Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
"Mam, kijk eens, zal ik daarop schrijven?"
Mamma nam de krant van me over en las hardop de advertentie, die ik haar aanwees: - Gerenomeerde fotograaf zoekt fris aantrekkelijk meisje voor unieke reklameserie. Niet ouder dan twintig jaar en beslist slank met goed figuur. Brieven onder nummer naar bureau van dit blad. Foto bijsluiten.-
Daaronder volgde het nummer. We keken elkaar aan en mamma zei: "Ja, misschien is dat wel je grote kans. Je bent mooi en fris en je hebt een prachtig figuurtje. Die man mag blij zijn als-ie jou krijgen kan." Ik sprong met twee treden tegelijk de trap op naar mijn kamertje en ging voor de spiegel staan. Ik was zeer tevreden met mezelf. Fris was ik in elk geval.
Zo fris en ongerept als een meid van achttien maar zijn kan, zo van m'n moeder. Terwijl ik dacht vloog er een blos naar mijn wangen. Hij zou toch niet?... Dat zou ik eeuwig verdommen. Zonder echt preuts te zijn was ik een fatsoenlijk meisje, ik zou me beslist niet voor smerige foto's lenen. Je las wel eens in een tijdschrift of zo, dat het veel heren daarom te doen was. Maar dan schreven ze het erbij, praatte ik mezelf in. Laatst nog had Marjan me een sexblad onder de neus geduwd en gezegd: "Jij wilt toch fotomodel worden, hier wordt er een gevraagd. Lekker met je poes bloot zoals die hier."

Daarbij kreeg ik een smerige foto van een heel jong meisje te zien. De bladzijden omslaand bleek het een hele serie te zijn, met twee mannen notabene. Ze deden alles met haar en op drie foto's had ze die dingen in haar mond, godbeterje.
Ik huiverde, niks voor mij zoiets. Nog niet eens mijn borsten zo uik bloot geven. Hoewel ik op het strand mijn bovenstukje rustig uitliet, maar dat was heel iets anders, vond ik. Ik kleedde me helemaal uit en draaide net zolang voor de spiegel heen en weer tot ik verliefd werd op mijn eigen lijf. Ik ging op het bed liggen en masturbeerde een poosje. Want dat deed ik wel
natuurlijk, je moet toch ergens heen met je gevoelens. Na een lekkere douche ging ik weer naar beneden en besloot te schrijven. Twee weken later kreeg ik antwoord. Meneer wou vrijblijvend kennis met me maken. Ik moest in een restaurant komen en naar Douglas vragen. Wie heet er nou Douglas, dacht ik. Zeker zijn artiestennaam. Ik kleedde me degelijk, maar niet truttig aan en ging er met knikkende knieen op af. Ik meldde me aan het buffet en een deftige ober bracht me naar een tafeltje achter in de zaak. De man was helemaal niet artistiek om te zien, wel erg knap en vrij lang. Mijn hart sloeg over bij het zien van het prettig open gezicht. Hij stelde zich voor en bood me een stoel tegenover hem. De ober vroeg wat ik drinken wou en ik hield het voorzichtig bij een glaasje Spa. Eerst spraken we over koetjes en kalfjes en toen zei hij plotseling: "Heb je al eens geposeerd?"
Ik moest dat helaas ontkennen en dacht al dat mijn carriere voor die begonnen was ten einde zou zijn. Maar hij lachte en zei: "Des te beter, dan ben je nog niet verpest door die knoeiers, die zich fotograaf noemen. Draai je gezicht eens naar rechts... nu naar links... iets voorover... nu achterover... niet zo ver... hm... ja, wel goed." Ik had braaf gedaan wat hij gezegd had en wachtte af. "Kan je morgen komen voor proefopnamen?" Ik knikte blij en nipte van mijn Spa. Hij vertelde dat hij een opdracht had van een buitenlandse zeepfabrikant voor een nieuwe soort bloemenzeep. De bekende gezichten waar hij regelmatig mee werkte wou hij deze keer niet hebben, vandaar zijn vraag naar een nieuw model. "Moet ik nog iets aparts meebrengen?" vroeg ik. "Ja, je bikini, als je die hebt tenminste", zei hij glimlachend. "Ik heb er vier", was mijn antwoord waarop hij me zei ze allemaal mee te brengen. De volgende dag belde ik precies op tijd bij zijn grote grachtenhuis.
Hij deed zelf open en bracht me regelrecht naar de studio op de eerste etage. Toen ik binnenkwam was ik even verbijsterd door de inrichting en de enorme bloemenweelde. "Allemaal kunst", lachte hij op een scherm wijzend. "Daarachter kun je je
omkleden." Bloednerveus verdween ik achter een scherm, bang dat hij ineens zou komen kijken als ik in mijn nakie stond. Maar mijn vrees was ongegrond, hij was druk in de weer met zijn apparatuur. Eerst verscheen ik in mijn bloemetjes-bikini. Hij begon te lachen en riep: "Dat is nou net wat je niet aan kunt trekken, voor de bloemen zorg ik." Met een rood hoofd trok ik me terug en schoot vlug in mijn knalgele. Dat vond hij al een stuk beter en vroeg wat ik nog meer bij me had. Ik liet de rode
en de lichtgroene zien, maar ook die werden allebei afgekeurd.
"Hou 't maar bij die gele", zei hij. "Eigenlijk zou 't het mooiste zijn helemaal zonder." Daar had je het al, schoot het door me heen. Maar voor ik iets kon zeggen voegde hij eraan toe: "Maar ik wil je niet in verlegenheid brengen, zeker niet zo'n eerste keer." Dat schonk me vertrouwen en met een hoogrode kleur stamelde ik: "Ja... eh... als u er niks achter zoekt... wil ik wel... als het beter is... ik ben niet zo'n meisje... dat... eh..." Hij trok me speels aan mijn golvende haren en lachte: "En ik ben niet zo'n man... die... eh... doe maar wat je zelf wilt." Ik vermande me en ging achter het scherm. Bevend stapte ik uit mijn bikini en met mijn handen voor mijn ongebruikte heiligdom sloop ik tevoorschijn. Mijn borsten kon ik niet bedekken, ik kwam handen tekort. Maar mijn borsten hadden al zoveel mensen gezien, dat vond ik niet zo genant. "Doe niet zo akelig preuts", bitste hij. "Ik heb duizenden blote meiden gezien, doe maar of je bij de dokter bent." Hij had een tapijt van kunstbloemen geformeerd en daar moest ik op gaan liggen. Toen begon hij mijn lichaam te bedekken met de andere bloemen. Hij schikte ze naar zijn smaak en daarbij raakte hij me af en toe aan. Ik keek naar zijn prachtig gevormde soepele handen en voelde de rillingen over mijn lijf lopen. Nog nooit was ik zo intiem aangeraakt door een man en nooit had ik kunnen vermoeden, dat ik het zo heerlijk zou vinden. Even raakte hij mijn schaamtoefje en ik trok onwillekeurig met mijn benen. "Je hebt werkelijk een schitterend figuur en mooi ben je ook, verschrikkelijk mooi", zei hij schor. Hij pakte een grote spiegel en hield die zo, dat ik mijn eigen lichaam kon zien. Geen mens kon zien, dat ik helemaal naakt was. De lampen gingen aan en nu toog hij aan het werk. Razendsnel hoorde ik de sluiter klikken. Van alle kanten werd ik gefotografeerd.
"Durf je met een borst bloot", vroeg hij fluisterend. Ik dacht aan mijn carriere en knikte."Als het moet met allebei", fluisterde ik terug en voelde me kleuren.
Toen ging alles erg vlug.
"Durf je nu met... eh... bloot?"
Ik kon alleen maar knikken, mijn keel was als het ware dichtgesnoerd. Sidderend van genot onderging ik de strelingen van zijn vaardige handen. Hij schoof de bloemen van mijn poes en beroerde daarna heel lang mijn schaamhaar. "De foto's die ik nu ga maken krijgt geen mens te zien, die blijven priv‚ voor jou en mij", hoorde ik hem zeggen. Het toestel begon weer te klikken en ik volgde willoos, maar met stijgende opwinding zijn instructies op. Steeds verder gingen mijn benen van elkaar en op het laatst moet ik er werkelijk schandalig bijgelegen hebben. Toen, in een opwelling, bracht ik mijn vingers naar mijn kruisje en beroerde mijn gloeiende poes even. Hij haalde stokkend adem en fluisterde: "Ja, doe 't maar, voor jou en mij. Ik ben verliefd op je, geloof ik... stapelgek ben ik op je."
Ik verloor mijn laatste restje zelfrespect en begon heftig te masturberen.
O, Ester, wat doe je nu, ging het door me heen. Het bloed joeg in steeds grotere snelheden door mijn aderen en ik wou nu alleen maar zo snel mogelijk klaarkomen. Klaarkomen voor deze fascinerende man. Met een langgerekte kreet kwam ik en ik hoorde de sluiter klikken. "Dit is het mooiste moment wat ik ooit heb vastgelegd", zei hij schor en knielde naast me. Hij schoof de laatste bloemen van mijn lichaam en overdekte me met kussen. Met een kreet schokte ik op toen ik zijn tong tussen mijn benen voelde en nu liet ik me helemaal gaan. Huilend, krabbend en bijtend kwam ik klaar en klauwde woest in zijn gulp. Vliegensvlug kleedde hij zich uit en lag even later net zo naakt als ik bovenop me. Ik trok zijn hoofd naar me toe en voorzag zijn mooie mond van langdurige tongzoenen. Het beest in mij was losgebarsten.
"Kom, kom bij me... kom in me... ik weet dat het pijn zal doen, maar ik wil je in me hebben", huilde ik. Hij liet me even los en vroeg: "Wou je zeggen, dat ik de eerste ben?" Ik knikte met betraande ogen en fluisterde: "Met alles ben je de eerste. Ik  heb nog nooit, nog nooit ook maar iets intiems gedaan met een man." Het deed wel pijn, maar niet zo, dat het niet te dragen was. "Heerlijke meid, m'n mooi lief bloemenmeisje", stamelde hij, terwijl hij zich steeds woester opmijn gewillige lijf uitleefde. Ik wist niet dat de lichamelijke liefde zo mooi kon zijn. Ruim op tijd trok hij zich terug uit mijn ontmaagde lichaam en instinktief trok ik hem af tot ik zag hoe hij kreunend klaarkwam op mijn buik en borsten. in een lang en teder naspel bracht hij me tot rust en kuste me lang en innig. "Kom morgen weer, dan bekijken we same de foto's... onze foto's." Ik knikte en stond op om samen met hem te douchen. Teder waste hij het bloed van mijn poes en benen en knielde toen voor me om me nog een keer een zalige likbeurt te geven. Met jubelend hart ging ik naar huis en vertelde mamma opgetogen datgene wat ik kwijt wilde. De volgende dag rende ik naar de tram, die ik op het nippertje haalde. Hij ontving me met open armen en trok me mee naar de studio. Daar bekeken we samen de foto's. "Lekker schandalig lig je erbij he?" lachte hij. "Ik ga nog veel meer vieze foto's van je maken. En jij van mij." Nou, en dat deden we. Met de zelfontspanner maakten we ze zelfs met zijn tong op mijn kut. Toen hij me zo heerlijk lag te beffen dacht ik aan de foto's die ik gezien had van het jonge meisje met de twee pikken in haar mond. Nou, twee zou ik er nooit nemen, maar die ene van Douglas (wat zijn werkelijke naam bleek te zijn) wou ik dolgraag hebben. Na twee keer te zijn klaargekomen op zijn zalige tong duwde ik hem op zijn rug op het bloementapijt en nam zijn grote joekel onvervaard tussen de ongerepte lippen. "Hier wil ik ook ontmaagd worden", kreunde ik en begon hem te pijpen. Ik scheen het erg goed te doen want hij schreeuwde het uit van genot. Ik schrok niet toen het kwam en slobberde hem tot het einde leeg. Even deed ik mijn mond open om hem te laten zien wat ik hem ontfutseld had. Toen slikte ik alles genietend door. Het werden heerlijke maanden. Ik ging naar de dokter voor de pil en liet me sexueel helemaal opvoeden door hem. Op een dag vertelde ik hem, dat mijn vriendin altijd vieze blaadjes had met neukende stelletjes erin. Of hij er bezwaar tegen zou hebben als ik me zo liet fotograferen. Ik zei het omhem op de proef te stellen. "Lieve schat, als je het perse wil, moet je het doen. Ik heb het liever niet. Ik veroordeel niemand die het doet en er geil van wordt, maar persoonlijk vind ik, dat je zoiets alleen met je grote liefde doet. En dat ben jij voor me. Ik wil tienduizend smerige, geile, ordinaire foto's van ons maken, maar alleen om er zelf van te genieten." Ik viel hem huilend van geluk om de hals en maakte met mijn mond zijn grote staaf hard. Toen liet ik me langdurig afraggen door mijn sterke man waarbij ik meerdere malen heftig klaarkwam. Twee maanden later gingen we ringen kopen en nog eens drie maanden later trouwden we. Onze huwelijksreis ging naar Corfoe, het bloemeneiland. We huurden een auto en toerden het hele eiland af. Op een dag kwamen we in een doodstil dal waar tienduizend bloemen bloeiden. Uitgelaten holden we langs de helling omlaag en toen liet ik me midden in de bloemenweelde vallen. Douglas stond hijgend rond te kijken toen ik plotseling zei: "Kleed me uit, hier wil ik gefotografeerd worden, zo geil als het maar kan. En dan moet je me keihard neuken, hier tussen de bloemen." Hij rukte de weinige kleren van mijn lijf en greep zijn toestel. Ik kronkelde in de geilste houdingen door de bloemenpracht en zette mijn kut zo wijd mogelijk open. Ik plukte bloemen, die ik in mijn spleet duwde en kroop toen naar hem toe. Langzaam ritste ik zijn gulp open. Dat ging nogal moeilijk, omdat hij een enorme erektie had en ik nam hem onmiddelijk tussen mijn boterzachte lippen. In ‚‚n ruk pijpte ik hem helemaal leeg en liet de slierten sperma langs mijn kin druipen. Douglas werkte als een razende en maakte de mooiste foto's van zijn leven. Die niemand te zien zal krijgen. We hebben een album aangelegd en ik heb met sierlijke letters op de kaft geschreven: BLOEMENMEISJE.
Van mijn carriere als fotomodel is niets gekomen, ik heb het veel te druk met de verzorging van mijn man en onze drie schatten van kinderen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen