Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de hoop dat ik die vrouwen kan helpen die in eenzelfde situatie zitten als waarin ik mij eens bevond, wil ik jullie graag mijn geschiedenis vertellen.
Van huis uit ben ik streng gelovig opgevoed. Dit hield in dat in mijn jeugd al mijn seksuele gevoelens, die ik al op zeer jonge leeftijd kreeg, in de kiem werden gesmoord. Ik sukkelde dan ook door mijn jeugd heen en was uiteindelijk blij te gaan trouwen met André, een keurige jongeman uit dezelfde kerkgemeenschap. Omdat wij hetzelfde geloof hadden, werd hij door mijn ouders 'goedgekeurd'. Ik wilde met hem trouwen, niet omdat ik nu zoveel van hem hield, maar meer omdat ik maar een doel voor ogen had: zo gauw mogelijk het huis uit.
Eenmaal getrouwd bleek deze vrijheid een utopie. André en ik deden het alleen met elkaar in de zogenoemde missionaris-houding en dan ook nog alleen om kinderen te krijgen. Toen bleek dat wij die niet samen konden krijgen was het helemaal gedaan met de seks. Ik dacht vaak na over een mogelijke echtscheiding, maar was mijn hele leven lang al zo onderdrukt dat ik de zelfstandigheid ervoor niet dacht te bezitten.


Net toen de situatie mij te veel dreigde te worden en ik depressief raakte, gebeurde er het volgende: Op een avond waren wij op visite bij Peter en Ineke, twee vrienden van ons, die volgens André‚ eigenlijk op veel gebieden te vrije opvattingen hadden. We zaten net aan de koffie, toen André‚ plots opgeroepen werd in verband met een storing op zijn werk.
Omdat hij ervan uitging dat dit niet lang zou duren, spraken we af dat hij later weer terug zou komen.
Wij gingen ondertussen gedrieën door met kletsen en schonken de glazen nog heel wat keren vol (iets waar mijn man eigenlijk helemaal niet van houdt!
Het werd inmiddels behoorlijk laat en toen ik opstond om naar het toilet te gaan, bleek dat ik echt te veel had gedronken. Ik wankelde op mijn benen. Ineke stelde voor sterke koffie te zetten en raadde me aan een douche te nemen om wat bij te komen.

Onder de koele stralen knapte ik inderdaad weer wat op. Zeker nadat ik me lekker had ingezeept en mijn handen over mijn harde tepels liet glijden. De drank had al mijn remmingen weggenomen en het duurde dan ook niet lang voordat ik mezelf ongegeneerd aan het vingeren was.
Weer in de huiskamer aangekomen, sloeg ik bijna achterover van schrik en verbazing. Op hun televisie namelijk zag ik mezelf al vingerend klaarkomen. Het bleek dat Ineke en Peter een videocamera hadden verstopt in de badkamer, waarmee ze wel eens privé‚-opnamen maakten en nu ook mijn mee gefilmd hadden.
Voordat ik kwaad kon worden, nam Peter het woord en vertelde mij het volgende: Hij zei: "Kijk Barbara, vanaf het moment dat ik je ken, ben ik al gek op je.

Je bent bloedmooi en ik wil je neuken. Ook Ineke heeft veel zin om eens een triootje te maken met jou erbij. Omdat je in zo'n burgerlijk keurslijf zit en altijd gecontroleerd wordt, kan dit niet op een normale manier. Je ziet er de laatste tijd doodongelukkig uit en ik weet zeker dat je je bevrijd zult voelen als je je eens wat meer losmaakt van die bekrompen ideeën die volgens mij meer een norm van André‚ dan van jou zijn. Ga gewoon eens met ons mee naar boven en zo niet, vergeet dan niet dat ik je al masturberend op videotape heb staan."

Dit laatste klonk zo dreigend, dat ik wist dat ik het wel moest volgen. Ik was namelijk als de dood dat mijn man erachter zou komen dat ik bij vrienden onder de douche de hand aan mezelf had geslagen.
Boven gekomen kleedde Ineke mij uit terwijl Peter zat toe te kijken. Ik voelde mij helemaal rood aanlopen, dit was immers de eerste keer dat iemand anders dan mijn echtgenoot mijn naakt kon aanschouwen. Ik sloeg dan ook mijn armen voor mijn borsten, maar Ineke haalde ze gedecideerd weg. Hierna zoende ze mij op een hele sensuele manier. Ik was nog nooit door een vrouw op een dergelijke manier gekust en moest voor mezelf bekennen dat het mij absoluut niet tegenstond.

Ineke daalde vervolgens al zoenend en likkend af naar mijn vagina. Eindelijk bereikte ze mijn poesje en begon mij heerlijk te beffen. Ondertussen kleedde Peter zich uit en ging over mijn gezicht heen zitten. Ik moest hem afzuigen.
Ik startte het karwei behoorlijk angstig, omdat ik nog nooit een lul in mijn mond had gehad. Maar na een paar keer voorzichtig te hebben gezogen, ging het steeds beter en begon ik het lekker en leuk te vinden. Ondertussen ging Ineke in een moordend tempo door met likken aan mijn kut.
Meegesleurd door dit ritme pijpte ik Peter als een bezetene. Het duurde natuurlijk niet lang voor ik kermend klaarkwam en als reactie hierop spoot Peter zijn lading zaad in mijn mond. 
Doordat hij nog steeds op mij zat en ik dus niet overeind kon komen, was ik gedwongen alles door te slikken. Ik vond de smaak van zijn sperma heerlijk en smachtte naar nog meer spannende seksspelletjes met Peter en Ineke.
Ineke daarentegen wilde dat we ons een beetje zouden gaan fatsoeneren om ons vervolgens aan te gaan kleden. Ze verwachtte namelijk dat mijn man spoedig terug zou komen. Ik zei echter: "Jullie hebben mij net het laatste duwtje gegeven dat ik nodig had. Ik wil niet het leven blijven leven dat ik nu leef.

André kan de pot op en nu ga ik jou eens een beetje verwennen, Ineke."Ineke begreep dat dit voor mij niet het moment was voor een zwaar gesprek en ging op het bed liggen om door mij gebeft te worden. Ik ging tussen haar benen zitten waarna Peter achter mij plaatsnam om mij op die manier op zijn hondjes te kunnen nemen.
We genoten met volle teugen en kwamen allemaal ruim aan onze trekken. Toen mijn man een uurtje later aanbelde, vroeg ik Peter hem op mijn verzoek naar huis te laten gaan. André was met stomheid geslagen maar deed wat Peter hem in mijn opdracht vroeg.
Ik heb vervolgens mijn verstand op nul gezet en André uit mijn gedachten verbannen. Wij hebben de hele nacht met zijn drietjes als beesten geneukt en de volgende ochtend heb ik Peter en Ineke het draaiboek voor mijn verhaal aan André doorgenomen.
Ik ben inmiddels gescheiden en woon in een leuk appartement, waar ik mijn draai prima heb gevonden. Naast nieuwe  levensvreugde heb ik de laatste tijd een prima seksleven dat mij alle voldoening geeft die ik zoek.
Nu ik alle seksuele geremdheid van mij heb afgeschud, voel ik mij als herboren.
Ik raad elke vrouw die in deze positie zit dan ook aan te kiezen voor zichzelf.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen