Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pete ontwaakte en wreef de slaap uit zijn ogen. Toen hij zag hoe laat het was, schrok hij. Negen uur! Cathy was al weg... hij vroeg zich af of ze het kantoortje al geopend had.
Tien minuten later wist hij dat Cathy helemaal nog niet aan het werk was! Er zaten twee mensen te wachten, met klachten over herstellingen in hun flat en het grootste gedeelte van die ochtend was Pete bezig met het opstellen van instructies voor de onderhoudsmonteur. Toen het middag werd en Cathy nog steeds niet kwam opdagen, werd hij wat bezorgd.

Maar zijn bezorgdheid verzwond, toen hij zijn eigen flat binnenging en zag dat Cathy druk in de keuken aan het werk was.
Na de lunch zei Cathy dat zij wel voor het kantoor zou zorgen en dat hij maar een dutje moest doen. Het verbaasde hem, dat ze zo lief voor hem was, vooral na de ruzie van die nacht!

Pete kroop in bed, maar kon niet slapen. Hij dacht voortdurend aan Donna Thompson en Joan Trotter en aan al die verboden opwindende dingen die ze deden. Hij besefte dat het verkeerd was iemand anders dan je wettige vrouw te naaien, maar het leek allemaal zo geil!
Pete's hand ging naar zijn zwellende lul toe en begon er langzaam aan te pompen. Hij dacht terug aan die keer, lang geleden, dat hij geleerd had, dat seks vies en verboden was...
Die zomer was Pete veertien. Hij dacht dat hij alles van seks afwist. Hij had zijn vader en oom Jim over hun avontuurtjes horen praten en hij was er zeker van dat hij geen problemen zou hebben wanneer het zijn beurt was. Hij had ook andere jongens op school horen vertellen en nu wist hij helemaal dat hij niets meer te leren had. Hij had zijn informatie trouwens niet alleen van horen zeggen, hij had zelfs gezien, hoe je moest naaien!

Hij rilde, als hij aan al die keren dacht, dat hij zijn grote zus, Nan, en  haar vriend, Harry, in de bosjes begluurd had. Hij had Nan's tieten in het maanlicht zien trillen en beven, en hij had haar horen kreunen en snikken van genot.
E‚n keer had hij al zijn moed verzameld en haar over seks gevraagd, maar toen had ze hem uitgelachen en gezegd dat hij zich maar moest aftrekken tot hij oud genoeg was.
Die vernedering zou hij nooit vergeten!
Daar had hij gestaan, in de deuropening van haar kamer, tegen beter weten in hopend dat ze hem alles over seks en meisjes zou leren. Maar ze had alleen maar gegiecheld en hem weggestuurd.
Later had ze hem aan een van haar vriendinnen gekoppeld, misschien in een poging om het weer goed te maken, maar hij kon zijn wrok niet vergeten.

Pete herinnerde zich de eerste en de laatste keer dat hij die vriendin genaaid had. Walgelijk! Het was een compleet fiasco. Zijn inwijding in de wondere wereld van naaien, was tot een nachtmerrie geworden!
Peaches, zo heette Nan's vriendin, wou Pete best naaien, al was het maar om Nan een dienst te bewijzen. Maar ze liet wel duidelijk blijken dat ze het niet deed omdat ze Pete zo aantrekkelijk vond. Ze gedroeg zich alsof met Pete naar bed gaan even belangrijk was als een bezoekje aan de kapper... nee, zelfs minder belangrijk. Ze was wel vriendelijk maar hij wist dat hij haar koud liet, en dat zette een domper op zijn enthousiaste.
"Je... je wilt het niet echt, he, Peaches?" stamelde hij, terwijl hij ongelukkig naar haar grote, blauwe ogen keek.
Het meisje kreeg medelijden met die arme, onschuldige Pete. Haar kut werd er zelfs wat warmer van. Het was zijn eerste keer, eigenlijk verdiende hij een beetje aandacht.

Ze legde zijn hand op haar dikke tieten.
"Natuurlijk wil ik het, schatje", zei ze sussend. "Het zal heel erg prettig zijn, wacht maar! Als je alles doet wat ik zeg, zal je me heel geil maken!"
"Oh, maar dat zal ik doen!" beloofde Pete gretig.
Peaches giechelde en trok hem tegen zich aan.
"Vind je mijn tieten groot genoeg?" vroeg ze koket.
Ze wist wat een macht haar enorme, zachte uiers haar over mannen gaven.
"J... j... ja!" stamelde Pete. "Ik vind ze prachtig, Peaches! Ze zijn volmaakt, je hebt erg mooie tieten, zelfs mooier dan die van Nan!"
Hij bloosde, toen hij dat zei. Nu wist ze dat hij Nan's tetters gezien had! 
Oh, als ze maar niets tegen Nan vertelde!
Peaches lachte luid.
"Je bent blind, schatje", zei ze, terwijl ze hem in een arm kneep. "Mijn borsten zijn niet half zo groot als die van Nan. Maar ik ben wel blij dat je ze mooi vindt."
Opeens keek ze hem nadenkend aan.
"Zeg eens... hoe weet jij eigenlijk hoe Nan's tetters eruit zien? Heb je haar soms begluurd of zo?"
Pete's gezicht liep nog roder aan.
"Eh... eh... ja", bekende hij beschaamd. "Maar vertel het haar alsjeblieft niet, Peaches! Ze zou zo woedend zijn!"
Peaches giechelde.
"Goed... ik zal niets zeggen... als je me lekker naait", zei ze. "Maar je moet alles doen wat ik zeg, begrepen? Afgesproken?"
"Natuurlijk, Peaches! Reken maar! Wat moet ik eerst doen?" vroeg Pete enthousiast.
Peaches kromde de rug en streek haar lange, glanzendzwarte haar uit haar gezicht. Ze knoopte haar bloes open en liet de stof van haar schouders glijden. Een beha droeg ze niet.

Pete staarde vol eerbied naar haar blote lijf. Het was de eerste keer dat hij een vrouw van zo dichtbij zag. Hij likte zijn droge lippen en slikte moeizaam.
Toen hij haar naakte tieten zag, klopte zijn lul wild in zijn broek.
Peaches had de meest geile tieten die hij ooit gezien had. Ze waren absoluut volmaakt! Ze stonden hoog op haar borst, stevig, trots, met kleine, stijve tepels.
De jongen moest zich beheersen om het zaad in zijn ballen te houden.
Peaches giechelde, toen ze de opgewonden uitdrukking op Pete's gezicht zag.
"Kom, schatje", giechelde ze. "Ik weet dat het de eerste keer niet is dat je een meisje naakt ziet."
"Je... je bent zo mooi!" stotterde Pete. "Je bent anders dan Nan, je bent zo opwindend!" 
Het meisje lachte hees. En toen maakte ze haar rits open en viel haar rok aan haar voeten op de vloer. Peaches stapte eruit en hief de armen boven het hoofd. Haar lichaam was volmaakt zacht en blank. Pete haalde hijgend adem.
Peaches spreidde haar dijen, zodat hij kon zien, hoe strak het kruis van haar blauwe slipje rond haar kutje gespannen zat. Ze zette lachend haar handen op haar heupen. Haar lach was wulps en uitnodigend tegelijk. Ze wist wat ze wou en ze zou hem leren hoe hij het haar moest geven!
Peaches draaide zich langzaam om en liet hem haar ronde, geile kont zien. Het slipje zat als een tweede huid rond haar billen gespannen, omhulde haar kruis en liefkoosde haar trillende schaamheuveltje. Pete dacht dat hij zelfs de krulletjes van haar bosje doorheen de stof kon zien. Het was bijna alsof ze spiernaakt was.
Peaches' lange, zwarte haar viel als een glanzende waterval over haar prachtige rug heen. Het donkere haar deed haar romige huid nog witter lijken. Pete had nooit gedacht dat een meisjeslijf zodanig volmaakt kon zijn!

"Ben ik mooi, Pete? Je zegt niets", klaagde Peaches plagend.
Ze merkte wel dat Pete's ogen uit hun kassen puilden en dat hij bijna stikte van opwinding. Maar ze had zin om hem nog wat te kwellen en dus zette ze haar handen op haar heupen en probeerde ze woedend te kijken.
Pete slikte gespannen. Hij wist niet wat hij moest zeggen. Hij probeerde te stamelen hoe prachtig hij haar vond, maar de woorden bleven hem in de keel steken. Hij wist niet hoe hij een plagende vrouw moest aanpakken, hij besefte niet eens dat ze alleen maar een spelletje speelde.
"Oh, Peaches", zei hij, terwijl hij bijna begon te snikken. "Ik vind je lichaam volmaakt! Je bent zo mooi! Ik wist alleen niet wat ik zeggen moest!
Oh... niet boos zijn, Peaches, wees alsjeblieft niet boos!"
"Wel", zei ze pruilend. "Ik ben blij dat je me niet lelijk vind! Eventjes dacht ik dat ik je niet beviel. Ik vroeg me zelfs af of je Nan niet mooier vond..."
"Oh, nee, Peaches!" stamelde Pete. "Denk dat alsjeblieft niet! Jij bent de mooiste vrouw die ik ooit gezien heb! Je bent zelfs mooier dan de meisjes uit de Playboy! Je bent verrukkelijk, Peaches, geloof me!"

Peaches lachte tevreden. Ze besloot dat ze hem echt iets zou laten beleven, dat had hij wel verdiend. Ze zou hem knetter maken!
Ze knielde aan zijn voeten en stak langzaam een hand uit.
Pete's adem stokte hem in de keel. Hij zag haar vingers langzaam dichter bij zijn kruis komen... Hij kwam bijna klaar, toen ze zijn rits met een snelle ruk opentrok. Hij kreunde hees en voelde zich helemaal duizelig worden.
Peaches' lange haren verborgen zijn kruis. Haar gezicht raakte zijn stijve pook bijna. Ze bewoog zich voorover en haar zachte tieten zwaaiden tegen zijn dijen aan. Hij voelde haar hete, puntige tepels zelfs door zijn broek heen en zijn vlees branden.
Pete kneep zijn ogen dicht. Hij dwong zich om  het opwellende vuur in zijn ballen te sussen. Hij haalde gekweld adem en probeerde krampachtig rustig te blijven.
De vingers van het meisje gleden langzaam in de gulp. Hij voelde haar koele handje op zijn kloppende staak, hij voelde dat ze er zachtjes in kneep.
"Oh, je hebt een lekkere grote, Pete!" fluisterde ze hees. "Prachtig! Hij is helemaal stijf voor me, he? Ik wed dat je al een hele dag geil bent! Droom je al een hele dag van mij, Pete? Zeg het! Heb je ervan gedroomd?"

Pete slikte moeizaam. Natuurlijk had hij ervan gedroomd! Hij had zichzelf die dag zelfs een keer of drie afgetrokken, terwijl hij zich voorstelde hoe het zou worden.
"Ja", bekende hij, terwijl hij angstig naar haar gezicht keek. "Natuurlijk heb ik eraan gedacht, Peaches! Ik droom er al van, sinds Nan me verteld heeft dat je het wou doen! Gisteravond kon ik zelfs niet slapen, omdat ik er voortdurend aan moest denken!"
Peaches giechelde. Haar hete adem streelde zijn kloppende lul.
"En wat heb je gisteravond gedaan, terwijl je aan mijn dacht, Pete?" vroeg ze zwoel. "Heb je die lange pik gestreeld? Heb jij je afgetrokken tot je spoot?
Heb je dat gedaan, Pete?"
"Ja!" gaf Pete toe. "Ja, dat heb ik gedaan! Ik moest me wel aftrekken, Peaches! Ooooh, ik verlang zo enorm naar je!"
Peaches opende haar mooie mond. Het puntje van haar tong likte haar rode lippen en deed ze opwindend glinsteren. Haar zijdezachte haar viel over haar gezicht en kietelde zijn gezwollen eikel... die recht naar haar wulpse mond toegericht was.
"Aaaaagggh!" kreunde Pete.
Het werd echt ondraaglijk. Na al zijn dromen en fantasie was hij zo afschuwelijk geil, dat een liefkozing van haar hete lippen voldoende zou zijn om hem te doen spuiten.
En die eerste liefkozing die haar warme lippen zijn eikel gaven, deden hem inderdaad zijn zelfbeheersing verliezen. Zijn pik schokte wild, zijn heupen kwamen bruusk vooruit. Zijn harde, trillende pook drong diep in haar hete mond door en hij voelde haar tong over de onderkant van zijn schokkende schacht heenglijden. De warmte, de vochtigheid van haar zuigende keel ontvingen zijn zware stralen heet zaad.

"Aaaaagghhh!" gromde Pete, terwijl hij haar hoofd vastgreep en wild met de heupen begon te stoten.
Hij neukte zijn lul diep in haar brandende keel en hij hoorde haar slikken en hijgen, toen ze bijna in zijn vloed van sperma verdronk. Maar hij kon zich niet beheersen, hij bleef haar krampachtig vasthouden, terwijl hij haar dwong zijn zaad tot de laatste druppel op te drinken.
"oooooh!" kermde Pete angstig.
Hij had het helemaal niet gewild! Hij beefde ongelukkig, want nu was hij er zeker van dat ze hem weg zou sturen.
"Het spijt me!" huilde hij. "Het spijt me echt, Peaches... vergeef het me! Ik wou echt niet in je mond spuiten, ik zweer het! Niet boos zijn, Peaches! Ik kon er echt niets aan verhelpen... je mond was ook zo heet... je lippen zogen zo... oh, verdomme!"
Hij was buiten zichzelf van wroeging... maar zijn stijve lul bleef spuiten.
Hij verwachtte dat Peaches haar hoofd walgend zou wegtrekken, maar dat gebeurde niet. Toen besefte hij dat ze et ook helemaal niet van plan was, dat ze ervan leek te genieten, dat ze zijn zaad dorstig opdronk.
Peaches' hoofd bleef snel op en neer gaan, haar tong verdween geen ogenblik van zijn harde neuker. Hij hoefde haar hoofd helemaal niet in bedwang te houden, ze zoog hem met plezier!
Toen het eindelijk voorbij was, stootte Pete een langgerekte zucht uit. Zijn hart bonsde wild en zijn knieën voelden zo slap aan, dat hij nauwelijks op de been bleef.

Hij zag dat Peaches haar hoofd langzaam wegtrok.
Ze kreunde, en dat klonk als een kreuntje van genot! Hij kon zijn oren niet geloven!
Tenslotte liet Peaches zijn natte pik van tussen haar lippen glijden. Ze gaf de eikel nog een zoentje en veegde een straaltje sperma van haar kin.
"Ooooo, Pete! Je hebt lekker zaad! En je komt zo snel klaar!"
"Het spijt me, Peaches", mompelde hij. "Ik wou echt niet in je mond spuiten.
Ben je nu boos?"
"Doe niet gek!" lachte ze. "Waarom zou ik boos zijn, je hebt me zo enorm veel zaad te drinken gegeven!"
Ze streelde zijn lul, die nog altijd stijf stond, met warme, glibberige vingers en hij voelde de hitte in zijn ballen weer stijgen.
"Maar... maar smaakt het dan niet vies?" stamelde hij.  "Je hoeft niet te liegen om mij een plezier te doen, Peaches. Het moet echt afschuwelijk geweest zijn!"
"Stil! Je bent belachelijk, Pete! Natuurlijk was het niet vies! Het smaakt zout en lekker! Ik hou van de smaak van jouw romige zaad, ik had echt zin om je te zuigen, Pete! Ik heb er erg van genoten. Maar probeer de volgende keer wat langer te wachten, je hebt me de tijd niet gegeven om je echt te laten voelen hoe heerlijk het is. We zullen je moeten leren hou jij je moet beheersen. Het is natuurlijk je eerste keer, dan is het erg moeilijk, he?"

"Ja", hijgde Pete. "Het spijt me, Peaches, ik zal proberen om de volgende keer langer te wachten. Wil je het nog een keer doen, Peaches? Ik beloof dat ik mijn best zal doen!"
Peaches giechelde hees. Pete's enthousiaste bereidheid om haar te behagen beviel haar. Maar hij was inderdaad een beetje vlug, dat kon later problemen geven! Hij zou zijn reflexen moeten leren bedwingen en ze hoopte vurig dat het ze zou lukken. Niets was erger dan een kerel die te vlug spoot, dat wist elk meisje!
Ze maakte zijn broek open en trok ze omlaag. Ze hielp hem eruit en zei dat hij zich verder moest uitkleden, terwijl zij met zijn pik en ballen begon te spelen. Ze trok hem heel langzaam af, met een dromerige uitdrukking op het gezicht.
"Ik vind het vreemd dat je het nog niet met Nan hebt uitgeprobeerd, Pete",

fluisterde ze, terwijl ze hem aandachtig aankeek. "Nan heeft altijd wel zin in een hete lul. Heb je haar nog nooit gevraagd?"
"Ze heeft geen belangstelling", zei Pete.
De herinnering aan die keer toen Nan hem afwees, deed zijn lul bijna verslappen.
Peaches was geen dom gansje. Ze wist, dat ze een gevoelige plek geraakt had.
Als ze niet wou, dat Pete zijn erectie verloor, moest ze hem zijn sexy zuster doen vergeten. Ze pompte nog een keer aan zijn pik en stond toen op.
Peaches trok snel haar slipje uit. Ze ging voor hem staan en duwde haar bekken vooruit, zodat hij alles duidelijk kon zien.
Pete slikte. Hij kreeg het speeksel in de mond en zijn hart bonsde krankzinnig snel.
Peaches had het mooiste kutje dat hij ooit gezien had. Hetgeen eigenlijk niet zo'n prestatie was, want hij kon het alleen met dat van Nan vergelijken.
Maar toch had hij een heleboel foto's gezien, en Peaches was ongetwijfeld stukken mooier.
Peaches zag dat zijn lul weer aan het zwellen ging en besefte dat hij niet meer aan zijn zuster dacht. Zijn ogen schitterden weer van begeerte en ze voelde een hete reactie in haar hete, natte poesje.
Peaches' schaamvachtje was even gitzwart als het haar op haar hoofd. Het glansde, het krulde en vormde fijne ringetjes. Haar kutlipjes waren gezwollen en pafferig van de opwinding. Hij zag hoe nat en roze het lillende vlees van haar scheur was.

Het meisje begon sneller te ademen. Haar blanke dijen trilden en het geil deed de binnenkanten ervan glinsteren. Haar benen kwamen wat open, zodat Pete haar kut nog beter kon bewonderen.
"Oooh", kreunde ze. "Nu word je echt geil, he, Pete? Zou je me graag naaien?
Je lul is zo stijf! Ik zou hem graag in mijn poesje voelen, Pete! Doe het, schatje! Naai me, ik zal je helpen! Steek heel die lange neuker in mijn natte hol!"
Peaches rilde nu over heel haar lichaam. Ze hief een been op en zette haar voet op de kussens van de sofa, zodat ze schrijlings over hem stond. Toen duwde ze hem omlaag, tot hij op de sofa zat, met haar been over zijn schouder heen.
Haar poesje raakte zijn gezicht bijna, hij kon het tot in de details zien.
Zijn handen gingen uit eigen beweging naar het stevige vlees van haar billen en begonnen ze te kneden. Peaches gromde als een beest en duwde haar tieten naar zijn gezicht toe. De puntige, vuurrode tepels raakten zijn wangen en ze draaide langzaam met de schouders tot haar tietknoppen over zijn lippen heenwreven.

"Zuig ze, Pete!" hijgde ze geil. "Zuig mijn stijve tepeltjes! Hap mijn grote tieten in je hete mond op en kauw erop! Lik ze, Pete! Zuig mijn lekkere tieten!"
Pete opende zijn lippen. Hij boog het hoofd een fractie van een centimeter en liet zijn tanden over het gezwollen tietvlees heenschrapen. Zijn lippen sloten zich rond een rubberachtige tepel.
"Ooooh! Niet zo hard, Pete! Niet zo hard bijten! Je moet zuigen, schatje, heel voorzichtig! Niet hard bijten!"
Pete besefte dat hij weer geblunderd had. Zijn lul begon weer te verslappen.
Hij kon er niets aan verhelpen, hij wist gewoon niet, hoe hij haar moest neuken, hij voelde zich een echte sukkel!
"Het... het spijt me. Peaches", stamelde hij tranerig. "Ik weet niet hoe... ik wil het goed doen, echt waar!"
Peaches zuchtte.
"Vergeet het maar, Pete", zei ze sussend. "Je moet alleen wat voorzichtiger zijn. Tieten zijn heel erg gevoelig, weet je? Zou jij soms graag hebben dat ik in je ballen beet?"
Pete schudde overtuigd het hoofd. Hij moest zich zelfs beheersen om zijn ballen niet met zijn handen te beschermen.
"Begrijp je?" vroeg Peaches. "Voorzichtig dus, dan doe je me genieten. Probeer het maar uit, schatje, ik zal wel zeggen of je het goed doet. Zuig mijn andere tiet... ja... zachtjes... mmmmmmmmm, goed zo, Pete! Mmmmmm!"

Peaches kermde van genot. Ze gooide het hoofd in de nek en gromde opgezweept.
Pete zou het uitstekend doen wanneer hij genoeg geleerd had, maar dat leren zelf was wel wat vervelend. Ze wou echt dat hij wat meer ervaring had. Ze had het geduld niet om een goede lerares te zijn!
Pete deed zijn uiterste best. Hij nam de soepele dikke tepel tussen zijn lippen en zoog er zo zacht mogelijk aan. Natuurlijk kon hij moeilijk weten of hij hard genoeg zoog... het was de eerste keer dat hij zoiets deed.
"Oooooh! Prachtig, Pete!" kreunde Peaches. "Je doet het heerlijk! Geef me die pik nu, schatje! Ram 'm in mijn poesje, Pete, vul mijn kut met die dikke lul!"
Ze liet zich langzaam op zijn staak zakken. Haar gladde billen draaiden heen en weer, haar heupen kwamen vooruit. Ze schroefde haar poesje met lome cirkels omlaag.

Haar glibberige, gezwollen kutlippen vonden de kloppende eikel en slokten hem op. Voor Pete voelde het aan alsof zijn lul in een hete, zuigende mond verdween. De hitte en het geil waren gewoon ongelooflijk. Hij dacht dat hij droomde!
"Ooooooh, Peaches!" gromde hij.
Dat het zo heerlijk zou zijn, had hij nooit kunnen denken.
Zijn penis klopte wild. Zijn handen trokken haar kont omlaag, terwijl zijn heupen omhoog stootten. Zijn rammelende schacht dook in haar kut en verdronk in een lillende poel van heet, brandend vrouwenvlees.
"Rustig, schatje!" fluisterde Peaches. "Niet zo vlug... geniet ervan, geef mij ook de tijd om klaar te komen!"
"AAAAGGGHHHH!" schreeuwde hij.
Zijn ballen maalden tegen de basis van zijn schokkende, zwellende lul aan.
Zijn schacht werd enorm dik en drong tot in de diepste diepten van haar smeulende hol door. Hij voelde de pompende, bruisende stralen zaad uit zijn eikel spuiten en toen hij weer schreeuwde, was het met een mengeling van genot en pijn.

Pete's lul spoot haar poesje schoon, verschroeide haar kutwanden en maakte haar vlees nat en glibberig.
"AAAGGHHH! Ik spuit!" riep hij.
Oooooh!" kermde Peaches. "Niet doen!
Nog niet!
Beheers je, Pete!
Nog niet!
Ik ben er bijna, je bent te vlug... stop!
Nog niet spuiten!"

Maar het was te laat. Ze wipte gejaagd op en neer over zijn spuitende lul, ze liet haar kont draaien en schroeven, in een wanhopige wedren met de tijd. Ze neukte en kronkelde en spartelde op zijn schacht, terwijl zijn sperma haar trekkende poesje oliede.
Peaches' wilde bewegingen deden Pete's lul nog harder spuiten. Het vlees klopte en brandde, tot het pijnlijk begon aan te voelen, maar hij beet op de tanden en hield vol.
Peaches vocht om klaar te komen, maar het had geen zin. Ze voelde Pete's pik in haar spleet verslappen en niets wat ze deed kon hem opnieuw tot leven brengen of haar kut doen ontploffen.
"Oooooh! Je hebt weer te vlug gespoten!" zei ze ontgoocheld. "Oh, Pete, ik had toch gezegd dat je moest wachten! Wat moet ik nu doen? Oh, verdomme, heb je dan zo weinig wilskracht?"
Ze zat bijna te snikken van ellende. Ze keek woedend naar Pete, die zich nog nooit zo ongelukkig gevoeld had.

"De tweede keer had je toch niet zo vlug moeten spuiten!" siste ze. "Daarom heb ik je eerst afgezogen, begrijp je? Kan jij dan niets? Hier zit ik met een hete kut, maar jij hebt je geintje al gehad! Het kan je niets schelen, he?
Verdomde snotaap! Ik heb een man nodig!"
Toen ze opeens besefte wat ze zei, zweeg ze abrupt. Ze schaamde zich over haar woedende uitval. De jongen kon er toch niets aan verhelpen. Het was echt zijn fout niet. Hij had gewoon niet voldoende ervaring.
Ze legde haar armen troostend rond zijn gebogen schouders.
"Luister, Pete, het spijt me", verontschuldigde ze zich. "Ik meende dat niet.
Ik weet dat het je eerste keer is en ik ben er zeker van dat je het heel goed zal doen als je wat geoefend hebt. Ik ben alleen heel erg geil, begrijp je?"

Peaches klom voorzichtig van zijn verslappende lul. Haar kut probeerde de eikel nog vast te houden, maar het slappe vlees gleed er met een nat, zuigend geluid uit.
Peaches hijgde luid.
"God, ik moet iets doen! Ik moet klaarkomen! Ik word gek als ik niet kan klaarkomen, Pete! Oh, ik ben zo geil, zo geil!"
Pete schaamde zich diep. Hij had geklungeld en nu zat zij met de ellende. Hij wou dat hij wist wat hij voor haar kon doen!
Peaches zag zijn beteuterde gezicht en kreeg weer medelijden.
"Je hoeft je echt niet schuldig te voelen, Pete", fluisterde ze, terwijl ze hem over een wang streelde. "Ik weet, dat jij je best gedaan hebt. Het was de eerste keer, je was veel te opgewonden, je hoeft je dus niet te schamen. Maar daar ben ik natuurlijk niet mee geholpen. Je moet iets voor me doen, schatje, ik moet absoluut klaarkomen. Wil je me helpen?"

"Ja", beloofde Pete. "Zeg maar wat ik moet doen, Peaches!"
"Goed", fluisterde ze. "Ik weet dat je dit keer je uiterste best zal doen.
Denk je dat je die hete lul van je in bedwang kunt houden, tot ik zeg, dat je mag spuiten? Wil je dat proberen, schatje, voor mij?" 
"Oh, ja, Peaches."
Het meisje zuchtte. Ze was nog steeds niet zeker dat Pete het dit keer goed zou doen, maar ze had geen keuze. Het was Pete's pik of haar vinger, en ze kreeg veel liever een stijve lul dan een vinger.
Peaches hief een been op en liet zich voorover zakken, tot ze op handen en knieën op de sofa zat. Ze keek achterom en glimlachte bemoedigend.
Pete staarde naar haar romig witte billen. Haar tieten hingen zwaaiend naar omlaag en haar lange haren schitterden in het licht. Ze had de prachtigste kont die hij ooit gezien had.
Hij kwam wat dichter bij haar glanzende billen staan, zo dicht, dat zijn gezicht haar kont bijna raakte. Peaches spreidde haar dijen wat. Ze draaide met haar kont en zag dat zijn ogen naar haar mokkende, roze poesje toegingen.

Pete's pik begon automatisch te zwellen. Hij staarde naar haar pafferige lipjes, naar de diepe, donkere spleet tussen haar stevige billen. Hij vroeg zich af wat ze dit keer van hem verlangde... maar wat het ook mocht zijn, hij stond klaar!
Peaches glimlachte, over haar schouder heen, naar hem. Ze zag dat zijn lul weer stijf stond en zijn ogen weer opgehitst schitterden. dit keer zou hij haar flink naaien, ze wist het zeker!
"Weet je wat ik nu wil, Pete?" vroeg ze hees. "Ik wil je lul in mijn reet, Pete! Ik wil dat je mijn hete aars naait! Je zal het heel erg langzaam moeten doen, anders doe je me pijn. Als je traag en voorzichtig bent, dan kom ik klaar. Doe het, Pete! Naai mijn hete kont!"
Pete's mond viel open. Hij kon zijn oren niet geloven! In haar kont? Dat holletje was toch veel te klein!
"Meen je dat echt, Peaches?" stamelde hij. "Nee, he? Je wilt toch niet echt dat ik mijn lul in je... in... in je reet steek, he? Peaches?"
Ze giechelde opgewonden.
"Natuurlijk wil ik het! Ik ben er dol op, ik kom altijd klaar als ik een lekkere stijve pik in mijn aars krijg! Dat is de beste manier om me te doen klaarkomen, Pete! Doe het! Vlug, steek die lul in mijn kont en naai me!"
De jongen slikte. Hij liet zich achter haar op de knieën vallen en kroop vooruit, tot zijn eikel haar kont bijna raakte. Peaches rukte haar billen open en liet haar kont verleidelijk draaien.

"Vlug!" kermde ze. "Steek 'm erin, Pete. Maar niet te ruw! Doe het, Pete, nu!"
Er droop nu zoveel dik geil uit haar laaiende scheur, dat haar dijen bijna tot aan haar knieën nat waren.
"Maar weet je het zeker, Peaches?" vroeg Pete aarzelend.
"Ja!" hijgde ze. "In mijn kont, Pete! Zet je eikel tegen mijn kont aan en duw!"
Pete kroop nog wat verder vooruit. Hij voelde de achterkant van haar dijen tegen zijn benen sidderen. Hij mikte zijn eikel naar haar roze aarsje toe en begon aarzelend te duwen.
Zodra ze zijn hete lul tegen haar stronthol aan voelde drukken, produceerde Peaches een gesmoord gekreun.
"Duw hem voorzichtig naar binnen", fluisterde ze. "Geef 'm, Pete! Duw!"
De jongen duwde. Hij duwde voorzichtig en hij duwde zacht, net zoals ze gevraagd had. Hij probeerde alles precies goed te doen. Hij voelde haar darmen hongerig aan zijn lul zuigen.
"Ja! God! Ja, Pete! Een beetje harder! Nog een beetje! Dieper! Voorzichtig nu, Pete! Zachtjes!"
Pete deed precies wat ze zei. Hij bleef rustig, beheerst duwen en zag zijn eikel millimeter na millimeter in haar roze, opengerekte holletje verdwijnen.
Hij voelde hoe hard haar aars in zijn pik kneep om het vlees naar binnen te trekken.
"ooooh! Wacht! God! Je bent te droog! Steek 'm eerst even in mijn kut om 'm nat te maken en duw 'm dan in mijn kont. Zo zal het gemakkelijker gaan."
Pete liet zijn eikel over het brandende vlees van haar scheur heenglijden en vulde haar scheur.
"Ooooh, Jezus!" hijgde hij. "Het is zo heet, Peaches! Zo heet!"
Hij voelde zijn lul gespannen schokken en zwellen.
"Stop, zo is het genoeg!" beval Peaches. "Steek hem nu in mijn kont, schatje!
Doe het! Nu!"
"Nog heel even, Peaches, heel even maar! Ik beloof dat ik niet zal spuiten!
Mag ik nog heel eventjes in je kutje blijven?"
"Oh... goed dan. Maar durf niet te spuiten, Pete! Als je in mijn kutje spuit, word ik echt boos op je! Oooooh!"
Peaches snakte naar adem. Pete's lul voelde erg lekker aan in haar hete spleet. Haar schaamlipjes kronkelden en spanden zich rond zijn harde staak en probeerden hem steeds dieper naar binnen te zuigen. Ze voelde zijn ballen tegen haar nauwe aars aanwrijven en het idee dat hij zijn pik straks in dat hete holletje zou boren, deed haar sidderen van opwinding.

Pete hijgde zwaar. Hij ramde zijn lul met volle kracht in haar hete, kloppende schede, zo wild dat hij Peaches bijna voorover deed vallen. Hij leunde tegen haar malse billen aan en wreef zijn dijen tegen de achterkant van haar hete benen.
Peaches voelde de lange staak steeds dieper in haar pruim boren. Ze liet een hete vloed kutroom uit haar poesje ontsnappen en voelde haar spieren heerlijk in het vlees knijpen.
Nu begreep Pete pas echt waarom het zo belangrijk was dat hij niet meteen klaarkwam. Het was zo heerlijk! Hoe langer je een kut naaide, hoe heter ze werd!

"Oh, God!" jammerde Peaches. "Lekker, Pete! Oh, zo lekker! Veel beter dan daarnet! Oh, pomp heel traag, ik wil heel je lul voelen! Ooooh ja, Pete! Zo word ik graag geneukt!"
Pete volgde haar aanwijzingen tot de letter op. Hij trok zich weg en liet zijn vlees dan heel traag naar binnen glijden, heel beheerst, al voelden zijn ballen aan alsof ze zouden ontploffen van de druk. En zijn inspanningen werden beloond, want hij hoorde Peaches blij kreunen van genot!
Pete voelde de druk in zijn ballen weer te groot worden. Hij beet zich op de tanden en probeerde ergens anders aan te denken, aan school, aan de winkel van zijn vader, aan alles behalve Peaches' poesje. Het lukte niet. Hij voelde de voortekenen en besefte dat hij iets drastisch moest doen, als hij niet wou spuiten.
"Stop!" beval Peaches hijgend. "Steek 'm nu in mijn kont, Pete! Naai me in mijn kont! Steek 'm erin, vlug!"
Pete trok zich haastig weg, net op tijd. Zijn lul gleed met een slurpend geluid uit Peaches' hol. Hij haalde opgelucht adem. God zij dank dat hij geen seconde langer gewacht had!
Pete wist wat hij nu moest doen. Hij mikte zijn kloppende, hete eikel naar de nauwe ring van haar roze anus toe. Hij duwde, voorzichtig, maar zonder te stoppen. Dit keer zou het lukken! Dit keer zou hij haar aars vullen!
Peaches kreunde en kermde van geluk. Ja, eindelijk! Pete's lange, hete neuker zou haar lekkere, hete gaatje openrukken, hij zou haar compleet vullen, hij zou haar doen klaarkomen.

Ze voelde het laaiend vuur in haar poesje steeds sterker worden. Haar reet trok wild samen rond zijn eikel. Bijna was hij er! Bijna!
Pete snakte naar adem, toen hij de ongelooflijke druk van haar aars voelde. Ze leek wel een stofzuiger! Hij gromde hees en verzonk zijn pook met een laatste stoot in haar nauwe, trekkende sluitspier.
"Ja! Oh, ja, Pete, je zit in mij! Duw 'm er nu compleet in, schatje. Oh, het is heerlijk! Ik krijg zo graag pik in mijn kont! Helemaal, Pete, helemaal, dieper!"
Pete voelde zich duizelig en bedwelmd. Hij had nooit kunnen denken dat kontneuken zo heerlijk was. Het was een totaal nieuwe, verbijsterend verrukkelijke sensatie! Het was ondeugend! Het was bloedgeil! Misschien was het wel het verbodene ervan, het bizarre, dat hem het meest ophitste.
Haar anus voelde nauw en heet aan en de sluitspier gaf zijn lul een enorme wrijving. Hij voelde hoe haar reet aan zijn eikel zoog, om hem steeds dieper in haar darmen te verwerken. Hij stootte een langgerekt gegrom van genot uit en ploegde zijn moker dieper en dieper in haar donkere tunnel.
Het was hemels!

Als hij zich nu maar kon beheersen, tot Peaches klaarkwam!
"Ooooooh!" jankte Peaches. "Ja, Pete, jaaaaa! Naai me! Oh, speel met mijn tepels! Knijp erin, zoals mijn kont in je pik knijpt!"
Pete greep hijgend naar haar zwaaiende uiers en rolde de lange, dikke tepels tussen zijn vingers. Hij kneep er zachtjes in, dan harder en harder. Hij hoorde Peaches brabbelen van opwinding. Hij wist dat hij het nu eindelijk deed zoals het hoorde. Ze zou klaarkomen, misschien kreeg ze nu al een orgasme.
"Speel met mijn kut! Wrijf mijn harde klitje! Vlug! Ik ben er bijna!" hijgde Peaches.
Hij gehoorzaamde. Hij kroop nog dichter tegen haar dikke billen aan, stak een hand onder haar buik en zocht haar tintelende knopje. En net toen hij zich verder naar voren boog om haar kittelaar te strelen, waardoor zijn pik nog dieper in haar kont gleed, voelde hij dat het gebeurde.
Wanneer was alles goed afgelopen wanneer Peaches haar kont stil had gehouden.
Maar dat deed ze niet. Ze was zo geil, dat ze haar ronde billen liet draaien en wiegen en stoten. Pete voelde zijn ballen door de vochtige hitte van haar scheur wrijven en dat was meer dan hij kon verdragen!

"Aaaaagh!" gromde hij.
"Nee! Durf het niet! Niet spuiten, wacht nog even... even maar! Nee! NEEEEE!"
Zijn lul luisterde niet. Zijn ballen kookten over. Zijn pook werd nog stijver en langer en dikker. een folterend ogenblik lang zweefde de jongen op de rand van het orgasme, terwijl hij wanhopig vocht tegen de kramp van genot die het zaad uit zijn noten zou doen spuiten.
Pete klemde zich aan haar tieten vast en hijgde luid. Hij beet zich op de tanden, hij concentreerde zich tot het uiterste, maar dat hielp hem niets. 
Zijn pik moest en zou ontploffen!
"Nee!" schreeuwde Peaches. "Durf het niet! Nee! God, nog niet! Nog heel even, Pete, heel even maar..."
Toen voelde ze dat zijn stijve pik in haar trekkende darmen begon te schokken en te zwellen. Ze besefte dat het te laat was...
Pete schreeuwde het uit, brulde zo hard hij kon. hij had zijn best gedaan, maar hij kon zijn koppige lul gewoon niet beheersen. Niets kon hij doen om zijn orgasme tegen te houden, niets!

De stuiptrekkingen namen hem in bezit. Zijn heupen maalden tegen haar malse billen aan. Zijn harde, stotende pik begroef zich nog dieper in de duistere hitte van haar ingewanden. Hij voelde heel haar lichaam schokken en kronkelen, toen zijn lul het hete zaad in haar darmen begon te pompen.
Peaches probeerde niet op haar gezicht te vallen. Pete duwde haar zo onbeheerst vooruit, dat haar armen het bijna begaven. Telkens als hij stootte, schoof ze wat verder vooruit, tot haar wang tegen de ruwe stof van de sofa aanwreef. Haar transpirerende kont stak hoog in de lucht en kreeg de volle kracht van zijn brutale aanvallen te verwerken.
"Aaaaaah!" jankte Peaches. "Oh, Pete! Je doet het te hard! Rustig! Auw! Niet zo hard duwen!"
Pete wist dat hij veel te ruw was, hij wist dat haar aars teer en gevoelig was en dat hij haar pijn deed. Maar hij kon het niet laten, hij had geen greintje zelfbeheersing meer. Het was allemaal veel te opwindend!
"Ooooh! Auw! Godverdomme! Je vermoordt me, Pete! Stop! Hou op!"
"Oh, God, het spijt me, Peaches", snikte Pete. "Ik kon er echt niets aan doen!
Het spijt me echt!"
"Kruip van me af!" riep Peaches. "Vlug, in 's hemelsnaam, haast je!"
Hij hoorde haar angstige kreet... en zag dat ze lijkbleek werd. Haar mond viel open en haar ogen puilden uit. Ze keek over een schouder heen naar de deur en ze probeerde iets te zeggen, maar kon geen geluid uitbrengen.

Pete keek ook achterom. Wat hij zag, deed hem bijna bezwijken van angst. 
Peaches' vader stond in de deuropening.
"Pete MacMahon!" brulde hij. "Wat denk jij, godverdomme, dat je doet?
Trek die kleren aan en maak dat je wegkomt!
Je vader zal hierover horen!"

Hij keek naar zijn dochter, die wel door de grond had kunnen zinken van schaamte.
"en jij, hoer, jij zal een pak slaag krijgen, dat je nooit meer zal vergeten!"
Pete rende naar huis, sloot zich op in zijn kamer en probeerde tot rust te komen. Maar niets hielp. Beneden hoorde hij zijn vader woedend schreeuwen, zijn moeder snikken. De volgende dag kreeg hij het verdikt te horen... ze stuurden hem naar een kostschool, driehonderd kilometer verder.

Pete's abrupte verbanning uit het gezin kwam later nooit meer ter sprake. De vakanties, die hij thuis doorbracht, verliepen, alsof er niets gebeurd was.
Maar toch voelde hij aan dat er een vijandige spanning tussen hem en zijn ouders bleef bestaan en was hij elke keer opnieuw blij dat hij weer naar school kon.
Toen hij met Cathy trouwde, dacht hij dat hij met een schone lei zou beginnen.
Hij had haar nooit iets over zijn catastrofale eerste keer verteld, en dat was hij ook niet van plan. Nee, hij had zijn lesje geleerd, hij was een fatsoenlijk, net man en dat zou hij ook blijven.
Experimenteren waren niets voor hem!
Pete zuchtte en kroop uit bed. Het werd tijd om naar kantoor te gaan en Cathy te helpen sluiten. Misschien werd het straks eens een rustige avond en belde mevrouw Elisson niet op.

Dat gluren naar neukende mensen was heel slecht voor zijn gemoedsrust!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen