Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Joan stond voor de grote spiegel. Afgezien van haar doorzichtige nylonkousen was ze naakt. En die kousen verborgen niets van haar sexy charmes! Ze kon de ronde zwelling van haar gladde, haarloze poesje zien, de kuiltjes in haar stevige billen. Het luchtige nylon gaf haar benen en kont een satijnachtige glans.

"God! Je bent echt fantastisch, schatje!" hijgde Curt.
Hij was al klaar voor het avondje uit met Pete en Cathy, en hij stond nu in de slaapkamerdeuropening naar zijn vrouw te kijken.
Joan draaide zich om en lachte blij, toen ze de bult in zijn broek zag.
"Is een keer per dag niet genoeg, schatje?" fluisterde ze, terwijl ze haar tong wulps over haar lippen heen liet glijden.
Maar toen schudde ze nadenkend het hoofd.
"We kunnen het beter voor straks opsparen", zei ze met tegenzin. "Over een kwartiertje moeten we bij Pete en Cathy zijn..."
"Je hebt gelijk, schatje", zei Curt. "Het komt door dat blote poesje van je...als ik het zie, wordt mijn lul altijd keihard!"
Joan giechelde en nam de jurk die ze gekozen had. Het was een mini-jurk, felgeel, met een schaamteloos diepe halsuitsnijding.

Ze trok de jurk over haar hoofd en wiegelde met haar heupen, om hem over haar kont te doen glijden. Toen probeerde ze de rits dicht te trekken, maar dat lukte niet, want de jurk zat zodanig strak dat ze haar armen niet achter haar rug kon brengen.
"Help jij even, Curt?"
"Natuurlijk... wauw, het gaat moeilijk... zo, nog een stukje... ziezo! 
Verdomme, schatje, dat is echt een sexy jurk! God, als je Pete nu nog niet kan verleiden, is hij reddeloos verloren!"
"Vind je niet dat hij wat te klein is, Curt? " vroeg ze, terwijl ze haar tieten vooruit liet komen, zodat haar puntige tepels door de stof heenpriemden. Die rits ging wel heel erg moeilijk dicht!"
"Hij zit heel erg strak. Weet je, misschien trek je maar beter iets anders aan, schatje. Als je gaat zitten, scheurt de rits misschien open!"
"Oh, dat hoop ik!" lachte Joan. "Dan heb ik meteen een uitvlucht om terug te gaan en me te verkleden. Dan moet jij zorgen dat je met Cathy aan het dansen bent, zodat ik Pete kan vragen of hij me snel even naar huis brengt. En dan.."
"Dan laat je hem je blote kut zien!" zei Curt lachend.
"Juist. Het moet lukken!"
Curt liep lachend naar de deur toe.
"Haast je!" zei hij ongeduldig. "Hoe vlugger jij je plannetje uitvoert, hoe vlugger ik je kan naaien! Als we hier nog een minuut blijven, verkracht ik je!"
Joan wierp nog een laatste blik in de spiegel. Volmaakt! Ze zag er zo sexy uit, dat geen enkele man haar zou kunnen weerstaan. Haar tieten hingen bijna uit haar jurk!

Joan gaf Pete al een hele avond kleine hints. Als ze de kans had, wreef ze zich tegen hem aan, en haar lachjes waren zo geil en uitnodigend dat hij elke keer bloosde. Joan voelde aan dat hij belangstelling had. Ze moest nu alleen nog zorgen dat ze hem mee naar huis kon krijgen.
Voor hun volgende drankje op was, loodste ze hem mee naar de dansvloer. Dat was een voordeel, omdat Cathy en Curt bleven zitten, zodat Pete zich wat vrijer kon voelen en dus gemakkelijker op haar geflirt kon reageren.
Het was een trage dans, wat Joan de kans gaf om zich in Pete's armen te nestelen. Ze liet haar stijve tepels tegen zijn borst aanwrijven.
"Ik ben gewoon dol op dansen, jij niet, Pete?" vroeg ze onschuldig.
"Eh... ja! Ja, ik hou erg veel van dansen, Joan", zei Pete verward.
Het gevoel van haar malse tieten g`tegen zijn borst, maakten hem compleet overstuur. Zonder het zelf te beseffen, liet hij een hand naar haar deinende, warme billen toeglijden. Toen het tot hem doordrong wat hij deed, trok hij zijn vingers weg, net alsof hij zich gebrand had.

"Oh... laat je hand toch liggen, Pete!" fluisterde Joan. "Zo dicht bij elkaar dansen bezorgt me een sexy gevoel! Is dat bij jou ook zo?"
"Eh... ja! Ja, Joan, zeker!" stamelde hij met een vuurrood aangelopen gezicht.
"Mmmmmm", fluisterde Joan. "Zo heerlijk!"
Ze legde haar armen rond zijn hals, zodat haar hete tepels nog harder in zijn borst priemden. En toen begon ze haar bekken tegen het zijne aan te wrijven!
Pete verstijfd. Zijn lul begon oncontroleerbaar te zwellen. Het vlees klopte en schokte in zijn broek, Joan voelde het duidelijk. Nu moest ze in actie komen!
Joan haalde diep adem, zodat haar zware tieten nog groter werden. Toen trok ze de schouders vooruit, tot ze een scheurend geluid hoorde... het lukte! Haar rits sprong open!

"Oooooh, nee!" jammerde ze. "Oh, Pete! Mijn rits is stuk! Vlug, terug naar het tafeltje! Loop achter me, zodat niemand het ziet!"
Joan wist dat heel haar rug tot aan het begin van haar bilspleet bloot was.
Ze hoorde Pete naar adem snakken, toen ze met haar kont draaide en hij een flink stuk van haar lekkere billen kon zien. Pete zag vuurrood en hijgde, net alsof hij aan een beroerte toe was!
Een paar minuten later maakte Pete de deur van Joan's appartement open.
"Kom maar binnen, Pete", zei Joan, terwijl ze naar de slaapkamer toe ging. Kom mee, je moet me met de rits helpen. Bovenaan zit ze nog vast en ik kan ze zelf niet losmaken."
Pete's handen trilden zo erg, dat het vijf minuten duurde voor de rits eindelijk openging. Hij had zich nog nooit zo zenuwachtig gevoeld.
Joan draaide zich met een brede lach naar hem toe.
"Dank je, Pete, ik was er alleen nooit in geslaagd!"
Ze trok de jurk van haar schouders, zodat haar tieten heel eventjes blootkwamen, voor ze ze snel met de handen bedekte.
"Oh, God!" zei ze. "Ik mag me niet uitkleden, terwijl jij het ziet! Draai je om, Pete, en niet gluren!"

Pete draaide zich om. Nu kon hij Joan niet rechtstreeks meer zien... maar wel haar weerkaatsing in de grote spiegelkast!
Pete besefte niet dat Joan hem ook kon bekijken. Ze zag heel goed dat de uitdrukking op zijn gezicht veranderde, toen ze haar jurk aan haar voeten liet vallen.
Zijn ogen gingen langzaam naar haar tieten toe. Hij snakte geschokt naar adem.
Zulke mooie borsten had hij nog nooit gezien, zelfs niet op foto's! Het waren twee romige, blanke heuvels, volmaakt van vorm en bekroond met kleine, roodbruine knoppen.

Pete slikte zenuwachtig. Hij kreeg er het water van in de mond! En die brand, die afschuwelijke, jeukende brand in zijn ballen werd steeds erger! Hij wou dat hij haar kon zeggen hoe mooi hij haar vond... maar ze mocht niet eens weten dat hij haar kon zien!
Joan giechelde en keek hem in de spiegel aan.
"Ik zie het wel, Pete!" riep ze. "Ik weet, dat je kijkt, geef het dus maar toe!"
Pete stond sprakeloos. Betrapt! Zou ze erg boos zijn? Hij draaide zich om en opende de mond om zich te verontschuldigen... maar hij kon geen geluid uitbrengen. Joan keek hem lachend aan en duwde haar wulpse uiers met haar handen omhoog, net alsof ze hem die warme schatjes aanbood!
"Kom hier, dan kan je ze beter bekijken", fluisterde ze. "Ik vind het heerlijk dat je graag naar mijn tieten kijkt, Pete."
Hij maakte aarzelend een stap vooruit en liet zich aan haar voeten op zijn knieën vallen.
"Het... het spijt me, Joan", stamelde hij beschaamd. "Ik wou niet gluren. Maar je bent ook zo mooi!"
Hij keek zo geconcentreerd naar haar prachtige joekels, dat zijn ogen er pijnlijk van aanvoelden. Haar zwoele schoonheid had hem totaal in de macht!
Hij zou alles doen wat ze hem vroeg! Alles!
Joan beefde. Pete's begerige blik deed haar tieten zwellen. Ze lachte blij, want het zou allemaal nog heerlijker worden dan ze verwacht had! Pete was een verloren man, ze wist dat ze hem compleet in haar macht had. Maar als ze teveel tegelijk vroeg werd Pete misschien wel zo geil dat hij te vlug klaarkwam, en dan was alles verknoeid! Ze zou het heel langzaam moeten doen,
heel langzaam en heel voorzichtig.

"Kom wat dichter bij me, Pete", fluisterde ze hees. Niet bang zijn, ik weet precies wat je nu voelt. Je hebt veel zin om weg te lopen, juist? Je schaamt je omdat je naar mijn borsten kijkt. Zo voelde ik me vroeger ook, Pete, zo voelde ik me de eerste keer dat ik een lul zag. Ben je niet bang en opgewonden tegelijk, Pete?"
Hij knikte.
"Kijk dan toch, Pete... kijk naar mijn poesje. Kijk naar mijn mooie, kale kut!
Heb je al eens een poesje zinder haar gezien?"
Pete slikte. Wat zei ze nu? Een poesje zonder haar? Hij keek automatisch op en zijn ogen werden net zo groot als schoteltjes. Hij droomde niet, Joan had echt een kaalgeschoren poesje!
Joan moest zich beheersen om zich niet in zijn armen te werpen en hem te naaien. Maar ze wist dat ze hem dan zou afschrikken. Hij zat barstensvol remmingen, ze moest voorzichtig blijven!
Pete kroop een paar centimeter vooruit en Joan lachte bemoedigend.
"Nog een beetje dichter, schatje", fluisterde ze.
Ze wou hem zo dicht bij zich hebben, dat hij haar mooie, blote kutje kon aanraken. Ze wou, dat hij de geur van haar opwinding kon ruiken, dat hij de hitte kon voelen die haar gezwollen, roze kutlipjes uitstraalden.
Joan's mollige poesje droop van het sap toen hij vooruit kwam. Ze trok haar pafferige schaamlipjes open.
"Kom, schatje", fluisterde ze. "Streel mijn hete poesje, het is al zo nat voor je! Doe het, Pete, ik heb het zo nodig!"

Er gebeurde iets met Pete. De angstige gespannen uitdrukking op zijn gezicht veranderde in een grimas van ongeduldige geilheid. Hij stak een hand uit en streelde de zijdezachte binnenkant van Joan's kwijlende scheur. Ongelooflijk heet! Ongelooflijk glibberig!
Pete voelde een hete gloed van begeerte door zijn ballen heenbranden.
"Oh, God! Je bent zo mooi! Je bent zo heet!" kreunde hij. "Ik zie het sap zo uit je hol druipen! God, Joan, zo nat? Waarom is je hete poesje zo nat, Joan?"
Joan legde haar vingers op zijn bevende hand en duwde die stevig tegen haar sidderende kut.
"Je weet toch waarom", fluisterde ze. "Omdat ik naar je verlang, Pete! Wist je niet dat jij mijn poesje zo heet en geil kon maken?"
"Eh... eh... eh... nee!" stamelde Pete.
Hij probeerde Joan duidelijk te maken hoe opgewonden hij was maar hij kon zich gewoon niet verstaanbaar maken, hij was er te geil voor! Hij kon enkel nog aan Joan's hete poesje en zijn eigen vervaarlijk harde lul denken.
"Zo kan je niet veel zien", zei Joan hees. "Wou je niet dat je alles duidelijker kon zien?"
"Zien?" vroeg Pete ongelovig. "Bedoel je dat je echt wilt dat ik naar je poesje kijk?"
"Maar natuurlijk, gekkerd!" zei Joan lachend. "Het is toch veel prettiger als je ziet wat je doet!"
Ze liet zich op de sofa zakken en spreidde haar dijen, zodat hij haar opengerekte spleet tot in de details kon bekijken.
"Zo... is dat niet beter?"
"Eh... eh... ja, natuurlijk!" hijgde Pete. Hij maakte een echte kwelling door.

Hij wist niet was hij zeggen moest, zijn ogen puilden letterlijk uit zijn hoofd en was vuurrood aangelopen.
"Mijn God", hijgde hij. "Ik kan het niet geloven!"
Joan zag dat Cathy en Curt in de deuropening stonden, wachtend op een signaal dat de kust veilig was. Ze dacht snel na. Pete mocht natuurlijk niet merken dat Cathy en Curt zich in de kast verborgen!
"Je moet het geloven!" fluisterde ze hees. "Het gebeurt echt! Streel mijn poesje nog eens, dan kun je voelen dat je niet droomt! Duw je vingers in mijn hete, druipende spleet, Pete, doe het!"
Ze greep Pete bij een arm en trok hem naar zich toe, zodat hij het evenwicht verloor. Hij tuimelde voorover en kwam met zijn gezicht op haar naakte kut terecht.
"Oooooh!" kreunde hij, toen hij haar hete, zachte dijen tegen zijn wangen voelde. "Oh, verdomme, ik ben zo geil!"
Joan voelde Pete's mond tegen de binnenkanten van haar dijen, wat voldoende was om haar te doen hijgen van passie. De stroop droop uit haar brandende scheur en ze moest zich beheersen om niet zijn gezicht in haar laaiende hol te rammen!

Ze gaf Cathy en Curt een teken, en de twee slopen de kamer binnen en gingen zachtjes naar de kast. Ze greep Pete's hoofd vast en duwde het stevig tussen haar dijen, zodat hij alleen haar wulpse kut kon zien.
"Vind je het nu niet prettig?" vroeg ze. "Is het niet mooi? Sommige mannen krijgen nooit de kans om een poesje te bekijken omdat ze altijd in het donker naaien. Ze weten echt niet wat ze missen. Je kijkt graag naar mijn kut, he, Pete?"
"Ja!" hijgde Pete. "Het is zo mooi!"
En toen deed Joan iets dat hem bijna in zijn broek deed spuiten! Ze stak een hand tussen haar benen in en trok haar rode schaamlipjes helemaal open!
"Oh, God!" hijgde Pete toen hij het obsceen natte blote vlees van haar scheur zag, en het kloppende, gezwollen knopje van haar opgehitste kittelaar.
Joan hoorde de deuren van de kast dichtschuiven. Ze keek even op en zag dat de kast nog net op een kiertje openstond. Cathy en Curt zaten veilig verborgen.
De wetenschap dat ze nu door twee paar geile ogen bekeken werd, maakte het allemaal nog veel opwindender. Ze wreef zachtjes over haar dikke, trillende klitknop heen.

"Wil je me genot geven, Pete?" vroeg ze, terwijl ze haar klitje bleef strelen.
"Ja, ja, natuurlijk! Alles wat je maar wilt, Joan!"
Ze lachte wulps en ze dacht dat ze Cathy in de kast kon horen hijgen. Cathy was er nooit in geslaagd haar man zo geil te maken...
"Wil je iets doen wat me zal doen komen, schatje?" vroeg ze. "Zou je me graag horen huilen van genot?"
"JA!" schreeuwde Pete. "Zeg maar wat ik moet doen! Ik zal alles doen wat je wilt, ALLES!"
"Ik wil dat je mijn poesje likt, schatje", fluisterde Joan.
Ze duwde zijn gezicht in haar stomende naaischeur.
"Steek die lange tong in mijn spleet! Wacht, ik zal mijn poesje openhouden..."
Ze werd helemaal als dol, toen ze Pete's hete gezicht tegen haar opengerekte kut voelde. Ze duwde zijn hoofd vooruit, tot zijn lippen haar romige, muskusachtige spleet raakten en ze snakte opgezweept naar adem toen zijn neus tegen haar kittelaar aanstootte. Pete zou haar poesje likken en zij zou hem leren hoe het moest!
Ze zou hem tot kuttenlikker-eersteklas opleiden!
Pete voelde zich helemaal duizelig worden, toen zijn gezicht haar druipende hol raakte. Hij wreef zijn neus door haar scheur en rook de zware, bedwelmende geur van opgezweepte vrouw. Het idee, dat hij, Pete MacMahon, met zijn gezicht tussen Joan Trotters dijen inzat, deed hem bijna in zijn broek spuiten!

Nooit, nooit, zelfs in zijn meest wilde dromen niet, had hij zoiets kunnen denken!
"Doe het, schatje", hijgde Joan. "Vreet mijn kut uit! Lik mijn klitje en steek je tong in mijn hete hol! Doe het, Pete! Lik me!"
En Pete deed het! Hij liet zijn lange tong over heel de lengte van haar natte, romige spleet heenglijden. De smaak van haar geile vocht maakte hem nog wilder, zodat hij als een dolleman begon te likken en te slurpen. Haar hete poesje smaakte steeds beter! Hij zoog hongerig, om geen druppeltje hete room te missen.
"Oooooh!" kermde Joan.
Ze viel bijna van de sofa, zo wild deed zijn naaiende tong haar kronkelen. Het meest wilde genot raasde door haar trillende lijf heen en deed haar oncontroleerbaar spartelen. Ze voelde vuurtongetjes door haar lichaam heenbranden, vlammen die sterker en sterker werden en haar vlees verteerden!
"Oooooh! Jaaaa!" snikte ze. "Zuig me! Zuig me harder! Zuig mijn lieve klitje!
Bijt erin, schatje! Kauw erop! Oooh... God! Je doet het zo heerlijk, Pete, je bent de beste die ik ooit gehad heb! Niet stoppen! Oh, Pete... niet stoppen...liefste... ik ben er bijna! Ja, je doet me klaarkomen... ik ga klaarkomen, Pete!

Hij vond het ongelooflijk dat hij haar zo geil kon maken. Haar gegil en gekrijs van passie zetten hem tot nog meer ijver aan, en hij deed het zo goed dat Joan lag te brabbelen van ondraaglijk genot.
"Ooooh!" hijgde ze. "Ja, schatje... aaaaah! Steek je hete tong erin! Naai me met je tong! Gebruik ze als een pik en naai me! Ja! Ja! Jaaaaa!"
Ze slingerde haar benen rond zijn schouders, om zijn hoofd onwrikbaar tussen haar dijen gevangen te houden. Die tong moest voor eeuwig en altijd in haar druipende spleet blijven! Ze maalde haar hielen over het bed en ze krijste van wilde passie. Nooit zou ze er genoeg van krijgen, nooit! Hij moest haar blijven likken, tot hij niet meer kon!
"Ooooooh!" jammerde ze.
Ze was nog nooit zo geil geweest! Pete's tong maakte haar als gek! En nu beet hij hard in haar stijve,, kloppende klit en voelde ze de stroop als een beek uit haar binnenste stromen. Ze was er bijna! Nog heel even langer, dan zou ze ontploffen! Nog een paar likjes van die goddelijke tong... nog even... nog heel even! Bijna!
"Ooooh", jankte ze gefolterd. "Oooooh! Niet stoppen, Pete! Pete, niet stoppen!
Ja! Ja! JAAAAAAA!!!! AAAAGGHH!!!! AAAGGGGHHHHH!!!!! Drink het, DRINK HET!
OOOOOHHH!!!"
Pete verdronk bijna in haar zee van kokend sap. Haar benen zaten zo krampachtig zond zijn hals geklemd, dat hij buiten adem raakte. Haar poesje leek wel vastgegroeid aan zijn stotende, likkende tong. Hij dronk... en dronk, likte en slurpte en zoog tot haar poesje droog was. En toen hield hij eindelijk op!

Joan liet zich snikkend op het bed vallen. Ze hapte naar lucht als een vis op het droge en haar gezicht was vuurrood aangelopen. Van tijd tot tijd ging er nog een zwakke stuiptrekking door haar bezwete, naakte lijf heen.
"Mijn God, Pete! Ik kan het gewoon niet geloven! Je bent de beste kutlikker die ik ooit gehad heb! Jezus! Zo vlug ben ik nog nooit klaargekomen!
Pete keek haar geschokt aan.
"Ben je klaargekomen?" stamelde hij. "Ben je echt klaargekomen? Heb ik je echt doen klaarkomen?"
"Maar natuurlijk!" riep Joan. "Wat scheelt eraan, Pete? Waarom kijk je zo geschokt?"
"Oh, die arme Cathy! kreunde Pete. "Ik wist niet dat ik een vrouw op die manier kon doen klaarkomen! Ik heb het nooit bij haar gedaan, ik heb er zelfs nooit aan gedacht! God, ze zal het me nooit vergeven! Ik was altijd zo bang dat ik te vlug zou spuiten, dat ik er nooit aan gedacht heb dat ik haar eerst kon doen klaarkomen door haar poesje te likken. God, wat ben ik een stommeling geweest!"

Joan giechelde. Ze keek naar de kast en vroeg zich af of het al tijd was voor Pete's kleine verrassing. Ze had bijna het teken gegeven, toen ze zich bedacht. Ze besloot dat Pete nog een les nodig had. Nog een ding wou ze hem leren... hoe hij zijn stijve lul moest laten zuigen, zonder onmiddellijk te spuiten.
Joan begon zijn broek open te ritsen.
"Denk er maar niet over na", zei ze. "Alles op zijn tijd! Nu wil ik je nog iets leren, en dat zal heel erg opwindend worden! Maar je moet me een ding beloven..."
Ze trok zijn lange, schokkende pook uit zijn broek en hijgde blij. Hij had echt een lekkere grote! Ze popelde van ongeduld om hem op te slokken!
"Wat?" vroeg Pete. "Ik beloof je alles wat je maar wilt, Joan, ik ben je zo enorm dankbaar!"
"Je moet het zeggen, als je voelt dat je gaat spuiten!" zei ze. "Dat moet je beloven, als je denkt dat je gaat spuiten moet je me waarschuwen. Goed?"
"Natuurlijk!" zei Pete. "Mij best!"
Hij zag dat Joan naar zijn lul keek en toen hij besefte hoe aanbiddend ze naar het ding staarde, had hij bijna in haar gezicht gespoten. Ongelooflijk maar waar, ze hield echt van zijn lul.

Joan trok zijn lange schacht en paar keer af en liet haar vingers toen heel langzaam van zijn ballen tot aan zijn eikel glijden. Haar wijsvinger wreef door zijn pisspleetje en ving het druppeltje voorzaad op dat daar parelde. Ze proefde genietend.
"Mmmmm!" kreunde ze. "Lekker, Pete! Mag ik je nu zuigen?"
Pete beefde over heel het lichaam. Ze hield van de smaak van zijn zaad! Hij hijgde moeizaam en de eerste ogenblikken was hij niet eens in staat om te spreken.
"Ja!" gromde hij tenslotte.
"Wees nu voorzichtig, Pete!" waarschuwde ze. "Het zal erg opwindend voor je zijn, maar je mag niet klaarkomen, ik wil je een hele tijd likken en zuigen voor je spuit. Beloof je me dat je me tegenhoudt, als je voelt dat het gevaarlijk wordt? Beloof je dat, Pete?"
"Ja!" beloofde Pete, die ongeduldig lag te hijgen.
"Prachtig, schatje!" fluisterde Joan. "Denk eraan, hoe langer jij je in toom houdt, hoe langer je van mijn mond kan genieten!"
Pete zag haar hete, rode lippen dichter en dichter bij zijn kloppende eikel komen.

Joan opende de mond en liet de zachte, warme ring van haar lippen over zijn schacht heenglijden, tot ze zijn sponzige eikel tegen de achterkant van haar keel aanvoelde. De lul smaakte zout en de druppeltjes voorzaad die uit zijn pisspleetje liepen maakten haar geile keel glibberig. Ze hoorde hem hees grommen van genot, ze sloot haar lippen rond het harde vlees en begon haar hoofd op en neer te pompen.
"Aaaaaggghhhh!" schreeuwde Pete.
De sensaties in zijn lul waren ongelooflijk! Hij concentreerde zich krampachtig om niet te snel klaar te komen, maar hij voelde zijn weerstand snel verbrokkelen. Ze deed het veel te heerlijk! Hij had nog nooit zo intens genoten! Opeens voelde hij dat hij het niet langer kon verdragen. Hij moest spuiten! Het moest! Hij kon die heerlijke foltering in zijn ballen niet meer
uithouden!
"STOP!" schreeuwde hij. "STOP! Ik ga klaarkomen, Joan! Als je niet ophoudt, spuit ik in je mond!
Joan trok haar lippen haastig weg.
"Vond je het prettig, schatje?" vroeg ze.
Pete kon geen woord uitbrengen, alleen een verscheurd grommen.
"Arm schatje!" fluisterde Joan, toen ze de gekwelde uitdrukking op zijn gezicht zag. "Dat was erg moeilijk voor je, he? Maar je hebt het prima gedaan. 
Ik vind dat je een beloning verdiend hebt... en ik heb een verrassing voor je, Pete! Je zal er dol op zijn!"

Pete grinnikte. Wat Joan precies bedoelde wist hij niet, maar ze zou hem nooit teleurstellen!
"Natuurlijk, ik hou van verrassingen!" zei hij gretig. "Wat is het, Joan?"
"Doe die kast maar open, Pete! Daar zit de verrassing in! Doe het maar!"
Ze duwde hem van het bed en wees naar de kast. Pete begreep er niet veel van, maar trok de kast toch maar open... en werd lijkbleek. Hij staarde verstijfd naar Curt en Cathy, die hem vriendelijk toelachten!

"Jezus! Cathy!" stamelde Pete. "Wat... wat doe je... mijn God... hoelang zit je daar... OH GOD!"
Cathy giechelde.
"Rustig, Pete", fluisterde ze. "Ik heb alles gezien en ik vond het fantastisch! Ik wist niet dat je zo'n goeie kutlikker was! Je deed me bijna klaarkomen, Pete, alleen maar door te kijken!"
Pete had in de grond kunnen zinken van schaamte. Hij was zodanig overstuur, dat het een poosje duurde voor hij besefte wat Cathy zei.
"Maar... ben je dan niet boos?" stamelde hij. "Vind je het niet erg dat ik Joan's poesje gelikt heb?"
Cathy sloeg haar armen rond zijn hals.
"Waarom zou ik boos zijn, schatje?" lachte ze. "Ik vond het heel opwindend en Joan is toch mijn vriendin? Zou jij het soms erg vinden dat Curt mijn poesje likte? Nee toch! Je zou het ook opwindend vinden om dat te zien... juist, liefste?"

Pete keek haar geschokt aan. En toen grijnsde hij opeens breeduit en begon hij te grinniken.
"Het was opgezet spel, juist?" vroeg hij. "Jullie hebben me in de val doen lopen! Ik zou eigenlijk woedend moeten zijn, maar dat ben ik niet. Ik ben echt blij dat jullie het gedaan hebben! En ik ben daarnet niet klaargekomen! Ik heb Joan een orgasme bezorgd, zonder zelf te spuiten!"
"Ik ben heel erg trots op je, Pete!" zei Joan lachend. "Ik denk niet dat je nog problemen zal hebben met te vlug klaarkomen. Het zat allemaal in je hoofd, je spoot zo snel, omdat je bang was dat je te vlug zou zijn! Denk jij ook niet, Cathy?"

"Er is maar een manier om het te weten te komen!" giechelde Cathy. "wil je het uitproberen, Pete? Wil je me naaien en zien of het lukt?"
"Natuurlijk!" zei Pete opgewonden. "Heel graag!"
Hij keek naar Joan en Curt.
"Maar slechts op een voorwaarde", zei hij lachend.
"Welke?" vroeg Cathy, terwijl ze vol begeerte naar zijn lul staarde.
"Ik zal je alleen naaien, als jij iets voor me doet", zei hij met een knipoog naar Joan en Curt. Cathy likte zich de lippen. Ze voelde zich zodanig geil, dat ze tot alles in staat was.
"Ik zal het doen", beloofde ze. "Het kan me niets schelen wat het is!"
"Echt?" vroeg Pete plagend.
Hij duwde zijn harde neuker tegen haar vochtige poesje aan en voelde hoe opgewonden ze tegen zijn vlees rilde.
"Alles wat je maar wilt", beloofde Cathy. "Alles!"
Pete grinnikte ondeugend.
"Goed!" zei hij ernstig. "ik hou je aan je belofte! Jullie hebben haar horen beloven dat ze alles zou doen, juist, Joan en Curt?"
Ze knikten. Ze waren benieuwd naar Pete's plannen.
"Zeg het me nu, Pete!" smeekte Cathy.
Haar vurige poesje trok ongeduldig samen. Ze werd verteerd door een krankzinnige begeerte.
"Wat moet ik doen om die lange pik te krijgen?"
"Je moet je door Curt in de kont laten naaien!" riep Pete. "En Joan en ik mogen kijken!"

Cathy snakte naar adem. Kon Pete haar gedachten soms lezen? Hij vroeg haar iets waar ze nu al dagen van droomde! En hij wou kijken, terwijl zij zich liet penetreren! Ze kon het niet geloven, het was te mooi om waar te zijn!
Cathy sloeg haar armen rond Pete's hals en zoende hem uitbundig op de mond.
Ze had bijna kunnen huilen van geluk! eindelijk werd Pete de man van haar dromen!
"Naai me. schatje", smeekte ze. "Naai me nu, dan laat ik me door Curt in mijn reet pakken. Ik wil je grote, harde neuker in mijn hol, doe het, Pete, vlug!
Ik moet die pik hebben!"
Haar ogen schitterden van begeerte. Haar kut was een laaiende oven. Ze beefde zo wild dat ze het evenwicht bijna verloor. Zo geil had ze zich nog nooit gevoeld!

Pete liet zich op haar hete lijf zakken. Hij rukte haar jurk van haar lichaam en trok haar slipje omlaag. En toen dook hij naar haar geile, natte kut!
Cathy schreeuwde van geluk. Pete's natte tong ging recht naar haar hol toe!
Ze kreeg bijna op staande voet een orgasme! Ze wist wat Pete zou doen. Hij zou haar geile kut likken en zuigen.
Cathy kermde, toen Pete's lange tong een nat speekselspoor over haar scheur heen trok. Ze kronkelde, ze snikte. Heel haar lichaam rilde wild, toen hij haar overgevoelige scheur begon te likken.
"Aaaaagghhh!" zuchtte ze, terwijl ze haar kut in zijn gezicht maalde. "Oh, liefste! Lekker! Ooooh! OOOOOOHHHH!!!!!"

Cathy was zo heet, dat ze zich onmogelijk lange tijd kon beheersen. Haar poesje begon in Pete's tong te knijpen en eraan te trekken en ze voelde de eerste stuiptrekking van een waanzinnig wild orgasme beginnen. Ze greep  hongerig naar Pete's stijve neuker.
"Naai me!" schreeuwde ze. "NAAI ME NU!"
Pete draaide zich gejaagd om. Zijn harde pook stootte tegen de ingang van haar trekkende naaihol aan. Zo bleef hij even zitten, terwijl haar lillende schaamlipjes tegen zijn sponzige eikel dansten.
"Vlug, Pete! Haast je, oh, haast je toch! Nu! Naai me!"
Pete glimlachte. Hij had geen haast. Hij genoot van haar schaamteloze geilheid, van de erotische wanhoop die op haar mooie gezichtje te lezen stond. De rollen waren omgekeerd! Dit keer was zij het die haar zelfbeheersing verloren had, nu was zij het die niet kon wachten!
"Alsjeblieft! Naai me! Naai me!" krijste Cathy wanhopig. "Ram 'm erin! Naai me, naai me hard, schatje!"
Cathy spartelde als een aal, toe ze Pete's eikel in haar hete, spastische scheur voelde glijden. Ze begon nu uit volle borst te krijsen toen hij een stoot verkocht die zijn stijve pik diep in haar kloppende onderbuik boorde.

"Aaaaaaaggghh! Heerlijk! Hij voelt zo lekker aan! Oh, liefste, je hebt de beste pik van de hele wereld! Doe me klaarkomen! Ooooh, naai me hard, Pete!
Doe me klaarkomen!"
Pete plofte zij pik als een woesteling in haar laaiende pruim. Telkens als hij zijn vlees tot aan zijn ballen in haar hete scheur mokerde, gilde ze als een beest. Hij voelde haar trillende billen tegen zijn jeukende ballen aanwrijven.
Cathy's poesje was heet en sappig als nooit tevoren. Zijn lul was klaar voor de grote ontploffing. Hij voelde zich duizelig en als dronken van genot. 
Cathy's kut zoog wulps aan zijn vlees, alsof ze het zaad uit zijn brandende ballen wou melken!
Cathy voelde Pete's lul dikker en dikker, harder en harder, langer en langer worden. Hij scheurde haar schede open, hij ramde tegen haar zachte baarmoeder, hij kamde haar dikke kutmelk tot schuim.
Hij naaide haar wild en ruw en snel, net zoals ze het graag had.
Ze was er bijna... nog heel even!

Pete voelde de hitte in zijn ballen groeien en besefte dat zijn orgasme niet lang meer kon uitblijven. Hij pompte zijn pik nog sneller en brutaler in haar glibberige, ziedende spleet.
"Ben je klaar?" gromde hij. "Ben je klaar voor mijn zaad?"
"JA!" schreeuwde Cathy. "Ik ben klaar, schatje! Ik voel je lul groeien! Hij vult me helemaal, liefste! Hij rekt mijn kut open! Verdrink me in het zaad, schat! Naai me! Doe het! Nu! Spuit je sperma in mijn hol!" 
Cathy sloeg haar nagels in Pete's schouders en liet haar hongerige kut rond zijn stotende staak dansen. Ze voelde de afschuwelijk heerlijke rillingen door haar spartelende lichaam heen slaan. Het werd bijna ondraaglijk intens! Het
orgasme zou heel haar hijgende lijf openrukken!
"Hier... hier komt het, schatje", hijgde Pete, toen hij het zaad door zijn schacht heen voelde bruisen. "Hier is het!"
"Kom, Pete! Spuit in me! Spuit je hete sperma in mijn kut! Ik kom ook klaar!
Voel je het niet? Mijn kutje ontploft!"
Pete beukte zijn spuitende lul in haar hete, zuigende spleet. Zijn ballen braakten een hete lading uit. Het zaad brandde door zijn lul heen en deed hem opgezweept naar adem snakken. Hij dacht dat de hete stroom nooit zou stoppen!
Hij was nog nooit zo langdurig, zo krachtig klaargekomen!

"Aaaaaaaaggghhh!" schreeuwde Cathy, toen ze de kokende vloed in haar scheur voelde spatten.
Ze duizelde, ze zweefde, ze zwalpte in een stormige zee van verscheurd erotisch genot. De spasmen deden haar spleet als een vuist samentrekken, keer op keer, telkens sterker en wilder en met meer en meer overrompelend genot.
Haar climax ging niet voorbij maar bleef duren, zwol nog steeds aan, deed haar brabbelend over de matras heen kronkelen, terwijl de ene vloedgolf van folterend genot op de andere volgde!
Pete liet zich hijgend op haar zakken. Haar uitgeputte poesje kneep nog een laatste keer in zijn pik. Ze zoende hem dolblij op de mond en drukte hem stevig tegen haar transpirerende tieten aan.
"Het was heerlijk, Pete!" zuchtte ze. "Oh, je was fantastisch! Dit wordt de wildste nacht van heel ons leven!"

Pete keek hijgend naar Joan... en voelde zijn verslapte pik opnieuw tot leven komen. Hij kon nauwelijks wachten om te zien hoe Curt zijn vrouw penetreerde.
Misschien kon hij zelfs Joan in haar kont pakken? Hij grijnsde breeduit.
"Als we het goed aanpakker, kunnen we van heel het gebouw een seksclub maken!" zei hij opgewonden.
"Prachtig!" lachte Curt. "We moeten plannen maken! Met jullie twee als beheerders, kunnen we zorgen dat hier uitsluitend swappers komen wonen!"
"Oh ja", giechelde Cathy. "Dat moet niet eens zo moeilijk zijn! Maar we kunnen daar wel later over nadenken, Curt, nu wil ik je pik! Ik moet dat harde beest in mijn reet krijgen!"
"Daar wordt voor gezorgd, schatje!" riep Curt, terwijl hij zijn broek open maakte. "Kom, schatje, het feest begint pas... en het zal nooit meer eindigen!"

EINDE

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen