Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afgelopen voorjaar was ik met mijn baas op een grote internationale eendaagse vakbeurs in Düsseldorf. We hadden een goede dag op de beurs gehad en een paar mooie orders weten binnen te slepen.
In een goede bui besloten we na afloop van de beurs nog even een hapje te gaan eten alvorens de terugreis te aanvaarden. Na een heerlijk, gezellig dinertje in een intiem restaurantje, stapten we even na tien uur in de auto. Rob, mijn baas, stak de sleutel in het contact en startte de auto. Er gebeurde echter helemaal niets de auto vertoonde geen enkel teken van leven. Wat Rob ook probeerde, de auto startte niet.
Ten lange leste haalde Rob de Duitse wegenwacht er bij. Deze kwam al snel tot de conclusie dat de problemen te groot voor hem waren. De auto moest de volgende dag naar een garage voor een grote reparatie. Daar stonden we dan midden in de nacht in het centrum van Düsseldorf….


Na onze partners gebeld te hebben en hen van het slechte nieuws op de hoogte gebracht te hebben, besloten we dan maar een hotelletje te gaan zoeken om de nacht door te brengen. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vanwege de beurs bleken alle hotels in het centrum volgeboekt te zijn. Nergens vonden we kamers voor de nacht.
Uiteindelijk belandden we in een buitenwijk, een wat mindere buurt waar in een klein morsig hotel nog wel een kamer te vinden was. Alleen was dit wel een tweepersoonskamer. In armoede besloten we deze kamer dan maar te nemen. “Ik slaap wel op de bank”, zei Rob.
Op de kamer aanbeland bleek deze echter spaarzaam gemeubileerd te zijn. De kleine kamer werd bijna volledig gevuld door een groot tweepersoonsbed met nachtkastjes. Er stonden geen bank of stoelen. Aan het plafond hing een grote spiegel. Er was een kleine, eenvoudige badkamer met een douche, een toilet en een bidet.
Alle wanden hadden spiegel-tegels. Kortom, het was typisch zo’n kamer die gehuurd werd door een stelletje om vreemd te gaan of door een hoertje om een klant af te werken…. Rob keek mij met een ondeugende blik in zijn ogen aan en zei: ““Sorry Chantal, geen bank.


Ik ben bang dat we in één bed zullen moeten slapen”. Diep in mijn hart vond ik dat niet zo’n probleem, want Rob is een leuke, charmante vent. Ik haalde in antwoord mijn schouders op en zei: “Big deal, dan moet dat maar”. We moesten allebei lachen en ik liep naar de badkamer om te douchen.
Ik kleedde mij uit en bekeek me in de spiegels. Met wat ik zag was ik eigenlijk wel tevreden. Ik ben 1.75 lang en heb mooie vrouwelijke vormen een volle C-cup, slanke taille, stevige billen en lange benen. Mijn haar is blond en ik draag het halflang.
Over aandacht van mannen heb ik niet te klagen, maar omdat ik al acht jaar een relatie heb ben ik er nooit op ingegaan. Soms verlang ik wel eens naar een andere man, een lekkere onbekende pik, maar al die jaren ben ik monogaam gebleven.

Natuurlijk vind ik al die aandacht wel leuk, maar ik ga beslist niet verder. Ik draaide nog eens voor de spiegel en bekeek mezelf goedkeurend. Ik ging op het bidet zitten, zetten het aan en waste mijn gladgeschoren kutje. Mijn vinger gleed even over mijn clitje en ik voelde een heerlijke tinteling. “Dat kan niet”, dacht ik: “Rob, is in de andere kamer”.
Nadat ik lekker fris was tussen mijn benen, stapte ik onder de douche. Na een heerlijke, verfrissende douche, droogde ik mij af en trok mijn tangaslipje en beha weer aan.
Omdat ik geen nachtkleding bij mij had, besloot ik in mijn lingerie te gaan slapen. Ik ben een groot liefhebster van mooi, sexy ondergoed en geef er vrij veel geld aan uit. Mijn onderkleding verhult dan ook weinig van mijn vormen, zij benadrukt deze vooral.
Mijn partner is er gek op en ik kan hem er vreselijk mee opgeilen. Op dit moment vond ik het wel een beetje eng dat ik geen nachtkleding bij mij had. Rob zou meer van mijn lichaam zien, dan ik hem eigenlijk wilde laten zien.
Ik raapte mijn moed bij elkaar en liep van de badkamer naar het bed. Ik zag Rob naar mij kijken en zijn ogen verraadden dat wat hij zag hem wel beviel. Snel kroop ik onder de dekens. “Jouw beurt, ga lekker douchen. Als je fris bent mag je erbij”.

Rob stond op en liep naar badkamer. Even later hoorde ik hem de douche aanzetten. Een paar minuten later kwam hij de kamer weer in slechts gekleed in een slip. Ik moet toegeven dat hij er prima uitzag. Een slank, gespierd lichaam, een stevig kontje en een grote bobbel in zijn slip.
Blijkbaar was hij goed bedeeld. Even overwoog ik hem te verleiden, maar besloot dat niet te doen. Seks hebben met je baas is geen goed idee. Hij kroop ook onder dekens en deed het licht uit. We wensten elkaar goedenacht terwijl we allebei angstvallig op onze eigen helft bleven liggen.
Moe na een dag hard werken viel ik al snel in slaap. Voor mijn gevoel sliep ik nog maar net toen ik wakker werd doordat ik iets tegen mijn lichaam voelde. Ik realiseerde dat Rob en ik dicht tegen elkaar aan lagen. Blijkbaar had ons bed een slappe spiraal en waren wij slaap tegen elkaar aangerold.
Tegelijkertijd werd ik mij bewust van een geluid dat uit de naast ons gelegen kamer kwam. Het duurde even voordat ik mij realiseerde dat dit het geluid van een neukend stelletje was. Ik hoorde het ritmisch kraken van een bed en de geluiden van een vrouw die hartstochtelijk geneukt wordt.
De vrouw genoot duidelijk van de beurt die ze kreeg. Ze kreunde en gilde terwijl ze geneukt werd. “Ja, spritz ab, ja geil”, hoorde ik haar roepen.

Hierna werd het stil.
Blijkbaar was hij klaargekomen. “Hoorde je dat?” fluisterde Rob. Ik knikte in het donker, maar moest toegeven dat wat ik hoorde mij wel degelijk opgewonden had. Mijn tepels waren gezwollen van geilheid en mijn kutje was vochtig geworden. In gedachten zag ik hoe de vrouw geneukt werd door de man. Hoe zijn harde lul ritmisch in en uit haar gleed en hoe hij ten slotte zijn warme sperma diep in haar spoot.
Per ongeluk raakte ik het kruis van Rob zijn slip toen ik mij wilde omdraaien. Ik voelde dat hij een enorme erectie had. “Het doet je wel wat, hé?”, merkte ik plagerig op. Hij ging er serieus op in. “Ik werd er bloedgeil van. Eerlijk gezegd heb ik een fantasie om eens een nacht met een hoertje in een hotel door te brengen”.

Nu kon hij niet weten dat het al lange tijd mijn fantasie was om wij als amateur-hoertje door een leuke vent te laten neuken. Mijn man wilde niets van deze fantasie weten, maar nu had ik de kans haar waar te maken. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en fluisterde Rob in zijn oor: “Voor vijftig Euro mag je me neuken”.
Ik hoorde zijn adem even stokken, toen deed hij het nachtlampje aan zijn kant van het bed aan en keek mij strak aan. “Meen je dat?”, fluisterde hij terwijl zijn blik zich op mijn borsten richtte. “Mag ik je neuken?”. Ik knikte en lachte geil naar hem. “Ik heb een fantasie om me als een hoertje te laten neuken voor geld”, antwoordde ik. Hij stapte uit bed, liep naar zijn tas en haalde zijn portemonnee te voorschijn.
Hij pakte een biljet van vijftig en gaf het aan mij. “Condoom?”, vroeg ik. “Heb ik niet”, antwoordde hij. “Voor pijpen en neuken zonder vraag ik vijftig Euro extra”, reageerde ik professioneel.
Hij gaf mij een tweede biljet van vijftig Euro. Hierna sloeg hij de dekens van ons bed terug en nam mijn lichaam wellustig in zich op. “Je bent een mooie vrouw”, fluisterde hij toen hij weer naast me kwam liggen. Hij legde zijn hand op mijn buik en streelde me zacht.
Vervolgens gleed zijn hand naar mijn slipje. Via de gladde stof van mijn slip streelde hij mij tussen mijn benen. Ik voelde me bloedgeil worden. Helemaal toen hij de dunne stof van mijn slipje opzij trok en een vinger door mijn gladde spleetje liet glijden. “Je hebt er zin in, hé”, fluisterde hij. Ik kon alleen maar knikken. Voorzichtig liet hij zijn wijsvinger nu in mij glijden. “Lekkere kut”, mompelde hij. Hij trok zijn vinger terug en trok mij mijn slipje uit. Rustig bekeek hij mijn naakte onderlijf. Ik trok mijn benen op waardoor hij een beter zicht kreeg op mijn schaamlippen, die al vochtig waren.

Hij pakte mijn knieën en trok mijn benen van elkaar. Geil spreidde ik ze waardoor mijn schaamlippen iets open kwamen te staan. Rob liet zich tussen mijn benen glijden en begon mij sensueel te likken. Via de binnenkant van mijn dijen gleed zijn tong naar mijn natte vagina.
Hij trok mijn schaamlipjes van elkaar en bekeek geïnteresseerd mijn vrouwelijkheid, mijn clitoris en mijn liefdes-tunnel. Zachtjes begon hij mijn clitje te likken. Ik vind het heerlijk als ik goed gebeft wordt en Rob kon er zeker wat van. Tussen mijn benen door pakte ik zijn hoofd en drukte het dichter, strakker tegen mijn geslachtsdeel aan.
Zijn tong ging als een bezetene te keer en gleed over mijn clit, mijn lippen en in mijn kutje. Met volle teugen genoot ik van zijn likkende tong. Blijkbaar genoot hij er van mij te beffen, want hij nam er alle tijd voor.
Terwijl hij mij met zijn tong verwende vond zijn wijsvinger mijn anus. Mijn bilspleet was al vochtig geworden van het vocht, vermengd met zijn speeksel, dat uit mijn kutje liep en moeiteloos duwde hij een vinger in mijn kontje. Strak omklemde mijn sluitspier zijn vinger die hij langzaam in en uit mijn anus liet glijden.
Mijn genot werd hierdoor nog verder versterkt en doordat mijn kut en kontje tegelijkertijd gestimuleerd werden, bouwde mijn eerste orgasme zich snel op. Mijn onderlichaam leek het middelpunt van het universum te zijn, want een golf van geile energie verspreidde zich van daaruit door mijn gehele lichaam.

Ik kromde mijn rug terwijl mijn orgasme door mijn lichaam stormde. Snakkend naar adem onderging ik mijn eerste orgasme van deze geile nacht. Ik was nog nooit zo geweldig klaargekomen. Langzaam ebde mijn orgasme weg. Rob kwam overeind en keek mij lachend aan. “Was het lekker, schatje?”, vroeg hij terwijl hij naast mij ging liggen.
Ik knikte en ging – nadat ik bijgekomen was van mijn orgasme – naast hem zitten. Ik pakte zijn slip bij het boord en trok hem omlaag. Zijn grote gespannen lul veerde omhoog. Hij had een mooie grootte en dikke lul en een goed geproportioneerde stevige zak.
Zijn schaamhaar was kort getrimd en hij zag er heerlijk uit.
Nu was het mijn beurt zijn benen te spreiden en er tussen te gaan zitten. Ik nam zijn lul in mijn handen, boog mij voorover en gaf een zachte lik over zijn gezwollen, paarse eikel. Ik keek omhoog en zag dat Rob met gesloten ogen lag te wachten op wat komen ging. Nu nam ik zijn hele eikel in mijn mond en begon hem stevig te zuigen. Zijn lul leek nog verder te zwellen in mijn mondje.
Vervolgens liet ik mijn tong plagend over de schacht van zijn geslacht glijden en begon deze in een op en neer gaande beweging te stimuleren. Rob zijn ademhaling versnelde en hij begon lichte neuk-bewegingen te maken. Ik richtte nu mijn aandacht op zijn stevige, goed gevulde zak.
Voorzichtig begon ik deze te likken en nam zijn ballen plagend in mijn mond. Voorzichtig liet ik zijn zak over mijn tong glijden. Na hem even op deze wijze verwend te hebben liet ik zijn zak uit mijn mond glippen en nam snel zijn eikel weer in mijn mond. Weer begon ik hem te zuigen terwijl ik zijn lul snel begon af te trekken.
Rob pakte mijn achterhoofd vast en begon mij nu in mijn mond te neuken. Ik voelde het eerste voor-vocht al uit zijn pisgaatje sijpelen. Hij zou nu snel gaan komen. Snel maakte ik mij nu los van hem. “Wat wil je?”, vroeg ik hem: “Wil je lekker in mijn mondje komen en mij je sperma zien doorslikken of spuit je liever mijn kutje vol?” “In je mond”, antwoordde hij.
Ik boog mij weer voorover en begon hem weer stevig te pijpen, terwijl ik met mijn ene hand hem aftrok en zijn ballen met de andere hand verwende.

Rob hield het niet lang vol. Ik voelde zijn lul in mijn mond harder en dikker worden om vervolgens fantastisch klaar te komen. Straal na straal schoot hij in zijn warme zaad in mijn mond. Hij spoot zijn sperma met zoveel kracht dat ik mij bijna verslikte.
Al zijn zaad had ik nu in mijn mond.
Ik ging naast het bed op de grond zitten en opende mijn mond. “Kijk”, zei ik (het valt niet mee met een mond veel warm zaad te praten). Rob stak zijn hand uit en liet een vinger in mijn mond glijden. Overdekt met zaad trok hij zijn vinger terug om hem aan mijn wang af te smeren.
Ik keek hem nu recht in zijn ogen, sloot mijn mond en slikte zijn zaad door.

Vervolgens klom ik weer op bed, bukte mij voorover en gaf hem een tongzoen. “Ik proef mijn zaad en mijn lul”, merkte Rob op. Ik keek naar Rob zijn lul en zag tot mijn verbazing dat deze nog recht overeind stond. Thuis ben ik dat anders gewend, mijn man valt over het algemeen direct nadat hij klaargekomen is in slaap.
Rob zag de verbazing op mijn gezicht. “Ja schatje, je gaat nu geneukt en volgespoten worden. Ga maar liggen en spreid je benen. Zo’n mooie vrouw kan ik altijd neuken”.
Geil lachte ik naar Rob en keek hem aan. “Ja maar eerst ga ik je mijn tieten laten zien”, lachte ik naar hem want ik had nog steeds mijn beha aan. Gehurkt ging ik nu over Rob zijn onderlichaam heen zitten en maakte – terwijl ik zijn harde pik tegen mijn billen voelde – mijn beha los en deed hem af.
Mijn borsten sprongen hun vrijheid tegemoet. Ze zijn nog erg stevig en hebben een mooie ronde vorm. Mijn tepels waren keihard en stonden recht vooruit. “Jezus, wat een mooie joekels heb jij”, verzuchtte Rob terwijl hij ze allebei in zijn handen nam.

Ik bukte mij voorover waardoor hij mijn tepels kon likken. Zachtjes begon hij met mijn gevoelige borsten te spelen. Ik reikte nu tussen mijn benen, nam zijn nu weer keiharde lul in mijn hand, richtte deze iets omhoog en bracht zijn eikel vlak voor mijn warme, natte liefdes-grot.
Voorzichtig bewoog ik hem tussen mijn geil gezwollen schaamlippen heen en weer, liet de eikel in mij komen en liet me vervolgens over zijn penis zakken. Voor het eerst in acht jaar voelde ik een andere lul dan die van mijn man in mij glijden. Voor het eerst in al die jaren zou een andere man zijn zaad in mij gaan spuiten.
Ik voelde me een echte, geile vrouw. Mijn natte, zachte en strakke poes omsloot de grote, dikke lul als een fluwelen handschoen.

Dieper en dieper drong hij in mij door tot ik hem volledig in mij had. Ik voelde mij heerlijk opgevuld. Ik vond het heerlijk dat mijn lichaam, mijn zinnelijkheid deze man zo geil maakten dat hij mij alleen nog maar wilde bezitten. Tastend voelde ik achter mijn rug en nam zijn ballen in mijn hand. “Neuk me, spuit me vol”, fluisterde ik tegen Rob. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd.
Hij trok mij voorover en kuste mij vol op de mond. Mijn harde, stevige borsten werden nu tegen zijn gespierde mannelijke borst gedrukt. Mijn tepels werden extra gestimuleerd door het stugge borsthaar van Rob. Onze monden openden zich en onze tongen begonnen een liefdesspel waarbij ons speeksel zich met elkaar vermengde.
Onze geslachtsdelen speelden het spel dat van alle tijden is en dat mannen en vrouwen met elkaar spelen. Rob pakte mij bij mijn billen en begon snel en hard te stoten. Na dit enige tijd volgehouden te hebben, trok hij zich uit mij terug en zei: “Doggy”.

Snel ging ik op handen en voeten, met een iets gekromde rug en gespreide benen voor hem zitten. Rob ging op zijn knieën achter mij zitten en liet zijn pik in mijn uitnodigend openstaande kutje glijden. Heerlijk diep penetreerde hij mij en begon weer snel en fel te stoten. Ik houd ervan om hard en diep genomen te worden en terwijl mijn borsten op de cadans van onze paring bewogen, spoelde een tweede orgasme door mijn lichaam.
Rob raakte mijn zijn grote mannelijkheid mijn G-spot en ik kwam gillend van genot klaar. Mijn kut voelde warm en gezwollen aan en mijn liefdes-sappen druppelden uit mij op het bed. Nadat mijn tweede orgasme weggeëbd was, fluisterde Rob: “Op je rug”. Snel ging op mijn rug liggen en spreidde mijn benen uitnodigend.
Rob kwam over mij heen en zijn penis gleed moeiteloos mijn door-geneukte kutje binnen. Weer vonden onze monden elkaar en tongzoenden wij intiem met elkaar. Wij keken elkaar diep in de ogen terwijl onze paring naar haar absolute hoogtepunt ging. Als ik mijn hoofd iets optilde dan kon ik tussen mijn gespreide benen de heerlijke – met mijn vocht overdekte – pik van Rob in en uit mij zien glijden. Heerlijk. In de spiegel boven het bed zag ik ons liefdesspel. Rob die mij tussen mijn gespreide benen lag te naaien.

Af en toe kuste of likte Rob mijn stevige, volle tieten terwijl hij onvervaard door bleef stoten. “Schatje, ik ga komen. Ik ga je heerlijke geile kut vol-spuiten”, fluisterde hij in mijn oor.
“Ja, spuit mijn kutje vol. Geef me je zaad, maak me de jouwe!”, antwoordde ik.
Op dat moment voelde ik dat Rob nog dieper en harder probeerde te stoten, hoe zijn lul nog dikker en harder werd om vervolgens straal na straal van zijn zaad in mij te spuiten. Het gevoel dat deze heerlijke man zijn zaad aan mij gaf zorgde ervoor dat ik voor de derde keer klaarkwam.
Mijn strakke, pulserende kut masseerde Rob zijn lul als een volleerde masseuse en melkte hem tot op de laatste druppel zaad leeg.

Uitgeput bleven we verstrengeld in elkaar liggen. Nadat wij bijgekomen waren vroeg Rob: “Ga jij je wassen?”. “Nee, lieverd”, antwoordde ik: “Ik wil je zaad uit mij voelen stromen”.
Naakt, bezweet en met een van geilheid en sperma overlopend kutje viel ik in slaap. De volgende dag begonnen we de dag weer met een heerlijke vrijpartij. Nog voor het ontbijt was ik al weer twee keer klaargekomen en had ik een verse lading zaad in mij gekregen.

Omdat de Wegenwacht ons vertelde dat de auto was pas op het einde van de middag klaar zou zijn huurden we de kamer voor nog een dag en bleven we de hele dag in ons liefdesnestje en bedreven de liefde in alle mogelijks standjes. Toen we tussen de middag in het restaurant wat gingen eten bekeken de andere gasten mij afkeurend.
Op verzoek van Rob had ik alleen het korte rokje en het blouseje van mijn mantelpakje aangedaan. Door mijn bloesje heen waren mijn, door alle seks gezwollen borsten en tepels goed zichtbaar. Omdat ik, vlak voor we gingen eten nog een keer geneukt en volgespoten was door Rob en hij mij had verboden mijn kutje te wassen, sijpelde er zaad uit mijn kutje over mijn dijen, langs mijn benen naar de grond.
Het kon mij niet schelen wat de andere gasten er van vonden. Ik voelde mij het sletje van Rob en zou alles voor hem willen doen. Voor mij was deze nacht met Rob het begin van mijn seksuele bevrijding. Er zou nog een geile en spannende tijd gaan volgen daar was ik van overtuigd.

Toen we op het einde van de middag bij het hotel uitcheckten vroeg de receptioniste nieuwsgierig: “Jung verheiratet?” “Nein”, antwoordde Rob gevat terwijl hij op mij wees: “Sie ist eine Prostituierte”.
Het meisje kreeg een kleur als een kreeft en wist zich geen raad. Lachend liepen Rob en ik het hotel uit.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen