Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Stan Greene was in de orgie van zijn dromen beland!
Toen Joan en Donna zagen wat hij meegebracht had, een stijve, lange lul, waren ze heel erg blij. Ze hadden allebei met begerige ogen naar zijn kloppende pook gekeken en Donna kon de eerste ogenblikken zelfs geen woord uitbrengen.
Joan keek en keek, net alsof ze elke vierkante centimeter van die lange lul uit het hoofd wou leren. En toen trokken de twee vrouwen hem de flat binnen en draaiden ze de deur op slot.

Als Pete of Cathy MacMahon gezien hadden wat er zich toen afspeelde, hadden ze zich ongetwijlfeld afgevraagd wat voor een soort gebouw ze wel beheerden!
Nu lag Stan op zijn rug en hij liet zich door Joan's slanke vingers masseren.
Haar handen wreven over de krullige haartjes van zijn borst heen en kneedden zijn sterke spieren. Hij zuchtte tevreden en stak een hand uit, om in Donna's hijgende uiers te knijpen.
God! Hij was in de hemel!
Donna kreunde zachtjes en richtte zich half op.
"Begin je weer geil te worden, schatje?" vroeg ze met die hese, sexy stem, die hem onvermijdelijk deed rillen.
"Ik weet niet of het nog kan!" antwoordde Stan, nadat hij haar een zoentje op haar vochtige, rode lippen gegeven had. Jullie hebben de allerlaatste druppel zaad uit mijn ballen gemolken!" 
Joan lachte vrolijk.
"Ontspan jij je maar, schatje. Donna en ik zorgen wel voor je."
Ze knipoogde wulps naar Donna.
"Over een paar minuten zul je wel merken dat er nog zaad in je ballen zit!"
"Ik ben dadelijk terug", zei Donna.
Ze holde haastig de kamer uit, met wulps wiegende billen.
Stan keek haar verbaasd na.
"Waar is ze naartoe?" vroeg hij.
"Dat weet ik niet", zei Joan. "Maar als ik Donna wat ken, dan komt ze met een verrassing terug!"

Ze hoorden Donna in de woonkamer in kasten en laden zoeken.
"Oh, hier is hij!" riep ze even later. "Ik wist wel dat ik hem hier gelegd had!"
Toen ze de slaapkamer weer binnenkwam, snakten Joan en Stan allebei naar adem. Ze had een groot, wit ding in haar hand. Het was een dildo, maar geen gewone!
De lange, dikke cilindrische lul had aan beide uiteinden een eikel. Hij was minstens vijfendertig centimeter lang en toen ze begreep waartoe hij diende, hijgde Joan opgewonden.
Donna zwaaide triomfantelijk met haar lul.
"Het is een dubbele!" riep ze. "Speciaal voor hete dames die allebei een volle kut willen!"

Ze draaide aan het middenstuk en de vibrator begon zoemend in haar hand te trillen, zo wild dat hij bijna van tussen haar vingers glipte.
"Oh!" hijgde Joan gefascineerd. "Geef me dat ding."
Donna gaf het haar en liet zich naast Stan op het bed vallen.
"Steek 'm in mijn poesje!" smeekte ze. "Ik wil klaarkomen! IK MOET KLAARKOMEN!"
Nu dacht Stan echt dat hij droomde. Cathy's bezoek had hem op een prettige manier geschokt, Donna's sexy show van daarstraks had hem op een opwindende manier verrast, maar die opwindende dilde werd hem wat teveel. Zijn ogen schitterden van geile passie, terwijl hij naar de twee vrouwen keek. Zijn uitgeputte pik kreeg als bij wonder nieuw leven.

"Ga op je zij liggen, Donna!" beval Joan.
Een tweede keer hoefde zijn dat niet te zeggen. Donna wou die grote namaakpik zo graag tussen haar benen voelen, dat ze op het hoofd gaan staan was als Joan dat gevraagd had.
"Die prachtige dildo zal ons allebei doen gillen!" giechelde Joan, terwijl ze het ene uiteinde voorzichtig in Donna's kwijlende scheur begon te duwen.
Donna kronkelde van ongeduldig verlangen. Haar arme poesje brandde en trok, zo erg had ze de dildo nodig. Toen Joan de dikke pikkop tegen haar schaamlipjes aanzette, werd ze even bang, maar haar passie deed al de angsten wegsmelten. Het kon haar niets schelen wat er zou gebeuren, als ze die monsterlijke vibrator maar in haar scheur kreeg!
"Help me duwen!" hijgde ze. "Joan, Stan, jullie moeten me helpen! Ik wil heel die lul in mijn kut, vlug!"

Stan en Joan begonnen de reuzelul met vereende krachten in Donna's lillende doos te persen. Ze mikten voorzichtig, duwden, schroefden en lieten centimeter na centimeter hard, trillen platiek tussen Donna's sidderende dijen verdwijnen.
Eerst leek het alsof hij te dik was en er maar een paar centimeter in kon. De eikel leek ergens te blijven haperen, hij wou niet verder. Hoe ze ook duwden en stootten, ze konden Donna's trekkende spleet niet vullen.
Joan keek verbaasd naar de plastieke pik. Zou Donna echt te nauw zijn? Ze wis niet zo vlug een oplossing.
Toen grijnsde Stan breeduit. Hij gaf Donna een geruststellend tikje op een arm.
"Ik weet wat we moeten doen", beloofde hij. "Laat alles maar aan mij over!"
Joan ging op de rand van het bed zitten en keek nieuwsgierig toe. Donna leek opgelucht. De transpiratie parelde haar op het voorhoofd en ze beet zich voortdurend op de lippen. Ze had haar best gedaan om zich voor het witte monster te openen, maar het was gewoon te groot voor haar nauwe, gezwollen pruim.
Wat Stan precies van plan was, wist ze niet, maar ze wou alles best uitproberen.

Stan hield de grote dildo met een hand op zijn plaats en trok Donna's schaamlippen met de andere open. Hij hijgde, toen hij zag hoe gezwollen haar spleet was. Geen wonder dat die dikke cilinder er niet in kon!
Donna was zo opgezet en bang dat ze zich niet kon ontspannen, zodat er veel te weinig smerende sappen uit haar hol dropen. Gelukkig wist Stan raad. Hij was uit noodzaak expert in het vullen van nauwe poesjes met een grote pik, en in de grond ging het hier om hetzelfde probleem. Hij hoefde er alleen voor te zorgen dat haar kut zich ontspande en nat werd. Wanneer dat eenmaal geregeld was, zou alles vanzelf gaan.
Hij boog zich wat dichter bij Donna's laaiende scheur. Zijn vingers gleden over haar kutplooitjes heen, volgden de lijn van haar rode, gezwollen spleet, tot hij het harde knopje van haar trillende kittelaar voelde. God! Ze had echt een grote! Haar harde, pulserende klitknop leek wel een miniatuur pik, die geil van tussen haar hete, rode lipjes oprees.

"Oooh!" kermde Donna, toen ze de vingers op haar brandende kittelaar voelde.
"Oh, dat is heerlijk!"
Ze voelde dat haar nauwe, trekkende schede een golf geil liet ontsnappen. Ze werd zodanig nat, dat het bijna uit haar hol droop!
Stan bleef haar liefdesknopje rustig wrijven, terwijl hij de enorme dildo met zijn andere hand traag in haar kut begon te duwen.
"Aaaaaaahhhh!" zuchtte Donna.
Telkens als Stan haar knopje raakte, ging er een verscheurende stuiptrekking door haar lijf. En elke keer schoof de dildo een stukje dieper in haar!
"AAAAAAAAGGGHHHH!!!!!"
Ze voelde iets heets op haar klit! Het was Stan's natte, zoekende tong, die circeltjes rond haar kittelaar begon te beschrijven.
"Oooooh! Zuig mijn klitje in je mond op, Stan!" smeekte Donna.
Ze rilde en beefde van ekstase. Ze voelde het begin van een orgasme in haar spleet en de onvermijdelijke druk van de monsterlijke lul aan de opening van haar hol maakte haar genot enkel groter.
"Doe me klaarkomen, Stan!" kermde ze. "Doe me lekker klaarkomen! Als je me een orgasme bezorgt, zal ik die grote neuker recht in mijn kut opzuigen!"
Stan liet zijn tong genietend over haar klit heenwrijven. Hij zoog haar vlezige schaamlippen in zijn mond op en zette er heel zachtjes de tanden in.
Bijna, Donna was er bijna! Als Stan haar poesje nog enkele seconden likte, zou ze ontploffen! Ze voelde het vuur in haar buik sterker en sterker worden, de eerste stuiptrekkingen van de klimax welden op.
"Bijt erin!" schreeuwe ze. "Bijt in mijn klit en duw sie grote pik in mijn hol!"
Stan sloot zijn tanden rond haar harde klitknop en beet voorzichtig. Donna spartelde als gek over het bed heen. Haar kut werd net zo soepel als elastiek en trok zich dan weer krampachtig dicht. Open, dicht, open, dicht, terwijl de krankzinnige golven van genot haar luid deden gillen. De vibrator drong dieper en dieper in haar laaiende kut door en ze schreeuwde en spartelde hysterisch heen en weer! Het was het lekkerste orgasme van heel haar leven!

Donna rekte haar dijen wijd open. Ze lachte luid, haar gezicht een en al verrukking. Ze was dol op die monsterlijk grote pik! Stan voelde zijn eigen lul kloppen en zwellen. Hij keek gretig naar Donna's gezicht en draaide haar wat naar Joan toe, zodat die ook de verrukte, supergeile uitdrukking op dat mooie gezichtje kon zien.
Joan rilde. Ze greep naar de schacht van de plastieke lul en schakelde het mechanisme in. Donna begon ogenblikkelijk opnieuw klaar te komen. Haar lichaam schokte en danste van genot en haar gezicht werd tot een dierlijk masker van passie!

Stan en Joan bekeken het met geile belangstelling. Donna lag te brabbelen van ekstase.
"Jij ook!" schreeuwde ze. "Jij ook, Joan! Vlug, ik voel dat ik nog een keer ga klaarkomen... vlug! Ik wil die grote tieten tegen de mijne aanvoelen als ik klaarkom! Haast je!"
Joan lachte opgewonden.
"Ben je heet, Donna?" vroeg ze, al kende ze het antwoord maar al te goed. "Ben je zo heet, dat het pijnlijk begint aan te voelen? Die dubbele dildo zal het sap recht uit je nauwe poesje naaien!"
"Oooooh!" krijste Donna uitgelaten. "Haast je toch, Joan, ik sta in brand!
Vlug!"
Joan greep naar Donna's stijve tepels en kneep er geil in. Die tietpunten werden nog harder, nog roder dan ze al waren.
"Ooooh!" krijste Donna weer. Ze trok Joan naar zich toe, sloeg een arm rond haar middel en probeerde haar kut naar haar gezicht toe te trekken. Joan giechelde. Ze bevrijdde zich uit Donna's greep en hurkte schrijlings over het bekken van het kronkelende meisje heen, zodat ze het andere uiteinde van de vibrator tussen haar eigen kutlipjes kon opvangen. Ze had blijkbaar geen enkele moeite om de massieve dildo in haar scheur te verwerken.

"Aaaaah! Aaaaah!" zuchtte Donna, toen Joans grote, zachte tieten dichter en dichter bij haar eigen tintelende tepels kwamen.
Ze voelde de hitte van Joan's brandende joekels, het was een hitte die haar eigen uiers verschroeide. Donna kromde de rug en wreef haar tieten tegen die van Joan aan. De twee vrouwen namen elkaar in de armen en drukten zich tegen elkaar aan. Ze rilden en beefden om het hardst en begonnen allebei met hun heupen te draaien om de vibrator in hun kut te doen bewegen.
"Wrijf je klit tegen de mijne aan!" beval Joan hees.
Donna snakte gefolterd naar adem. Ze duwde haar bekken omhoog, tot ze haar eigen kittelaar tegen die van Joan aan voelde komen. Het was alsof ze een gloeiend kooltje raakte. De wildste rillingen sloegen door haar lichaam heen, ze voelde de sensaties die alles wat ze ooit ervaren had overtroffen!
Donna kon haar orgasme echt geen seconde langer uitstellen. De zoemende, trillende vibrator deed de gekste dingen in haar druipende naaihol. Ze rilde, net alsof ze onder stroom stond. Joan liet haar heupen weer draaien, om de dildo in Donna's spleet te doen schroeven.
"God!" schreeuwde het meisje. "Haast je, Joan! Haast je, je moet ook klaarkomen! Ik kan niet meer wachten! Vlug, Joan, haast je!"
"Ga je gang maar, schatje!" riep Joan. "Laat je totaal gaan! Kom, poesje, geef me die lekkere room van je! Laat het allemaal over mijn hete klit heenlopen!
Geef het!"
En op dat ogenblik begon Joan ook klaar te komen. Ze voelde zich als dronken van de golven van heet genot die haar overspoelden, die haar deden schreeuwen van geluk.
Gedeelde pik was dubbele pik!
Het leek alsof de meisjes voor eeuwig en altijd zouden blijven klaarkomen.
Stan staarde er met grote ogen naar. Het was het meest geile schouwspel dat hij ooit gezien had. De twee naakte vrouwen kronkelden en spartelden bandeloos over het bed heen, kut tegen kut, tieten tegen tieten, aan elkaar gesmeed door de dikke dubbele dildo.
Stan likte zijn droge lippen en voelde de pijnlijke jeuk in zijn brandende ballen. Hij keek omlaag en zag dat er een mirakel geschied was... zijn lul stond weer dapper omhoog!
De man gromde blij en kroop naar de twee meisjes toe. Er stond hen een verrassing te wachten.

Cathy kleedde zich haastig uit. Ze had Joan Trotter beloofd een kopje koffie te komen drinken en ze had maar een uurtje meer om zich klaar te maken.
Gewoonlijk ging Cathy niet met de huurders om, maar voor Joan maakte ze een uitzondering. Gisteren was ze naar het kantoortje gekomen en ze hadden heel prettig gebabbeld. Tot haar verbazing had Cathy ontdekt, dat ze een heleboel gemeen hadden.
Joan had geen baan en zat de hele dag alleen thuis. Ze had Cathy uitgenodigd om op bezoek te komen, en die had gretig aanvaard. Ze miste het gezelschap van andere vrouwen en Joan zou misschien een echte vriendin worden.
Cathy draaide de kranen van het stortbad open en regelde de temperatuur. Ze nam vlug een douche en wou net uit het hokje stappen, toen het gebeurde! 
Ze had een been opgetild om over de rand van de kuip te stappen, toen het water haar hete klitje raakte!

Ze bleef stokstijf staan en liet de hete straal tussen haar benen spuiten. Het was een fantastisch gvoel! Waarom ontdekte ze dit nu pas? Het was ongelooflijk!
Cathy schudde het hoofd. Wat bezielde haar toch, ze had amper de tijd om zich klaar te maken, laat staan om in het stortbad met haar kut te spelen.
Ze draaide de kranen vastberaden dicht. Ze liet zich de laatste tijd echt veel te makkelijk gaan. Na haar bezoekje aan Stan Greene, leek ze haar handen niet meer van haar kutje te kunnen houden!
Cathy wikkelde zich in een zachte handdoek en begon haar lange, glanzende haren te borstelen. Toen maakte ze de handdoek los en bekeek zichzelf in de spiegel. Ze had een prachtig lichaam. Haar ogen gingen van boven naar beneden en nergens zag ze een foutje. Ze moest voor geen enkele vrouw in het gebouw onderdoen.
Haar tieten waren niet zo groot als die van Joan, maar dat had geen belang, dat werd goedgemaakt door de zacht geronde, volle lijnen van haar verrukkelijke billen. Cathy wist dat ze een volmaakte kont had, al haar vriendjes van school hadden het gezegd!
Ze staarde naar haar tepels, die harde, rose, rubberachtige knoppen. Ernaar kijken was voldoende om ze helemaal stijf te maken. Ze had zin om er eventjes in te knijpen, maar ze beheerste zich.
Ze keek naar haar poesje en voelde een tintelende hittegolf door haar lichaam heentrillen. Ze dacht automatisch aan Stan's hete lul, die haar kutje heerlijk gevuld had. Ze wou dat ze het nog eens kon doen, maar dan hier, voor de spiegel, waar ze alles kon zien!

Waarom was Pete toch zo preuts? Ze had hem een keer gevraagd of er soms een reden voor bestond, en toen was hij woedend geworden en wou hij er niet over praten. Ze haalde de schouders op. eigenlijk kon het haar niets schelen hoe hij zo geworden was, ze wou alleen dat hij veranderde!
Ze dacht weer aan Stan's lul, en aan zijn hete vingers, en dat deed haar poesje tintelen en haar tepels zwellen. Cathy hield de adem in. Haar hand kwam omhoog en vond haar romige poesje. Ze zuchtte zacht en opende haar vochtige, rode lippen.
Het had geen zin, ze moest echt met haar hete kut spelen tot ze klaarkwam! Er was geen alternatief!

Ze ging op het bed liggen en sloot de ogen. Haar hand bleef veilig tussen haar dijen inzitten. Cathy kromde de rug en deed haar tieten omhoog komen. Ze dacht aan Stan's pik, aan de dikke, rode eikel. Ze zag hoe zijn pisspleetje open en dicht ging en hoe er druppeltjes helder voorzaad uitsijpelden. Ze droomde dat die enorme, kloppende eikel in haar doordrong. Hij duwde vooruit, dook nat in haar wulpse lijf.
Hij stootte, hij schokte, hij verzonk tot aan de basis in haar hete, stomende lichaam. Maar niet in haar poesje! Hij genoot van een andere, veel kleinere maar even hete opening... Stan's pik zat tot aan de ballen in haar nauwe, rose, gerimpelde aarsje!
Cathy kermde geil. Ze wist niet hoe ze opeens op dat idee gekomen was. Pete had nog nooit over kontneuken gepraat en het was iets waar ze zelf wel iets over gelezen had, maar dat ze nog nooit had gedaan. Ze had er zelfs nooit echt over nagedacht... tot nu. Nu wist ze dat ze het wou doen, nee, dat ze het moest doen! Ze had een lul in haar kont nodig!
Cathy liet een vingertop over haar natte kutspleet heenglijden en voelde hoe heet en glibberig haar fantasie haar gemaakt had. De stoom walmde eruit op!
Ze duwde bevend haar heupen omhoog en spande haar lekkere billen, zodat ze haar aars voelde samentrekken. Haar vinger kietelde, kriebelde, zocht. Ze streelde de rand van haar scheur en voelde hoe vet de glad het kutsap haar vlees maakte.
Ze zuchtte tevreden en liet de vinger naar haar kittelaar toegaan. Het knopje was al heel erg heet en gespannen en toen ze het aanraakte, snakte ze scherp naar adem.
Het voelde aan alsof er een sterke stroom door haar lichaam heenging! Ze kronkelde geschrokken en stootte en hoog kreetje uit. Haar klitje was ongelooflijk gevoelig, ze dacht dat ze zou klaarkomen als ze het nog een keer aanraakte!
Ze gromde hees. Haar heupen draaiden ongeduldig over het bed heen en haar kutspieren trokken spastisch samen. Ze ramde haar kont omlaag en spreidde haar benen maximaal. Toen ze haar hand over haar doos sloot en heel hard drukte, werden de tintelingen in haar klit alleen maar heviger.
Haar vingertop speelde sneller en sneller over haar knopje heen. Ze voelde haar kutmond samentrekken, terwijl de heerlijkste rillingen door heel haar transpirerend lijf heensloegen. Haar poesje smeekte wanhopig naar iets hards en diks en Cathy keek zoekend om haar heen.

Ze zag een fles handlotion en glimlachte. Ze schroefde de dop er vlug af, draaide de fles om en duwde ze in haar hete, jeukende spleet!
"Mmmmmm!" hijgde Cathy, toen ze de zachte, romige lotion in haar poesje voelde lopen.
Het was een beetje koud, maar haar hete kut bracht de zalf vlug op temperatuur. Ze ramde heel de fles in haar tunnel en zuchtte gelukkig. Het voelde net aan als een pik, nu kon ze zich echt voorstellen dat Stan haar naaide!
Haar vinger vond haar brandende klitoris weer, streelde het knopje heel zachtjes en begon er circeltjes rond te trekken.
"Ooooooh, God!" kermde ze.
Cathy's poesje bleef trekken en pulseren en de lotionfles liet meer en meer zalf in haar kut lopen. Cathy's vrije hand zocht de opening van haar fijne aars. Ze streelde de sluitspier, terwijl ze met haar klit bleef spelen en duwde de vinger toen opeens naar binnen.
Het deed pijn! Cathy voelde de tranen in haar ogen komen. Als een vinger al zo afschuwelijk was, hoe zou een dikke pik dan niet aanvoelen! Nee, dat zou ze nooit kunnen!
Ze rilde. Opeens overspoelde een nieuw gevoel haar. Ze maakte haar vingertop haastig nat en duwde hem weer naar binnen!
"Aaaaaah!" hijgde ze luid.
Het deed nog steeds pijn, maar niet meer zo erg. Eigenlijk voelde het helemaal niet slecht aan... Ze voelde de nauwe opening van haar maagdelijke aars in haar vinger knijpen, telkens als ze haar kittelaar streelde.
Het werd heerlijker en heerlijker!

Cathy voelde de golven van het orgasme diep in haar buik opwellen. Ze rilde, ze spartelde en begon zwaar te hijgen. Haar reet trok zich ritmisch samen en de fles drong nog dieper in haar spastische naaihol door. Haar klit tintelde en brandde en haar aars zoog waanzinnig hard aan haar neukende vinger.
"Aaaagh!" gilde ze, toen haar vinger kompleet naar binnen getrokken werd!
"Ah! Aaggggghhhhggggg! Oooooh, God!" schreeuwde ze.
Tienduizend flitslichten explodeerden voor haar ogen, tienduizend vlammen schoten door haar lillend lijf heen. Het was heerlijk, het was verrukkelijk, het was goddelijk! Ze was in de hemel! Niets kon heerlijker zijn... behalve dan een echte lul!
Ze wist nu dat ze het zo vlug mogelijk moest proberen. Al werd het haar dood, ze moest en zou een echte, stijve, hete lul in haar geile kont krijgen!

Stipt om drie uur klopte Cathy bij Joan aan. Ze bloosde een beetje, maar dat was het enige teken van wat ze nog maar enkele minuten tevoren gedaan had.
Ze zat net met een kopje koffie op de sofa, toe Curt de kamer binnenkwam. Hij had alleen een zijden kamerjas aan en hij bleef geschrokken staan toen hij Cathy zag.
"Oh! Het spijt me..." verontschuldigde hij zich. "Ik wist niet dat je bezoek had, Joan!"
Hij wou zich omdraaien om weg te gaan.
"Schatje?" riep Joan. "Wat wou je?" 
Curt grijnsde breeduit.
"Eh... ik zal het je straks wel vertellen, liefje."
"Wacht eens even!" zei Joan. "Wou jij wat ik denk dat je wou?"
Ze lachte sexy naar haar man, en Cathy zag dat de voorkant van Curt's kamerjas als een tent vooruit kwam te staan.
"Eh... ja! Ja! Dat is precies wat ik wou, Joan, maar ik denk dat we beter wachten, nu..."
Hij keek naar Cathy en leek opeens een idee te krijgen.
"Of misschien hoeven we niet eens te wachten. Ik denk niet dat Cathy het erg zou vinden dat je me nu gaf wat ik nodig heb. Ze mag zelfs kijken! Zou dat niet prettig zijn, Cathy?"

Cathy liep vuurrood aan. Natuurlijk besefte ze heel goed wat Curt bedoelde!
Ze wou verontwaardigd opstaan en vertrekken, toen ze zich bedacht.
Ze giechelde naar Curt.
"Wel... ik weet niet of ik wel mag blijven. Het hangt ervan af hoe interessant het zal worden. Wat wou je eigenlijk precies, Curt?"
Joan keek verbaasd naar Cathy. Waar was al haar preutsheid opeens naartoe?
Cathy speelde het spelletje veel enthousiaster mee dan ze verwacht had.
"Cathy!" zei Joan. "Wat is er in jou gevaren? Ik dacht dat je geschokt zou zijn!"
Cathy giechelde koket. "Ik heb me bedacht, Joan", antwoordde ze. "Ik heb opeens beseft dat ik een heleboel mis... van nu af aan, wil ik met alles meedoen!"
Ze keek naar Curt, die vrolijk grinnikte.
"Wel... je hebt me een show beloofd, ik wacht! Gaan jullie elkaar nu niet naaien?"

Curt en Joan lachten naar elkaar. Ze hadden nooit kunnen denken dat Cathy zodanig bevrijd was.
Curt kneep in Joan's rijpe tieten en zij stak een hand in zijn kamerjas en trok zijn gezwollen lul eruit. Toen ze dat harde beest zag, kwam Cathy bijna in haar broekje klaar.
"Ooooh, dat is echt wat ik nodig heb, schatje!" hijgde Joan. "En jij hebt het ook nodig, dat voel ik! Je moet al een hele middag geil zijn! God, Curt, het is een echte paal!"
Cathy voelde haar kutlipjes zwellen en vochtig worden. Joan's sexy stem maakte haar ook geil!
"Zo?" vroeg Curt. "Denk je dat hij nu al groot is? Wacht maar tot je hem begint te pijpen, dan zal je merken hoe groot hij wel kan zijn!"
Cathy haalde diep adem. Ze probeerde stil te zijn, maar ze had veel zin om te hijgen en te kreunen en haar hand tussen haar trillende dijen in te steken.
Joan en Curt hoefden haar maar te bekijken, om te weten hoe heet ze was!
"Ooooooh, Cathy!" riep Joan. "Kijk eens, Curt! Zie je haar gezicht? Je zou graag met me ruilen, he, schatje? Je zou Curt's pik ook graag voelen, is 't niet?"

Cathy wiast niet wat ze moest zeggen. Haar gezicht liep vuurrood aan. Ze durfde niet eerlijk te zijn, uit angst dat Joan jaloers zou worden!
Joan gechelde.
"Ze is bang!" lachte ze. "Is dat geen grap?"
Curt lachte geamuseerd.
"Je hoeft niet te denken dat Joan jaloers zal zijn, Cathy. Joan ziet me graag mooie vrouwen naaien. Zij deelt al haar vriendinnen met mij. Ik mijn vrienden met haar.
We zijn Swappers!"

Cathy's mond viel open.
"Bedoel je dat jullie aan partnerruil doen?" hijgde ze. "Behoren jullie tot een club ofzo?"
Joan schaterde het uit.
"Schatje, we behoren niet tot een club, we ZIJN een club! We zijn er in het gebouw mee begonnen! Nu doen Donna en Herb mee, Stan en zijn vriendinnetje ook, en we hopen op nog meer leden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wel, Cathy, hebben jij en Pete geen zin om mee te doen?"
Cathy's ogen schitterden van begeerte.
"Natuurlijk", giechelde ze. "Wauw, ik vind het ongelooflijk!"
Maar toen betrok haar stralende gezichtje opeens. Haar onderlip begon te trillen en de tranen kwamen haar in de ogen. Het zou nooit lukken! Ze was Pete vergeten!
"Wat scheelt eraan, Cathy?" vroeg Joan. "Heb je je bedacht?"
"Nee, nee! Ik wil nog altijd, maar Pete zal er nooit mee akkoord gaan! Hij is zo'n spelbreker in bed!"
Curt lachte.
"Wees maar niet bang", zei hij. "Joan zorgt wel voor Pete, juist, Joan?"
Joan's ogen schitterden. Ze lachte sexy.
"Bedoel je dat ik hem moet verleiden?" fluisterde ze.
"Oh ja!" riep Cathy enthousiast. "Denk je dat je het kan, Joan? Denk je dat je Pete kan overtuigen om mee te doen? Denk je het?"
Ze was zodanig opgewonden, dat ze op en neer wipte. Alles draaide nu om Joan's verleidsterstalenten. Cathy wist dat de vrouw heel mooi en sexy was, maar zelfs dan zou ze nog veel geluk nodig hebben om Pete los te maken.

"Hoe wil je het doen?" vroeg ze. "Hoe wil je hem verleiden, Joan?"
"Wacht maar!" zei Joan geheimzinnig. "weet je, zeg tegen Pete dat we vanavond allemaal uit dansen gaan. Ik zorg er wel voor dat Pete me naar huid brengt...reken maar op mij!"
Cathy keek met grote ogen naar de vrouw. En het ongeloof in haar gezicht veranderde in vertrouwen.
"Ik denk echt dat je het kan,Joan!" fluisterde ze opgewonden.
"Natuurlijk!" zei Curt, terwijl hij weer in Joan's tieten kneep. "Joan kan elke man verleiden! Wacht maar! Ik wou alleen dat we haar aan het werk konden zien!"
"Dat kan toch!" hijgde Cathy. "Joan, kunnen Curt en ik ons niet ergens verstoppen, terwijl jij Pete versiert? Ik zou het zo graag zien!"
"Maar natuurlijk", zei Joan. "Het lijkt me ook geweldig geil! Geef me een kwartiertje ofzo, dan kan ik Pete al wat opwarmen. Als jullie dan binnen sluipen, kunnen julle je in de klerenkast verstoppen. Ik leid Pete's aandacht wel af!"
Cathy was dolgelukkig. Ze kon nauwelijks wachten!
"Ik ga gauw naar huis om Pete te zeggen, dat we vanavond uitgaan!" juichte ze.
"Mijn kut druipt er al van!"
"Wacht even, schatje!" riep Joan. "Curt en ik willen niet dat je met een hete kut naar huis moet!"
"Je hebt gelijk", zei Curt. "Cathy, trek dat mooie slipje maar uit, dan zullen Joan en ik je een keertje lekker verwennen!"

Cathy rilde over het hele lichaam. Ze had hier echt niet op gerekend, maar ze hoefde er geen twee keer over na te denken. Ze stond op em schoof haar broekje over haar billen.
Joan stond naast haar. Ze trok Cathy's trui omhoog en liet haar vingers over de harde, delicate tepeltjes heengaan.
"Oh! Je hebt zuklke mooie tieten, schatje!" hijgde ze.
Curt grinnikte. Hij trok Cathy op de sofa en spreidde haar romige, blanke dijen. Net onder haar zijdezachte gouden kutbosje zag hij haar rose, gezwollen lipjes.
"Blijf even stil zitten, Cathy, dan zal je iets heel lekkers voelen!" beloofde hij.
Cathy ademde snel en onregelmatig. Ze zag Joan's hoofd dichter en dichter bij haar stijve, tintelende tepels komen. Ze voelde Curt's adem op haar kloppend natte kut. Het werdhaar bijna teveel. Ze hield de adem in en begon over heel haar lichaam te trillen.
"Ooooooh! Haast je! Haast je, alsjeblieft!" smeekte ze. "Doe me klaarkomen, vlug!"
Joan's hete lippen raakten haar tepel, precies op het ogenblik dat Curt's tong voruit schoot en heel de lengte van haar kwijlende kutspleet likte.
Cathy kronkelde en spartelde, net alsof ze onder stroom stond. Ze kromde de rug en gorgelde van genot. Dit was waar ze van hield! Dit was de hemel! Ze voelde de golven van de klimax van diep in haar lichaam opwellen. Curt's tong leek precies te weten, waar ze moest strelen en likken. Zijn mond was ongelooflijk heet, bedekte heel haar poesje en slurpte het sap gretig uit haar lillende hol. Hij was de meest bekwame kutlikker die ze kende!

"Oooooh, niet stoppen, Curt! Niet stoppen! Oh, bijt in mijn tieten, Joan! Bijt hard, terwijl Curt mijn hete spleet zuigt! Oooooh! Doe het! Doe me klaarkomen!
Aaaaaaaieee!"
Heel aar blote lijf schokte en beefde van de opgekropte passie. Haar tieten zwollen als meloenen en haar tepeltjes tintelden en brandden als gloeiende kooltjes.
De spanning in haar lijf werd steeds sterker. De binnenkanten van haar dijen trilden. Curt had haar benen zo ver opengerokken dat ze bijna scheurde. Zijn hoofd zat lekker diep in de 'V' van haar dijen en hij likte haar spleet met langdurige halen van zijn tong. Het voelde aan alsof een reusachtig beest aan haar scheur slurpte.
Curt's tong raakte de rand van haar gevoelige anus. Cathy kermde verrukt, want ze wist wat hij wou doen. Haar sluitspier trok geil samen en ze gilde van genot, toen Curt's tong als een natte slang in haar aars gleed. Het was verrukkelijk! Joan keek geboeid naar wat Curt deed. Ze zag zijn tong over Cathy's gat heenlikken en net toen hij erin doordrong, beet zij hard in
Cathy's rubberachtige tepel.

"Aaaaaaghhh!" schreeuwde Cathy.
Toen ze zich voorstelde dat ze geen tong maar een harde, stijve neuker in haar aars kreeg, barstte de orkaan van haar klimax in volle hevigheid los. Ze stootte haar stijve tietknoppen in Joan's gezicht.
"Ooooh, God! Naai die tong in mijn reet! Harder, Curt! Harder! Ooooh! Oh! Ik ga klaarkomen! Het komt... hier is het! AAAAGGGHHHHH!!!"
Cathy's hete, stomende poesje ontplofte in een stroperige vloed van dik, heet sap. Ze voelde de room uit haar hol lopen en Curt's zuigende mond vullen. Ze voelde haar hete, nauwe aarsje in zijn dikke tong knijpen. Heel haar lichaam schokte en sidderde en ze werd verteerd door de heerlijkste vlammen van genot.
Cathy liet het hoofd achteruit zakken en lachte voldaan.

Ze voelde zich ongelooflijk blij. Alles zou dus toch goed aflopen.

Reacties   

0 #1 Liam Green 10-05-2013 09:08
Fantastisch geschreven!Mijn vrouw en ik genieten met volle teugen van je verhalen.En zijn aardig geïnspireerd geraakt door je. We hebben de eerste swappers ervaring achter de rug dankzij jouw verhalen. En er gaan er meer volgen!!!Heb je nog meer verhalen geschreven?En mijn vrouw en ik zouden je graag een keer live willen ontmoeten!Liam en Claudia
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen