt laten pakken. Die hete poes van jou is van mij en van niemand anders. En dat zul je merken ook." Ik lag op het bed, mijn mooie billen hoog in de lucht en ik had natuurlijk gewoon om wat stevige discipline gevraagd. Hij begon mijn voeten te masseren en langzaam voelde ik zijn tong over mijn been glijden, terwijl hij mijn kous loshaakte van de gordel. Mijn laars ging uit en mijn kous volgde. Nadat hij mijn andere been dezelfde behandeling had gegeven, bond hij mijn handen vast aan de spijlen van het bed. Ik smeekte intussen om genade.
"Liefste, het spijt me dat ik met die man heb geflirt. Dat ik hem heb toegestaan over mijn dijen te aaien, mij te betasten. Ik wil alles voor je doen, als je mij mijn zonde maar vergeeft."
Hij beval mij op te houden met jammeren. Hij pakte mijn favoriete dildo uit de kast en begon ermee over mijn lichaam te strelen. Ik voelde me natter en natter worden. "Ben jij een stout meisje?" vroeg hij. "Ja, soms wel" antwoordde ik hem in duidelijke taal. Toen smeekte ik hem mij goed hard te neuken. Hij gaf me een snoeiharde mep op mijn kont die mij van opwinding deed kronkelen. "Dit is je allerlaatste kans om een bekentenis te doen", schreeuwde hij. Mijn stem trilde toen ik antwoordde: "Ik ben een stout meisje. Ik was daarnet aan het flirten omdat jij me met je straffen zo geil maakt. Mijn kut wil
lekker geneukt worden en ik was de man die naast me zat gewoon een beetje aan het plagen. En nu vind ik dat ik wel een pak voor mijn billen verdien." Meteen hierop begon hij woest en hard op mijn kontje te slaan. Ze werden langzaam branderig en gloeiden van warmte en pijn. "Ja schatje, sla me. Ik verdien het, ik heb het gewoon nodig. Geile dekhengst,
alsjeblieft, geef mij een pak voor mijn kont", kreunde ik. Nadat hij zijn pleziertje met mijn billen had gehad, wreef hij de dildo tussen mijn natte spleet. Ik spreidde mijn benen om hem de ruimte te geven de kunstpik ertussen te stoppen, maar dat deed hij niet. Ik werd heel geil door hem geplaagd met mijn eigen dildo. "Alsjeblieft, neuk me", schreeuwde ik op een gegeven moment. Ik hield het echt niet meer uit. "Denk daar maar een volgende keer aan als je staat te flirten zonder
toestemming", zei hij streng. Hij likte aan een van zijn vingers en spreidde mijn billen. Op het moment dat hij zijn vinger in mijn kont begon te drukken, smeekte ik: "Nee schat, alsjeblieft niet. Ik ben daar te strak. Het doet zo'n pijn..."
Hij bewoog zijn vinger in en uit mij, de dildo hield hij ondertussen tegen mijn kittelaar. "Ja, je vindt het wel lekker, die vinger in je kont. Goed zo, slet. Probeer je maar niet te verzetten, want dat heeft geen enkele zin. Op dit moment doe ik alles met je waar ik maar zin in heb." Hij haalde zijn vinger uit mijn kont en verving die voor mijn vibrator. Ik gilde van extase en pijn. Hij vulde mijn aars met de dildo en ik kwam zijn ritme tegemoet. Hij maakte een arm los en met mijn vrije hand begon ik mijn
klit te vingeren. Opeens haalde hij de dildo weg, haalde zijn eigen speeltje tevoorschijn en zette die tegen mijn kontgaatje aan. Met zijn eikel in mij begon ik naar meer te smeken. "Ja liefje, neuk me langzaam. Neuk me. Ik ben helemaal van jou... je mag alles met me doen."
Hij wreef over mijn billen terwijl hij mij rustig neukte. Toen begon hij op mijn billen te slaan terwijl ik hem smeekte.
"Oh ja, sla me, naai me hard."
Gillend en schreeuwend kwam uiteindelijk mijn orgasme. Tegelijkertijd spoot hij zijn zaad diep in en over mijn kont. Heerlijk gewoon... en terwijl ik dit schrijf, tril ik nog na. In mijn hoofd spelen er al weer allerlei stoute plannetjes...

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen