Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Onlangs was ik tijdens het boodschappen doen zo in gedachten verzonken, dat ik bijna de tijd vergeten was. Plotseling besefte ik echter dat het al tien voor zes was en ik voor mijn vriendin nog een kettinkje op moest halen.
Ik rende naar de juwelierswinkel. Eenmaal binnen trof ik niet de man aan die er normaal staat, maar een knappe vrouw van ongeveer 30 jaar.

Ik verontschuldigde me, omdat ik zag dat ze al bezig was de winkel op te ruimen en de kas op te maken. Nadat ik haar om het sieraad van mijn vriendin had gevraagd, liep ze naar achteren om het op te halen.
Bewonderend keek ik haar na. Ze droeg een zijden blouse die, waarschijnlijk om de mooie en opzichtige halsketting te accentueren, verleidelijk ver open stond. Verder droeg ze een met zilver bewerkte riem, die haar minirok waaronder lange slanke benen te zien waren nog sexyer maakte.
Omdat het al bijna zes uur was, riep ze van achteren of ik de deur vast op slot wilde doen, aangezien ze geen zin had in nog meer nieuwe klanten.

Teruggekeerd, liet ze me het kettinkje zien. Ik vroeg haar of ze het zelf even om wilde doen om me ervan te kunnen overtuigen dat het mijn vriendin heel mooi zou staan. Aangezien het haar niet lukte om de sluiting dicht te krijgen, bood ik aan haar even te helpen. Met enigszins trillende handen probeerde ik op mijn beurt het kettinkje dicht te krijgen, terwijl mijn penis zulke tekenen van leven begon te vertonen dat ik het gevoel kreeg haar ter plekke te willen naaien.
Ik legde mijn handen op haar schouders en vroeg of ze haar blouse wat kon laten zakken, zodat ik beter kon zien hoe het kettinkje stond. Ze maakte nog twee knoopjes los en ik liet vervolgens haar blouse over haar schouders naar beneden glijden. Daarbij kreunde ze zachtjes, wat mij weliswaar verbaasde maar tegelijkertijd voor mij een teken was door te gaan.

Langzaam liet ik mijn handen naar voren kruipen en kneep zachtjes in haar borsten. Het liet haar niet koud. Ze liet haar hand over mijn broek glijden en probeerde mijn gulp open te ritsen. Ik wist niet wat mij overkwam toen ze zei: "Laat me maar even."
Even later stond ik spiernaakt tegenover haar. Ze beroerde met haar tong mijn tepels en ging langzaam kussend naar beneden, tot ze bij mijnĀ  rechtopstaande pik aankwam. Heel langzaam nam ze hem in haar mond, ik had het gevoel alsof mijn lid stijver en groter werd dan ooit tevoren.
Ik dacht dat ik gek werd.
Na een tijdje kwam ze overeind en liet ze zich door mij uitkleden. Haar werkelijk drijfnatte poes miauwde om mijn tong. Ik legde haar op een tafel en spreidde haar benen. Ze had een prachtig geschoren kutje, wat een uniek uitzicht bood op haar rechtopstaande clitoris. Een lange blik werd mij echter niet gegund. Zonder iets te zeggen, trok ze mijn hoofd tussen haar benen en begon zachtjes mee te kreunen op het ritme van mijn glijdende tong.

Terwijl ik zo bezig was, schoof ik plagend een vinger zachtjes tussen de lippen van haar kut om haar vast voor te bereiden op het grote gebeuren. Ze werd steeds natter en binnen de kortste keren kon ik moeiteloos drie vingers in haar laten verdwijnen, waarmee ik langzame neukbewegingen maakte. Ik bleef haar vervolgens zo vingeren tot ze bijna klaarkwam en kreunend riep: "Neuk me, alsjeblieft, neuk me!"
Ze had de woorden nog niet uitgesproken of mijn knuppel ramde al diep in haar.
Ze legde haar benen daarbij in mijn nek en kraste met haar nagels over mijn huid. De pijn die dat deed, maakte me nog geiler dan ik al was.

Plotseling drukte ze haar nagels in mijn billen en gilde: "Harder, ik kom, alsjeblieft ga door!"
Ik gooide er nog een schepje bovenop en voelde al snel hoe mijn sperma de weg naar de vrijheid vond. Met harde stoten spoot ik de eerste twee ladingen in haar lustorgaan. Toen trok ik snel mijn slang uit haar om de laatste druppeltjes genotsvocht tussen haar omhoog kijkende borsten te deponeren. We waren allebei doodmoe, maar de omstandigheden waren niet zo dat we gezellig konden blijven liggen.

Snel kleedden we ons aan. Veel tijd voor woorden was er niet meer, maar niettemin vroeg ze nog wel met een schorre stem: "Is het een cadeautje?"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen