Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn naam is Jan, ik ben 30 jaar en zie er niet onaantrekkelijk uit.
Door middel van een contactadvertentie op internet  waarin ik stelde op zoek te zijn naar een seksueel getinte vriendschap, ben ik een tijdje geleden in aanraking gekomen met Ria.
Ria is een dame van 36 jaar.

Hoewel ze dus wat ouder is dan ik, sprak de brief die ik van haar ontving mij erg aan. Ze had er een foto van zichzelf bij gedaan en zag er met haar fijne gezichtje en blonde, opgestoken haar erg gedistingeerd uit.
In haar brief schreef ze dat ze getrouwd was met een oudere man van zowat 70 jaar en dat ze naast haar huwelijk een geheime vriendschap zocht waarin seks centraal stond. Nadat we elkaar ontmoet hadden, kwam er vrij snel een sterke band waar inderdaad de seksuele taboes volledig verdwenen. We zagen elkaar wekelijks en hadden veel plezier.

Onze ontmoetingen vonden bij mij thuis plaats en waren altijd kort en hevig.
Het viel mij aan haar op dat zij ondanks haar onnoemelijke geilheid toch altijd een dame bleef. Woorden als kut, lul, tieten, pijpen of neuken gebruikte ze nooit. Ze sprak van vagina, van buste en penis of zei dingen als: "Ik wil je in mijn mond voelen."
Door haar preutse manier van communiceren en haar onstuimige manier van vrijen werd ik elke keer nog geiler dan ik al was en ik ontwikkelde een vreemd soort fascinatie voor haar.

Nadat we elkaar een half jaar kenden, wilden we de nacht wel eens samen doorbrengen. Ik stelde Ria voor om naar een mooi hotel te gaan en er eens een groot feest van te maken. Ria ging akkoord, verzon thuis een smoesje en aldus kon het gebeuren dat we samen op stap gingen.
Wat later op de avond kwamen we aan in het hotel. Omdat ik de hele dag al in de auto had gezeten, wilde ik eerst een bad nemen. Terwijl ik mij in het water afspoelde, kwam Ria nog gekleed de badkamer binnen. Ze genoot zichtbaar van de aanblik van mijn naakte lichaam. Ze smeekte mij op te staan uit het bad waarna ze mijn buik begon te zoenen en haar handen over mijn billen liet glijden. Langzaam zakte ze met haar hoofd naar beneden en haar mond vond mijn pik. Tegelijkertijd beroerde ze met een vinger mijn anus. Ik dacht dat ik ter plekke om zou vallen, zo wond dit alles mij op.

Al snel lagen we op het bed en nam ze mijn paal wederom in haar mond. Ze likte mij af en graaide in mijn ballen zodat mijn staaf in no time als een betonpaal recht opstond. Ik wist dat ik dit niet lang vol zou houden en draaide me om.
Ik zoende haar en beroerde met mijn vinger haar drijfnatte kutje. Ook zij raakte in opperste extase. Op een gegeven moment maakte ik haar zo geil en raakte ze zo buiten zinnen dat ze mij smeekte om haar te neuken.

Ze zei: "Jan, neuk mij met die keiharde lul van je. Ik wil je zaad in mij voelen spuiten."

Ik wist dat ik haar nog nooit eerder zo opgegeild moest hebben, anders zou Ria niet op deze manier tegen mij praten. Ze kreunde, kronkelde en was werkelijk in alle staten.
Ik besloot haar direct te penetreren. Mijn penis vond gewillig de weg in haar kut. Ze klemde mij stevig vast waarbij we in een gezamenlijk ritme binnen enkele minuten tot een geweldig orgasme kwamen. Het was een moment dat ik nooit zal vergeten omdat ze zo hevig begon te huilen van intens genot. Het leek wel alsof allerlei opgekropte seksuele gevoelens, die al jaren vastgezeten moeten hebben, naar buiten kwamen.
Nadat ik haar wat had gekalmeerd en haar zachtjes over haar lichaam had gestreeld, drukte ze mij voorzichtig van haar af. Ze pakte een handdoek die naast het bed lag en duwde die tegen haar kut aan om het wegsijpelen van sperma te voorkomen. Al snel begreep ik wat de bedoeling van de handdoek tussen haar benen was.

"Hier is je kans", fluisterde ze wijzend op haar vagina.
Ik had weleens gezegd dat het mij enorm opwond wanneer zij mij klaarpijpte en ik mijn sperma in haar mond mocht spuiten. Ik had haar toen ook gezegd dat ik mijn eigen zaad weleens uit haar kutje wilde likken. Het was er alleen nog nooit van gekomen, omdat het mij op het laatste moment toch altijd tegen ging staan.
Ik was dit keer zo geil dat ik niet weigerde. De gedachte wond mij zo enorm op dat mijn lichaam trilde en ik haar heftig tongzoende. Via haar hals en borsten gleed mijn mond naar beneden totdat ik haar buik bereikt had. Ze had inmiddels de handdoek tussen haar benen weggedaan. De schaamlippen van haar vagina waren door het samenklemmen van haar dijen ietwat aan elkaar geplakt.
Voorzichtig drong ik met mijn tong diep in haar vagina en ik likte mijn mannelijke nectar op. Ria was intussen weer zo opgewonden van alles wat ik met haar deed dat ze het uitschreeuwde van genot. Ik slikte mijn sperma door en zoog aan haar klitje, terwijl Ria mij aanspoorde met kreten als: "Ja, lik m'n kut leeg, zuig aan mijn klitje, geile man van me."

Nadat ze badend in het zweet en gillend was klaargekomen, trok ze mijn hoofd naar boven en gaf mij een lange tongzoen.
Voldaan vielen onze ogen even later toe. Maar de volgende ochtend vroeg hebben we nogmaals heftig van elkaar genoten. Na een uitgebreid ontbijt bracht ik haar naar huis. Een paar straten achter haar woning namen we met een intense zoen afscheid en spraken af elk halfjaar zo'n nachtje voor ons tweeën te reserveren.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen