Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik lag die middag juist te zonnen in mijn beschutte tuin toen er werd aangebeld. Ik liep in mijn kleine zwembroek naar de deur en deed open. Voor mij stond Annelies, mijn 18-jarige buurmeisje. Ze was gekleed in een heel kort spijkerrokje en een doorzichtig wit bloesje. Haar bruine haren vielen losjes over de schouders.
Of ze mijn elektrische typemachine even mocht lenen voor het werkstuk dat ze op school moest inleveren. Natuurlijk had ik hier geen bezwaar tegen. Ik vroeg haar even in de woonkamer plaats te nemen terwijl ik de typemachine even van boven haalde.
Toen ik enkele minuten later weer beneden kwam, zag ik dat Annelies op de bank zat met in haar handen een pornoblaadje dat ik vergeten was op te ruimen.
Gefascineerd bekeek zij de prikkelende foto van een meisje dat gelikt werd door een flinke kerel. Ik zag haar hand nog net even onder haar rokje verdwijnen, toen ze in de gaten kreeg dat ik naar haar stond te kijken.

Ze kreeg een kleur als vuur en stotterde zenuwachtig. Ik zei haar dat ze zich niet hoefde te excuseren, ze moest zich tenslotte niet schamen voor zoiets menselijks als seksuele opwinding. Ondanks mijn kalmerende woorden was ze nog niet helemaal op haar gemak gesteld. Ik bood haar een glas cola aan, zodat ze nog even rustig van de schrik kon bekomen.
We raakte in een leuk gesprek verwikkeld en ongewild begon ik haar gade te slaan. Mijn gedachten dwaalden af.
Ze had lange, bruine benen en door de dunne stof van haar bloesje zag ik haar borsten met daarop twee lichtbruine tepeltjes, die duidelijk zichtbaar naar voren staken.

Ongewild kreeg ik een flinke erectie van deze ontluikende schoonheid. Mijn kleine zwembroekje kon dit verschijnsel natuurlijk niet lang verborgen houden. Ik ging daarom wat verzitten en op dat moment richtte Annelies juist haar blik op mijn kruis. Ze zag mijn stijve lul die zich nu duidelijk in mijn broekje aftekende en weer kreeg ze een rood hoofd.
Stamelend vertelde ze dat ze eigenlijk nog nooit een vriendje had gehad en daarom zo verwonderd naar mijn erectie zat te kijken.
Uiteindelijk vertelde ze mij zelfs dat ze nog maagd was terwijl al haar vriendinnen al meerdere malen met vriendjes naar bed waren geweest. Ze had het gevoel dat ze achterliep ten opzichte van haar leeftijdgenootjes. Ik probeerde haar gerust te stellen en suggereerde dat sommige van haar vriendinnen misschien wel leugentjes vertelden, om zo interessant te kunnen
doen op school. Ondertussen legde ik mijn hand op haar bovenbeen. Ze had kennelijk geen bezwaar, want voorzichtig schoof ze dichter tegen me aan.

Ik liet mijn hand een stukje in de richting van haar nu duidelijk zichtbare  slipje glijden en vertelde haar dat ze als ze wilde, zij de volgende ochtend ook van die spannende verhalen aan haar vriendinnen zou kunnen vertellen. Haar ogen glinsterden verheugd. Ze legde haar hand op mijn zwembroek en wreef verlegen over mijn harde lul.
Ik stelde voor naar mijn slaapkamer te gaan, zodat we onze ontdekkingen voort konden zetten. We namen plaats op mijn grote bed en aldaar begon ik haar lieflijke meisjesbloesje uit te trekken. Een paar kleine, maar stevige borstjes kwamen te voorschijn.

Teder vlijde ik haar neer op het bed en kleedde haar verder uit. Het korte spijkerrokje ging uit, en daarna ontdeed ik haar van het kanten witte slipje. Een mooi, donkerbehaard meisjeskutje kwam tevoorschijn. Ze had een lekker en goed verzorgd lichaam. Ik gleed met mijn vingers door haar driehoek en gaf er een kusje op.
Ze lag een beetje zenuwachtig te wachten op wat er verder zou gebeuren. Ik ging naast haar liggen en begon haar te strelen, waardoor ze zich wat meer op haar gemak zou voelen. Ik vroeg haar mijn zwembroek uit te doen. Wat onhandig schoof ze hem naar beneden en vol verbazing staarde ze naar mijn rechtopstaande gevaarte.
Annelies vertelde me dat ze nog nooit een echte had gezien van zo dichtbij. Schichtig pakte ze hem beet en begon mij af te 
trekken. Ze had er duidelijk plezier in en ik liet haar dus ook maar haar gang gaan toen ze voorzichtig aan mijn lul ging likken. Ook mijn ballen kregen meteen haar aandacht. Ze liet ze door haar handen rollen en ondertussen bleef ze gefascineerd doorgaan met zuigen.

Ik besloot dat het nu haar beurt was om verwend te worden. Met mijn handen en tong daalde ik via haar borsten af naar haar poesje. Ze was al een beetje vochtig van onderen. Ik likte het jonge meisjeskutje en stak mijn vinger steeds een klein stukje verder in haar spleet. Na even zo te zijn doorgegaan, werd het Annelies teveel en steunend kwam zij die middag voor de eerste keer klaar.
Op het moment dat ze weer een beetje bij was gekomen, vroeg ik haar of ik haar mocht ontmaagden. Dit wilde ze maar al te graag en spontaan gaf ze mij een tongzoen. Ze vond het een leuk idee gehurkt bovenop mijn stijve lul te zitten. Haar kutje ging als vanzelf een stukje openstaan en langzaam liet Annelies zich zakken.
Bij het eerste contact van haar kutje met mijn lul schoot er een trilling door haar lichaam heen en verstijfde even.

Ze zakte weer iets verder en soepel gleed mijn eikel tussen de natte lipjes door bij haar naar binnen.
We voelden een heel klein beetje weerstand bij het doorboren van haar maagdenvlies, maar de pijn was kennelijk snel over want ze zakte nu in een keer door naar beneden, totdat mijn penis helemaal in haar warme gaatje zat. Ik feliciteerde haar met haar ontmaagding; er sprongen tranen van blijdschap in haar ogen. Ik pakte haar heupen, duwde haar langzaam omhoog en legde haar naast mij op bed. Ik ging tussen haar zalige benen in zitten en stak mijn lul in haar strakke kut. Annelies genoot en hijgde zelfs nog harder dan in het begin.

Elke keer dat mijn pik haar vochtige kutje ingezogen werd, gromde ze van genot. Nadat ik haar een paar standjes had geleerd, kon ik mezelf niet meer inhouden.
Ik haalde mijn op springen staande erectie uit haar kutje en spoot mijn zaad met een diepe zucht over haar gladde buik. Onmiddellijk wreef ze het over haar slanke lichaam uit en likte de resten van haar handen. Ik installeerde mij weer tussen haar benen en likte haar klitje. Dit keer hielp ze mee door zichzelf te vingeren terwijl ik mijn tong liet dartelen. Hierop kwam ze voor de tweede keer klaar.
Uitgeput van alle nieuwe indrukken bleef ze enkele ogenblikken roerloos liggen.
De volgende ochtend zou ze haar vriendinnen op het schoolplein in elk geval een spannend verhaal te vertellen hebben.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen