Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Het was zondag en het regende, een combinatie die wel meer voorkomt in ons miezerige landje. Ik had er meteen goed de pest in, want de vorige dag - zaterdag dus - was het mooi weer en ik had me voorgenomen om te gaan zeilen. Daar kon dus weer eens niets van komen. Toen ik koffie had gezet begon het pas echt goed te gieten, zodat mijn laatste restje hoop op beter weer ook al de grond in werd geboord. De videotheek ging pas om één uur open, ik moest dus van tien tot ongeveer half één voor een andere tijdpassering zorgen. Dat werd echter geen probleem, want nog maar net zat ik aan de koffie of er werd gebeld.

 

Welk bezoek mocht ik op zondagochtend verwachten?
Tot mijn grote verbazing en verrassing stonden er twee aantrekkelijke jonge vrouwen voor mijn deur.
"Goeiemorgen, meneer", zo klonk het eenstemmig en vriendelijk. Dat was al een goed begin. "Ook goeiemorgen, dames", zei ik en trok mijn allervriendelijkste gezicht. "Al is het dan wel slecht weer." "Weer of geen weer. Wij komen u gelukkig maken", zei de ene vrouw. "Dat is nooit weg. Maar ik ben altijd wat voorzichtig met mensen die op zondagmorgen aanbellen. Bent u van een, eh... bepaald geloof of sekte?" "Nee hoor. Wat dat betreft kunnen we u geruststellen", zei de andere vrouw, een echt snoepje van de week. "Waarmee komt u me dan wel gelukkig maken?" vroeg ik sceptisch. "Als u ons in de gelegenheid wilt stellen, pakken we binnen alles voor u uit", zei ze met een koket lachje. "Kan het niet bij de deur? Het kan nooit veel bijzonders zijn als het in dat koffertje zit."

Ze keken elkaar lachend aan en de blonde vrouw zei: "Die meneer toch. Wat we u willen laten zien zit onder onze kleren en u wilt toch niet dat we naakt op de stoep gaan staan?" "Smokkelwaar?" zei ik argwanend en deed de deur alvast weer een stukje dicht. "Nee, geen smokkelwaar", zei de donkere (het snoepje). "Wat we u willen laten zien is van ons zelf!" Het begon me te dagen, maar helemaal licht was het nog niet. "Waar handelen jullie nu precies in? Ondergoed? Nylons en jarretelgordeltjes?" "In seks", zei de donkerharige. "Maar dan wel kwaliteitsseks. Heeft meneer nog geen belangstelling?"
"Er valt over te praten", zei ik. "Kom maar binnen, de koffie is klaar." "We maken u ook klaar", zei de blonde en ze keek me recht in mijn ogen. O, heer, dat voelde ik tot in mijn balletjes! "En hoe", zei de donkere lachend en er volgde weer een warme blik. Ze waren nog maar goed en wel binnen of ze begonnen zich van hun bovenkleren te ontdoen. Wat ik te zien kreeg zag er gezond uit en ik kreeg dan ook trek in deze twee seksbommetjes.
"Eerst een warming up", zei de blonde, die een zalige groef in haar kruis had. "We houden niet van half werk. Neuken zonder kapotje, dat is lekker voor de jongeheer. Maar hij moet wel voor het zingen de kerk uit." "De warming up", herhaalde de donkere. "Maar eerst even voorstellen. Ik heet Jeanette, zij is Ansje." "En ik heet Paul", zei ik. Jeanette trok haar broekje uit. Haar kutsleuf was zo mogelijk nog mooier dan die van Ansje. Ik had al een stijve leuter en trok snel mijn kleren uit om me te onderwerpen aan de warming up. Zo kon het toch nog een leuke zondag worden! Jeanette pakte haar koffertje uit die ik zo éé, twee, drie niet in verband kon brengen met mijn warming up.
Maar misschien wilden de dames ook elkaar wat opwarmen...
Ik had verkeerd gegokt, want toen ik op verzoek van Jeanette op mijn knieen was gaan liggen, stampte Jeanette een oliegladde vibrator in mijn aars. Ai! Dat was ik niet gewend, maar toen het ding begon te zoemen en te vibreren vond ik het niet onaangenaam. En toen Ansje mijn gezwollen pik tussen haar lippen nam en de eikel bijzonder lekker begon te zuigen, vond ik dat ik niet te klagen had. Ansje kon ook goed masseren, dat voelde ik wel aan de manier waarop ze mijn kloten behandelde. De meeste vrouwen realiseren zich niet hoe lekker mannen het vinden om eens flink onder hun ballen te worden gekriebeld! "Dat is alleen maar even om in de stemming te komen", zei Jeanette. "Vindt je het wel lekker, Paul?" "Ik vind alles lekker", steunde ik. "Al begrijp ik niet waarom jullie dit doen."
"Dat wil ik wel uitleggen", zei Jeanette. "Dan pijpt Ansje je lekker. O, dat kan ze toch zo goed, die lekkere geile hoer." "Mmmmm", zei Ansje, die haar mond vol had. "Kijk", zei Jeanette en ik keek naar haar haarloze kutlippen, wat me erg, nee vreselijk geil maakte. "We doen dit uit een soort van idealisme. Of zeg maar uit anti-feministische overwegingen. Al die vrouwen die zo nodig een kurk in hun kut willen stoppen, is het niet verschrikkelijk? Nooit meer lekker klaarkomen met een pik in je flamoesje, dat is toch onmenselijk? En voor de mannen is het gewoon een belediging. Nu willen Ansje en ik laten zien, dat er ook nog vrouwen zijn die wel van een lekkere pot neuken houden. Daarom gaan we de deuren langs en ik moet zeggen, we hebben succes!" "Dat kan ik me indenken", zei ik droog en ik hoopte dat de meisjes gauw nat zouden worden. "Welke man wil nu niet neuken zonder kapotje? En gratis?" "Voor dit zegenrijke en dankbare werk kunnen we moeilijk geld vragen", zei Ansje. "Alle meiden moesten dit eigenlijk gaan doen, dan zijn er ook geen hoeren meer nodig." "Dat vind ik een goed idee", zei ik. "Maar het zal wel een utopie blijven, schatje." "Ben ik ook bang voor", zei Jeanette. "Maar we doen ons best voor een goede zaak."
"Vrouwen uit de keuken en meer neuken", zei Ansje. "Dat is ons motto." Hoewel beide dames uit louter bil, tiet en kut leken te bestaan, alles even geil van vorm. had ik toch een lichte voorkeur voor de donkerharige Jeanette, die een flamoes had waar ik wel helemaal in wilde kruipen. Zij was het dan ook die als eerste van mijn harde neukstaaf mocht genieten. Ze stak me uitnodigend haar kostelijke reet toe en trok de zalige ronde billen van elkaar. "Hier, stop je lul in mijn spleet", zei ze opgewonden. "Of in m'n anus, wat je maar wilt." Ik koos voor haar schede, die toch al open stond en er bijzonder lekker en geil uitzag onder haar machtige billen. "Heel langzaam", zei Ansje die op de grond was gaan zitten. "Ik wil wel eens zien hoe je tamp in haar kut schuift." "Geil wijf", zei Jeanette lachend. "Jij krijgt ook een beurt, hoor!" "Reken daar maar op", zei ik. "Want ik heb er echt zin in, dames." Met een zacht nat-zuigend geluid werkte ik mijn lul naar binnen en keek naar Ansje, die alles zwaar ademend volgde. "O jee, stop je lekkere ballen ook in haar kut", zei ze. "Kun je het een keer herhalen? Helemaal eruit en dan heel langzaam weer naar binnen, het is zo'n prachtig gezicht." Natuurlijk ging ik op haar verzoek in. Het is maar zelden dat je een vrouw treft die op het gebied van erotiek zo vrijmoedig is en dat ook onomwonden laat blijken. Terwijl ik mijn staaf uit de schede van Jeanette haalde, voelde ik een hand die zacht in mijn kloten begon te knijpen. "Toe maar. Nu naar binnen en naaien", zei Ansje. "Ik wil alles zien!" "En voelen", zei Jeanette. "O man, wat een harde lul heb je toch! Dieper, neuk me klaar!" "Ik denk dat ik eerder klaarkom", zei ik. "Hoei, wat wordt een mens geil van dit standje." Ans kneep zo in mijn skrotum dat ik ervan begon te jodelen. "Zeg, als jij nu je zak al gaat legen, hoe wil je mij dan nog een beurt geven?" "Schat, nog een paar stootjes in de kut van Jeanette, dan kom ik bij jou. Je wilt mijn lul er graag in hebben? Nou, je krijgt 'm er dadelijk heel diep in, hoor."
Me met grote moeite beheersend schoof ik mijn heetgedraaide frikandel in en uit haar elastische kutgaatje, dat flink sopte, maar desondanks toch nog vrij strak rond mijn stotende neuker spande. Als ik zeg dat Jeanette een fantasische kut had, is dat lang niet in overeenstemming met het lustgevoel dat haar fluwelen schede me verschafte. Ik was aan de rand van de uitbarsting, maar hield nog net op tijd op. Ansje wilde ook neuken. "Oei! Wat is 'ie groot!" riep ze toen ik mijn lul terugtrok. "En dik en rood van het neuken. Zalig, ik wil..." "Hij weet heus wel wat hij wilt", zei Jeanette. "En je krijgt het ook, geile sodemieter!" "Ik kan haast niet wachten", zei Ansje. "Het geil loopt langs mijn dijen, zo  heet ben ik." "Meid, ik was haast klaar", zei Jeanette. "Hij heeft een zalige pik, dat is een feit." "Moet je tegen de anti-man wijven zeggen", zei ik met enig sarkasme. "Mogelijk kun je er nog een paar bekeren..." Ans rilde van top tot teen toen ik mijn lul tussen haar uitstulpende schaamlipjes legde en hem met een snelle beweging in haar vagina schoof. Met een luide kreet van wellust ontving ze me. "Ik laat je er pas uit als ik klaar ben", riep ze. "O, wat een stijve leuter heb jij! Neuk me, maar doe het rustig en met lange halen. Diep... diep...ooooh, wat diep! O jee, wat zit je diep in mijn buik te rammen!" "Ans ligt nou al in zwijm", zei Jeanette. Haar tepels stonden vuurrood en stijf rechtop. "Ik zie het nog gebeuren dat zij je zaad in haar kut krijgt."  "O ja, zonder kapotje en dan maar spuiten, dat is je ware", kreet Ansje en ze sloeg haar stevige benen om mijn heupen. "Nou, kom dan maar eens los!" "O, heerlijke neuker, geile potente naaier van me", stamelde ze. "O jee, ik laat het gaan, ik kom klaaaaar! Waaaaoooohhhh!" Ik stampte mijn eikel tegen haar baarmoeder en beet in haar schouder. "Kom maar, liederlijk wijf, geile hoerekut, sappige neukspleet!" riep ik aanmoedigend. "Jaaaah!" krijste Ansje en toen voelde ik dat ze het kreeg. En goed ook...Jeanette wurmde een hand onder mijn ballen en betastte de kut van de klaarkomende Ansje. Zien kon ik niets, maar ik vermoedde dat ze zo de kittelaar van haar vriendin stimuleerde, terwijl ik haar baarmoeder met mijn pik aantikte en streelde. "O, gottegottegot, ik besterf het", mompelde Ansje. "Ik blijf komen, mijn kut scheurt zowat uit. O, Jeanette... Jeanette, wat doe je met mijn kutje!" "Ik bijt een stuk uit die lekkere geile billen van je", zei Jeanette, die niet meer te houden was nu het eerste orgasme er was. Ansje knelde me niet bepaald teder tussen haar sterke benen, maar eindelijk liet ze me los, slaakte een
diepe zucht en zei: "Wat was dat geil. Ik wil nog een keer, jongens!" "Ik ben wel een meisje", zei Jeanette. "Of was je dat nog niet opgevallen?
Wil je nog een keer? Verdorie, je bent toch geen neukautomaat, Ans?" "Jeanette is nu weer aan de beurt", zei ik. Jij hebt je orgasme gehad, schatje."
Jeanette trok aan mijn lul. "Het lijkt wel of je gespoten hebt, schat. Hij is zo glibberig... Maar nee, je bent nog niet klaar, anders was je pik wel slap. Hij is zo hard als beton." "Het lijkt wel of je ermee in een emmer met snot het geroerd", zei Ans giechelend en ze moest ook even aan mijn apparaat voelen. Ik stopte twee vingers heel diep in haar neukgrotje, haalde ze er al draaiend en wrikkend weer uit en hield ze onder haar neus. "Die emmer met snot zit dan zeker tussen jouw benen, schatje." Jeanette was van mening dat haar kutje ook nogal wat sappen produceerde. Ze stond erop dat ik twee (droge) vingers in haar schede zou steken om dat te onderzoeken. Waar ik geen enkel bezwaar tegen had. Ik liet mijn vingers naar hartelust in haar schede ronddansen en haalde ze eruit toen ik voelde dat ze goed nat waren. Toen ik ze onder de neus van Jeanette hield droop het sap er gewoon af. "Jij wint", zei Ans. "Gos, wat een kleddernatte flamoes heb jij, meisje." "Wat maakt 't uit wie de natste heeft", zei ik. "Als we maar lekker klaarkomen, meiskes." "Je hebt toch wel vertrouwen in ons?" zei Ansje. "We gooien de sluizen open, hoor!" "Dat heb ik gemerkt. Als dat maar geen overstroming wordt..." "Heb je wel eens een overstapje gemaakt?" vroeg Jeanette. "Op de tram, bedoel je?"
"Nee, op twee vrouwen, lekkere pik." "Nou nee, is dat leuk?" "Heel erg leuk. Ans en ik gaan op elkaar liggen en dan schuif jij je pik eerst in het ene muisje, doet een paar lekkere geile halen, steekt 'm vervolgens in de andere, doet weer een paar halen... Maar je kunt het ook anders doen, een prik in de ene, dan een prik in de andere, en zo maar door. Dat is voor ons lekkerder, hoeven we niet zo lang te wachten. O man, dat is pas naaien!" "Ja, je zou het ook met drie vrouwen kunnen doen", zei ik. "Of met vier." "Wel wat zwaar voor de onderste", meende Ansje. "Je hebt toch wel genoeg aan twee hete kutten?" Ik verzekerde de vrouwen dat ik meer dan genoeg aan hen had. "Heerlijke geile lellebellen, dat zijn jullie." "Geiler dan geil?" vroeg Jeanette. "Ik kan er geen woorden voor vinden. Wat ik voor jullie voel zie je wel aan mijn lul, die is nog nooit zo stijf geweest." Dat leverde me een heerlijke zuigzoen op mijn eikeltjes op. Toffe meiden, toch? Jeanette was wel gek op lul, daarover liet ze geen enkele twijfel bestaan. De vrouwen wilden met alle geweld het broodje met worst proberen. En waarom zou ik iets anders willen? De broodjes zagen er best lekker uit en de worst was al lang heet! Twee tellen later hadden ze zich al opgestapeld. Jeanette lag onder de prangende billen van Ansje en ze hadden hun benen al gespreid en opgetrokken, zodat ik onmiddelijk aan het werk kon gaan. Ik bekeek de twee open kutten eens goed. Mooi? Zeldzaam mooi. En heet dat ik werd bij het zien van die twee neukspleten! Ook van de prachtige billen en wat er tussen zat kreeg ik het aardig te krap. Dit waren vier gaatjes waar ik mijn lul in kon steken: twee kutten en twee poepdoosjes. "Zeg, komt er nog wat van?" vroeg Jeanette. "Je kunt rustig je gang gaan, hoor, we zijn geen maagd meer. Kom dus maar binnen, steek je lul er lekker diep in!"
"Ja, hoe dieper hoe liever", zei Ans en trok aan haar schaamlelletjes. "Is het geen lekker geil kutje? Schuif je zaadstengel er maar gauw in." Het was een mooi stel, want toen ik mijn apparaat langzaam in de vagina van Jeanette dreef zag ik dat Ans de kittelaar van Jeanette streelde en Jeanette de klit van Ans onder handen nam. Ze wreven elkaar stevig en ik moet zeggen dat ik er een kick van kreeg. Jeanette voelde aan mijn steel, zeker om vast te stellen hoe ver hij in haar buik zat, gromde geil en goedkeurend en zei: "Drie flinke halen, dan steek je je leuter in haar sneetje. O jee, dit is een beste leuter!" Tsjamp, tsoemp, tsjomp! Zo ramde ik mijn lul in haar sappige kut en ze schreeuwde het uit van wellust toen ik hem met een langzame beweging terugtrok uit haar lichaam. "Nu ik" zei Ansje. "O, ik voel 'm al tegen mijn klitje, langzaam naar binnen, heel langzaam maar..." Ik boorde me in haar vagina, die aanmerkelijk nauwer was dan die van haar vriendin. Dit werd oppassen, als ik een ietsje te wild in haar zou bewegen werd het spuiten.
"Aioewaaaii!" riep Ansje en ze kneep in mijn zakje met toverballen. Het werd de hoogste tijd om m'n trillende lul te laten spuiten, uitbundig het zaad in een van die meiden te kwakken. Wat een jeuk, wat een gevoel had ik in m'n klootjes. Ik had net weer gewisseld en mijn lul diep in de hete en soppende flamoes van Jeanette geschoven of ze begon wild te hopsen, kneep in mijn reet en riep: "Nu! Nu wil ik... oh! Nu wil ik klaarkomen! Neuk, stamp je grote tamp er diep in en maak me klaar!" Ik deed mijn best en neukte met klotsende kloten, ramde mijn snikkel driftig in en uit de zuigende en slorpende schede. Jeanette schreeuwde het uit toen ze haar orgasme kreeg. Ans streelde de kittelaar van haar vriendin en vuurde ons aan, wat alles nog geiler maakte. O jee, wat kon die Jeanette klaarkomen! Ze bleef afgaan, schokkend en wippend met haar riante onderlichaam dat me zo veel genot verschafte. Maar aan alle vreugde komt een eind, Jeanette had het allerhoogste genoten en werd gaandeweg kalmer. Ik nam er de tijd voor, mijn lul was immers toch stijf, en neukte zachtjes wrikkend en stotend nog wat door in de malse kut, die nu bijna overliep. "Heel goed", zei Ans. "Dat heb je heel goed gedaan. En nog wel zonder zelf klaar te komen. En nu mag ik en ik hoop dat je me net zo geil maakt als Jeanette."
Nu plantte ik mijn wortel der vreugde in de open flamoes van Ans, die hem kreunend als een gewonde ontving. Ze sloeg haar armen om me heen en stamelde aan één stuk door: "Pik, pik, ooooh, lekkere geile pik." Daar wordt een man toch wel roodgloeiend van en vastbesloten om mijn lul in haar schede leeg te spuiten, zette ik de sokken er flink in. Ik weet niet wat de luidste geluiden maakte; Ansje's mond of haar kut. Feit was dat er heel wat te genieten viel. Soms schrok ik van de taal die het vrouwtje uitbraakte, dat was gewoon verschrikkelijk! Nu ik haar vriendin zat te roeren hield Jeanette zich geinteresseerd bezig met mijn volle zak en wat er van de kut van Ans zicht- en voelbaar was onder mijn rammende leuter. Lekker? Nou, Jeanette kon zalig met kloten spelen, ik had dus niets te klagen. Ze bood me haar volumineuze tieten en ik zoog me gek aan haar stijve tepels. Toen gaf Ans de wens te kennen dta ze op me wilde zitten. Paardrijden was haar grootste hobby, naar ze verklaarde. Toen ze zat en ik verrukt met haar billen speelde, had Jeanette aan de voorkant vrij spel. Ze streelde de kittelaar van de wild op en neer dansende Ans, tilde mijn zak op, kneedde de ballen en voelde aan mijn lul als die glibberig tussen de schaamlellen van Ans uitkwam om een luchtje te scheppen. "Jongens, dat is mooi", zei Jeanette. "Ik lik 'm, Ans. Ik ga je preut likken en aan je klitje sabbelen, schat."
"O, schat, maak me klaar!" riep Ans. "Maken jullie me samen lekker geil klaar. Lik, neuk, spuit!" "Hij mocht ook niet in mijn buik spuitenm dan ook niet in de jouwe", zei Jeanette. "Het zaad is niet alleen voor jou, lelletje. Hij spuit zijn zak straks lekker over ons heen." "Ja, dat doe ik", zei ik braaf en hijgend, want ik was er al bijna. Mensen, wat een jeuk! "Ik krijg 't!" riep Ansje uitzinnig. "O, ik voel het, ik kom klaar!  Goddelijk, die stijve pik van je, daar gaat 'ie!" En inderdaad, ze had het nog niet gezegd of ik voelde haar vagina samentrekken. Als rilde, schokte en kwam klaar. Ik steunde onder haar billen en kneep er lekker in. Ze had een lekkere reet, lekkere tieten, een lekker neukholletje. Alles was lekker aan haar, evenals aan Jeanette. Die keek niet werkeloos toe, maar deed alles met handen en mond om het ons naar de zin te maken. En toen mijn lul dampend uit de zwampige kutvoor van Ans floepte, nam Jeanette het hete ding dat zwaar naar kut geurde in haar mond en begon me daar een nummertje pijpen weg te geven! Horen, zien en voelen verging je, zo raasde haar tong over mijn eikel, samen met haar volle lippen, die strak heen en weer gleden over mijn vurige kanon, dat nu weldra afgevuurd zou worden. Ans nam de huid van mijn zak tussen haar tanden en beet er lellerig in, kneedde een voor een mijn toverballen en keek me hitsig aan: "We zullen je uitpersen tot de laatse druppel!"
"Ik ben geen citroen, maar ga je gang", kon ik nog net zeggen. Jeanette liet mijn snikkel los en duwde het hete ding in de mond van Ans, die nu ook als een bezetene begon te pijpen, terwijl Jeanette mijn zak met ballen in haar mond nam. "Kom!" riep Ans. "Spuit het recht in mijn ogen, stort je zak leeg, spuit je zaad over ons heen, geile lullepul!" Rukkend, trekkend, zuigend en sabbelend maakten ze me klaar. Jeanette richtte mijn slurf op haar gezicht en zei: "Nu kom je klaar, wacht maar!"
Ze liet mijn ontblote eikel losjes tussen haar vingers heen en weer glijden, voerde de druk ervan langzaam op en kneedde met haar andere hand mijn zak. Ans drukte haar natte flos in mijn gezicht, wrikte en draaide net zolang tot mijn neus in haar zilte vagina glipte en trok zich weer terug om met mijn ballen te spelen. Ik kreunde, greep een tiet van Jeanette, een bil van Ans en slaakte een Tarzan-kreet, kwam klaar en spoot. Je zag die eerste fluim niet, je hoorde hem wel. Skjoetssj! Zo spatte hij uit elkaar, precies in het linkeroog van Jeanette. Ik moest er wel om lachen. Maar Jeanette vond het niet grappig, ze vond het geil. Haar vingers masseerden de schacht van mijn lul, de vingers en tong van Ans bewerkten mijn zak, zo ging het pas goed. Nu leegde ik kwiek mijn zak, spoot het pardoes met grote wellust tegen de twee vrouwengezichten, zag hoe het doel trof en naar alle kanten wegglibberde. Ik kneep in de tieten van Jeanette en in de billen van Ans, terwijl ik toekeek hoe het zaad schuimend en kolkend uit mijn vuurrode eikel sprong en het doelwit zocht. "O jee, wat was dat geil", zei Ans toen ik niets meer had wat de moeite waard was. Ze kneep keurend in mijn stengel die nu snel zakte, pompte er nog een keer of wat gedreven aan, zuchtte teleurgesteld en liet los. "Wat een zaad", zei Jeanette hoofdschuddend. "We zitten er helemaal onder, zo heb je gespoten." "Ik hou niet van half werk", zei ik. "In de badkamer kun je je wassen, schat." Dat was in een kwartier gefikst en aangekleed leken de vrouwen weer keurig en netjes, zoals dames er altijd uitzien. "Ik denk dat we hier nog wel eens zullen aanbellen", zei Ans. "Altijd welkom", zei ik. "Je mag gerust een vriendin meenemen." Ze namen afscheid en lieten mij achter met een lege zak, maar tevens met een uitermate tevreden gevoel. Of moet ik zeggen dat het een bevredigd gevoel was? Twee dagen later reed ik met mijn collega naar m'n werk. We wisselden gegevens uit over het weekeinde. "Ik kreeg twee vrouwtjes op bezoek", zei Maarten toen we het lang genoeg over voetballen hadden gehad. "Twee lekkere meiden, jammer dat ze me alleen een krantje wilden verkopen!" "De wachttoren?" zei ik trefzeker. "Ja, maar ik koop nooit iets van die lui." "Hoe zagen ze eruit?" wilde ik weten. Ik kreeg een vrij nauwkeurig signalement van de vrouwen die ook bij mij aan de deur waren geweest. "Tineke heeft ze binnengelaten", zei Maarten. "Koffie gegeven. Nou, ik kreeg de kans om die meiden van top tot teen te bekijken. Dik voor mekaar alles, maar ja..." "Ik ben het met je eens", zei ik lachend. "Het waren stukken." "Zijn ze dan ook bij jou geweest met hun blije boodschap?" vroeg Maarten. "Ze zijn wel binnen geweest, maar een blijde boodschap heb ik niet gezien, Maarten. Wel wat anders..." "Wat dan wel?" wilde hij weten. "Twee botermalse kutjes." "Maak het nou! Je wilt beweren dat ze hun kleren..." Ik vertelde het hele verhaal, maar Maarten geloofde er niets van. "Moet je mij eens vertellen waarom ik de blijde boodschap kreeg en jij de seks", zei hij narrig. "Omdat jouw vrouwtje thuis was!"
"En jij was alleen", zei hij sip.
Maar toen klaarde zijn gezicht op. "Voortaan stuur ik Tineke op zondag naar haar moeder!"

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen